Larv i salladen..


                               image270

Sallad-Dallas
Jag gjorde en kycklingsallad idag, en stooor sallad. Den blev supergod faktiskt! Martin ville att jag skulle göra en riktigt stor sallad så det räcker hela veckan, han har ju kommit in i en "nyttig-period" nu. Själv tror jag dock att den endast räcker fram till torsdag, högst, men det lär visa sig =) Iallafall så har jag börjat oroa mig för larver i salladen nu på sistone, är ohälsosamt noga med att skölja den innan jag äter den, tänk vad äckligt att se en liten larv/maggot kräla omkring på tallriken.. Nä fu blä!

                             image271

Motion-Motivation
Jag fortsätter vara duktig, gick en prommis i morse direkt då vi vaknat. Dessvärre tyckte inte mitt bäcken att det var smart att ta den längre svängen, så det blev den korta. Men ändå, tre km är tre km =) Det är så mycket skönare att röra på sig då man ser resultat. Trots att detta resultat än så länge har hållit sig till vågen, spegeln vill då inte visa nåt =( Aja.. Jag vill inte tänka på detta allt för mycket, jag ÄR ju faktiskt gravid. Å andra sidan sa barnmorskan att jag måste motionera, och äter gör jag ju.. Så jag antar att jag inte gör nåt fel. Eller felet är att jag stirrar på vågen VARJE morgon. Önskar att jag kunde hålla mi till en gång i veckan, eller åtminstone 2.. Men men!

                             
Desperat
Nu tog Ugly Betty just slut, attans, hon ska ju vara med Harry eller vad han nu heter.. Snaart början Desperate Housewives. Men det jag längtar till mest av alla program är Grey´s Anatomy imorgon, och efter det Big Love.. Älskar onsdagar, bästa tv dagen helt klart!

image272

Sporrande video


Hej å hå. Jag tycker att det är ständigt återkommande i var och varannan blogg att man behöver lite sporrning till att gå ut och gå/springa/motionera mm mm mm. Folk pratar om motivation och avsaknaden av densamma. Så nu gör jag slag i saken och ger er en sporrande video. Vassego, ut o gå nu =)


Badsäsong -08 kanske??
 

Och om ni inte gör det för er egen skull,så snälla gör det för er respektive!



Hoppas att ni blev avskräckta nu och gick o tog på er gympaskorna, blir en prommis för mig imorgonbitti iaf. =)

Hos Nudel

image267


Ja nu har jag varit frånvarande i ett par dagar igen. Fy på mig!

Var på Julgalan på Lördagkväll med Martins jobb, vi hade jättetrevligt. Bäst på hela kvällen var helt klart Jerkan och hans show: Best of riverside. Han är för bra Jerry =)
Nog talat om det, glömde kameran så inga bilder blire heller.

Som rubriken lyder är jag hemma hos Cissi för tillfället, skriver på hennes konstiga tangentbord, blir massa sjuor i texten rätt vad det är. Men det är bara för att tangenterna inte sitter där jag är van.
Jaghar blivit bjuden på spagetti och köttfärssås till middag, lyx att bli bjuden ju =) Nu bakar vi (läs: Cissi) kladdkaka, den står i ugnen och torkar till sig. Tror jag ska skiva en banan och äta till, choklad och banan är en god blandning tycker jag!

Förresten var jag och Martin ute och gick i fredags då han kom hem från jobbet, blev dock bara lilla svängen eftersom vi skulle hinna laga mat och äta också. Lördag och söndag blev de inga prommisar men idag tog vi den "långa" svängen runt Bränslan, blev 5km. Inte särskillt långt men det räcker till kan jag lova, särskillt då man e gravid och otränad. Kändes riktigt skönt med frisk luft och motion, då vi kom hem åt jag en heel portion havregrynsgröt till frukost. Mm, är jag inte duktig så sääg =) Nu ska vi gå ut och gå varje dag. Kan hända att jag tar den korta svängen vissa dagar för jag känner att mitt bäcken, ljumskar samt ryggslut tar ganska mycket stryk av dessa raska promenader.

Aja.. Nu ska jag leka med Oscar!
Bajj bajj
(Passar på att lägga in bilder från Cissis dator)

image268

image269
Ignorera den kassa kvalitén på bilden, det jag vill visa är min kroppsform (Som visserligen är dold av pösiga kläder) Men här väger jag iaf. 54 kg. DENNA kroppen vill jag ha tillbaka.. Så här ser man för övrigt ut efter en natt i ett vindskydd i Huljen.

Nu måste jag vakta Oscar medans Cissi far på ICA.. Återkommer kanske senare

Ursäkta avbrottet allihopa


Hejsan Hoppsan!

image265

Hm Premiär
Ni får ursäkta min frånvaro igår. Dagen började såhär: Jag och Cissi for in till Birsta City, HM hade tydligen premiär i nya lokaler, och de 100 första personerna in genom dörren fick 200kr att handla för i affären, om man dessutom handlade för över 500kr fick man 100kr rabatt, vilket betyder att om man handlade för 500kr behövde man endast betala 200kr, men nu hade ju jag sån tur att jag fick ett 100kr presentkort på HM av min kära lillasyster för ett tag sedan. Jag handlade 3 stycken tröjor och det skulle egentligen ha kostat mig 550kr, jag betalade bara 150kr. Himskans tur man har ibland. Cissi passade på att köpa en massa fina kläder till Oscar, men herrejisses vad barnkläder är dyrt nuförtiden.

image266

Pannkaka
Då jag kom hem från stan (ca 15.00) satte jag igång att bära upp alla böcker som hör hemma i bokhyllan (Som jag och Martin bar upp till sovrummet i förrgårkväll) Vi har mycket böcker jag och Martin *suck*. Mina fötter värkte och ryggen kändes som om den skulle gå av, men böckerna skulle upp likt förbaskat. Mitt i alltihop var maten färdig, Martin gjorde ärtsoppa och tjockpannkaka. Supergott!! Synd bara att jag knappt får i mig nånting nuförtiden, blir mätt efter bara några tuggor =( Det bådar inte särskillt gott inför julbordet imorgon.

Paltkoma
Efter maten hamnade både jag och Martin i paltkoma, Martin gick och lade sig i soffan och vilade medans jag gick upp och la mig i sängen med överkastet som täcke. Jag tvärsomnade och sov i 1-1.5 timme, sen kom Martin och brutalt väckte mig. Jag staplade då in de sista böckerna sen gick jag ner och donade lite i köket. Sen satte jag mig i soffan, var helt slut, kunde knappt röra mig. Martin for då bort till grannen (Som är utomlands) och eldade litegranna, sen då han kom hem gick vi och la oss. Klockan var strax efter 21 då. Men DÅ blev jag pigg, eller inte pigg direkt men inte tillräckligt trött för att sova, så jag såg på tv till klockan var 23 sen somnade även jag! Vaknade 8.45 imorse, men somnade om till 9.30, då ringde Kattis (som också är utomlands) och skröt om deras fina väder.. "#%!!!*= ....hmpf!

image264 
Städat
Då jag klev upp åt jag frukost och kikade på Rumor has It, det är en attans bra film det. Men så e jag ett stort fan av The Graduate också =) Efter jag ätit upp satte jag igång och städade bort allt skräp som blev liggandes i vardagsrummet efter att jag städat ur bokhyllan (Var en hel del saker där i som ej hör en bokhylla till) Var då tvungen att hitta nya platser till alla dessa saken, misslyckades ganska radikalt dock, då vi nu saknar förvaringsutrymme på nedervåningen. Men men, nu ligger det inte framme på golvet och bordet i allafall. Jag har gömt undan sakerna så duktigt så!
   Efter detta diskade jag lite mer (Jag förstår inte hur det kan bli så himla mycket disk på bara 2 personer) Sen gick jag upp och dammsög sovrummet igen, kastade alla soppåsar som stog i hallen och dammsög där, nu är det alltså äntligen anständigt där uppe igen. Kan inte minnas sist det var det. (Det är fortfarande en massa saker där o så, men nu är det mycket mer städat, och innan vi har byggt ut, OM vi kommer att bygga ut, så får man stå ut med att det är saker överallt helt enkelt)

NU
Nu ska jag kika lite mer på Quack Pack, sen ska jag köra en ny diskmakin, hänga tvätt, köra en ny tvättmaskin, sen blire nog vila litegranna (Blir så himla trött för ingenting numer)

Aja.. hejdå!

3 clementiner och en näve russin


Det har jag just ätit, jag ääälskar clemetiner, ja russin är ju självklart också gott. Men dem små rynkiga sakerna kan inte mäta sig mot mina älskade clementiner.

Jag har fejat o gått an hela dagen. Jättehärligt! Problemet nu är väl att det ser 7 resor värre ut än innan jag började, haha. Nejdå inte fullt så illa. Men HELA hallen uppe är full av soppåsar (Vi ska åka iväg med dem imorgon hoppas jag) Och jag har inte gått ut med de grejjor som skulle ut till uthuset, får ta det imorgon också.

Hm, nu såhär i efterhand kan man undra vad jag HAR gjort. För jag lyckades bara diska en maskin, så med andra ord är det en massa disk kvar. Jag körde visserligen 2 tvättmaskiner, dem är även hängda båda två. En ny är laddad men det kan jag inte köra förrän resten har torkat, med andra ord imorgon. Det är numer inte en enda smutsig strumpa inne i sovrummet heela stora tvätthögen är flyttad in till lillrummet. Den får stå där ett tag tills jag tvättat bort lite av den. Där den stog i sovrummet förut skall jag nämligen ställa bokhyllan som normalt står nere i vardagsrummet. Det kommer bli superbra! Jag är så attans nöjd. Ska även bädda rent i sängen innan Martin går och lägger sig. Men först måste han duscha, hihi!
     Jag har plockat ur alla böcker ur bokhyllan och ställt dem på vardagsrumsgolvet, torkat ur bokhyllan samt dammsugit överallt. och nu måste jag gå och ta itu med köket. 
  
Ska även knäppa en bild eller två på oredan i vardagsrummet, hallen samt sovrummet. Men dem återkommer jag med sedan. Måste fixa i köket nu som sagt tills Martin kommer hem. Han är i repar med sitt "band" i stan..

Hej hopp!

Uppdatering finns längst ner på sidan



Wee, Inatt har jag legat och funderat över vad jag skrev i tidigare  inlägg och var rädd att jag skulle tolkas som en otrevlig bitch. Men att döma av inläggen så togs det inte så *puuh* viken lättnad, för det är absolut inte så jag vill framstå. Men ibland rinner bägaren över på något ämne jag är lite känslig för, hah!

Jaja, det var ju skönt iallafall att fler känner likadant. Eller det är klart folk gör förresten =)

Jag har nyligt stigit opp, vid 11.00 kände jag att: NEJ, detta går icke. Måste kliva upp nu, så det gjorde jag.Problemet är bara att jag har tappat orken till att städa. Inge bra, särskillt inte när man verkligen måste. Jag som hade tänkt städa nedervåningen OCH (Hör och häpna) övervåningen också. Men nu känns det som att det blir nog bara det mest vesäntliga. Iallafall just nu, kan hända att lusten kommer krypande lite senare igen. Problemet är ju bara att Martin går och lägger sig klockan 20.00 på förmiddagsveckor, och det är först ett par timmar efter det som jag brukar hamna på städhumör. Det går inte ihop riktigt som ni förstår.
  
Anledningen till att jag sov så förbaskat länge idag var för att jag satt uppe och grejjade med bloggen samt pratade med min kära Kusin tills klockan var strax efter 3. Så jag smög mig upp och hoppades att Martin inte skulle märka att jag var uppe så länge (Han stiger upp 3.30) Hur som helst så var jag totalt klarvaken då jag väl skulle sova, så jag slog på tv:n, vilket resulterade i att jag somnade först klockan 4.00. Precis då Martin gick utanför dörren kände jag hur jag for iväg till drömmarnas land. 

Jag kanske skulle at och göra en "Att Göra Lista" för att få lite mer lust. Är ju roligare att se sakerna man listat upp betas av en och en. Sen så gillar jag listor också.


Att göra idag Onsdagen den 21 November

* Diska undan ALL disk

* Plocka undan struntsaker som ligger runt omkring i köket

* Hänga tvätten som är i maskin

* Tvätta en ny maskin

* Dammsuga uppe

* Dammsuga nere


* Gå ut med en massa saker till uthuset (Även saker som ligger ute och skräpar)

* Tömma mina saker från skrivbordet som skall slängas

* Byta sängkläder

* BÄDDA med överkastet som först måste skakas av ute.

* Slänga skräp från övervåningen.

* Plocka av byrån uppe som belamrats med en massa skrot

* Kanske till och med hitta en ny plats för bokhyllan jag ej vill ha i vardagsrummet så vi får plats med en julglan(Hihi)

* Sortera tvätten i sovrummet och ställa in den i lillrummet (Under förutsättning att allt annat är utplockat därifrån) för att få plats för mer saker i sovrummet.

* Vattna blommor


 
image263

Nu har jag fått till en lista som var bra mycket längre än jag hade täkt mig från början. Så om jag inte får till ens hälften av dessa sakerna så bli inte brydd. Det finns viss mycket städning en Ellenor kan avklara på en dag, detta är MER =)

Jag tänker iallafall börja med att plocka undan i köket samt köra en diskmaskin. Sen går jag up och hänger tvätt samt startar en ny maskin. Under tiden dammsuger jag.. Det är min kortsiktiga plan som jag ska börja med NU!




Uppdatering :
Ujujuj, Äntligen har jag satt igång. Men fy fan vad mycket skräp jag hittar. Hur ska detta gå? jag har iallafall snart tömt lillrummet på ALLT skräp, nu är det i stort sett bara Martins saker kvar där, och dem ska han köra på majbrasan (Ska ju bli bebisrum där inne)

Tror jag har fyllt 4 Stora Ikeakassar med skräp såsom gamla blommor, fula äckliga handdukar, skräp, gamla kläder mm mm..

Jag har till och med hittat en helt oöppnad jättefin lampa som jag köpte på IKEA för ett år sedan, hittade samtidigt en ljusslinga med 40st röda ljus som jag köpte förra året till jul. Jag har hittat ouppackade doftljus mm. (jag är en "pack-rat") Alla saker jag hittade kommer lägligt nog till användning, då katten tagit sönder fönsterlampan i sovrummet, jag behöver en ljusslinga och ljus behövs JÄMT =) Känns riktigt skönt att resa ur lite.

Problemet just nu är att hallen uppe är FULL av fulla skräpsäckar. Även en kartong och en plastsäck som skall ut i uthuset. Tror jag väntar tills Martin kommer hem innan jag bär ut allt det. Vet nämligen inte vart jag skall göra av med allt skräp, om vi kan slänga det på majbrasan eller om jag måste till soptippen. Men det har jag svårt att tro, vi har ju kastat allt annat på majbrasan så. .

Skulle även vilja tillägga att jag sprutade på mig en parfym jag hittade som luktade SKITGOTT då jag köpte den (för 4-5 år sedan) Men fy fasiken, den må ha härsknat, för jäklar i min låda vad den stinker.. Blää, så nu går jag runt och luktar pissilla och blir själv illamående av lukten =(

Mina djur



p.g.a en kommentar jag nyss fick blev jag tvungen att skriva ett litet inlägg till!


Postat av: Emma

Hej! Har de inte mask då? Jag vet att katter brukar i alla fall kräkas utav mask, och om katten har smittat hundarna så kan det ju handla om mask. Om jag skulle vara du skulle jag avmaska dem omedelbart! MVH / Emma



(Om jag låter otrevlig nu så skyller jag det på att jag är gravid... Hihi, funkar i alla lägen)

Vill bara klargöra några saker.

* Mask smittar EJ från katter till hundar eller vice verca. En hund måste äta en gnagare som är bärare av parasiten för att kunna få i sig den. Lika gäller katter.  (Smittar även om den t.ex äter avförng från ett smittat djur)

När det gäller vissa bandmaskar så kan hunden eller katten även smittas vid intag av muskulatur från smittat djur. Alltså om ett djur äter ej tillräckligt upphettad muskulatur från ett smittat tamfår t.ex, då kan den smittas av

bandmasken Taenia ovis. Den finns inte i sverige, men importerat kött kan utgöra en risk.

* Jag tar illa upp då folk tror att jag har noll koll på mina djur, eller att dem vet bättre. "En mamma känner sitt barn bäst" brukar man säga. 
Mina djur är vet. besiktigade, vaccinerade, försäkrade och id-märkta. Jag avmaskar dem regelbundet, men ej för ofta. Då det först och främst inte är bra för djuret, samt att maskarna kan bli resistenta mot avmaskningsmedlet.
Den sista meningen i kommentaren kan man tolka som att personen i fråga helt sonika antar att jag ej avmaskar mina djur. Något jag ej gillar är då folk helt enkelt antar saker och ej tar reda på fakta innan de yttrar sig.
Jag är ytterst uppmärksam på förändringar i mina djur betéenden samt rörelsemönster. Jag åker hellre till vetrinären en gång för mycket än en gång för lite. Vissa må tycka att jag är löjlig, men mina djur är mina barn och jag gör allt för dem.
Jag är av den åsikten att har man 2 hundar och en katt får man banne mig vara lite påläst och uppmärksam på saker och ting. Det finns alldeles för många människor som låter sina djur lida p.g.a ren och skär okunskap. DET tänker inte jag ställa till med.

* Det gäller inte bara saker som har med MIG att göra, utan kommentarer om barnuppfostran mm mm. (sistnämnda kommentarer kommer ej till mig, men till min kära kusin som har barn (Denna formen av kommentarer finner jag vara vanligt förekommande i "unga mammors" bloggar. Ursäkta ordvalet Cissi, men jag generaliserar), och som sagt " En mamma känner sitt barn bäst " Med detta menar jag inte att andras åsikter ej är önskvärda, för det är dem helt klart. Jag önskar bara att folk tog sig mer tid och tog reda på lite fakta först, och att dem kunde inse att kommentarer av den typen är förolämpande )

*  Nåja. Jag hade 100 saker jag ville skriva här. Men jag har tappat orken. Trycket över bröstet har nämligen återkommit.

Såhär är fallet: Jag är medveten om vilket stor besserwisser jag är. Det är ibland ett stort problem i min vardag, och vissa saker kan jag helt enkelt inte låta passera. Normalt tar jag det lugnt och ignorerar saker och ting, men då det kommer till hur jag sköter mina djur mm. Då tar jag illa vid mig, och känner att det krävs en förklaring..

Sen är jag ju gravid också *Ler väldigt oskyldigt*

Godnatt och på återseende


Stackars havande mig



Jag mår illa.
Tror att det är för att jag åt bara en gång idag, på förmiddagen. Efter det var jag så illamående/mätt så jag fick inte i mig nån middag. Även att jag druckit 2 koppar kaffe (Inte alls bra för min överdrivet känsliga mage) 
  
Jag insåg detta för ca en timme sen (Att jag ätit för dåligt alltså) Och bestämde mig för att äta lite, så det blev två stycken äpplen, som förövrigt försökte ha ihjäl mig igårkväll) en clementin, och tre kolor.

Nu mår jag ännu mer illa *blää* Samtidigt har jag en väldans tryckande känsla över bröstet, Samma känsla som då man har en massa gaser, (Har den känslan väldigt ofta nuförtiden, och dt är riktigt riktigt obehagligt, känns som om man inte kan andas) men jag tror inte det är gaser. För magen är i relativt god form idag.

Denna elefanten sitter på mitt bröst: image258

Då vi var på inskrivningen talade jag om detta för barnmorskan, och jag minns inte vad hon svarade men det gör tydligen Martin. Han sa att hon sa att det kan vara för att hjärtat har en massa mer blod att pumpa nu (då kroppen bildar mer blod) och det kan kännas som att man får hjärtklappning mm. Alltså kunde trycket över bröstet vara ännu ett symptom på detta. Hoppas att så är fallet, för det är riktigt obehagligt då det händer. Och jag har kommit underfund med att det enda som egentligen hjälper är at lägga mig ner i sängen och verkligen slappna av.
Så jag lär avlägsna mig härifrån snart, ska bara avklara lite grejjer först!

(Har inte skrivit på ca 10 minuter nu och känslan har avtagit ganska mycket)

Jag stog just och speglade mig och försökte se vart dem där 7 kilona jag tappat har försvunnit från, men jag kom verkligen inte fram till nånting, däremot tycker jag att jag börjar se gravid ut, vilket borde vara omöjligt, jag menar, först och främst är det väldans tidigt, osså sen så har mina byxor blivit väldigt väldigt stora på sistone. Alltså, dem hänger verkligen på höfterna mina nu (Eller snarare bukfettet) Måste ha skärp annars tappar jag dem, bostavligen talat. Men jag SER fortfarande inte mindre ut, och det är det jag bryr mig om ju! Hur som helst tyckte jag det såg ut som att jag hade en gravidmage. Men nää, det är nog bara min fetma som spökar. Pinocchio är ju bara stor som en tennisboll ännu!  

image260             Oops..    image262

Våldsgästat



Vi var ner till svärföräldrarna mina nyss och fick åt oss lite fika =) Martin hade lånat 2 ljudböcker av sin mamma osså hade vi 3 filmer som var deras, som vi lämnade igen. Väldans trevligt! Även att Martin köpte tå stora lådor med kakor + en låda med kola av syster yster. Mumma!! Synd bara att jag inte är så sugen på sötsaker nu, men chokladflarnen går nog ner ändå skulle jag tro, hihi.

Då vi kom hem hade katten lagt sig till rätta i soffan, han älskar att vara ensam hemma så han får sträcka ut sig ordentligt den lille rackaren.

                      
                 
                 
(Ni får ursäkta alla bilder på min lurvige lille älskling, men han är den sötaste som finns ju, tycker jag iaf. och då detta är MIN blogg lägger jag in hur många bilder jag vill på MIN tissetatt <-- Av nån anledning har vi börjat kalla honom för Tatten)


Åh, en sak till: Jag ska/får inte tvätta håret på 2 dagar. Detta hade i vanliga fall inte varit något problem, då jag är en riktig lortgris (skämt) Men nu då jag har nytt underbart schampo och balsam vill jag ju använda det ju, NU helst. Men men.. Bara att vänta. Men kroppen måste jag duscha ikväll, helst snarast. Känner mig lortig =/
Men först är det Ugly Betty, Desperate Housewives och Christine, härliga tv-kväll =)

Ozzy är så otroligt söt nu då han håller på å odlar vinterpäls, han ser riktigt stor och fluffig ut. (Han som i normala fall är en relativt liten tissetatt)

Lägger in en till bild nu, han ligger så sött alldeles bredvid mig nu nämligen.
 Lägg märke till den vackra fluffsvansen!

Blond igen

  
                                                          Före

                               Efter
                     
 
Nu är jag hemma igen, tre kilo lättare känns det som. Det var en MASSA hår som försvann, inte mig emot, verkligen inte! Jag bad henne tunna ut det ritkigt mycket så jag slipper se ut som jag har en hjälm på huvet, osså är det vääldans uppklippt. Ja, trot eller ej men jag är nöjd. Det blev en väldigt behaglig och naturlig blondfärg, inte ens lite platina, det ville jag nämligen inte ALLS ha! Men jag tror att nästa gång jag klpper mig ska jag nog ljusa upp det ännu lite mer.

Det blev alltså färgning, slingor och toning. 2.5 timme tog hela kalaset, men det var faktiskt bara skönt. Då hon duschade av mitt hår så fick jag massage i fåtöljen jag satt i, värsta lyxet =)

                                image242

Slutnotan blev VÄLDIGT hög, men baske mig, det var värt det =) Det första Martin sa då han kom hem var: Men gud vad snygg du är, det blev skitbra. Sånt är rikigt härligt att höra, inte varje dag man får en komplimang av min käre sambo förstår ni.
   Jag köpte även ett schampo + balsam (Väldans väldans dyrt) som ska vara väldigt bra för färgat hår, samt att det ger glans. Men det var tydligen otroligt drygt, så man kan ju hoppas att det räcker ett tag. (Vilken doft sen då.. Mmmm, jag kan lukta på det i evigheter) Det är det som e på bilden ovanför

Hur som helst har jag nog förbrukat mina julklappar f 3 år framöver ;)

Aja, nu har jag nog inget mer att skriva om. Har inte fått i mig någon middag idag, är illamående och proppmätt *suck*

Höres lite senare

Nu är det dags!


Ja det är dags för mycket, men främst att sova. Jag ska ju upp "tidigt" imorgon för att åka in till birsta och klippa mig. Jag är totalt livrädd inför detta och har samma känsla i magen som innan uppkörningen, inte hälsosamt, men ack så välbehövligt (klippningen alltså) Jag vil ju vara fin till helgen då vi ska på julgala. (Mer om den kan ni läsa: Här) Se väldans mycket fram emot att se Jerry Williams, Martin å andra sidan vill mest se Linda Bengtzing, hihi han e lite småhorny på henne.

Tack ALLA för fina gratulationer. Till er som undrar så är jag idag (Måndag) i vecka 13+2 har alltså ett BRA tag kvar med andra ord. Menvi har några datum att se fram emot för att göra tiden mer spännande, 12/12 ska vi på MVC här i Stöde och lyssna på fostrets hjärtljud. Den 17/12 ska jag (Martin jobbar nog) på Rutin-Ultraljud, har ju redan varit på 5 stycken p.g.a blandade orsaker, men det ska bli roligt att se fostret lite större och mer människolik. Vi tvistar fortfarande om huruvida vi skall ta reda på könet eller inte. Martin ändrar sig fram och tillbaka hela tiden, och nu har t.o.m jag ändrat mig, dessvärre är vi inte av samma åsikt längre. Men det visar sig framöver hur det blir.

Ang. namn är vi helt överens på tjejnamn. Jag tänker inte säga vilket ännu, av nån löjlig anledning. Däremot pojknamn.. där går vi helt bet. Blit mest en massa löjliga förslag som Tort, Karl-Åke, Bertil o.s.v. Inga seriösa med andra ord. Har haft ett namn som förslag länge nu, men vi får se hur det blir med den saken.

NU ska jag sluta skriva och gå och lägga mig. Börjar få attans ont i svanken (har suttit för länge idag)

            

Titta på denna videon och LYSSNA ordentligt på texten. Den e så himla fin tycker jag. Eller jha, videon är av kass kvalitet, men låten är fin!

Äntligen



I en väldigt lång tid (2 veckor, hihi) har jag stått stilla på samma vikt, men idag ÄNTLIGEN ramlade jag ner på kilot under. Känns så härligt. Så härlgt att jag till och med blev sporrad att gå ut och gå. Nån annan form av bantning blir det ju inte nu då man är havande så att säga =) Nu har jag sammanlagt gått ner 7 kg sen då jag blev gravid, har inte försökt ALLS, utan min matlust har helt och hållet försvunnit, alltså jag äter ju o så, men det blir små myrportioner och bara typ 2 ggr om dagen. Inte ens småäta är roligt/gott längre. Men just nu börjar jag känna en smygande hungerkänsla, undra  vad jag är sugen på då. Det enda vi har i stort sett är smörgåsar, det lockar inte =(

Aja.. Jag har iallafall nyss duschat och skrubbat bort några dagars smuts =) Nu kör jag en tvättmaskin och snart skall jag åka på grenen och köpa hundmat. Dem små rackarna äter mig ur huset snart.

Jag har bokat en klipp+färg tid i Birsta. Jag är totalt livrädd, jag har alltid sån ångest innan jag ska klippa mig, blir väldigt sällan nöjd med detsamma utan det dröjer några dagar. Detta blir min julklapp från Martin, han är så snäll. Jag har önskat mig en klippning + färgning av honom länge nu, osså ska vi ju på julgala på nordichallen i helgen, så nu äntligen ska jag få gå! Hoppas bara att jag blir nöjd. Har tänkt ljusa upp det lite, typ stora blonda slingor eller nåt. Men jag vet inte, tänker rådfråga dem först.

Nej nu måste jag gå och hänga tvätten samt städa ordning lite här hemma.

                                                   

Pirater

           image240

Jag och Martin sitter just nu och kikar på Pirates of the caribbean II. Jag vill åka och hyra III:an efter vi har sett denna (Vet dock inte om den finns på hyrfilm men det tycker jag att den borde)

Igårkväll var vi hos Robban och Linda, åt supergod mat, spelade musik, lyssnade på musik, hade trevligt helt enkelt. Det blev en del groggar för "vissas" del, vilket resulterade i att Robban och Martin låg och sov i var sitt hörn av soffan, det krävdes drastiska återupplivningsförsök innan vi kunde bege oss hemöver, men en å annan bild fick jag nog =)  
                                                                   

Imorgon ska jag egentligen börja mitt pluggande på distans. Men jag har ingen bok ännu =( Så det får bestämt vänta ett par dagar. Hoppas dem har överseende med detta dock.

Jag börjar bli hungrig, men vet verkligen inte vad vi ska äta. Martin tjatar på mig att åka på ICA, men vad tusan jag sitter ju i pyjamas ju! Vi har ju en massa mat i frysen, fast det kan behövas lite grädde mm för att bli en fulländad måltid, får sehur det blir.

Det blir så små och innehållslösa inlägg nuförtiden. Vet liksom inte vad jag ska skriva om. Händer inte så mycket spännande i mitt liv, trot eller ej. 

Så man får väl skriva om det enda som händer då.....

      image241

Städartagen

Ja jag har ju sagt hela dagen att jag skall städa. Men det harliksom dragit ut på tiden lite, inte städningen, men datanördandet. Har kikat på bra videos på Youtube hela dagen. Men sen läste jag Cissis inlägg om att hon städat och jag blev helt enkelt tvungen att lägga ifrån mig datorn och göra något åt oredan här jag med. DOCK är jag inte helt färdig ännu, disken är ännu under process att bli ren. Men jag har kommit en liten bit på väg.


Vardagsrum 1
image230

Köksbord
image231

Arbetsbänk
image232

DISK
image233

Ja ni får ursäkta den dåliga kvalitén på bilderna.. Men det är så att dels är kameran inte högklassig, samt att de blir ännu mer kssa då jag lägger in dem i bloggen.

Jaja, nu kommer iaf. några efterbilder.

image234

image235

image236

Här har det dock inte hänt så mycket =( Men jag jobbar på det=)

image237

Dolly Parton är en vis kvinna!

Dessvärre finns det ingen riktig video till denna sång, men den är bra ändå =)
Jag känner mig lite såhär just nu faktiskt, vet inte varför, för PMS har jag faktiskt inte just nu.

PMS Blues


Haha i samma veva hittade jag denna video, så sant så sant!

Det finns så mycket jag vill dela med mig till er om Dolly Parton, men jag vet likom aldrig vart jag ska börja. Kanske är det sant som Martin säger att jag har ett sjukligt förhållande till vissa artister, "mayhap it is and mayhap it aint" (<-- Vilken film kommer det citatet från? Rätt svar får en brödrost.. Inte) Kanske är det så men jag kan inte hjälpa det och jag mår för det mesta inte dåligt av det, så just nu sitter jag bara och njuter av Dollys, Hanks, Johnnys, Willies, Elvis, Kris´s, Chers och Kennys storhet (Och några fler, men inte kan jag sitta här och räkna upp alla, i min mening, genier)

Boooring

Här kommer en helt meningslös lista, bara för att jag är uttråkad och väntar på att Martin ska vakna så vi kan äta middag!

[x] Jag är kortare än 170cm.
[ /] jag tycker att jag är ful (Ett halvt kryss för att jag tycker jag är fet, vilket jag tycker är fult på MIG)
[ ] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning. (Nattandställning)
[x] Jag har glasögon/linser. (Båda)
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar (när jag solar)


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[x] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[ ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.


RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center
[ ] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA.
[x] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.


EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil. (Ej jag som körde dock)
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag dejtar. (Dejtar känns lite löjligt då man bor i hop mm)
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.


ÄRLIGHET
[ ] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[ ] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen (Några) vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.


DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.


MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[ ] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ X] Jag är petig med grammatik. (Sjukligt)
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.(när ja är trött)
[/] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv


Sova sova säng säng säng


Nu måste jag sova, mina ögon svider och min hals känns torr och sträv. Men först ska jag bara skriva ett kort litet inlägg här, plocka iordning lite på vardagsrumsbordet+köksbordet samt gå ut med hundarna en snabbis.

Ikväll/eftermiddags har jag varit hemma hos Cissi och Björn (och Oscar självklart) vi hämtade först Oschar på dagis, sen var vi på ICA och sen åt vi tacos, lyxigt och bli bjuden på tacos sådär mitt i veckan.
   Oschar var så himla gosig idag, normalt brukar han vara blyg ett litet tag innan han blir "sig själ" men inte idag, han var kramig och go ända från första minuten. Och gosigare pojke får man nog leta efter, han vill ha kramar heela tiden, så mysigt! Hoppas att mina barn blir så gosiga också, men det är väl lite vad man gör det till själv också skulle jag tro. Men bara för att man kramar och pussar på sitt barn ofta, behöver ju inte det betyda att dem vill kramas oftare för det.. Aja.. detta hör ju inte ens till detta inlägget

Fick mig även en stooor nostalgitripp (tittade på gamla lyckselebilder, nu har jag sett bilderna som jag inte sett på många år. Tror inte jag vill se dem igen, Cissi du vet vilka jag syftar på. Det är konstigt att se sig själv tillsammans med ett ex. Jag har inget alls emot detta ex, det tog bara slut av "naturliga orsaker" eller nått...?! Och det är klart att jag fortfarande tycker om honom, inte alls på samma sätt som förr, men känslor har man ju, dem försvinner inte bara. Kanske om man inte haft ett bra förhållande, eller om personen i fråga är knäpp. Men det anser jag inte att denna personen är. Han är bara en person som jag delat väldigt mycket med under en relativt lång tid. Skulle aldrig i mitt liv vilja gå tillbaka till det, jag ha det så himla bra med Martin och har en vision om att vara tillsammans för resten av livet (Vem har inte det?) Men som sagt, det är konstigt. Aja, nog pratat om ex, vi har dem allihopa, och mer ellr minre trevliga minnen med dem.

Tillslut blev jag tvungen att åka hem, var så orolig att min lilla (Stora) marodörhund skulle ha ätit sig ur huset, mirakulöst nog hade han inte det. Det går faktiskt åt rätt håll med onom, tro´t eller ej =) Å andra sidan har vi tagit bort snart allt som han skulle kunna tänkas gnaga på. Nu är det bara tapeten och väggen som får ta stryk. Men det känns väldigt väldigt lindrigt, har man sett hur många skor, vantar, underkläder, strumpor, mm. mm. mm vi blivit av med, samt hur kökssoffan, dörrposten, en dosa till tevespelet, ALLA mattor ser ut så är det LINDRIGT. Men det krävdes kompostgaller överallt, lås på dörren (Han lärde sig att öppna dörren in till köket) nya skoskåp från IKEA mm. innan vi såg nån förbättring. Kanske är han egentligen inte bättre alls, utan vi har helt enkelt eliminerat alla chanser till förstörelse. Men jag tror ändå att det bara är nån slags fas som han går igenom, jag menar; många hundar gör ju trots allt det!

Nej ni.. Nu ska jag göra allt som jag skrev längst upp! Ni får ursäkta att det bara blev en massa text och inga bilder, men jag orkar helt enkelt inte!

Godnatt!

Hem till mindre snö


Jag har varit SÅ GLAD hela helgen i Huljen för att det varit så mycket snö, snacka om "Winter wonderland" så himla vackert och vitt överallt, sen kommer man hem till Stöde igår och här är ju INTE ALLS lika mycket snö, bara fjuttlite i jämförelse. Fy så trist.

För tillfället sitter jag och luktar illa (Är i stort behov av en dusch) och väntar på att Cissi ska bjuda mig på lussebullar, hihi! Men hon syns inte till på Msn så jag får nog ringa upp henne själv, eller så väntar jag på att hon ringer =)

I vilket fall som helst är jag hungrig, ofantligt hungrig rent utav. Det värsta är att jag är sugen på bara EN sak, vilket vi inte ens har hemma. Hur ska detta gå? Tror inte jag får i mig nåt annat än just kassler idag, skulle vara lussebullar då =)

Skulle vara skönt att gå ut och gå idag, känner att jag behöver en promenad efter att ha suttit/legat precis hela helgen!

Äsch, jag känner att detta inlägg blir väldigt "hattigt och hoppigt" mellan massa olika ämnen och inget intressant alls. Så jag slutar här

Stressa stressa


Ujuj vad jag har bråttom känns det som, fast egentligen har jag hela TIO minuter på mig. Jag ska iväg på en sak i stan och direkt efter det ska jag hem till Huljen, jag och Martin skall ju nämligen som sagt vara hund/hus/syskonvakt i helgen. Och nu far jag omkring som en yr höna och undrar om jag har packat allt, vilket ofta brukar resultera i att allt som jag egentligen behöver finns ej med, medans en massa onödiga prylar som en almanacka eller dylikt är packade. Men hittills har jag iaf. tagit in kattburen och lagt den på tork (Martin ska ta med sig djuren då han åker sen i eftermiddag) Jag har packat kattmat + skålar, skall snart gå ut med hundmaten, vovvarna har varit ute o pinkat/bajsat, DATORN skall snart packas ner, inte en helt oviktig detalj.
Jaja, om jag nu har glömt nåt så får Martin ta med sig det sen, men ni vet hur det är med karlar: Jag hiiittar det inte ju.. ! Så låter det iallafall här hemma jämt och ständigt. Aja, jag måste skynda mig, är stressad.

Finbesök till Lilla Tjärnberget

                                  

Främmande                                      
Idag kom Cissi och Oscar på besök, det var mycket, mycket trevligt. Vi tog en liten promenad i nysnön, oscar är helt otroligt underhållande =)
  Bilder finns i hennes blogg Nudlan (<-- Klicka)
Den vackra vovven är förresten MIN, hihi. Känner mig som en stolt morsa, att ha en så vacker liten pöjk, ujujuj!

Mat                                                     
Jag var verkligen inte sugen på att laga mat idag, falukorv har blivit så fruktansvärt äckligt nu på sistone, har nog helt enkelt förätit mig på det! Blää, nästan så man får kväljningar av bara tanken, aja, hade lovat Martin korvstroganoff, så det var bara att ställa sig och göra stroganoff. Men sen är min käre sambo väldigt avigt inställd till myrägg (ris) han säger att dem bara far runt i munnen och är torra. Ahja.. han är knäpp. Så jag kokade ris till mig och makaroner till honom, själv kan jag absolut inte äta makaroner till stroganoff, blä. Sen har jag lite problem med korvstroganoff i sig, jag fick nämligen magsjuka en gång samma dag som jag ätit KS, sånna minnen etsar sig fast =( Jaja, nu har jag nog tömt ämnet: Korvstroganoff, och säkert tagit nån form av rekord i hur många gånger man kan/bör skriva korvstroganoff i ett stycke.

Huljen                                              
Efter maten tog Martin en dusch sen begav vi oss hem till pappa, vi skulle nämligen se hur pannan fungerar. Ska bo där i helgen serni. Pappa och Lena ska till Stockholm så vi ska vara hund/syskonvakt. Det blir nog skojjigt.
Jag har dock en vision om att kanske lämna bort Rocky till en hundvakt, då det kanske blir lite väl jobbigt med tre hundar en katt och två småsyskon i samma hus, inte vet jag men mitt tålamod är inte särskillt bra, så det är bäst att inte riskera några blödningar i huvudet.
   
                                                           image229
Tillslut blev klockan 19.40 så vi fick kasta oss i bilen och köra hem till Stöde igen, Martin var nämligen utan snus *suck* denna förbannade jä**a snus. Vi kom till Sperrings 2 minuter innan stängningsdags, och jag har aldrig sett Martin springa snabbare än han gjorde från bilen till affärn, haha Lustigt!

Nu sitter jag och mår lite halvilla, min mage är inte van att stoppa i sig en massa kaffe på kvällen, så det får jag leva med nu. Sånt e livet, ska snart gå och lägga mig.
   Måste bara tillägga en liten oviktig sak, jag har suttit i soffan så mycket nu på sista tiden (i exakt samma ställning med benen på bordet och datorn i knät) att jag rent utav fårr värk i svanskotan, kan ni förstå, VÄRK i svanskotan. Inte bara då jag sitter ner, utan konstant. Det är sånna saker som får en att inse att man måste göra något vettigt med sitt liv..
         Värk i svanskotan, ja jisses anåda...

Nu ska jag avancera mig till övervåningen och hänga lite tvätt sen ska jag lägga mig i sängen och se CSI.

Natti natti folks!

Sjuka djur


Ja, nu är dem ju faktiskt inte sjuka på riktigt, hoppas jag inte iallafall, men man skulle kunna misstänka det nästan.

                                                         
                    (Jag vill bara tillägga att de vita pluttarna i rambos päls tillkommer då jag lägger in bilden i bloggen, alltså, dem är inte där på originalfotot.. dumma blogg)


Det började med att Rambo spydde i bilen i Söndags, det var bara lite galla, SÅ därför drar jag slutsatsen att han helt enkelt bara var hungrig det lilla matvraket.
Sen spydde han igår igen, två gånger medans jag var uppe och hängde tvätten, även denna gången misstänker jag att det var för att han var hungrig, nu låter det ju som om jag inte matar mina djur, men tro mig så är inte fallet, det var bara som så att han ratade maten jag ställde fram åt honom på morgonen/förmiddagen så då tog jag bort den igen, han ska baske mig inte lära sig att det är okej att äta när HAN känner för det. Han skall äta på bestämda tider punkt slut. Aja, sen blev klockan 14, och jag antar att hans lilla mage kände att den var alldeles på tog för hungrig, så han kräktes två små "gallpölar" nere.  Ni "lättäcklade" får ursäkta förresten, haha, men i min blogg får man inte vara så attans äckelmagad.


                                                        

Hur som helst, imorse vaknade jag av att katten spyr, men jag kunde inte se vart, så jag antog att han bara nästan spydde. Men jag var ju ändå vaken så jag gick och satte mig på toan, då sätter sig katten utanför toaletten (Jag kan inte kissa eller bajsa med stängd dörr hemma, får klaustrofobi) och KRÄKS, två stora högar dessutom, och jag är INTE förtjust i kräks. Dessutom luktade det bajs, fy satan! Jag la en smutsig handduk över högarna och låtsades om att jag inte visste att dem var där. Sen då jag skulle gå ner, ja då ligger det en stor jävla hög till nere i hallen. Den högen la jag en skurtrasa över, haha, men innan ni tycker att jag är alldeles för äcklig kan jag meddela att jag kastade ut både spyan och trasan sen innan Martin kom hem, den uppe lämnade jag dock, den var lite för mycket för min känsliga mage. Stackars kissen måste ha ätit en väldigt skämd råtta eller nåt. Nu mår han prima i allafall, han äter och dricker som vanligt och är sitt vanliga busiga jag. 


                                                         

Men tro inte att det slutar här. Neej nej nej det vore väl för bra va?! För ca. en timme sen kommer Rocky springandes och ser väldigt väldigt orolig ut samtidigt som han sväljer och sväljer och sväljer, så jag skyndade mig och släppte ut honom och även han spydde, vad det berodde på har jag dock ingen aning om, Men han brukar spy lite då och då så jag är inte orolig. Bara ett lustigt sammanträffande att alla djuren har spytt nu på mindre än en vecka.

Jaja, det var dagen väldigt onödigt och smått äckligt vetande. Men  om ni är så äcklade borde ni slutat läsa redan då första kräkset nämndes, jag tar inte på mig några som helst anklagelser om att vara äcklig. Tänk på det nu Cissi när du förmodligen kommer att kommentera detta inlägg ;)

Äntligen

Komvux

Nu har jag äntligen varit på mötet, efter MYCKET om och men fick jag betygen mailat till mig så jag skrev ut det och for iväg, en kvart sen bara =)

Hur som helst gick allt bra, det kommer dock ta längre tid att plugga än vad jag trott från början, då jag saknar HELA 1300 poäng, jajjemensan ni läste rätt =)
   Men jag kommer att läsa 100p samhällskunskap nu fram till jul, sen 400p från januari till slutet på Maj, sen får vi se hur det blir efter det, vilka ämnen jag ska läsa och så ;)
   Om allt går som det ska så kommer jag att börja läsa på distans inte nu på måndag men nästa, heltid, alltså 8 timmar om dagen, spännande att se hur det kommer att funka!

Jaja..

Birsta
Efter komvux var jag på Birsta City och strosade lite, köpte ett jättefint nagellack som jag gått och lurat på väldigt länge nu. Jag hämtade en massa doftprover på Kicks (åt Martin) Osså sen var jag på Ica MAXI och köpte kattmat, skithuspapper, tvättmedel och sköljmedel, skulle egentligen köpa hundmat också men vi kom på att vi har en säck ståendes hemma, Det var Rockys förut, men så slutade han helt tvärt att äta det, men nu provade vi det igen och det slank ner alldeles utmärkt, så vi får se hur Rambos mage funger på detta, kanske vi håller oss till det istället. Doggy funkar ju inte ritkigt på honom.


Kommentar!

Postat av: Nudel

Är du säker på att det ÄR 5kg nudå..? Så det inte är som då du gick ner 4kg och de bara var dryga 2 egentligen ;) Hi hi GRATTIS i alla fall. Måste vara skönt att gå ner utan att "kämpa" för det =D
.
Har du fått de du skulle beställa ännu då? =p


Svar: Japp denna gången är jag helt säker, då vågen visat samma i 3 dagar nu =)


Jävla människa!


IDAG fick jag äntligen svar från rektorn nere i Växjö (det är inte samma rektor som när jag gick där, HAN var helt underbar) Iallafll påstår hon att hon inte fått något av mina tidigare mail, vilket jag misstänker är bara bullshit, för jag har skickat två styckna till exakt samma adress som jag använde igår (har den sparad, så jag kan inte ha tryckt ngt fel) Samt att om det inte skulle ha kommit fram av någon anledning skulle jag ha fått ett meddelande om det vilket jag inte har. Alltså drar jag slutsatsen att hon 1. antingen ljuger för att hon ska se bättre ut. eller 2. har strulat bort mailen.

Aja, hur som helst så skulle ja mila utbildningsassistenten Birgitta, henne känner jag ganska så väl sedan jag gick där, så jag hoppas att hon nu mailar tillbaka lite snabbt. Jag måste ju åka klockan 13 för tusan, är ju faktiskt bara en och en halv timme kvar! Och med lunch o allt så finns det ju en risk att hon inte ser mitt mail, men om hon inte svarar inom 20 minuter är det bäst jag ringer och kollar så hon verkligen fått det.

Nog om detta.

Jag kan gladeligen meddela att jag går ner i vikt, känns så underbart så ni kan aldrig ana. Från min  absolut högsta vikt (som jag vägde för ca ett par, tre månader sedan) har jag gått ner 5kg. Det är ingenting som syns förstås, jag menar, jag skulle behöva tappa många 5kg innan det börjar synas, men bara vetskapen känns ju helt underbar, det går åt rätt håll äntligen! Ett kg till så väger jag lika mycket som jag gjorde då jag kom hem från USA, sen gick jag ner ytterligare 6kg efter att ha jobbat på posten en sommar, och sprungit i trappuppgångar som en idiot. Men sen träffade jag ju Martin och lyckades gå upp 10-12kg INTE BRA! Jag menar, folk brukar gå upp några kilon då dm träffar någon men TIO?? Herrejisses, jaja.. Nu är det iallafall på väg åt rätt håll.
   Får se hur länge det går åt rätt håll nudå ;)

Aja, nu ska jag slänga mig i duschen sen göra mig iordning för studievägledarmötet, spääännande!

Adjöss

RSS 2.0