Att inhandla

På Cissis begäran kommer här ett LITET kollage med saker vi skall inhandla till bebis så fort vi kommit iordning i nya huset.

image327

Leandervaggan har jag gått och blivit riktigt kär i, men jag tror inte jag skall köpa benstativen, utan bara hänga den i taket som den är. Vill ha den i vardagsrummet. Tycker den ser så mysig ut =) Perfekt om man vill ha bebisen nere medans man donar och grejjar. Osså kan man sitta i soffan och vagga/gunga, hihi *latmask*

Skötbordet och spjälsängen är av modellen Hensvik. Snygg och praktiskt. Nog för att jag hade föredragit LÅDOR på skötbordet, men korgar får duga =)

Kommentarer
Postat av: Cissi

MEN FYFAN! Ja, jag kan fortfarande inte minnas. Tyvärr. Och en sak till. Jag är ju KVINNA! Hur skulle jag kunna bajsa som? Det är ju bara män som kan sånt? Eller har jag fel?

2008-02-13 @ 00:42:05
URL: http://nudlans.blogg.se
Postat av: Anita

Hej!

Snyggt!!Har en säng kvar efter mina, det är allt, skulle ju inte ha fler....men vagn blir det från annaaxel.se, matstol från ikea, den där 99 kroners sen har jag ju en massa vänner som har prylar som fått senaste året.Det är ju det att jag är lite kräsen så tar ju inte emot va skit som helst heller ;-)

2008-02-13 @ 06:49:24
URL: http://krickelinan1971.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0