Tävlar igen


Jag tävlar om fina priser från lollopard i Nikitas blogg
Var med och tävla HÄR du också,
du kan vinna en klänning eller shorts+tshirt med superfint traktor mönster
i ekologisk bomull

Tävlar i sista minuten



Jag tävlar om två presentkort värda 500kr styck hos Vincent shoe store
i Nikitas blogg. Tävla HÄR du med!

Hej igen


Jag ska försöka hålla igång med bloggandet.

Jag sitter för tillfället och väntar hem min man som haft uppkörning på CE! Jag har lagat mat som vi ska äta så fort han kommer hem, sen skall han sticka till jobbet. Trist dag, dåligt väder och inget att göra *suck*
Rättelse: Jag har MASSOR att göra, jag måste städa inför Devins stundande födelsedag och valpens ankomst, men det gör jag helst på eftermiddagen, jag har plockat en del till morgonen, men mer blir det inte just nu! Skall höra om någon kan ta Devin några timmar imorgon eller så, så jag kan städa ordentligt!

Lyssnar på en väldans bra ljudbok, En plats i solen. Av Liza Marklund. Snart är den slut dock, trist,jag får alltid en känsla av tomhet då jag läst/lyssnat klart på en bok. Tur jag har en massa fler jag kan sätta igång med =)

Nu ska jag tävla i Charlotte Perellis blogg =) Adjöss

2 videos på Devin

 


Hejsan!


Hallå, det var ett tag sedan. Men i takt med att jag använder facebook mer så ids jag inte blogga lika mycket. =)





Helgen har varit härlig,så skönt med långhelg. Sista April spenderades med Pappa&Lena hemma i Huljen, Martin hade nämligen spelning på Kårhuset. 
   Gudars så fint väder det var på 1:a Maj, vi var ute hela dagen, först var vi här hemma och grejjade på gården, Devin åkte både fyrhjuling och gräsklippare med pappsen, sen tog vi en promenad bort till Kent&Inger som dessvärre inte var hemma, då gick vi och hälsade på vår lilla valp som vi inte fått hem ännu, gissa om jag längtar?! =) Efter det gick vi hem och grillade, så fort maten var tuggad promenerade vi bort till Kent&Inger igen, denna gången var dem hemma iallafall, vi spenderade kvällen där, drack nån öl och umgicks och hade trevligt bara!







 Dexter (Vår nya valp som vi får på Devins födelsedag)









Igår körde Martin&Devin hem Kents fyrhjuling till Kent&Inger (Vi tog den hem i fredagsnatt) och Devin fullkomligt älskar att åka fyrhjuling, han blir alldeles tokig då man stannar, gounge =) Sen skulle Martin jobba en sväng på förmiddagen så jag och Devin styrde kosan mot Grössjön,där umgicks vi med farmor och farfar större delen av dagen. Sen då Martin kommit hem stack jag och handlade lite mat och sen åkte vi hem. Tanken var ju att vi skulle grilla hemma, men jag kom på den brillianta idén att åka till stugan och sova där, eftersom Martin ändå skulle vara där och hugga ved idag.  Sagt pch gjort, vi packade in lite mat och förnödenheten i bilen sen begav vi oss till stugan (Inte Martin dock, han körde fyrhjuling)
   Vi grillade,åt chips och såg på tv, sen somnade vi båda i soffan rätt tidigt. Men jisses så skönt det var att komma bort en natt sådär.  Idag har Martin som sagt huggit ved så jag och Devin har polimasat lite själva. Eller.. Nja, vi gick över till farmor och farfar och busade där ett tag. Synd att det var lite blåsigt idag, annars hade vädret kunna vara perfekt =)

 Devin åker vagn i Grössjön (Fasters och Farbrors gamla vagn)




RSS 2.0