Hej på en stund...


Ja, nu säger jag adjö för ett tag framöver. För jag skall stänga av datorn nu och efter jag har gjort det ska jag packa ner den, samt alla tillhörande sladdar, modem m.m. 
  Lika bäst så, annars blir det väl inget gjort här hemma =)

Nej men Niklas var nyss här och vi bestämde att vi flyttar imorgon istället för fredag. Vilket innebär att vi kommer måste grejja här hemma hela natten i princip. Därför är det bäst att jag packar ner datorn nu!!

Sen kommer det som sagt dröja innan jag återkommer hit, för telefonen kopplas in först ¨på Måndag, och adsl:et vet vi inte ritkigt när det kommer. Har vi riktig gristur kommer det också på måndag, men annars blir det nog nån gång under kommande vecka.


SÅ....

Hejdå på ett tag

Något är definitivt fel

Ja, varför annars skulle det snöa? Jag har beställt vår, och tycke minsann att våren var på väg med stormsteg. VARFÖR vaknar jag upp med en MASSA nysnö ute på marken? Va va va???

Nej, nu är jag sur

Pissenisse


Det lilla knyte som bosatt sig i min mage är vaken. Jag sitter ju som vanligt med datorn i knät i soffan och hela tiden ser jag hur magen buktar ut åt alla möjliga håll å kanter. Mysigt att titta på, vad som dock är mindre mysigt är då en av dessa sparkar landar på pinkblåsan, då gäller det att man är snabb att knipa annars kommer det lätt en droppe =)

Barnmorskan
Idag var jag ju som sagt till Barnmorskan, allt gick kanonbra. Dock har jag ju fuskat med järntableterna ganska länge nu, så det värdet hade gått ner igen, men utöver det var alla värden perfekta. Hon var väldigt imponerad av min vikt (Jaaa, det är ju faktiskt en imponerande hög siffra, haha.. skämt åsido) alltså det faktum att jag endast gått upp 3kg sen inskrivningen. Hon sa att jag skulle fortsätta göra som jag gör så håller nog min vikt sig på en hälsosam nivå. Problemet e bara att jag har verkligen inte ansträngt mig för att hålla den i schakt, snarare tvärt om.. Men jag ska verkligen försöka röra på mig mer nu, är dock svårt med tanke på foglossningen, men äta riktigt kan jag ju göra, och framförallt på vettiga tider. Samt att jag ska börja med järntabletterna igen =)
   Mitt sf-mått som förra gången var strax under översta kurvan gick idag en bit över kurvan. 29cm i vecka 27+1, var tydligen ganska mycket. Men hon klämde och kände och konstaterade att bebisen inte är särskillt stor, utan det beror nog helt enkelt bara på att jag har en massa fett på magen sen tidigare, och det hamnar ju under måttbandet det också.. =) Sen kan man ju ha mycket fostervatten m.m  m.m...

Summering: Besöket gick skitbra och plåstret gjorde fasligt ont att ta av (det jag fick i armvecket alltså)

Morgondagen
Imorgon ska jag nog åka till IKEA och köpa en tv-bänk samt en grejj man fäster på tv-bänken som man sedan hänger upp tv-n på, på så vis så ser man inte alla sladdar och skit, plus att man slipper borra i väggen.
Men det hela beror på om mamma kan följa med som bärhjälp, ena kollit väger nämligen närmare 70kg och det andra nästan 30 = JAG med min rygg kan absolut inte lyfta dem.

NU
ska jag sova... eller snart iaf.
Ska pillra lite mer med datorn och se på tv.

PS.
Idg tömde jag hela skafferiet. Blev TVÅ säckar med skräp samt två kartonger med icke-skräp. Dammsög ur skafferiet också, men det behöver en riktigt tvätt... åtminstone en genomgång med en skursvamp, fr fy så äckligt det var där i!

Snart flyttar vi.. JIPPIIIII =)

90dgr kvar till beräknad födelse


Meningslöst tidsfördriv

Inledande

Fullständigt namn: Anna Olivia Ellenor

Din ålder: 21 år (22 den 5/3)

Födelsedag: 5 Mars

Syskon: Emma (http://dumlestar.blogg.se) Sanna, Johanna, Linnea (+Cecilia och Tobias som är mammas karls ungar, träffar dem dock väldigt sällan) Alla är yngre än mig.

Hårfärg: Mörkblond

Ögonfärg: Melerade





Förhållanden

Vem är din bästa vän? Cissi
Har du en pojkvän/flickvän? Martin

Hur länge har ni varit ihop? Snart 2år

Hur långt var ditt längsta förhållande? Faktum är att detta nog är det längsta

Vem kysste du senast? Martin

Vad shoppar du helst? Smink

Har du några tatueringar eller piercings, och i så fall hur många och var? 1 tatuering i svanken, 2 piercingar: En i tungan och en Monroe (I överläppen)

Hur många skor har du? 5-6 par kanske

Hur många par byxor har du? Ujujuj, det är inte många. För tillfället, gravid som jag e, har jag endast ett par jag kan ha. Men jag kanske har 5 par allt som allt.

Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Nej det tror jag inte



Favoriter

Färg: Svårt, jag är inte mycket för färger. Svart går nog hem för det mesta

Mat: Allt

Killnamn: Har inget tyvärr, är dock väldigt förtjust i Christoffer

Tjejnamn: Jolene

Ämne i skolan: Svenska, Engelska

Musik: Rock, hårdrock, country

Fras/mening/uttryck: Javisst, Precis



Har du någonsin..

Snusat? Ja

Rökt? Ja men inte regelbundet. Bara provat

Hoppat bungee jump? Åh nej, kommer aldrig utsätta mig för nå dylikt.

Brutit mot lagen? Ja

Fått dig själv att kräkas? Den som verkligen känner mig vet svaret på denna fråga: NEJ 

Nakenbadat? Nej det tror jag inte.

Varit kär? Jodå




Extra grejer

Tar du droger? Nej sannerligen inte. Överdoserar dock diclofenac då jag har mensvärk, men utöver det så är jag ren =)

Vad använder du för schampoo? Tigi S-factor 

Vad är du mest rädd för? Magsjuka
Vilken bil skulle du vilja ha? Jag är väldigt nöjd med den jag för tillfället kör (Martins BMW 330 diesel) Men om jag måste välja nåt annat så kanske jag skulle vilja uppgradera 330:n till en X5:a =)

Hur många MSN-kontakter har du? 65 har nyligt rensat bort en massa onödiga

Hur många av dem är online just nu? 11





Slutfrågor

Pizza eller choklad? Choklad alla gånger. Är verkligen inte förtjust i Pizza

Tränar du? Nej dessvärre, jag är nog det lataste som gått i ett par skor

Hur ofta? ---

Guld eller silver? Silver

Vilken film såg du sist på bio? Disturbia (12/8 2007)

Vad vill du helst av allt göra just nu? Flytta!! Måste dessvärre vänta till på Fredag


Slut på ordspråk


Ja för tillfället iaf.
Jag orkar inte sitta och klura ihop några fler, hm, nu lät det som om jag hittade på dem. Men så är det ju givetvis inte, men jag orkar inte sitta och LETA efter passande ordspråk. Iallafall inte för tillfället som sagt.


Sitter för tillfället och spelar Bubble Shooter samt småkikar på Seinfeld.

Dagen
Dagen började med att jag for till sjukhuset och vattengympade lite :) Efter det for Jag, Cissi och Oscar till Birsta City, där lämnade Cissi tillbaka en tröja och jag köpte två köpebrev (som Martin och Niklas ska skriva på, på Torsdag. Spännande!) 
    Efter det gick vi en sväng på IKEA där jag hittade en soffa som jag inte köpte (det var den korta versionen, faktum är att jag satyt där och velade i närmare 45 min)
Då jag bestämt mig för att det inte blev soffan for jag till min älskade hemby Huljen, men där passerade jag bara. Jag hade nämligen siktet inställt på Cissis föräldrars hus, där pratade jag med faster min, gosade med kissekatter mm. Men mitt ärende dit var att hämta köpebreven som blivit kvar i Cissis bil.

Då jag kom hem packade jag i en massa kläder i en resväska, även att jag kastade en hel hög med kläder som sällan används. Kändes skönt! Nu är byrån tom, isärskruvad och nerkörd till nya kåken, till följd av detta ser det rent utsagt förjäkligt ut i sovrummet. (Även databordet är ivägkört till nya adressen) Nu står tv:n samt datorn på golvet, det ligger en stor hög med kläder på golvet (Fick slut på sopsäckar) och där är sammråttor stora som grävlingar (Dem bits säkert lika hårt också, jag ska sova med nattlampa för säkerhets skull.)

Då jag inte hade någon matlust lagade Martin mat själv (Jag sa faktiskt att jag gärna kunde laga maten till honom, men jag ville inte äta nånting själv) Men han gjorde mat själv, snäll han är min Martin. Har inte haft nån matlust sen i fredags, vettetusan vad som är fel. Men kanske/förhoppningsvis är det bebis som ligger och trycker i magen och skapar ett allmänt obehag. Jag är ju så orolig för olika sjukor jag!

Då vi ätit diskade jag lite, gnällde på Martin och sen slämngde vi oss i soffan respektive fåtöljen och här har jag blivit sittandes sen dess. Är pinknödig så jag tror jag spricker, ögonen svider och mina fötter har domnat av blodbrist (sitter med dem i kors på bordet framför mig, med datorn i knät)
Bebisen har ett aerobicspass i magen, lustigt. Hela dagen har den varit toklugn, OVANLIGT lugn nästan, men nu är det full rulle igen. Synd bara att jags ka gå och sova nu, jag har lite svårt att sova då den sparkar som mest, för då vill jag ju bara ligga och känna på sparkarna.
 Men det var iaf. synd att den (Jag ville skriva han där, haha.. Undermedvetet kanske) inte sparkade nånting idag just, för både kusin min och faster var sugna på att känna. Men icke, det är en ritkig "tjurskalle" jag bär på, precis som mor sin =) Jag fick nämligen höra av mina fröknar på dagis då jag var i 5årsåldern att jag var "kärringen mot strömmen" och dem ränderna sitter fortfarande i.

Helgen
Helgen har varit lugn, orkar inte skriva någon genomgående redogörelse för vad vi gjort, men på Fredagen spelade ju Martin på Railway Saloon (arbetsrock ni vet, eller som det numer heter: Rock on) Dem vann!! SMS-röstningen förlorade dem dock, men som tur var, var det bara 50% av den totala poängen, där fanns nämligen domare också och dem gav Martins band 24 (eller 27, minns ej riktigt) medans det andra laget bara fick 10, hihi!!

På Lördagen flyttade vi (Nja, Mest Martin faktiskt) en massa grejjer. Körde även en säng samt karting till stugan. På kvällen/eftermiddagen åt vi (Jag, Martin, Niklas och Biran) pizza i nedansjö, jag vräkte dock i mig för mycket pizzasallad, det fick jag lida för under natten, men gott var det =)
    På kvällen kom min sedvanliga "söndagsångest" Förmodligen bara för att jag skulle upp och jobba på Söndagen, så kroppen trodde väl att det redan var söndag. Därav blev det lite dålig sömn under natten, men jobbet gick finfint ändå, blev lite orolig på jobbet dock, då var och varannan började hosta och nysa. Även dem flesta i personalen var krassliga. Jag VILL INTE bli sjuk nu!




Nu ska jag gå och tömma blåsan sedan gå och lägga mig.
Ska till barnmorskan imorgon, ska bl.a ta ett immuniseringsprov, se så att jag inte bildar antikroppar mot bebisen. Sen ska jag hem och plocka ur skafferiet (På Martins begäran) Men jag måste även packa ner mer kläder, börjar verkligen bli lite bråttom nu känner jag! Usch och fy... Liiite panik har jag över allt detta.
Så det lär kanske inte bli särskillt regelbundna uppdateringar denna veckan, eller helgen för den delen. Sen vet jag inte riktigt när vi får internet inkopplat där nere. Men telefonen kopplar dem in på Måndag, har vi riktig gristur så kommer adsl:et samma dag, emn det kan lika gärna dröja!!

Jaja... Sängen kallar
Godnatt

Hur man än vänder sig har man ändan bak.


JUSTJA!!
Glömde skriva det imorse och orkade inte skriva det igårkväll, men jag la mig för att vila en timme innan grey´s började (vilket förövrigt är mitt absoluta favoritprogram som jag ser fram emot heela veckan) Jag ställde klockan på 20.30 så jag skulle hinna vakna till mig och kanske duscha innan det började.
Men DÖM OM MIN FÖRVÅNING då jag vaknar och klockan är 22.19... Förvåning är faktiskt fel ord, jag blev rent utsagt rasande arg, jag missade mitt älsklingsprogram *grinar en skvätt* Måste kolla när reprisen går.
Snacka om knölföda... Kan inte ens ha hört larmet som gick, eller så stängde jag av det i sömnen, ja nåt har ju gått fel iaf.

Nu har vi gjort oss av med en sjuhelvetes massa kläder, sängkläder, skräp och skrot =) Martin har just varit och kastat 6 säckar. Känns otroligt skönt att veta att man gör sig av med en massa saker. Kökssoffan är urstädad den också, nu ska den få vara tom till sommaren, då den skall lutas av. Ingen mening att fylla den med massa skrot.
Alla julsaker samt påsksaker har vi lagt i en särskillt kartong som vi ska ställa i ett litet skrymsle på övervåningen.

Kvar på listan denna dagen står:

* Köpa strumpbyxor jag kan ha imorgon på Railway
* Packa ner kläder i väskor (väskor som jag förövrigt tömt idag, wie)
* Dammsuga mellan kartongerna här nere

Ja det är väl ungefär allt också...

Trägen vinner

Jajjemensan. Jag har ju försökt vända tillbaka dygnet och nu verkar det som att jag lyckats.

Jag är ledig idag men är ändå vaken. Vaknade 7.15, det var visserligen katten som väckte mig, men normalt brukar jag släppa ut honom coh sen gå och lägga mig igen, men nu kände jag att jag inte behövde gå och lägga mig var så pass pigg så jag klädde på mig och gick ner. Dessvärre kan jag inte börja packa ännu, Martin ligger nämligen fortfarande och sover, han jobbar ju eftermiddag som sagt, så han är inte hemma förrän 00.30 tiden, och man kan ju sällan somna DIREKT efter jobbet, så jag vet inte riktigt när han gick och la sig. Men han ska få sova ett atg till iallafall.
  Ja justja, han ska ju jobba långpass inatt, så inatt kommer han inte komma hem förrän vid 6-tiden, det är för att han måste va ledig imorgon, dem har ju spelning på Railway Saloon (http://www.rock-on.se/) Och eftersom Martin har eftermiddagsvecka så passade det sig inte riktigt att jobba imorgon, alltså jobbar han in det inatt =)
   Imorgonbitti då han kommer hem kommer jag att kliva upp, trevligt trevligt. Jag ska ju jobba imorgon 7-12 bara visserligen, men jobb e jobb =) Fick även en till tid på måndagkväll 16-21, många bäckar små som de säger.

Nej nu ska jag kika färdigt på The Nanny, men ha det så bra allihopa

En olycka kommer sällan ensam


Men kissen då, när ska du lära dig?

Vi hinner mer eller mindre bara hem från veterinären så får han en ny åkomma, rackarns buskatt, Är han ute och slåss tro? Svårt att säga, men nåt har han definitivt varit ute på.

Nu när han satt och åt la jag mräke till hur konstig hans svans såg ut, den hängde på ett konstigt sätt liksom, normalt brukar den se "ståtlig" ut och stå rakt upp, men nu var den tussig och hängde rakt ner, sen såg jag att han har en massa torkat blod på svansen, och då jag försökte röra svansen för att kika närmare skrek han rätt ut. Fick inte röra någon del av svansen över huvudtaget. Vettetusan vad han har gjort, men blodig är han och ont har han. Bara han inte brutit den eller så.

Jag tog upp honom i famnen (Dock under högljudda protester) och la honom på rygg så jag kunde kika, ses ut som att han har ett sår som har blött ganska mycket, men då han har så mycket päls på svansen har allting tovat ihop sig och det är svårt att se något. Men nu har han lagt sig i sitt lilla katthus (Vilket är ett tecken på att han inte mår bra, för där sover han bara då han är sjuk, har iaf. gjort det hittills) och jag såg att han tvättade sig lite förut. Får se om han lyckats tvätta bort något sen så kanske jag kan se mer.

Han lär ju inte få någon infektion eftersom han redan äter penicillin som tur är. Men då jag inte vet vad som är fel så är det ju lite jobbigt. Får se hur han mår inatt, kanske ska ringa och rådfråga veterinären imorgon. Men jag har banne mig inte råd med ännu ett besök, det får självläka =) (Sjääälvklart åker jag till veterinären om jag måste, men som sagt äter han ju antibiotika redan, så om det bara är ett ytligt sår så borde det läka av sig själv..
KLANTKISSE

 Kanske svårt att få nåt grepp om vad som är vad. Men han ligger på rygg på en flyttkartong med svansen upp åt häger, dem ljusare sakerna är hans små söra hartassar =) Nånstans i mitten är lillrumpan!!

 Sen la han sig i sitt lilla "tillflyktshus" Även kallad transportbur ;)

 Stackarn =(

Just nu ligger han och tvättar sig igen, samtidigt gnyr han. Han har nog väldigt ont min lille vän.

Bättre brödlös än rådlös


Ja jag hoppas det. För nu är vi då näst intill brödlösa, åtminstone jag med min ekonomi.. Martin har väl sitt åp det torra, men det är ju jag som står för matinköpen =)

Jaja, jobbet har gått bra. Ryggen håller på att ta kål på mig men jag börjar bli van nu =(
Jag tänker inte alls bli långrandig här nu. Måste nämligen gå igenom några kartonger uppe innan det blir mörkt. Har så dålig lampa där nämligen så jag måste använda mig utav dagsljuset.

Men jag återkommer senare.
Bajj bajj

 På väg ut på havet för lite parasailing

(lägger in lite bilder från Florida nu.. Eller jag lägger ju bara in en bild nu, men jag la in en i morse också, ni förstår, jag saknar sommaren... )

Det är saligare att giva än att taga

 Och med dem visdomsorden säger jag godmorgon och adjö.

Nu åker jag till jobbet, återkommer då jag slutat, blir väl nån gång vid halv fyra-fyra.

Adjöss


Skjut inte upp till morgondagen, det du kan göra idag

                             image347


Jag är expert på just det, att skjuta upp saker. Men idag sköt jag inte på något, åtminstone inge viktigt ;)

Jag har både gått en liten promenad, tagit in posten (Jojjomensan, det är faktiskt inte var dag jag gör det, är lite av Martins jobb faktiskt, haha) diskat en hel massa, plockat och donat i köket (Som fortfarande ser helt förjäkligt ut, men det kommer inte bli nå bättre innan vi flyttat, bara att acceptera alla prylar och kartonger överallt) Sen till sist så packade jag en kartong full i vardagsporslin. Nu har vi bara 2 tallrikar, 2 glas, 2 djuptallrikar m.m. =) Det som återstår i köksskåpen är lite "fin"glas, ölglas, snapsglas och sånt. 
   Sen har vi förstår 2 andra skåp som är fulla i bråte, men jag misstänker att det mesta i det ena skåpet iaf. kan kastas. I det andra skåpet har Martin en massa papper och jag har ställt dit krukor. Så det borde gå rätt fort att plocka ur.

Imorgon väntar skrubben uppe, tror jag iaf. Vi bestämde idag innan jag visste att jag skulle jobba imorgon, att vi skulle ta itu med skrubben innan Martin for till jobbet imorrn, men nu då jag ska jobba vet jag inte om han gör det på egen hand eller inte. Är ju faktiskt ganska mycket att ta reda på där inne. Men OM han städar där inne betyder det att mina två stora resväskor kommer fram, då kan jag fylla dem med kläder på Torsdag, eller KANSKE efter jobbet imorgon om jag orkar. Men jag tror faktiskt inte att jag kommer orka, blir så rackarns slut av att jobba.

Var dag har nog av sin plåga

Och Natten som var hade definitivt nog av sin..
Jag somnade vid 22.30, men vaknade vid halv ett av att Martin kom hem, kände mig konstigt pigg så jag gick och kissade. Ganska fort fick jag ont i magen, samma magont som jag jämt hade förut i början/mitten av graviditeten. Dels är det magknip men samtidigt ett FRUKTANSVÄRT tryck över bröstet och mellangärdet. Visste inte vart jag skulle ta vägen, förmodligen berodde det på gaser. Jag tror inte det faktum att jag åt 1/2 kg vindruvor samt åt flingor och mjölk igår gjorde särskillt gott för magen. Min mage är vädigt känslig mot mjölk nämligen, blir alltid lätt illamående och kass i magen.

Hur som helst fick jag gå på toa några gånger, sen såg jag Law&Order och lagom till det var slut så lättade äntligen Trycket/smärtan. Vilken underbar känsla det är då man känner att det onda försvinner, gr inte att beskriva, men nästan så att man skulle kunna tänka sig att bli religiös just precis i det ögonblicket.



Imorse vaknade jag första gången klockan 7.30 av att Martin klev upp, han är knäpp!
Jag däremot tog mitt förnuft till fånga och sov vidare, till 8.45 närmare bestämt, bestämde mig för att kliva upp då, men jag vet inte riktigt vad som hände, för nästa gång jag slog upp ögonen var klcokan 9.45, DÅ klev jag upp. Kändes att jag sovit för länge, och det känns fortfarande, jag är alldeles seg i kroppen, trött och helt orkeslös liksom.

Då jag fått på mig kläder gick jag ut och kastade mitt skräp som var i uthuset, eller rätatre sagt gick jag igenom 3 kartonger som jag hade där, av allt jag hade där i sparade jag en halv kartong ungefär =) Kändes bra att bli av med en massa skräp man ändå inte använder.
    Sen gick jag in och satte mig vid köksbordet och var allmänt apatisk. Orkade inte göra NÅGONTING, känner mig även deprimerad av någon anledning. Kan vara min ekonomi, kan vara stress.. Ja jag vet ärligt talat inte. Kan helt enkelt vara det faktum att jag är gravid och har främmande hormoner i min kropp..

Innan Martin for och jobbade satt vi och pratade ganska länge om flytten, möblering, planering, saker som skall inhandlas m.m. Enligt Martin så är prio. 1 just nu en tv-bänk. Så veckan efter att vi flyttat blir det en sväng till ikea för att inhandla just en sådan, vi har kikat på en massa olika och vet på ett ungefär vad vi ska ha, det står mellan två olika i nuläget, men i slutändan blir det nog priset som bestämmer, vilket är synd, för jag är mest sugen på den som är dyrast. Men  man kan inte få allt, särskillt då inte jag betalar.

      (den första är den jag vill ha mest, men så är det även dyrast)

Vi måste även köpa ett cd-ställ, skall köpa ett vitt som passar till tv-bänken (Tv:n skall dock hänga på väggen)

Vi pratade även om hur skönt det kommer bli att börja på ny kula, allt skrot och skräp är kastat, bara VÅRA saker kvar som används och inte skall kastas. Huset kommer inte kännas som mer Martins (Okej, det är han som står för lånet så självklart är huset hans i den meningen) Men han har inte bott där 10 år längre än mig, utan det blir liksom vårt. Vi kommer båda att vara med och bestämma färger på tapeter, golv m.m.

Jaja nog om det.

Chefen ringde imorse och jag fick lite nya jobbtider:
Imorgon: 7oo-15oo
Fredag: 7oo-12oo (denna har varit planerad lite längre dock)
Söndag: 7oo-17oo
5/3: (MIN FÖDELSEDAG) 7.30-15oo
6/3: 14oo-20.30

Nu ska jag uppsöka toaletten och sedan försöka göra ett ryck här hemma. Kanske packa ner resten i köksskåpen, sortera ur lite skit ur två av skåpen.. Vi får se vad det blir, men nåt känner jag att jag måste göra, för imorgon efter jobbet lär jag inte orka.
Måste även ut och röra på mig lite sedan, gå min lilla minipromenad.

Den som spar han har

Ja dem säger det.. Själv är jag pank, men så har jag inte sparat nåt heller. Rackarns!! Betalade en räkning nu och fick en chock över att se saldot som återstår på mitt konto, detta kommer inte att gå ihop, det är ett som är sant.


Dagen i kort
Det gick kanonbra på vattengyman idag, helt klart bästa passet hittills. En ny lärare idag och hon gjorde övningar där man faktiskt fick arbeta, dem två andra lärarna som varit har haft lite väl slappa övningar. Självklart kan man ju ta i lite mer, men det har inte hjälpt, pulsen har inte direkt gåått upp nånting. Men hon som ledde idag var kanonbra, och jag blev till och med andfådd, härligt.

Efter gympan fikade jag lite, sen for jag och handlade på City Gross, lite skurmedel, skursvampar, frosties (mmmm) samt handtvål. Behövs lite städattiraljer nu inför flyttstädningen

Klockan 15 gick jag på Bäckeninformationsmöte som det nu hette =) Det är någonting man går på en gång. Man får massa information om VARFÖR man har foglossning, och vad man kan göra för att lindra besvären. Fick även låna med mig ett bälte hem som jag skall lämna tillbaka efter att jag fött. Även att jag fick ett papper med övningar jag skall göra hemma en gång per dag.

Efter alla möten m.m. på sjukhuset for jag hem till mamma, fick mig en bit mat och en pratstund, sen for jag hem och här sitter jag nu.. Eller nja, jag stannade till på Ica och returnerade lite kläder till Ellos samt skickade tillbaka mammabyxorna som jag ska byta.

Nu har jag tandvärk, och är deprimerad över mitt kassa sinne för ekonomi. Så jag skall sluta skriva, se på outsiders och sen ta mig en skål flingor och mjölk. Tänker somna tidigt ikväll, vakna tidigt imorgon! Har mycket att göra, måste gå igenom flera kartonger med SKIT som jag har ute i uthuset. saker jag bara stoppat undan i flera år. Men NU äntligen skall dem gås igenom.

Hejdå

Morgonstund har guld i mun

Hädanefter ska jag nog endast ha ordspråk i min rubrik. Det verkar roligt, då får man anstränga sig för att hitta ett passande varje gång, jag tror jag testar i ett par dagar =)

Jag tänker fortsätta i Ordspråksandan i detta inlägg:

Skjut inte upp till morgondagen, det du kan göra idag.
Ja detta är ju lite falsk marknadföring å MINA vägnar, för jag skjuter upp i princip allt. MEN nu är det färdiguppskjutet.. Det jag talar om är att returnera kläder till Ellos samt byta ett par byxor från 4mom. Jag är dock rädd att jag dragit ut på det för länge, men vi får se. Ska iaf. returnera idag, får jag tillbaka det så får jag tillbaka det.. .

Inget ont som inte har något gott med sig
Det onda kan man säga är min rygg. MEN, jag går ju och bär omkring på en liten heffaklump, såå klart det för någonting gott med sig.
Men apropå detta; Jag har vattengympa idag, det sa jag visserligen redan igår, men man kan ju alltid upprepa sig några gånger. Ska bli skönt att få plaska omkring lite, MEN, jag hade ju velat haft en ny fin bikini att plaska omkring i, men då den jag köpte inte passade ALLS så får jag dras med mammas.

Nu måste jag "slå in" kläderna som skall returneras. Men vi hörs kanske senare, men det blir som sagt just senare, för jag har ju ett möte så sent som 15.00 Sen måste jag in till Mamma en sväng också. Så vi får se vilken tid det blir.

Jaja, adjöss

Så duktiga så!


Idag efter maten fick vi främmande. Rackarns också, jag som hade fått Martin att gå med på en promenad, under förutsättning att det fortfarande var ljust. Vilket det också VAR då vi hade ätit, men främmandet förstörde allt, hihi!
   Men efter att han hade åkt så satte vi igång att packa litegranna, fick till 3 katonger med en massa köksattiraljer, byttor, bunkar, kastruller, bakprylar, eldrivna saker m.m...m.m....

Så nu kan vi somna ikväll med gott samvete iallafall.. Men kvar på samvetet finns skrubben uppe, det är en stor sten som väntar på att lyftas bort vill jag lova. Så fullt i skit som det är där inne, ujujuj. Sen går Martin och grämer sig över uthuset, men det bekymrar faktiskt inte mig så mycket, för det är Martin som kommer att få grejja där ute, dels är det för tunga lyft för mig och dels har jag ingen aning om vad som är vad, vad som skall kastas, vad som skall sparas osv.
   Nej jag är mer bekymrad över allt skrot som finns inne som skall packas ner, kastas, sorteras och allt annat som hör flytten till.

Nu ska vi se En annan del av Köping och äta lite ostkrokar!
Natti Natti

Åh så skönt


Ni vet känslan då man har dragit ut på någonting jättelänge, typ samlat på sig världens diskberg eller så, osså sen tar man sig i kragen och diskar. Känslan efteråt är så hääärlig. Sån känsla har jag nu, men inte över disken (Den är redan avklarad i stort sett) utan över min promenad. Hade dragit på det sen i morse, men sen fick jag äntligen tummen ur röven och gick ut. Var helt perfekt väder, gick bara och njöt =) Jag gick givetvis inte nå långt.. Mina fogar mår inge bra då.. Men jag gick tillräckligt för att känna hur skönt det är ute, och hundarna fick skita ett par gånger samt springa av sig.

Nu hettar det i kinderna och hundarna ligger och sover. Sååå skönt!!
Har tagit fram kyckling så den får tina, blir kycklinggryta med ris och sallad ikväll. Plus en alkoholfri öl till mig.. Mmm! Tänk vad knepigt det blir ibland, just nu är jag inne i en period då jag bara MÅSTE ha öl! Tur det finns alkoholfria alternativ, annars hade det blivit väldigt jobbigt, haha!


Nu tror jag att jag ska söka upp katten och tvätta av hans öra med klorhexe(i?)din.


Hittade lite bilder från då Rambo tog sig upp på övervåningen och hade lite skojj då jag var borta.
    
  

Sånna här gånger undrar man om det är värt det.. Så mycket som Rambo har käkat upp. Men det var definitivt värt att stå ut dessa månader av VANSINNE, nu är han 95% lugnare och det blir bättre hela tiden. Vissa hundar får man helt enkelt käma mer med.

Vad skaa det bli av detta?


Ja man kan sannerligen fråga sig!

Jag bakar muffins, bananmuffins! Ett recept jag aldrig provat förut, degen betedde sig väldigt konstigt och jag fyllde formarna liiite för mycket. Så alltså, vad skaa det bli av detta?
Vi får hoppas att dem åtminstone är ätbara.

Frisk luft
Den varan har jag inte fått något av idag, förutom då jag släppt ut/in hundarna +katten.
Jag skall ta mig en liten promenad snart, så fort muffinsarna är klara och jag har provsmakat en.. Eller två ;)
Synd bara att solen inte är stark nog att lysa igenom molntäcket.

Djurplågeri
Dagens dos av djurplågeri är avklarad. STACKARN!! Men det gick bättre för mig idag, än det gjorde igår (Då jag var själv alltså) Jag höll fast honom i nackskinnet och satte honom i mitt knä, satte in sprutan i munnen på honom och tröck av... Tre ggr fick jag upprepa det innan han fått i sig allt, men överlag gick det väldigt smidigt. Inte så mycket som en skråma på varken händer, armar eller lår. Men dem fick väl så det räckte igår kanske.

 Såhär nöjd var han igårkväll då vi skulle sova =)

 Här ser man lite blod i örat

PlaskeliPlask
Imorgon är det plaskdags igen, vattengympa med andra ord. Efter gympan ska jag ta en fika med en annan tjej i gruppen, sen klockan 15.00 är det nåt möte som jag tackat ja att gå på. Det skall tydligen ha med ryggen att göra, kan ju va bra att få lite undervisning i hur man "sköter" sin rygg nu, lagomt tills vi ska flytta =) Om det nu är det vi ska göra, lära oss hur man tar hand om ryggen alltså. Jag minns inte ens vad vi pratade om jag och sjukgymnasten. Allt jag minns är att jag tackade ja till att gå på nån form av möte, kommer vara massa andra gravida där.Vi får helt enkelt se vad det är imorgon =)

Muffinsarna
Blev KANONgoda, de kanske ser lite suspekta ut, några av dem. Men det är då sannerligen inget suspekt över smaken. Mmm, dessa skall jag baka fler ggr.

Här får ni bildbevis (Har fortfarande inge batteri i kameran, så det är från mobilen = kass kvalitée)

  

Nu ska jag titta på Cesar ett tag. Sen måste jag ta mig utanför dörrarna, luuuft!!

Penicillin och Jobb


Kissen
Vi fick komma till veterinärn igår, det visade sig att han hade ett bett/rivsår inne i örat, han fick lugnande så att hon kunde undersöka och rengöra ordentligt. Sån spruta skulle man haft hemma hörrni, jisses va lugn och beskedlig han blev, hehe! Till sist klippte hon bort lite skadad hud. Fy fabian vad det luktade, hela rummet stank infektion. Han fick en antibiotikaspruta där osså fick jag ett recept på penicillin som han skall äta nu i 10dgr (Eller tills det tar slut)
     Jag har gett honom första dosen idag (Han skall ha 2ml 2ggr dagligen) Hon frågade om det gick bra att ge honom tabletter, men jag minns hur det gick då jag skulle maska av honom så jag sa NEJ =) Jag fick då en "pasta" som jag skall få i honom. Det visade sig vara bra mycket lättare sagt än gjort. 2ml låter inte så mycket, men då man skall tvinga i en katt det är det på tok för mycket. Det slutade med att jag fick dutta ut litegrann i taget på ahns tass, som han sedan slickade i sig. Katter är ju notoriska renhållare av sig själva. Men ikväll får Martin hjälpa mig att hålla i honom så får jag klämma in det i munnen på honom. Men jag förtår han, smakar det ens i närheten av vad det luktar så skulle jag nog kräkas! Stackarn, men men, han måste ju bli frisk.

Jobb
Efter veterinärbesöket och ett stopp i Birsta med Cissi for jag till Jobbet, chefen ringde och ville att jag skulle jobba 16-21, javisst sa jag =) Helt lagom tid tycker jag, men ack så jobbigt det var. Det var en fruktansvärt stressig kväll. Fick även ringa ambulans åt en stackars farbror.
   Jag gick och la mig på en gång då jag kom hem, hade ingen som helst ork kvar i kroppen. Imorse vaknade jag klockan 9 (Martin är och jobbar, han skall jobba imorgon också, han jobbar in Torsdag och Fredag den 28:e och 29:e, då ska vi nämligen skriva papper på husköpet samt flytta) Då åt jag en näringsrik frukost som bestod av återstoden av kakan ;) Sen satte jag igång att städa och packa, har packat 2 kartonger hittills, en med saker som skall till stugan, porslin mm mm, samt en med tavlor och andra prydnadssaker.
    NU däremot skall ajg åka och hälsa på min farmor, så jag måste avsluta detta inlägg lite abrupt.
Men jag skriver nog någonting senare!

Adjöss

Blä



Tissetatten kom just och la sig bredvid mig i soffan, han är fortfarande "groggy" eller vad man ska kalla det. Och jag fick en chans att kika på vad det är som spökar vid hans öra. Jag tror dessvärre det kommer INNIFRÅN hans öra, en massa blodigt var som ser ut att ha runnit ut ur hans öra, luktar pest och pina om det. Som sagt, skall ringa vet. imorgonbitti klockan 8.00

Han har åtminstone aptiten kvar *Alltid ett gott tecken*

Så här ser stackaren ut nu = INTE en frisk katt.. Stackars örat har halkat ner en bit också


image333


Stackars Älsklingspojken

                                                                 

Älsklingen min då
Med barn sägs det att man inte har favoriter. Men jag hoppas det inte är detsamma med djur =) För jag har en definitiv favorit, min "mellanpojke" Ozzy. (Kissen alltså för er som inte har nån koll, hihi) Och nu förefaller det dig som så, att han har gått och blivit dålig. Jag är utom mig av oro, fast jag vet att det förmodligen inte är någon fara, men han är ju min lilla bebis ju!
     I flera dagar nu har han varit helt galen, vill absolut inte vara inne (Är ju den tiden på året, även fast han är kastrerad känner han av vissa instinker) Jag har alltid varit väldigt tjurig med att få in honom på kvällen, vill absolut inte att han skall vara ute om nätterna. Vanligtvis kommer han som ett skott då jag visslar, lite som en hund =) Men nu hela denna veckan vägrar han, han kommer in flera ggr om dagen och äter, men sen skall han ut direkt. Tills idag.. Han kom in precis innan jag skulle fara till jobbet, jag gosade med honom ett tag och han åt mat, sen blev jag tvungen att fara. 
    Sen då Martin kom hem la han märke till att katten var lite knepig (Det var han inte då han kom in, bara lite trött) Öronen liksom hängde (Han har väldigt stora och ståtliga öron som alltid pekar rakt uppåt) ögonen var halvstängda och han var väldigt vinglig. Då Martin for iväg till repningen låg Ozzy i soffan och sov, då han kom hem igen hade han inte rört sig ur fläcken (Såg det ut som iaf) Men sen hade han gått på lådan och kissat (vilket han aldrig gör i normala fall) Där hade han suttit och vinglat och nästan ramlat. Då Martin skulle klappa honom på huvet skrek han tydligen jättehögt sen la han sig under vardagsrumsbordet och somnade.
    Nu då jag kom hem undersökte jag honom lite (Under högljudda protester.. Stackars plutten) och kände en böld under ena örat, det var även blod där, sen luktade jag på såret, och fy tusan säger jag bara. En väldigt frän lukt.. Martin sa att det var var, själv har jag ingen aning om hur var luktar, så jag litar på honom, det var hursomhelst en otrevlig lukt/stank!
  
Min misstanke är att han har slagits med en frässe (stavning??) Som sagt är han ju kastrerad, men denna årstiden vaktar dem sina revis extra noga. Och Ozzypojken vår är ganska "aggressiv" av sig, så han är nog inte sen att ge sig på nån som försöker ta sig in i hans revir.
   Om det bara var så att han hade ett sår hade jag inte brytt mig, sånt läker. Men han är inte sig själv, ser "full" ut, eller drogad kanske är ett bättre ord. Så han har nog en rejäl infektion. att döma av lukten så är nog fallet så! Men jag ska ringa vetten imorgon och höra om de tror han behöver antibiotika, eller om det kan självläka. Kanske han bara behöver en hel natts sömn. Morgondagen får utvisa, men tills dess kommer jag att oroa mig över bäsen min!

Nog om katten
(Om man någonsin kan få nog av katter? hihi)

Jobbet gick bra, smärtfritt även. Ryggen har känts bra hela dagen, det är först nu den börjar strejka lite.
Då jag kom hem smaskade vi i oss lite chokladtårta, och dra mig baklänges vad god den var. En ren dröm för alla chokladälskare. Nu är jag så mätt så jag håller på och spricker =)

Som jag skrev så är jag utan batterier till kameran, men jag knäppte några med mobilen, så kvalitén är som den är =)

                               


Nu ids jag inte skriva något mer, men avslutar med en bild på en av mina 4 älsklingar.
Denna söta nuna möts jag av varje morgon då Rambo anser att jag har sovit för länge, då stirrar han på mig tills jag vaknar =) Han är för söt!

                                                      image331

Ändrade planer gott folk.


Japp, jag skall jobba! Jag börjar klockan 14, så jag måste skynda mig att skriva detta inlägg. Jag har åtminstone tagit en promenad idag, men ujuj så det blåste.
    Då jag kom in bakade jag en kaka, och medans den stog i ugnen plockade jag fram allt som skall till stugan, Men jag har inte plockan ner det i kartong ännu, för jag vill att Martin går igenom det först och slänger lite saker som kan slängas (JAG tycker att det är massor som kan slängas, Martin gör det förmodligen inte *suck*) Nu ska jag ladda en diskmaskin lite snabbt, kleta på mig lite smink sen daska iväg till jobbet.

Men jag skriver senare ikväll då jag kommit hem. Då kommer det även bilder på kakan, men bilderna blev lite dåliga, för det är slut på batterier i kameran så jag fick använda mobilen, jaja. Hörs sen

JAG HAR KLÄTT AV GRANEN.



Vilken bedrift va? =) Ja ni ska se hur stackarn ser ut nu, alldeles naken, barrlös och fuul. Haha, ja den är rent utav tragisk. Skall ta en bild senare som jag lägger upp imorgon eller senare ikväll om jag orkar.

Har även fått lite mer gjort idag, men om ni följer min blogg så vet ni förmodligen redan vad det är, om inte står det längre ner i förra inlägget. Känns skönt att man äntligen kommit igång, nog för att det är en "light"start, men ändå, bättre än ingenting.
   Jag hoppas att jag lyckas kasta mer skrot imorgon, det är först när man (jag iaf) gör sig av med saker man inte använder som det känns att ma verkligen åstadkommit något. För även om jag packat 4 kartonger (3 stora och en liten) idag, så känns det fortfarande som en fis i rymden bara

Min älskling
Jag har ju så rackarns ont i ryggen, blir värre och värre för var dag som går. Det är inte foglossning heller, utan bara min svaga rygg som spökar. Värst för tillfället är nacken och axlarna, jag kan inte ens ha BH på mig längre. Eller jo, det har jag ju då jag är bland folk, men så fort jag kommer in tar jag av mig den, det gör helt enkelt för ont i axlarna. MÅSTE gå och få proffessionell hjälp för detta snart.
     Hur som helst så masserade Martin mig ikväll med en supersalva, så just för tillfället känns det rätt så bra. Kruxet e bara att jag skulle behöva massage flera ggr dagligen, och Martin har vääldigt sällan lust att massera. Men det förstår jag, det är det värsta jag vet också.

Baka baka liten kaka
Imorgon ska jag baka en chokladtårta med krämig chokladglasyr ovanpå, osså lite silverkulor som garnering. Den skall självklart bakas i min nya fina hjärteform. Det vattnas redan  munnen på mig.
Den skall vi mumsa i oss (Okej kanske inte HELA, men delar av den) efter att Martin kommer hem från repningen. Han hinner inte ens äta nån mat imorgon, dem skall nämligen repa klockan 16.30. Så det blir ingen romantisk middag med tända ljus ;) Men fika det skall vi göra, så fort han kommer hem igen. Osså ska han ju självklart få mina två kort som jag köpt till honom. 
                                           image328 
Något liknande denna blir det. Med silverkulor på

Dagen i kort
Ja, förmiddagen har ju som bekant spenderats med att beta av punkter på listan. Men jag har även spenderat på tok för mycket tid vid datorn, tänk att denna lilla sak är så fruktanvärt beroendeframkallande. Det är inte alls bra, man får inte tillräckligt mycket gjort då den finns i närheten.
   Till middag blev det potatis, fiskbullar i dillsås samt ärtor. Inte Martins favorit direkt, men jag tycker det är jättegott och det går fort. Orkade inte just laga nån avancerad mat idag. 
   Nu har jag ringt till Telia och begärt flytt av abbonemanget fr.o.m. 3/3, då jag såg det datumet insåg jag at jag ju faktiskt fyller år snart. Jag har inte fattat att det är SÅ SNART som det faktiskt är. Men vänta er inget kalas, vi kommer ju vara ytterst nyinflyttade och förmodligen inte ha någon ordning på någonting. Men ni närmaste kommer nog få komma på en tårtbit nån dag iaf. =) Men som sagt, nå kalas blir det då inte. 5/3 fyller jag år för er som undrar.
     Efter middagen for vi till Björn och Veronica + barnen, fick i oss lite fika, lekte med busungarna och pratade lite.
Nu är vi hemkommna, Grey´s har kikats på (SOM jag har väntat på säsongstarten, äntligen har det sparkat igång, nu väntar vi bara på desperate) Martin har lagt sig och snarkar nu.

Morgondagen

Ja som jag sa så skall inte Martin äta nån middag, så jag slipper gå och fundera på vad jag ska laga för mat. Men jag skriver en lista över vad jag BÖR hinna med. Om inte för att ni ska se, så för att jag ska komma ihåg =)

* Promenad?? Är vädret som det var idag blir det ingen av. Men annars måste jag verkligen ut

* Baka chokladtårta

* Packa kartong som skall till stugan

* Rensa i vardagsrumsbordet (Hyllan under bordet är full i skit)

* Packa överflödigt porslin mm. Bara lämna sånt som vi verkligenkommer att behöva inom dem närmsta 2 veckorna

* KANSKE dra fram resväskorna och packa ner kläder som ej kommer att användas inom 2 veckor.

Något mer kommer jag inte på för tillfället. Men det lär tillkomma saker imorgon, kanske även falla bort något =) Men som det ser ut nu så är detta listan jag skall gå efter imorgon. Nu ska jag språkas lite med Cissi. Men ha er en bra kväll allesammans

Ny dag, Nya tag

Uppdatering:
4 av punkterna avklarade. Men det återstår fortfarande ganska mycket. Har samlat ihop allt som suttit på väggarna i en hög, som skall packas ner senare.
Blåsten blir iallafall bara värre och värre. Så det lutar nog åt att det INTE blir e promenad, jag har fullt upp här inne ändå.


Jag infogar listan som jag skrev igår, mest för min egen del.
Jag får inte glömma någonting

* Klä av granen

* KANSKE om tid finnes hälsa på Lill-Erik


* Diska


* Tvätta minst en maskin Blev två maskiner

* Packa ner alla böcker i kartonger

Detta blev inte av idag av olika anledningar, får se om jag hinner med det imorgon.

* Packa en kartong med saker som skall till stugan.

* Om det är fint väder skall jag gå samma tur imorgon som jag gjorde idag. Var så härligt med lite luft.

* Hjälpa Martin att städa ur skrubben, den är fylld till höjden och bredden med allt mellan himmel och jord, sånt som man inte riktigt orkar ta itu med och sällan använder, så man stoppar undan det.. *suck*

* KANSKE packa ner kläder som inte används i resväskorna som vi förhoppningsvis får ut ur skrubben.



Jag har även packat ner all tavlor och fotografier från övervåningen, samt tömt mitt nattduksbord på skräp och gamla tidningar. (Hittade 50kr på köpet) Även att jag har tömt en byrålåda full i RAT, det var filmer, skärp, cdskivor, skräp, spikar, gamla snusdosor sen Martin snusae, ja lite allt möjligt. Den är iallafall tömd nu, och det som skulle sparas är nerpackat i kartong.



Hittills har jag inte åstadkommit någonting på listan, eller jo, jag har diskat lite, men det är fortfarande lite kvar. JA justja, har ju startat en tvättmaskin också. Vilket för mig till en ny punkt som måste sättas på listan

* Köpa glödlampor.

Imorse då jag gjorde första morgonpinken så gick lampan inne på toan. Inte bra, jag är mörkrädd och måste duscha. Får helt enkelt åka på ICA först, trots att jag ej bör visa mig bland folk i mitt nuvarande tillstånd, haha!!

Nu ska jag ta itu med punkt nr.5 (Packa ner alla böcker i kartonger) Så får vi se vad det blir efter det.
Vill ju ut och gå, men det blåser så förfärligt, men jag kommer nog gå ut ändå, ska ju ändå vara i skogen, så jag kanske inte blåser bort ändå =)

Att inhandla

På Cissis begäran kommer här ett LITET kollage med saker vi skall inhandla till bebis så fort vi kommit iordning i nya huset.

image327

Leandervaggan har jag gått och blivit riktigt kär i, men jag tror inte jag skall köpa benstativen, utan bara hänga den i taket som den är. Vill ha den i vardagsrummet. Tycker den ser så mysig ut =) Perfekt om man vill ha bebisen nere medans man donar och grejjar. Osså kan man sitta i soffan och vagga/gunga, hihi *latmask*

Skötbordet och spjälsängen är av modellen Hensvik. Snygg och praktiskt. Nog för att jag hade föredragit LÅDOR på skötbordet, men korgar får duga =)

Väderspänningar och blåsträngningar


Ujujuj, det är jobbigt att vara Ellenor just nu.
Min mage bubblar och är allmänt jobbig (Gaser)
Och jag är kroniskt kissnödig, jag börjar verkligen lessna på att kissa, jag hinner bara spola och tvätta händerna i princip, så är jag kissnödig igen. Om jag sitter på toa lääänge (Brukar sitta och filosofera, läsa eller ladda tvättmaskinen ((Vi har alltså en väldigt liten toa)), hahaha) så kissar jag flera gånger. Och det spelar oftast ingen roll hur kissnödig jag än är, det kommer oftast bara några droppar.
   Känns så meningslöst att kissa helt enkelt, för jag vet att om 10 min. är jag kissnödig igen.

Jag skulle faktiskt vilja lägga mig tidigt ikväll, känner att jag har ingenting att sitta uppe för, ryggen värker, det är skit på tv.. Eller förresten, sg nyss att det ju är Law & Order på 4+, kanske kikar på det ett tag. Eller nja, jag väntar till reklamen, går och borstar tänderna och ser resten i sängen.

Jag har, som ni kanske sett längre ner på sidan, lyckats beta av nästan alla punkterna på listan.
Jag har nu en ny lista för morgondagen.

* Om det är fint väder skall jag gå samma tur imorgon som jag gjorde idag. Var så härligt med lite luft.

* Klä av granen

* Diska

* Tvätta minst en maskin

* Packa ner alla böcker i kartonger

* Packa en kartong med saker som skall till stugan

* Hjälpa Martin att städa ur skrubben, den är fylld till höjden och bredden med allt mellan himmel och jord, sånt som man inte riktigt orkar ta itu med och sällan använder, så man stoppar undan det.. *suck*

* KANSKE om tid finnes hälsa på Lill-Erik

Sen ska jag ju givetvis få till nån mat åt gubben min också. Får fullt upp verkar det som, så det är ju som sagt bäst jaggår och lägger mig tidigt så jag inte sover bort halva dagen.

Ps. Vi kom i eftermiddags/kväll underfund och ÖVERENS om hur vi skall möblera i köket och matsalen då vi flyttar in. Detta har vi nämligen tvistat om länge, men nu verkar det som om vi är överens, skönt!
Men det blir bara en provisorisk lösning, sen ska vi nämligen göra oss av med vårt nuvarande köksbord och köpa en ny fin Och större) matsalsmöbel.

Insåg även idag att vi förmodligen kommer att vara utan internet ett tag i början då vi flyttat in. Men jag ska ringa Telia imorgon och höra med dem hur snabbt de kan koppla in oss där nere. Första helgen kommer vi nog att bo hos Martins föräldrar, för dem skall vara i Sthlm eller vart det nu var. Och det kan ju vara skönt att ha ett hem som är iordning att komma hem till på kvällen, annars måste man ju fixa så mycket på en gång. På detta viset kan vi bära in alla saker, och sen plocka upp sängen, fixa inne i badrummet, plocka i köket mm mm mm.. Sånna saker som är vesäntliga för att kunna leva och bo, i lugn och sansad takt (Det får dock ta högs ett par dagar) Sen efter helgen är över får man ta resten i den mån man hinner (Och med tanke på hur mycket jobb jag har för tillfället så lär jag ha en maaassaaa tid över) Huvudsaken sovrum, toa, kök och tvrum är iordning. Hihi!!

Nej nu har jag babblat tillräckligt och även missat reklamen på Law & Order, rackarns.

Godnatt med er

Serienörd? Ja förmodligen, låt oss se..

Om du tittar på/har följt över 50 serier är du en serienörd.

Gilmore Girls
Grey's Anatomy 
Prison Break
Desperate Housewives
OC 
One Tree Hill
Off centre 
Vänner
Förhäxad
24
Simpsons 
Scrubs 
CSI
CSI Miami
CSI New York
Jordan Rättsläkaren
Joey
Bones
Dawson's Creek
Heroes
Hercules
House
Brothers and Sisters
Sex and the City
Navy CIS
Lost 
My name is Earl
Ugly Betty
Smallville
Southpark
Stargate Atlantis
The 4400
Two and a half men
Spin City
Cold Case
Criminal Minds
Baywatch
Lilla huset på prärien
Dallas 
Shark
Tredje klotet från solen
Law and order
Våra bästa år
Våra värsta år
Ett geni i familjen
Alla älskar Raymond
Ghost Whisperer
8 simple rules
Svensson Svensson
Lizzie McGuire 
Sunset Beach
Magnum
VIP 
Stacked
Myggan
Vita huset
Advokaterna
Ally McBeal
Las Vegas
Xena
Entourage
Cityakuten
Will & Grace
Sjunde Himlen
Dharma & Greg
Fresh Prince in Bel Air
Skilda Världar 
Nanny
Nikki 
Tre Kronor
L-word
Vita lögner
Andra Avenyn
Rederiet
Hem till gården
How I met your mother
That 70's show
Alias
Seinfeld
Glamour
Huset Fullt
Hjälp
Mitt liv som död
The Shield
Close to home
That's so Raven 
Buffy the vampire slayer
Eve
Clueless
Tredje Skiftet
Friday Night Lights
Kära Susan
War at Home
Sabrina - tonårshäxan
Fashion House
Fraiser

Tror jag fick det till 57 serier jag har följt/följer....
Som jag misstänkte, jag är en serienörd =)

"Vikke väder vi ha fått"


Haha, minns du Cissi?
Cala do´r =)



Idag har jag inte åstadkommit mycket alls,har kört en maskin tvätt, ätit amerikanska pannkakor till frunch, dammsugit halva vardagsrummet och till sist suttit vid datorn.

Detta SKALL jag åstadkomma:

* Avlägsna satans avkomma som har bosatt sig i min kyl   YES, äntligen är detta helvetesjobbet avklarat. Det visade sig vara en burk med gammal kokt blomkål som var boven i dramat. Tips: Lämna aldrig blomkål i kylen mer än en vecka.

*
Damsuga HELA vardagsrummet, samt köket och hallen nere

*
Gå ut en sväng och få lite luft samt rasta hundarna Det var riktigt riktigt skönt ute idag. Strålande solsken och några minusgrader. Kan inte bli bättre

*
HÄNGA tvätten som nu är ren Jajjemensan, även detta är fixat, har t.o.m laddat en maskin som jag skall köra imorgonbitti

*
Städa ur en massa skrot från bilen

*
Hämta flyttkartonger från uthuset

*
Packa ner alla böcker, filmer samt cd-skivor Japp, då har vi äntligen den första flyttkartongen packad och klar. Känns skönt, jag har även börjat på en till mindre karting, där har jag packat ner alla ljuslyktor, ljus och andra stämningshöjare =)

*
Slänga ut skrivbordet

*
KANSKE t.o.m packa ner alla kläder som är i garderoben i hallen, men det får jag se. Sängkläderna kan jag ju iallafall packa ner. Har tänkt ha dem vi har i sängen nu, fram till dess att vi flyttar.

Återkommer med uppdatering senare ang. hur det har gått att beta av punkterna på listan =)


Äckelvarning
Förresten, Rocky mår inte bra! Han har kräkits två ggr, en gulbrun sörja, det oroar mig lite, med tanke på att han inte har ätit någonting idag, och i regel då han inte har ätit någonting och kräks är det bara galla som kommer (Gult vatten typ) Men detta var en tjock sörja. Bläää!! Får hoppas att det inte är nåt allvarligt, jag menar, han börjar ju komma till åren och en sjukdom för honom kanske kan innebära livsfara, vad vet man. Han sover nu iallafall (Som vanligt, hihi) Får se hur han beter sig sedan då vi går ut, normalt blir han jättepigg och valpig på nytt, blir han INTE det, då kan man misstänka att han är sjuk. Men annars tänker jag nog inte oroa mig, hundar spyr då och då, inget konstigt med det.
     Var just bara konsistensen jag oroade mig över, det borde inte finnas mat i hans mage (Han vile inte äta middag igår, han gör så ibland!) nog till att bli en tjock sörja... Ääh, nu har jag babblat tillräckligt. Jag har som sagt en lång lista att beta av.

Höres senare

Knäppa Blogg.se

Fy en sån tid allting tar, och rätt vad det är blir det bara "Sidan kan inte visas"
Så frustrerande..!

Jag var bara tvungen att få förra inlägget ur mitt system innan jag började skriva på ett inlägg om hur denna dagen varit.

Vattengympa
Den (dagen alltså) började med att klockan ringde klockan 09.00, solen strålade in genom sovrumsfönstret och allt var frid och fröjd =) Jag gjorde mig då iordning för att sedan bege mig till Huljen, där hämtade jag upp syster-Sanna,sen vidare till Bergsåker och hämtade upp syster-Johanna.
    Vi for då till sjukhuset där jag plaskade omkring i vattengymnastikbassängen ett tag, det var härligt, men det är alldeles för kort stund tycker jag. Bara 40 minuter, varav 10 av dem är avslappning. Känns som att man bara hinner värma upp, sen är det över, men man ska vara glad över det lilla. Och det är ju alldeles säkert bra för ryggen min annars skulle jag ju inte vara där =)

Birsta City
Efter plaskandet for vi ut till Birsta, jag skulle leta efter en jacka samt mammabyxor, Sanna och Johanna skulle ha Alla Hjärtans Dag presenter till kompisar =)
   Jag köpte en jacka för mitt presentkort på Cubus, fick lägga till 99kr. Den är jättefin, kommer nog bild på den så småningom, men jag känner fortfarande att det kanske inte var den perfekta jackan jag var ute efter (Detta är en vårjacka) Men det är SVÅRT då magen bara blir större och större. Magen kommer inte att få plats i denna jackan heller om en tid, men det är tre knappar på framsidan, oc det räcker om jag knäpper den första sen, man får helt enkelt ha en tjock tröja under så magen inte blir kall. Vad annat kan man göra då man växer åt fel håll, haha!

Alla Hjärtans Dag
Jag inhandlade även ett fint kort på Gallerix, som Martin skall få på Alla Hjärtans Dag, hade inte tänkt köpa någonting överhuvudtaget, då Martin tycker att dagen ä gravt överskattad. Men så hittade jag ett så fint kort, med en dikt som jag tyckte stämde in så bra. Förresten köpte jag två kort, hittade ju ett ill som var PERFEKT, men det var mer humor i det kortet, så han får ett på morgonen och ett på eftermiddagen, hihi! Skall även knäppa kort på korten framöver, jag ids inte nu för jag har gömt undan dem längst in i skafferiet.
    Han skall faktiskt få EN sak till på Torsdag, en god kaka av något slag, jag köpte nämligen en bakform i teflon i form av ett hjärta. Så jag tänker baka en goood kaka, kleta på lite glasyr eller annat gott, kanske lite chokladsmet *Mmm* Som vi sedan kan äta till efterrätt. Då blir det ju lite "mysdag" ändå, utan att Martin behöver bekymra sig över att Sverige blir mer och mer Amerikaniserat =) (Jodå, han har lustiga åsikter min älskling)

Vagnen
Efter ganska många timmar inne på Birsta City begav vi oss till Babyproffsen, där beställde jag äntligen vagnen. 7 veckors leveranstid, men jag behöver givetvis inte hämta ut den då.. Tänker nog inte hämta den innan ongen kläcks, eller mja, kan hända att man hämtar den nån gång då det verkligen närmar sig. Men jag vill inte ha vagnen ståendes hemma. Hellre att jag är utan vagn i ett par dagar för att sedan åka in och hämta ut den. Man lär inte vara ute och gå så mycket i början ändå, hehe. Även att jag kommer få ett presentkort på 300kr, iochmed att jag handlar för över 4500:-, det var en glad överaskning. Jag som önskar mig presentkort på babyproffsen, samlar ju till en vagga därifrån, men den är dyyyr =)

Resten av dagen
Till sist for vi till Ica Maxi, där handlade jag kattmat, tagliatelle, krossade tomater, matlagningsgrädde, svamp samt en törstsläckare.
   Efter att jag skjutsat hem syrrorna for jag hem till min älskling som redan hade börjat med maten, han var ju jättehungrig stackarn. Till maten (Spaghetti och köttfärssås) drack jag en alkoholfri öl, på sistone har jag fått dille på öl, vilket är lite jobbigt! Men ååh så gott det är, och som tur är så tycker jag att dem alkoholfria alternativen är helt okej, det går ju kanppt att jämföra med vanlig lättöl visserligen, men det är ett bra substitut. Och till just spaghetti och köttfärssås tycker jag att det är så gott med öl. Sund bara att dem bvara finns på 50cl, hade varit perfekt med en 33cl. Man blir ju så mätt på öl. Sen är det även synd att dem bara har Norrlands Guld här på Ica, jag har även smakat på Heinekens alkoholfria öl (hittills har jag bara sett den på systemet) och den är snäppet godare faktiskt.

Då jag ätit och stökat undan i köket satte jag mig ner i fåtöljen för att svara på Alexandras kommentar, och sen dess har jag blivit sittandes. har ju hållt igång hela dagen, min stackars rygg pallar inte det!

Nu skall jag se på Sexturisterna - Venezuela och samtidigt ignorera mitt godisbegär.

Godnatt mina vänner

Ujujuj


alexandra om Bilder på MAGEN
hur fasen ska du kunna ta hand om en unge om du inte tycker om när folk gråter, nått du borde tänkt på före du knulla kanske. Helt ofattabart att du inet klarar av att trösta någon och ska ha bran, tror du inte att du kommer behöve trösta den då eller. Förstår mig absolut inte på dig.


Hihi

Ser att jag fått en trevlig kommentar, min första av detta slaget faktiskt. Man kan egentligen inte göra annat än skratta åt sådant, men känner ändå att jag kanske skall förklara mig så ni inte går och tror saker =)

Här är kommentaren denne Alexandra reagerade på. Den skrev jag i en annan persons blogg.


Ellenor skrev:
Själv räknas jag nog till dem "totalt känslokalla" människorna, jag kan absolut inte visa mina innersta känslor för andra än min sambo, ibland knappt han. Och jag får PANIK då vänner till mig av någon anledning börjar grina, för då förväntas det av mig att jag skall trösta, men sånt kan jag inte. Plus att det är obehagligt (tycker JAG alltså) då folk gråter, usch. För mycket känslor, har lite fobi för sånt jag =) Men så e jag ju lite knäpp också!


Jag kan inte annat än undra Alexandra om du själv har barn? Det kan omöjligt vara på det viset, för då skulle du nog veta, att känslor man har för en kompis går ej att jämföra med känslor man har för ett barn. Och det faktum att jag tycker det är obehagligt då (LÄS DETTA NU ALEXANDRA) kompisar till mig gråter, bottnar i helt andra saker än att just gråten är obehaglig. Jag finns gärna där som ett stöd och visar gärna empati för personen i fråga, MEN har svårare för att lägga en arm runt kompisen och komma med tröstande ord. Men detta handlar ju om kompisar, som jag även skrev i kommentaren.

SJÄLVKLART springer jag inte min väg om en vän skulle börja gråta, skulle aldrig komma på fråga, men som sagt skulle jag förmodligen heller inte krama om personen, men det beror lite på situationen. Ibland måste man sätta sina egna känslor åt sidan. Men nu råkar det vara så att jag har bara en kompis som är väldigt känslomässig av sig, man skulle kunna säga att hon bär sina nerver på utsidan. Hon är fullt medveten om hur jag känner, och skulle aldrig klandra mig om jag inte agerar som vissa andra personer skulle ha gjort.  

   Min kusin Cissi och jag har ett extremt nära förhållande, och hon har nog varit ledsen några gånger under årens lopp, aldrig har jag kramat henne just då eller pratat tröstande, men jag tror heller inte att hon någonsin tvivlat på att jag finns där till hands om hon behöver mig. På samma sätt har även jag varit ledsen, och jag tror inte att hon har kramat om mig heller (Jo en gång då vi var aningen berusade, men det räknas inte) men jag har aldrig i mitt liv tvivlat på att hon skulle finnas där för mig. Henne kan jag prata med om ALLT mellan himmel och jord, jag kan visa mina känslor och prata om dem, men vi tröstar inte varandra på samma vis som vissa andra gör. Jag förstår inte varför det skulle vara fel? Jag är mer typen som försöker skämta bort saken, men kan GIVETVIS prata om saken om jag känner att situationen kräver det. Sånna saker är som självklara då man känner varandra, värre kan det vara om en bekant eller helt okänd kommer till mig och helt plötsligt börjar prata om allt skit som denne går och bär på. DÅ  kan jag tycka det är väldigt obehagligt, men inte ens då skulle jag fly därifrån, jag kan hantera situationen.

Jag blir rent utav brydd, att du ens för en sekund tror att jag inte skulle klara av att trösta mitt barn, det går som sagt inte ens att jämföra, och egentligen begriper jag inte varför jag slösar tid på att förklara mig för dig. Men ibland då och då stöter man på människor som helt enkelt tycks sakna en cell eller två, dessa personer kan behöva få saker och ting förklarade i k l a r t e x t.


Men som jag skrev i kommentaren, och som du också skulle ha sett om du använde dina blå till att läsa ordentligt, så har jag svårt för att komma med tröstande ord då vänner till mig börjar gråta. Jag har dock en helt annan relation till min sambo, vi talar ofta om "djupa" saker, pratar om problem jag har sen min barndom, problem som dykt upp på senare år, pratar om hans lillebror som gått bort, vi talar om allt mellan himmel och jord. Känner jag att han behöver en tröstande kram så får han en.. Dock börjar jag sällan grina för lite och ingenting, jag överreagerar sällan på småsaker och ältar inte saker som jag mår dåligt av, MEN givetvis pratar vi om det då och då.

Men det jag skrev var att jag har svårt att VISA mina innersta känslor för folk. Dock talar jag gärna om dem med NÄRA vänner samt familjen. Jag finner ingen anledning i att gå runt och vara blödig, jag har inte lätt för att grina, dock mycket närmare till skratt. Det måste du väl förstå (Eller uppenbarligen gör du ju inte det) att folk är olika och reagerar olika på olika saker, men att ens för en sekund tror att jag inte skulle klara av att trösta ett gråtande barn, ja det är tamejfan bara idiotiskt och dumt.
         Vem jämför ett gråtande barn med en gråtande vän? Vännen gråter i dem flesta fall av helt andra orsaker, det kan vara sjukdomar i familjen eller dödsfall, SÅNT har jag svårt för. Men om mitt barn grät över samma saker skulle jag gladeligen trösta, med hela min kropp och hjärta. Och jag skulle aldrig i mitt liv tycka att det var obehagligt då mitt barn grät (Kanske öronen skulle fara illa, men aldrig jag) Jag ser fram emot det faktum att finnas där för mitt barn genom vått och torrt, vad det än kommer vara fråga om så finns jag där. Det gör jag för mina vänner också och det VET DEM, även om jag inte är den typen som bär mina känslor i rockärmen.


Nej ta du dina förutfattade meningar och hoppa upp och sätt dig på denna:

                      image326


Bilder på MAGEN

image324       image325

Ni får ursäkta den KASSA kvalitén. Men det är bilder jag fått i MMS, jag har zoomat lite här så att de skull bli aningen större, därav de tydliga pixlarna =)

Sparkar, vagnar, kläder och så lite fobier

(Det blev lite långt och hattigt och dessvärre utan bilder. Men jag lovar att snart lägga inbilder.. ÄVEN på magen. Cissi har förresten en bild på magen, om hon kan så får hon lägga in den bilden, eller skicka den till mig så kan jag lägga in den)


Spark spark spark..

Jisses så det går an i magen. Apropå det, imorse då vi vaknade på hotellet *myyysigt* så fick bebis hicka, stackars liten. Jag drog av mig täcket så Martin fick se, hela magen guppade i varje liten hick, ser för attans lustigt ut. Och eftersom jag är *hrm* lite *hrm* fet så blev det nästan svallvågor efter hickarna, hihi så lustigt så! Men vad stor magen min börjar kännas, och det är väl förmodligen inte ens lite av vad det kommer att bli (Storleksmässigt alltså) Men den skall ju växa rejält nu vecka för vecka, konstigt vore det väl annars, jag menar, Ongen skall ju bli större.


Handla?
Idag kikade jag på bebiskläder på H&M, finns mycket sött, men än har jag inte blivit sugen på att börja handla. Jag vill ha bebisrummet färdigt först, där byrå finns att lägga alla kläder i. För om jag skulle börja handla nu så kommer jag bli tvungen att packa ner det någonstans eftersom vi flyttar om mindre än 3 veckor, det känns inge roligt. Alltså, jag är jätteglad över flytten, det är inte det jag menar. Utan det känns inge roligt att behöva packa ner dem nyikköpa små kläderna i nån väska/kartong/säck tills man har nån vettigare plats att lägga dem i.

Sen då vi installerat oss i Ökne blir det en sväng till IKEA för att inhandla skötbord, spjälsäng, madrass, spjälskydd mm.mm.mm..

Vagnbestyr
Även att jag måste beställa vagn nu i dagarna. Jag skall prata med Babyproffsen om dem kan ta hem vagnen jag vill ha (Dem har alldeles nyligt börjat sälja emmaljunga, och är inte säkra på om de kommer kunna ta hem alla sorters vagnar, eller om dem får ta sånt som har blivit över från andra.. Nåt sånt sa de då jag var där för några veckor sedan och pratade med dem) i annat fall får jag köpa den på Barnens Hus, Vi har iallafall bestämt oss för vilken vagn vi/jag vill ha. Jag gick efter den största och stabilaste vagnen, detta är inte fakta eller så, utan helt och hållet vad JAG tycker.
Jag tycker nämligen att Emmaljunga Edge Duo Combi ser väldigt stor och stabil ut, det värsta JAG vet är små rappliga, låga vagnar, speciellt dem som man måste ha lift till, även att dem snabbt blir för små för bebisen, duo combin är större och man kan därför ha den längre (Liggdelen alltså)

Hursomhelst, vi har valt en helsvart vagn. Jag kunde nämligen inte bestämma mig för någon annan färgkombination. Och så gillar jag ju verkligen svart, har en vag idé om lite "pimping" man kan göra med vagnen, för att få den att likna den vagnen jag egentligen ville ha (En rock star baby vagn med döskallar i swarowskikristaller, och tribalmönster på.. den var supersnygg)
   På Barnens Hus sa dem att svart och sport carbon går alltid snabbt att få, men annars i dagens läge var det inte längre än 8 veckors lev.tid på nån av färgerna. Men 8 veckor är 2 månader, och det kan komma att gå ganska snabbt, så jag skall boka vagnen nu i veckan. Kanske gör det redan imorgon t.o.m. Vet vet? =)


Vagnen vi skall köpahttp://strollersandprams.com/strollers/image/653/stroller.jpg

Vagnen vi först fastnade förhttp://shop.rockstarbaby.dk/product_info.php?cPath=53&products_id=100



Wallmans Salonger
Jag orkar inte skriva nå mycket om hur det var på Södra, vi hade superroligt helt enkelt. och det var så himla härligt att sova på hotell, nog för att jag vaknade flera gånger på morgonen av att Martin låg och fes. Det är illa när man vaknar av fisarna (Som tur var vaknade jag av ljudet, inte odören, haha) Men bortsett från det var det en lyckad kväll, blir förhoppningsvis en till sådan innan Ongen poppar ut, vi har lite småplaner, får se hur det blir!


Typiska Söndag
I vanlig ordning har jag Söndagsångest, magen är ur funktion och jag är nervig. Då jag blir på detta viset äter jag tandkräm.. Nåt måste vara allvarligt stukat i huvudet på mig. Men som tur är får jag nog en ny samtalskontakt på UV nu i dagarna, och det ska gudarna veta: DET BEHÖVS!! Magsjuketider = Svåra tider för mig och mina närmaste (Som blir lidande för mina små egenheter) Martin har haft väldigt svårt att hantera situationen då jag blir allt för knepig, typ sitter och grinar hysteriskt av rädsla för att bli sjuk, eller då jag ligger uppe en hel natt och bara äter tandkräm för att jag är nervös över någonting, typ jobb, vänner, att jag inte ska hitta nånstans, att jag ska träffa en massa okända människor eller andra knepiga anledningar. Han blev a rg på mig förut då jag blev på det viset, vilket bara gjorde det hela mycket värre. Men det börjar gå bättre, eller rättare sagt har han väl lärt sig att ignorera mig då jag blir som värst, men det jag egentligen behöver är nog någon som sätter sig ner och pratar med mig, får mig att se med perspektiv på saker och ting. Men dit har vi inte kommit än, han tycker att det är obehagligt då jag blir "konstig". Men man kan inte få allt.. Just därför är det av allra största vikt att jag får en ny psykolog per omgående.


Nej.. Nu har jag babblat om lite och ingenting alldeles för länge. Jag måste ju för bövelen laga mat till Martin som han kan ha i matlådan imorgon.


Natti Natti

(Förresten, jag kan varmt rekommendera I am Legend, den var superbra tycker jag)


Åh en sån fin dag!



Idag har hittills varit en väldigt bra dag.
Jag klev upp strax efter tio, dammsög nedervåningen sen åt jag två Kiwi. Satt vid datorn ett tag men insåg sen att jag måste göra någonting åt Rockys äckliga päls, jaa alltså odören kan jag inte göra nånting åt, men utseendet kan jag fixa till. Så jag tog min nya hundkam och en pall (Ja osså hunden såklart) och gick ut och satte mig i solen och började kamma.. och kamma, och kamma och kamma.. JISSES ANÅDA vad mycket päls hundkraken har. Alltså päls som han lossar, men som har tovat fast sig i pälsen för att hans matte inte har borstat/kammat honom så ofta som manbör då han fäller. =)

Hur som helst, 45 min senare och en hel icakasse full i päls orkade vi inte längre, fick kramp i armen. Så då gick vi in och pratade med husse ett tag innan han for iväg till arbetet.
     Då han åkt så satte jag mig vid datorn ännu en gång, jag håller nämligen på att helt lagligt ladda ner Sunes Sommar och Bee Movie. Har även helt lagligt laddat ner I am Legend och Charlie Wilsons War samt bränt ut dem, ikväll ska vi se Charlie Wilsons War. Den verkar KANONBRA tycker jag! Om vi hinner ska vi se Sunes sommar också, den e bara för rolig =)

Då jag trixat och fixat med datorn ett tag bestämde jag mig för att gå ut och kamma Rocky igen. Den hela Icakassen till trots så hade han fotfarande en HEL DEL massa lös päls kvar som behövde borstas bort. Även att pälsen på hans mage har nästan gjort sig själv till dreadlocks.. DEM var jobbiga att reda utm det tyckte Rocky också som nästan ville bita mig i handen några gånger. Han är fortfarand einte helt lar, men det är en uppenbar förbättring, redan efter första vändan ute sa Husse att han såg ut som en helt annan hund. Odören är dock densamma, haha! Men man kan inte få allt här i världen. Borstade tänderna på honom för en par dagar sedan, men det hjälper inte mot andedräkten dessvärre.

Ikväll skall vi skjutsa Rocky till hans älsklingshundvakt Pega, då får han hälsa på Sippan också (Pegas jämthund) Det blir nog roligt för honom. Förhoppningsvis kan svärföräldrarna passa Rambo imorgon. (Vi ska ju som sagt på Södra)

Ja just ja.. dagen.. Hm, efter att jag för andra gången borstat Rocky tog vi en minipromenad, vi gick först och hämtade posten, vilken dock lyste med sin frånvaro, så då tog vi och följde ett skoterspår ner till en kohage bakom vårt hus, där fick vovvarna springa av sig lite överenergi, pinka på alla smågranar samt lägga varsin kabel =) Man verkligen ser hur lyckliga hundarna blir då dem har öppna vidder att rusa omkring på. Tänk vad mysigt det kommer bli då vi flyttat, då har vi en hel lägde (Stavning??) nedanför huset, som leder ner till Ljungan, och DÄR har vi en stor brygga som egentligen är en flotte. Åh, kommer bli supermysigt =)

Nej ni, nu måste jag klura ut vad tusan vi skall äta till middag idag. Martin vill ha någonting gott. Så vi får se vad det blir, har visserligen lövbiff i kylen. Men jag vet inte om jag är särskillt sugen på det, nej det är jag nog inte. Hm, jag ska åka påICA och se om jag får fler idéer där. Hörs kanske senare.

Förresten, ville passa på att även här lägga in ett STORT grattis till Anita (på jobbet) som är gravid med en liten sladdis. Jisses så roligt, tycks vara en babyboom på jobbet just nu. Haha, alla får ungar till höger och vänster. Jag är iallafall superglad för din skull Anita! Grattis än en gång!! Här kan ni kolla in hennes blogg: Anita

Torsdag.. Snart är det Lördag


Helgens Planer
Jodå, Lördagen närmar sig, om än väldigt sakta. Om jag inte skrivit tydligt nog vad det är vi skall hitta på på Lördag så är det väl på tiden jag klämmer ur mig det nu, har bara inte orkat skriva om precis ALLT =) Jag är ju lat också förstår ni.

Aja.. Vi ska åka in till stan nån gång mitt på dagen (Jag och Martin samåker ((Jag kör visseligen)) med grannarna ) där skall vi möta upp en hel drös andra människor, "karlarna" ska då gå och sätta sog nånstans och ta en öl medans vi "fruntimmer" går och kikar i affärer. Då klockan börjar närma sig 15.00 beger vi oss till Södra Berget, för då skall vi checka in. Efter det kanske vi går och får oss en massage, bastar lite eller så. Sen ska vi se på Wallmans Salonger samtidigt som vi äter middag. Det är väl dem ungefärliga planerna inför Lördagen. Skall vi väldigt trevligt att komma bort och hitta på nånting.

Gårdagen
Igår då jag lämnat av Cissi efter en Birstafärd for jag hem till mamma och hälsade på en liten snabbis. Provade ett par mammabyxor hon beställt, men dem satt inte så bra så hon fick skicka tillbaka dem. Men sen då jag kom hem till Stöde visade det sig att mammabyxorna (jeans) jag beställde från 4mom hade kommit, dem satt däremot superbra, men enda nackdelen att de var för stora, så jag skall skicka tillbaka dem idag eller imorgon och få ett par i en mindre storlek. Synd att de inte passade på en gång, för dem e riktigt snygga. Har även lite kläder från Ellos som jag måste skicka tillaka, bikinin tillexempel, den satt INTE bra. Jag får dras med mammas bikini ett litet tag till, tills jag hittat en som passar bättre.

Till middag blev det fiskpinnar, potatis, ärtor och remouladsås. Inte särskillt kulinariskt, men det är enkelt att göra och jag var trött. Till Martin stekte jag nån form av fiskfilé, minns inte vad den heter. Det har han ätit till lunch idag och skall ta med sig i matdosan. Tur man har en karl som ter det mesta =)

Nåt mer spännande hände just inte igår, jag somnade vid 00 tiden, skönt att somna "i tid".

Idag
Jani, jag klev upp klockan 09.15, gjorde Amerikanska pannkakor som jag sedan smaskade i mig =)
Sen städade jag lite i köket och nu sitter jag här, hehe! Händelserik dag, nej inte speciellt.

Jag skall snart gå och duscha dock, för som ni kanske minns att jag skrev igår så ska jag jobba idag. Börjar klockan 13.15, pisstider.. Men men! Martin börjar visserligen klockan 13 han med.. Men slutar 24.00 så jag ska nog inte klaga.
Måste nog köra en maskin tvätt innan jag sticker iväg på jobbet, måste tvätta lite kläder inför helgen.

Imorgon blir det nog lugnt, om jag tar mig upp i rimlig tid på morgonen kanske jag rent utav ger mig ut på en promenad, måste även borsta Rocky som ser rent utsagt förjäklig ut i pälsen, han lossar ju hår nu och är alldeles tussig och dan.. Plus att han lider av fetma också, haha ja jisses, som han ser ut.

Nej nu måste jag gå och tömma tarmen
Adjöss

Snabbis

Detta blir en snabbuppdatering.
Jag ska förmodligen nämligen till Birsta med kusinen min (Cissi) Hon skall ringa om ett tag, så får vi se hur det blir. Hon påstår dock att hon har skabb och inte vill bli sedd bland folk, själv tror jag att hon överdriver ;)

Nu ringde Björn och sa att jag skulle klä mig som en hösäck sen skulle vi träffas nånstans i stan (Han och Cissi är alltså redan där)

Imorgon ska jag jobba igen, kortvården denna gången, 13.15-20.30.. dumma tider tycker jag, men men.. det genererar pengar så vad ska man säga.

Vår julgran börjar förövrigt se förjäklig ut, dags att ta ut den, eller vem vet. den kanske får vara kvar tills vi flyttar =)

Nu måste jag verkligen gå och göra mig iordning.

Adjöss

Förbaskade grädde


Gympa
Vattengymnastiken gick jättebra, var riktigt härligt att plaska omkring i alldeles på tok för varmt vatten, blev lite jobbigt då man klev upp bara. Jag hade inga pengar till parkeringen, till och med mina "nödkronor" som brukar ligga i bilen saknades.. Skummt. Som tur var så fick jag ingen bot! Men OM jag fick det så voredet tredje gången gillt på sjukhuset, haha.. Jag veeet att jag är strulig, men sån e jag!
Jag var den sista som gick ut ifrån omklädningsrummet, var nog där en kvart längre än alla andra, fattar inte hur folk kan duscha så rackarns sabbt och sen ta på sig kläder och få till håret anständigt. Eller så är det helt enkelt jag som är långsammast i världen. Men det tror jag inte, jag tror nog att de andra FUSKADE. Så det så!!

Strul
Ja, då jag var påväg hem till Stöde igen efter gympan så stannade jag till på Ica i Matfors, för att köpa lite semmeltrams, slätbullar, grädde samt mandelmassa (trots att jag inte är särskillt förtjust i det måste man ha det på semlan, haha) Passade även på att köpa en förpackning med vindruvor som jag för övrigt har satt i mig nu, ujuj hur ska magen må av detta =(
     Hur som helst så då jag kom hem med mina nyinhandlade varor inser jag att jag inte har med mig min hemyckel, "Det är luuugnt" tänker jag, "Martin lägger alltid ut min nyckel"..
Ah justja... Tji fick jag, där stog jag med ett oroväckande tryck i ändtarmen och en matkasse och ville IN. Ringde Martn och gnällde, så Mats (Som han jobbar med) fick åka hem en halvtimme tidigare än han egentligen skulle, så han kom hem till mig med Martins nyckelknippa. Men de 45min jag fick vänta var fruktansvärda, jag har redan nämnt att jag var skitnödig, till det kan vi lägga en full blåsa plus en hund som vägrade sluta skälla (Han satt inne i hallen och hörde ju att jag var utanför) Men jag höjde volymen på min ljudbok som jag lyssnar på i bilen och försökte ignorera det hela, vilket gick sådär. Kom tillslut in, jag hade då 5 min på mig att packa upp varor, gå på toa samt byta kläder. Men det fixade jag.. =)

Jobbet
Det gick bra att jobba, har ingen att säga om det egentligen, 5 timmar är ju inte e sån avancerad arbetsdag direkt, men alldeles lagom för mig ;)

Nu till dessa förbannade semlor
Då jag kom hem från jobbet, runt 20.30 tiden så  bestämde jag mig för att göra två semlor till mig själv (jag gör ganska små semlor med väldigt lite grädde, då jag inte är så förtjust i gräddbakelser) Hur som helst, just eftersom jag bara skulle göra två styckna tänkte jag att jag kan använda en "shaker" för att skaka typ en deciliter grädde, istället för att krångla på o vispa så pass lite grädde. Men UJUJ vad jag önskar att jag helt enkelt bara vispade den förbannade grädden från början.. Jag tog med mig den lilla burken in till vardagsrummet (datorn) och där satt jag i godan ro och skakade frenestisk på grädden.. PANG sa det då och locket hade flugit av, jag hade grädde på ena armen plus hela högra benet och lite på golvet. Jahapp, typiskt också tänkte jag medans jag städade upp eländet. Jag hällde sedan upp ny grädde i burken, satte mig i vardagsrummet igen och började skaka, satt verkligen och koncentrerad mig på att hålla locket på plats men vad hjälpte det till? INGET kan jag tala om för rätt vad det var sa det PANG igen och nu hade jag visst hela vänsterarmen, vänsterbenet, golvet och soffkudden full i grädde. Nu blev jag aaniiingen mer less. Men jag städade upp grädden (På mitt egna lilla vis, ni får snart se bilder) iallafall, sen hällde jag upp resten av grädden som var kvar och vispade skiten.. Hade fått nog av att skaka nu =(
     Tillslut fick jag mina semlor och dem var utsökta. Men jag orkade inte knäppa kort på dem för vid det laget var jag på ganska dåligt humör =)

Bilder:

 Detta var första misstaget

 Här gör jag mig av med första misstaget =)

--------------------------------------------------------------------------

 Misstag 2: Armen

 Andra benet

 Min nytvättade tröja (här har ni förresten en "mini" magbild.. Haha.. Man kan ana ett put =)

Nu är det såhär, att jag hade 3 bilder till, men dumma blogg.se vill inte låta mig lägga upp fler bilder, blir bar en massa fel!

Får se om jag ids lägga upp dem imorgon, annars får ni hålla till godo med vad ni nu fått.

Nu skall jag gå och lägga mig. Blev akut skittrött.

Godnatt!

Morsning Korsning

Nu sitter jag och väntar på att åka in till stan (Med ett stopp i Matfors först)
Skönt att för EN gångs skull vara i tid, inte likt mig. Men nu ska vi inte ropa hej för tidigt, än kan en massa saker hända.

Mina bikinis som jag har sitter förjävligt, och jag har inte ens en överdel, skitkul =( Men men, jag har rotat fram en BH som liknar en bikini, plus att jag tar med mig ett linne att ha ovanpå, vägrar visa min blå/bleka kropp, så det så!

Jag bör nog äta någonting innan jag beger mig in till stora staden, för jag lär inte hinna få i mig något sen. Måste ju direkt till jobbet.

Men vi kanske hörs ikväll då.. Bajj bajj

Måndag efter Söndag..


Jobbat
Idag är det Måndag, och jag är på aningens ätte humör idag. Kändes bra så fort jag kom på jobbet och satte igång att arbeta, och trots ett manfall ur personalen så gick det rätt så smidigt. Två pensionärer var nämligen på sjukhus och en avled under helgen. Men det är alltid vemodigt att kliva upp.. Fy tusan. Som tur var försov jag mig inte och jag lyckades tillochmed somna före 00, trortilloch med att klockan bara var runt 23 då jag somnade. Så tidigt har jag inte gått och lagt mig på.. flera månader skulle jag tro.

Jag var totalt slut då jag kom hem från jobbet, körde en maskin tvätt, åt lit frukt, satt vid datorn ett tag, men sen somnade jag i soffan. Sov ett tag tills att Kattis kom och hälsade på, så nu är jag lite mer människa iallafall, har även hängt tvätten och eldat så vi har lite värme här *så duktig så* ;)

ÄNTLIGEN + Jobb
Vi har fått besked från banken, allt är grönt med lån o så, så nu är det bara att flytta in =) Skall börja packa lite smått nu så fort jag får tid, men imorgon blir det inte, för först skall jag ju på Gravid-vattengymnastik på förmiddagen, och sen skall jag börja jobba klockan 15. Jobbar till klockan 20, helt lagom dag =) Synd bara att det blir lite stressigt mellan sjuhuset och jobbet, men det går bra hoppas jag. Rambo får följa med på jobbet också, vill inte att han ska va ensam allt för länge, det blir närmare 9 timmar för han annars, och även fast jag vet att han klarar det så tycker jag inte att han skall behöva vara ensam så länge om han absolut inte måste, turligt nog är hans ett sånt riktigt charmtroll, så det är inga problem att ha honom på jobbet. 
                                                          


Julgranen är kvar förövrigt, har inte klätt av den ännu heller, blev så mycket nu i helgen så det hanns inte med helt enkelt, eller visserligen. Hade jag gett mig fan på att hinna så visst fasen hade jag det, men jag är ju lite lat också ;) Det värsta är att den har börjat barra nu, så det lär ju sluta med att man har en stor barrhög kvar bara då jag fått ner allt julpynt som sitter i den.

Nu måste jag gå och borsta tänderna och sedan lägga mig och sova. Skall ju trots allt upp "ganska" tidigt imorgon också. Men inte ens i närheten av tiden jag klev upp i morse. Även att jag måste laga mat till Martin innan jag åker. Lovade ju att jag skulle laga mat till honom idag (Som han sedan äter i matdosan imorgon) Men jag har varit helt klubbad sen jag kom hem som sagt, så det har inte blivit av. Själv åt jag rester + frukt. Men nu överväger jag t.o.m att koka potatis NU, så får han steka fiskpinnar själv imorgon, men jag vet inte. Måste fundera på det, vill ju gå och lägga mig också.. Hm, nu blev det svårt.

5min senare:
Nu har jag pratat med Martin. Han lagar mat själv imorgon. Skönt, då kan jag fokusera på att komma i tid till sjukhuset samt att svänga in till mamma för att prova en baddräkt hon har. Min bikini har ju inte hunnit komma =( Typiskt också, men den hinner definitivt till nästa veckas bad. Sökte paketet förut och imorse var det i Ånge, så det är ju påväg iallafall, kan inte vara långt kvar. Synd bara att det måste ut till Birsta först innan det kan gå vidare hit, men men.. sånt är livet!

Nej,. NU ska jag gå och tvätta bort allt smink, borsta mina tänder och sen krypa ner i en sval och skön säng.. Mm, vad härligt =) Om ett par timmar kommer Martin hem, men då sover jag förhoppningsvis!

Skriver mer imorgon (Om jag orkar efter att jag kommit hem från jobbet, men det borde jag väl göra)


Ångestfylld Söndag



Jahapp.. Söndag idag! Snart är det en ny vecka. Imorgon går jag in i vecka 24.. eller rättare sagt har jag gått 24 fulla veckor imorgon, den där grav.räknaren jag har till höger stämmer inte riktigt, har inte ids ändrat den sen jag blev flyttad.

Lördag
Igårkväll satt vi här hemma och jäste framför tv:n, sen kom grannen Kent och häldade på, vi såg på tv och pratade en hel del. Sen skulle han gå hem till sitt, och vi tog o följde med =) Där blev vi kvar tills klockan var nästan två, hade så trevligt så tiden bara rann iväg. Haha, satt o snackade en massa skit mest hela kvällen.

Söndag
Imorse sov jag till klockan var 11.10. Hade egentligen velat kliva upp tidigare imorse, eftersom jag skall upp tidigt imorgon. Hade varit bra om jag lyckades somna i lagom tid ikväll.
   Jag var ensam hemma då jag klev upp, Martin hade tagit skotern till Grössjön, han skulle göra sin kära syster sällskap från Grössjön till Stöde nämligen (Hon skulle köra hem sin skoter)
Till "frunch" åt jag amerikanska pannkakor, varav några med chokladbitar i. Ujujuj så onyttigt men ack så gott =)
Precis efter att jag ätit ringde mamma och sa att dem skulle komma förbi med fruktsallad och glass o grejjer. Dem kom lagom tills att Martin kom hem, vi satte i oss en massa fruktsallad, glass vaniljsås och kolasås, hihi, ska man svulla så är det lika bra att göra det rejält.

Efter att dem åkt ringde jag till Södra Berget och hörde mig för om vi kunde uppgradera vårt hotellrum (som vi skall bo i på lördag) till en svit, men dessvärre var alla uppbokade. Rackarns.. Jaja, vi får snylta på Kent och Ingers svit, hihi!

Efter det har vi inte alls gjort särskillt mycket, jag har plockat undan lite disk, sett på tv, suttit vid datorn och frenetiskt gått igenom alla bloggar jag läser, men det har varit dåligt med uppdateringar idag =( Niklas (Som vi ska "byta" hus med) Kom förresen förbi en sväng, trevligt med besök. Händer inte alltför ofta här hemma kan jag lova, och två på samma dag måste vara rekord.

NU
Nu sitter jag med ångest över morgondagen. Blandade orsaker, men delvis att jag måste kliva upp tidigt (5.30) och dels för att jag sitter och oroar mig över vinterkräksjuka. Tänk att jag alltid blir sån på Söndagar. Dagen borde förbjudas.. Ve och fasa =( Ja, jag skall som n kanske förstått vid detta laget jobba i morgon, 7-15, Martin kommer att vara på jobbet då jag kommer hem, så jag träffar inte honom förrän imorgon natt, trist.

Nu till något roligare:
I fredags eftermddag klockan halv fem ringde en sjukgymnast (har ju skrivit att min BM skickat remiss till sjukgymnasten) och hörde om jag vill börja gå på vissa möten, och på "gravid-vattengymnastik" -JAA, sa jag. Tänk vad härligt, så på Tisdag skall jag på vattengympa, härligt härligt. Tror verkligen att min rygg kommer må bra av det. Och min kropp i största allmänhet såklart.

Näni, nu skall jag gå upp och tvätta ansiktet, borsta tänderna, och lägga mig och läsa en stund innan jag försöker sova. "De hängda rävarnas skog" läser jag just nu, en bok jag hittade bland Martins böcker, riktigt rolig bok!

Ursäkta att inlägget blev lite "hattigt" Men jag har bara skrivit i den ordning jag kom på sakerna.
Ni får läsa efter bästa förmåga =)

Natti Natti


Tjo va de va livat i holken i Lördags



Hej å Hå!!

Blev ingen uppdatering igår, hade helt enkelt fullt upp.

Efter vi hade ätit en UTSÖKT middag bestående av Lövbiffsrulader m. klyftpotatis och sallad (+sås såklart) så for vi iväg och hälsade på Martins gudsöner och deras föräldrar, fick oss lite fika och sällskap. Sen for vi hem och såg en film som jag hyrde; I now pronounce you Chuck and Larry. Väldigt lättsam och bra film, men så tycker ju jag om det mesta med Adam Sandler också.

Bilder från Middagen: (Lövbiffsruladerna är fyllda med vitlöksost, creme fraiche och hackad paprika)

 Såhär såg det ut innan jag satte tänderna i det.. Det ser ut att vara mer än det egentligen är, men salladen tar ju plats den också ;)

 Ujujuj.. Tro om jag var mätt efteråt =)


Jahapp.. Imorse då jag vaknar for jag och Kattis in till stora staden Sundsvall, jag bytte en kläning, köte ansiktsrengöring, strumpbyxor samt två par skor.. SUPERSNYGGA enligt min mening. Dem hade kostat 599:-  men jag betalade 179,50:- /par. Vilket kap =) Jag köpte likadana fast ett par i svart och ett par i vitt. Kanske lägger upp bilder sen.. Eller jag får se om jag orkar i detta inlägg. Har just nu hamnat i patkoma så jag vet inte om jag tar mig ur fåtöljen =(

Då jag kom tillbaka till Stöde åkte jag in till Martins föräldrar, Martin var nämligen där. Vi satt och surrade ett tag sedanfor vi hem och jag började med maten, under tiden jag stog och lagade mat kom Kattis, som ville ha hjälp att fixa sitt hår samt bli sminkad. Så jag lockade hennes hår och sminkade henne, blev kanonsnyggt, skulle ha knäppt lite före och efter bilder.

Då hon åkt så åt vi mat, idag blev det kycklinggratäng med ris och sallad. Ni kan aldrig ana vad mättande det var.. fy rackarns.. Vi är helt slut nu både Martin och jag =( Men som tur är har jag redan plockat undan i köket och startat en diskmaskin, så man slipper ha det gnagande i bakhuvudet.

Har en massa chips och godis kvar från igår, men det vettetusan om vi får i oss något ikväll. Blää, varför skall man äta tills man nästan spricker för?!! Så onödigt.



Här kommer fynden från idag. Glömde klänningen men det kanske kommer en bild på den senare då jag har den på mig. Planerar att ha den nästa helg nämligen.

 Vit sko

  Svart sko

 Mörkgråa strumpbyxor. Väldigt tjocka.. Lite svårt att se.

 Nivea Young

Ja, det var vad jag handlade idag!!

Nu skall jag konversera med grannen som just kom på besök.

Hej tjatmommor!


Ja vissa kanske anser att det är på tiden med en uppdatering.. så här får ni =)

Men då har jag någonting i "motkrav" : GÖR MIG EN NY DESIGN...
   Visst skulle jag kunna fixa min egen, så svårt är det inte, men jag orkar inte. Jag har ingen som helst lust att sitta och trixa och fixa och slita mig i håret när jag inte blir nöjd.. Så nu vill jag ha en som nån annan gjort.. Ni kan lämna den i min postlåda ;)

Jag vet att ni tjatar om magbilder, men jag HAR inga magbilder, inte en endaste faktiskt. Får se om jag fastnar på kort nån dag framöver. Men grejjen e den att jag vill ju inte se mig själv på kort, ansiktet går bra, men en helkroppsbild är läskig!

Idag är jag i vecka 23+4, vilket betyder att jag har avklarat 59% av denna graviditet. Har 115 dagar kvar till beräknad förlossning. Det känns väldigt länge när man säger hur många dagar det är kvar. Men det är ju bara bra att det är långt kvar, med tanke på att vi förhoppningsvis skall utrymma vårt hem inom den närmsta månaden och göra oss hemmastadda 1.5km närmare byn. Så vi kan nog behöva all tid vi kan få för att hinna bli klar där med allt. Sen har vi ju inte börjat handla NÅGONTING ännu, inte ens en liten barnsocka. Jag har iallafall bestämt mig vilken vagn jag vill ha, så den ska jag åka och beställa nån dag framöver. Säng och skötbord är vi också överens om, så det är egentligen bara att åka och köpa det. Men sen är det ju allt annat man skall ha, som kläder, barnolja, kräkhanddukar.. Ja allt man kan tänkas behöva. Men sånt vill jag inte börja handla förrän vi har barnrummet klart, så det är bara att hoppas på att lillfisen vill stanna inne ett tag till =)

Det är full rulle i magen i stort sett hela dagarna, Martin har även fått sig en spark i örat då han låg och försökte LYSSNA på bebisen, haha. Förut blev det alltid tvärlugnt i magen då Martin la dit handen, barnmorskan sa att det var för att bebisen inte "kände" Martin, men nu tycks dem ha bekantat sig med varandra, för nu sparkar den även på honom  =) Mitt SF-mått var i måndags på 24, vilket var helt normalt och alldeles strax under den översta kurvan.
     Jag känner mig fruktansvärt osmidig, har svårt att vända mig i sängen om nätterna för jag känner mig så himla stel och jag är rädd att ryggen skall gå av. Men barnmorskan min har iallafall skickat en remiss till sjukgymnasten så jag ska få komma occh prova ut en tens apparat och kanske ett mag/ryggbälte, har ju så fruktansvärt ont i ryggen =( Hon tyckte även att jag skulle åka och simma någonstans där dem har lite varmare i vattnet, tydligen har dem det i Matfors på måndagar. Så jag får väl börja göra det då, nog för att det bär mig emot att visa mig bland folk i bikini, uffa! Har iallafall beställt en ny nu, en som går ner över hela magen =)


Jag vet inte ritkigt vad jag ska skriva om mer.. Men det kanske är på sin plats med lite nyare bilder..

Vi börjar med mina små pälsklingar ;)

    

Sen måste jag ju faktiskt visa vår fina julgran.. Eller allt jäkla bestyr vi haft med den =) (Sen måste jag erkänna en sak: Den står fortfarande kvar inne, hahaha. Men den barrar knappt ens en gång, den e fortfarande lika fin som den var från första dagen. Anledningen till att den står kvar kan nog närmast beskrivas som lathet, med lite andra faktorer, men jag misstänker att den kommer att stå kvar till vi flyttar, haha. Dock ska jag klä av den i helgen)
    Ni ska veta vad jag är kräsen då det gäller julgran.. Och denna granen var vårt absolut SISTA val, vi kunde verkligen inte hitta någon annan, så vi tog en topp av en gran, eller rättare sagt kapade vi en gran på hälften och det ni ser nedan är resultatet. Vi fick klippa av toppen samt några andra grenar längre ner, och jag var nästan nära gråten för jag tyckte vi hade skaffat oss en sån ful gran, men sen då den fått på sig lite glitter och kulor o grejjer blev den helt okej)

         

Efter att vi klätt granen och gjort iordning här nere så for vi iväg till Robban och Linda och fick oss lite middag och sällskap.. Då vi kom hem skulle vi vattna granen, eller rättare sagt MARTIN skulle vattna granen. Men det han inte tog med i sin beräkning var att granen givetvis var väldans framtung (eftersom allt pynt sitten på framsidan, hade inte tillräckligt med pynt för att klä runt om) Så när han låg under granen och försökte flytta på en gren för att lättare komma åt kan ni ju gissa vad som hände... Granjäveln tippade..! Allt vatten som han hade hunnit få i julgransfoten rann ut över golvet och över paketen, sen fastnade allt småglitter som jag hängt i granen i vattnet.. *SUCK* det blev bara skit av det hela. Men efter att vi rest upp den så skickade jag Martin i säng sen klädde jag om hela granen, det tog mig en dryg timme, men det blev iaf. gjort =) Dagen efter fick vi sätta fast den i väggen med en tvättlina, ser förjäkligt ut men ack så effektivt, haha!

image278

image279

Här sätter Martin fast tvättlinan i granen och sen i väggen.

Och för att visa er att vi fortfarande har granen uppe tog jag en bild alldeles nyss, såhär ser den ut idag den 1/2 =)

      Här ser ni hur granen ser ut nu, samt den vackra upphängningen. Vi har två ljusslingor i den, dessvärre har vår älskade kissekatt gnagt av båda två, så den lyser inte längre, men å andra sidan skall den inte göra det i Februari heller. Haha!!

Det var julgranen.. Nu till lite bilder från Nyårsafton

 Självklart var Rambo med =) (Rocky var med "farmor" och "farfar" i Grössjön för att undvika smällarna och raketerna, han är ju rädd för dem den lilla stackaren)

 Linda förbereder förrätten

 Martin och Robban sitter och läser om drinkar i sina kavajer.(Det dracks endast DRINKAR under kvällen, haha. Minst tre ingredienser)

  Fläskfilén tillagas.. Jag garanterar er att det smakar otroligt mycket bättre än det ser ut, hihi!

 Hm..

 Lite bättre kanske.. Här sitter Martin med en av sina sista snusar inne. Första Januari slutade han nämligen. Duktigt va?! Han har ju ändå snusat i 20 år.

 Bordet strax innan vi skall äta. Dem röda drinkarna är till dem som fick dricka, hihi. Själv drack jag alkoholfritt vin samt alkoholfritt öl. Vinet heter Billabong och är faktiskt jättegott. Ölen var av märket Heineken, helt okej faktiskt i motsats till vad många andra tycker.

  Förrätten - Toast skagen.. Åååh så gott det var. Blir hungrig

 Tadaaaáa

 Även Martin fastnade på bild

 Vi VAR faktiskt glada.. Haha!

 JajajaJA.. Jag tog bilden själv.. "EGO"

 Men här tog faktiskt Martin kort

Ja sen blev det inga flera kort under den kvällen.

Nästa gång jag fick fram kameran var faktiskt förra helgen då vi for till fjällen (Ljungdalen) Jag och Mamma for dit på Torsdagkväll, medans Martin, Ulf och 3 eller 4 andra körde skoter upp. Eller nja.. En gav upp i Östavall, hah fegt ;) Och en skulle bara till Rätansbyn, Men Martin, Ulf och Anders körde på dem tills dem kom fram, vilket tog 5-6 timmar längre än väntat, p.g.a vilsekörning samt extrema förhållanden uppe på fjället, så dem blev tvungna att ta andra vägar. Men fram kom dem och roligt hade dem, huvudsaken det. 43 mil blev det, ganska rejält måste man säga (Hem åkte vi bil)

Jaja, hursomhelst så hade Martin kameran med sig på vägen upp.

         

 Här hade dem äntligen kommit fram och fick i sig lite mat. Martins min till trots var maten väldigt god, haha!

 Mammas kungspudel Ludde. (Här dyngsur efter att ha varit ute och busat i snön)

 Mamma innan vi åker iväg på en liten tur på Lördagen

 Martin ser väldigt lustig ut.

 This is ME =)

 My darling

 Igen

 Mamma, Ulf och Linnea, haha snygg bild.

 Meh.. Värst vad många bilder det blev på Martin då =)

 Linnea och en halvsovande Martin strax innan hemresa.

Ja ni mina vänner, detta var allt jag hade att bjuda på för tillfället. Nu måste jag gå och göra någon nytta

Bl.a
Starta diskmaskinen
Hänga tvätten
Tvätta en ny maskin
Gå ut till frysen och hämta lövbiff till ikväll
städa undan lite småkrafs i vardagsrummet
gå och hämta posten

Återkommer senare med en uppdatering.. Om ni har tur.. hihI!

RSS 2.0