Fredag

Skönt med helg.. inte för att jag har jobbat nåt denna veckan, men det är ändå skönt!!

Var in på ICA förut och talade om att jag gärna arbetar, han tog namn och nummer och så... Så vi får väl se vad det blir av det där... Med min vanliga tur så jag inga stora förhoppningar.

Vilket kaos det var här hemma igårkväll...
   Efter jag kom hem från stan åt vi, sedan begav vi oss till Huljen där vi hälsade på min kära familj, syftet bakom hela besöket var att lämna över en väldigt försenad födelsedagspresent till min lillasyster Johanna. Hon fick en iPod, gissa om hon blev glad... thihi!!

När vi kom hem därifrån kom Martins bror Anders och hämtade vår BMW och lämnade hans VOLVO här, han skall nämligen resa bort över helgen och bmw:n drar mindre soppa, plus att det är diesel, så han ska låna den,. Precis då han for (klockan var nu 22..) kom mamma med Ludde (hennes vovve, en kungspudel+golden) och ni kan ju tänka er vilket dårhus det blev efter det, TRE hundar, varav två som är unga och galna, hahaha!! Rocky gjorde ju inte så mycket väsen av sig som vanligt, men rambo och ludde for omkring som galningar här inne. Så jag tog en promenad med dem för att lugna ner dem litegrann, men det gjorde bara saken värre, för Ludde är en omplaceringshund, som INTE gillar katter, i hans första hem var nämliugen han och katten avskilda i huset, Ludde satt fast nere i soffan, medans katten fick vara på övervåningen, så han blir tokig varje gång han ser/hör/känner lukten av en katt, vår katt är inget undantag..
   Hur som helst, då vi kom ut stod ju Ozzy på bron och ludde fick sy på honom, så han springer iväg efter katten (han är stark, så jag tappade kopplet, var inte alls beredd) och jagade upp honom i en jävla tall... Stackars katten fick väl en hjärtinfarkt =/

Jaja... tillslut kom vi in iallafall, även katten. Ludde åkte på lite stryk (man ska INTE bråka med en katt) så han har nog lite ont i nosen idag, även att han fått mer stryk idag, jaja, är han så dum att han går på katten igen får han skylla sig själv.

Sov riktigt kasst inatt ..Gick och lade mig vid 00.00, men kunde inte somna, dels för att ludde stog och flåsade och stirrade på katten, som i sin tur låg och morrade och fräste om vartannat, och dels för att jag mådde lite illa... lyckades iallafall tillslut dåsa till, men 01.30 vaknade jag av att Martin låg och snarkade, så jag sparkade på honom tills jag treodde att han skulle bli alldeles gul och blå, men det hjälpte likt förbannat inte, så då slog jag på tv:n och låg och kikade lite, somnade till vid 3 tiden. Klockan 3.30 ringde Martins klocka, vaknade igen då... men sen flyttade Martin Ludde till nedervåningen (köket och vardagsrummet) så jag lyckades tillslut somna ordentligt, sov till 10 i morse

då gick vi på en liten promenad (2km) det var ett rent HELVETE att gå med DESSA tre hundar, det finns säkert andra hundar som det inte alls är några problem att promenera med, men inte dessa... orkar inte ens gå in på vad som hände då Ludde insåg att Katten följde med åp promenaden.

Nu har jag varit på ica och inhandlat lite kakor, vi ska få främmandesedan av en kompis till Martin (han som dem firade förra helgen) och då vill man ju ha lite å bjuda på. Även att jag köpte en cola Zero, måste ju lyxa till det lite såhär på fredag!

Nu orkar jag inte skriva nå mer.. Ska ge mig ut på en till prommis med hundarna, eller om jag kanske cyklar med den (har inte så ont i röva längre)

Natti natti



Hej och hå, tänkte börja med att svara på en kommentar, som kanske många av er andra undrar över..

Mia om Koka potatis

Vi får jaga varandra med piskan!
Täntke på ditt bonuskilo där.
Men panering är väl inte det bästa om man ska tänka på vikten. tihiii....

Jo ni förstår, paneringen bestod av endast osötade cornflakes och kryddor. En nyttigare variant av fish n chips serrni =) Det blev faktiskt jättegott, men som sagt: liiite väl svårt att få den att fastna! =)

Nu ska jag kika på what about Brian och sitta och ha lite dåligt samvete över att det inte blir/blev någon promenad idag, men med detta väder har jag helt enkelt bara inte velat gå ut! Jaja..

Godnatt på er


Middagsdags



Nu är det dags att börja med middagen
. Martin har just kommit hem och är hungrig, så det är lika bra att börja nån gång,idag blir det potatis, blomkål och skinkstuvning/sås, det är så attans gott, ska göra en gratäng av blomkålen och såsen, egentligen skulle jag ha haft ost att strö på toppen, men först och främst försöker ju jag vara nyttig, och osten är väl kanske inte fullt så yttig (såsen är faktiskt trot eller ej inte fullt så onyttig som man kan tro) och för det andra så HAR vi ingen ost. Tänker inte sätta mig i bilen och fara till ICA enkomt för lite jävla ost som ändå inte kommer att ätas upp!

Jag måste sluta sova hela dagarna, känns inte direkt hälsosamt att ligga och sova till 11 på dagarna, herrejisses! Eller först och främst måste jag gå och lägga mig i tid, inte sitta uppe till klockan 3 som jag gjorde inatt.

Biiirsta.... Ja imorgon skall jag äntligen åka till mig älskade Birsta, hade tänkt gå på IKEA, ÖB, Rusta, Arken och sen in en stan en snabbis och gå på Gina o se om jag kan hitta mig nå nya kläder. Måste passa på nu då jag har pengar =) Och jag hoppas givetvis på att min käre kusin CECILIA kan följa med =)

nu måste jag laga mat, adjöss

Koka potatis



Just nu kokar jag potatis åt min käre sambo, för vi var så attans glupska till middagen så vi åt upp allt som han egentligen skulle haft te dosan =) (sanningen var den att jag räknade lite snett då jag skulle göra mat)
   Mina Fish´n´Ships blev supergoda iallafall, det ska jag definitivt göra om, men det krävs lite mixtrande med paneringen, för den ville inte riktigt sitta kvar.

Åh vad jag svettas, ja ni kan aldrig ana vad varmt det är här inne, vi var ju tvugna att elda p.g.a den fruktansvärda kallfronten som har bosatt sig över oss, även att jag nyss kom hem från en cykeltur runt Tjärnberget, denna gången utan hundar så jag kunde cykla ordentligt. Det kändes ordentligt i benen i uppförsbackarna, synd bara att min stjärt inte är riktigt van att cykla, för sen cykelturen i förmiddags hr jag blivit RIKTIGT öm i baken, kunde knappt sitta nu då jag var ut.

Först hade jag tänkt lyssna på en ljudbok medans jag cyklade, men då jag insåg att Ljudboken var Stephen King´s Signal kom jag på bättre tankar, ni vet, jag är sjukligt mörkrädd, fast ändå så gick det rätt bra att cykla såhär sent och i detta mörkret, trodde jag skulle vara mer rädd, men som sagt gick det faktiskt bra!

Vad gör jag för fel??? Nu vägde jag mig, och vad tror ni vågen visar? Jo det ska jag tala om för er.. VANSINNE är vad den visar.. Jag sa ju att jag hade gått ner dryga 2 kg förra veckan, dessa har jag nu gått upp igen, PLUS ett till.. Alltså, man kan ju inte bli annat än less, nu då jag verkligen försöker, jag äter frukost, jag äter middag som inte är alldeles för onyttig och sen äter jag ingenting på kvällen, jag är ute och motionerar på ett ellerannat vis nästan varje dag! Och vad får man för det? Inte ett piss, eller jo.. ETT EXTRA KILO. Tror jag blir vansinnig snart, vad fan ska man försöka för då man ändå inte får nån valuta för det! Pissråttas jävla jäkelskap!!...!

Nu ska jag sitta och vältra mig i självömkan ett litet tag innan jag går och lägger mig, så om ni ursäktar...


Regnet det bara faller ner...

Goddag mina kära vänner och bekanta!


Fy ett sånt trist väder. Då Martin for till jobbet imorse mer eller mindre stormade det ute, och ösregnade. Nästan så att jag blev mörkrädd. Men jag somnade rätt så snabbt efter han pussat på mig så det gick bra ändå =) Och då jag vaknade nästa gång var det ju ljust ute.

När jag vaknat till mig och ätit frukost (hårdbrö` mackor med dillkaviar, åh så gott) tog jag på mig Martins regn/vindjacka och kopplade hundarna, sen CYKLADE vi runt Tjärnberget, det var premiär för oss alla tre, jag har aldrig cyklat med en hund, och dem har aldrig blivit "cyklade" men det gick riktigt bra faktiskt, en par gånger sprang Rambo över på fel sida bakom cykeln, dem är ju vana att gå på vänster sida om mig, och var nu helt plötsligt tvugna att gå på höger, så det var nog lite förvirrande.
    Jag blev rätt så blöt, och framförallt svettig, trodde inte det skulle vara så jobbigt att bara cykla runt tjärnberget, men det tog på krafterna att hålla iordning på hundarna samtidigt.

(Ja, apropå cykel, jag for ju in till stan igår för att storhandla, och på vägen hem svängde jag in i granloholm och köpte cykeln som jag pratade om, snabbt och smidigt, hihi)

Även att jag köpte 5st gröna krukväxter på cityGROSS, har inte ställt upp dem där dem skall vara ännu, men det blir nog ikväll *lat*

Nu skall jag åka iväg på ICA och inhandla osötade cornflakes, för jag ska göra Fish`n´Chips idag, en lite nyttigare version dock. Köpte även fettfri remouladsås igår. Ska man vara riktigt nyttig så skippar man ju visserligen såsen helt och hållet, men lite måste man väl få njuta va?! =)

Hörs kanske senare, måste sticka nu!



(ps. Hakan är bätte idag, ser fortfarande inte riktigt bra och, och gud vet att det känns sannerligen inte bra heller, men det är iallafall på bättringsvägen)


jag är HUNGRIG!!




"Godmorgon" hoppas att ni mår bra allihopa =)
hakan känns liiite bättre, med betoning på LITE!

Och för er som tror att JAG tror att det är skabb kan slappna av, klart som fan jag förstår att det inte är skabb! Hypokondriker som jag är, vet jag nog minsann hur dem symptomen visar sig. Nu råkar det bara vara å att jag tycker ordet Skabb är riktigt äckligt, med tanke på själva sjukdomen, och jag känner mig ungefär så äcklig med min haka, sååå ligger det till!

Jag är hungrig... Ska steka lite korv och potatis nu, kanske inte väldens nyttigaste, men det duger åt mig, ska ut och gå sen, när jag inte fryser så mycket. Har varit alldeles frusen sen jag vaknat.
   Så nu sitter jag med datorn på köksbordet, och lyssnar på en ljudbok. fullt påbylsad med collegetröja och mjukisbyxor, känns som en sån dag idag.. när det regnar och har sig =( Tur att jag ska iväg till stan sen så det blir nån ordning =) HATAR att bara sitta hemma en hel dag, blir så himla lätt deprimerad då. Men jag ska ju faktiskt tvätta lite och skura badrummet, så jag tänker inte ligga med HELA kroppen på latsidan idag, bara ett ben eller så =)

Nej, nu ska jag skära iordning korv och potatis så jag får mig litelunch nån gång

Adjöss


Skabb




Tänkte bara visa ett par bilder på fanskapet som har bosatt sig i mitt ansikte. Måste även lägga till att jag överväger att åka på vårdcentralen imorgon om det inte är bättre, tror jag fått en infektion nämligen, som har satt sig i hela hakan. För HELA hakan är stekhet och uppsvälld, delvis röd, ser rent utsagt förjävligt ut, vill inte visa mig bland folk ens, har haft spänningshuvudvärk idag bara för att jag haft så ont i hakan. Knepigt så det kan bli. . .



 Detta är själva helhetsintrycket, röda "fläcken" man ser,
 är bara toppen på det gigantiska isberget... (tagit med mobilen, KAMERAN ÄR I STUGAN)


image164 
Så här ser det ut på nrmare håll, även att jag ser riktigt skäggig ut =)



Innanför dessa svarta linjer är det alldeles stenhårt och uppsvällt, framförallt väldigt väldigt varmt.


Ja här jag den i profil, kanske ni inte ser exakt hur svullen den är, men jag lovar er, sådär ser jag INTE ut egentligen =) Även att om ni tittar noga ser ni vart det röda börjar, alltså, vart svullnaden börjar...



Hoppas att ni nu inte blev allt för äcklade av min kära "hakböld" =)



Här är två bilder som jag har på datorn som jag ej har lagt in... Har nästan INGA bilder på denna datorn, måste lägga in resten av alla mina bilder från den andra datorn.. när jag orkar ;)

 Här e lastbilen jag körde häromdagen (fortfarande mobilen som jag knäppt med)

 Här e jag och Martin på min pappas 50-årsfest! kolla in dubbelhakan ;)



Nu ska jag gå och lägga mig, måste nog släppa ut Rambo en stund också, för han ligger här bredvid mig på golvet och fiser riktigt riktigt ILLA! Vill ju inte att han ska bajsa på sig inatt =(

Kungs



Imorgon kanske jag är en stolt cykelägare =) Jajjemensan, ringde just på en annons från blocket, en oväxlad damcykel av märket kungs, finns i granloholm. O jag som så gärna vill ha en cykel, ja jag kanske rent utav måste köpa den =) Ska dit och kika imorgon!

Fy vad mätt jag är... uscha.. Vill ut och ta en promenad nu, men jag ska vänta ett litet tag till!

Har just betalat en massa räkningar, 2400:- landade beloppet på, fast sen blir det några tusenlappar till efer jag har betalat en del av datorn, ska försöka betala av hela på 3-4 månader, misstänker att det kommer snarare bli 4 månader istället för tre, men man kan ju iallafall försöka!

Nä ni får ursäkta, men jag har tyvärr ingen ork att sitta och skriva, är så attans trött.

Adjöss

folköl och dunkadunka.



Igårkväll var vi hem till Kent och Inger, satt där hela kvällen och drack lite öl, en och en annan rom&cola gick faktiskt ner också, sen framåt 1.30 (tror jag) vinglade vi oss hemöver. Rambo var så himla snäll, så han tog och spydde upp pärer och morötter ¨på deras altan, hihi! Både Kent och Inger satt och hade kväljningar, jag tittade visserligen inte ens på eländet *blä* Martin fick göra en välgärning och plocka undan det! Jag misstänker maskmedlet, det står under biverkningar att  "K r ä k n i n g a r   h a r   i a k t t a g i t s "   Så kan hända att det var det, ELLER att hans lilla (stora) mage helt enkelt inte är van att äta vanlig människomat, normalt får han ju bara hundfoder, men igår fick han rester från oss. Han har spytt inatt också, så jag tror nästan mer på första alternativet, att det är maskmedlets fel. Hoppas han inte spyr mer idag, för han har nyss fått 7 tabetter till. 1 tablett per 5kg hund, det blir 7 det! egentligen nästan 8, men nån måtta får det ju faktiskt vara =)

Näni, nu ska jag och min käre Sambo förpasa oss bort på Norrsidan, till Robban och Linda för att vara exakt, och därifrån skall vi promenera, kanske upp till Vettans(s)tugan (osäker på om det stavas så)
   Mysigt att börja dagen så tycker jag! Sen ska vi som sagt hem o duscha o göra oss iordning, sen skall de fara iväg igen, och jag och Linda skall äta på Biteline, åh vad det var längesen, sist jag åt där bodde jag på högbergsgatan, eller nej förresten, jag har ätit där EN gång efter det, men det var nog till och med INNAN jag for till USA.

Aja, nu ska jag gå och dölja min fruktansvärt stora finne jag har på hakan, eller som Martin säger : "Det där är ingen finne, det är en BÖLD" och ja.. jag kan bara hålla med... jäkla böld.

Come on kids unite!!!

Det är vad jag har hört här hemma den senaste halvtimmen, Martin sitter och övar in en låt på gitarren *suck*

Börjar bli lite enformigt, han spolar tillbaka hela tiden till, come on kids unite bla bla bla... raise yor fist, raise your fist..:!

Jaja, Nu har jag och min KARL ätit mat, blev potatisklyftor, lök och morötter i en långpanna i ugnen med en massa goa kryddor, osså sen lövbiff och ICA Matfors supergoda vitlökssås, mmm vad gott det var. Vi åt på tok för mycket så klart, tur att jag ska ta mig en promenad sedan. Japp, jag tänker INTE fuska, känns så himla bra att jag har kommit igång nu med att gå ut och gå. Det syns faktiskt redan på vågen också, i början av denna veckan vägde jag *3.6 och i dag vägde jag *1.2 dock efter all mat och en öl nu så väger jag *2.5 Men det går ÄNDÅ åt rätt håll! Och det känns skitbra och man blir mer motiverad att fortsätta på samma bana!

Imorgon förmiddag ska KANSKE jag, martin, robban och linda ut och gå i skogen ovanför dem. Ta med hundarna och så, mysigt! Sen ska vi isf hem och duscha, och sen bär det av till robban och linda igen, för vi ska skjutsa in martin och robban till stan, där dem ska hitta på kuligheter. Då ska jag och Linda gå och äta på biteline, sen hyra oss en film, åka hem till stöde och se den och sedan när dem skall ha skjuts hem igen hämtar vi dem. Myskväll med andra ord!

Nej, nu ska jag nog göra mig iordning för en prommis! Adjöss

godmorgon igen

Ja nu är jag vaken på riktigt. Eller det har jag egentligen varit sedan 08.45 Jag har hängt en maskin med tvätt, och kört igång en ny, bäddat sängen och slängt lite skräp. Nu ska jag samla ihop lite ork och börja med sovrummet, känner mig på världens städhumör, men då jag väl sätter igång, rinner allt av mig. Fattar inte varför, men jag vet helt enkelt inte vart jag skall börja. Det är så mycket som måste göras. Men jag tror att jag ska ta med mig en sopsäck up och slänga massa tidningar och skit som ligger under Martins nattduksbord, sen ska jag samla ihop alla lösa kablar och tejpa ihop dem så det ser liiite mer anständigt ut, och mindre som ett stort spindelnät =)

Rambo kom upp och väckte mig imorse (han sov nere efter det att Martin åkt) Ååh vad stolt jag blev, han har aldrig väckt mig förut =) Så jag släppte ut honom, och ojoj vilken fart det blev, han var ju jättebajsis lillgubben =) Känslan kan nog i det närmaste liknas den då ens barn går på pottan första gången, haha! Hoppas bara att han fortsätter så.

Förresten, nu då jag hängde tvätten insåg jag en sak, vilket KANON tvättmedel jag har köpt, det är för vittvätt, och det må jag säga, aldrig har jag skådat en vitare och fräschare tvätt (som inte legat i klorin) ja jag är toknöjd, till och med mina äckelstrumpor som ser ut att ha varit och trampat omkring i en jordkällare blev vitare =) Så för 20 kr var det verkligen ett bra köp, Heja ÖB =)

Jaja.. NU ska jag ta tag i städandet... =)

Adjöss

Godmorgon

Klockan är nu 04.42 i skrivande stund... Vad jag gör uppe nu kan man ju undra över! Faktum är att jag har varut uppe (inte direkt uppe, jag ligger ju fortfarande i sängen, men vaken iaf) sedan Martins klocka ringde kl. 04.00. Kan helt enkelt inte somna om, men jag ska snart gå och kissa och sedan göra ett nytt försök,

Inatt har Rambo premiärsovit på övervåningen, första gången för honom. Även att det var nåt så fruktansvärt varmt här inne igårkväll, fick ha altandörren öppen hela natten, och likt förbannat då jag vaknar kl. 4 är jag alldeles svettig.
Men det är bara hälften av vad Martin var, när han vaknade trodde han att han hade kissat på sig, men märkte sedan att det var en pöl av svett han låg i.. Uscha. Ska tvätta sängkläder idag. . .

Misstänker att han har någon form av infektion i kroppen, Han har nämligen så ont i armen att han inte kan röra den åt något håll, har haft det ett tag nu, även att han ibland domnar av i handen/armen, pga hans jobb får han ganska många ggr per år infektioner i axlar och nacke, så kanske det är något sådant, måste införskaffa ipren.! Iallafall började han känna sig febrig igårkväll, och han trodde inte att han skulle klara av att sova något, med den där värkande armen, så han fick två alvedon + två diclofenac av mig. I morse sa han att det kändes lite bättre i armen, men jag misstänker att det är tabletternas förtjänst. Skall ringa vårdcentralen så fort jag vaknar nästa gång. (ja inte fasen tänker jag kliva upp denna tiden, nej nej nej...)

Igårkväll var ju jag och Linda ute och gick i skogen, ujujuj vad jobbigt det var, det var en skogsstig som gick RAKT uppåt typ i en par km.. kan ha varit mer också, svårt att säga, hela promenaden tog en dryg timme, och det var i överdrivet rask takt. ett tag tänkte jag att saktar vi inte in snart så tuppar jag av, men jag klarade mig, mirakulöst nog. Rocky däremot, han kräktes då vi nått toppen, stackarn blev alldeles slut av den raska uppåtlutande promenaden =) Jag var alldeles genomblöt i svett, fy tuusan!

Jaja, nu börjar det bli ljust ute, så det är bäst att jag gör ett nytt försök att somna.

Godnatt/morgon på er allesammans

Hej å hå

Tjenis Penis!

Igår eftermiddag ringde björn och undrade om jag kunde köra till Ö-Vik.. visst kunde jag det, så iväg bar det.. med värsta lååånglastbilen å allt =) Gick jättebra...

Kom hem till huset igen vid 01.15 det var efter en tankning och en korv i stan =) Man blir hungrig av att köra lastbil.

Idag har jag städat heeela långa dagen, NU är första gången jag sitter på riktigt vid datorn, jag startade den ju förut och så, slog på lite musik, men nu är första gången jag verkligen sitter ner vid den =) Och ni ska veta vad köket blev rent.. eller tomt som Martin sa... Jag har kastat ut 3 stora svarta sopsäckar med skrot.. Dock var en av dem från övervåningen, men ändå.. =) Även att jag va iväg en sväng på pappersinsamlingen.
    Imorgonbitti tror jag att jag ska ta itu med sovrummet, eller toaletten, kan hända att det blir båda också... Jag menar, toaletten tar ju inte så lång tid att få iordning på. Det värsta där inne är ju ändå alla kläder som ska tvättas som ligger slängda på golvet (tvättkorgen är FULL)

NU, ska jag åka hem till Linda, hon har tydligen en bra skogsväg, så vi ska ta med oss hundarna och gå ut och gå. Det blev ju ingen promenad igårkväll, eftersom jag fick fara å jobba, men det får jag kompensera idag! Tänker även gå ut och gå VARJE dag under helgen, plus imorgon. NU jäklar SKA det bli ordning på mitt liv och min vikt... och mitt hem också för den delen, jag hatar att vara en slarvmaja...

Plus att jag vill att det ska avra ordentligt städat innan Cissi och Björn kommer och hälsar på, jag har nästan ångest över det, för jag tycker ju själv att det ser förjävligt ut här hemma (och då tänker min lilla hjärna, om JAG tycker att det ser förjävligt ut, vad kommer då inte Cissi att tycka) Egentligen är det inte bara Cissi, jag hatar att få främmande i största allmänhet, för jag sköms över hur jag bor. jag tycker det är så litet och skruttigt och gammalt.. Jag vet att det är dumt att tänka så, men då jag ser hur fint alla andra har det.. Blir jag bara deprimerad. Jag vill också ha det så...! *plutar med munnen som en barnunge*
   Vem vet, en vacker dag kanske jag har det också, men det är pengarna som står i vägen just nu, eller rättare sagt bristen på pengar.

Jaja, nu ska jag gå och ta på mig något mer passande att gå ute i skogen med, och samla ihop mina djur..

Måste bara lägga in en liten notis om min kissemiss... Han har MASK..  EEeeeeew!! Jag är livrädd för dem där äckelmaskarna, eller rädd är nog inte rätt ord, men jag äcklas något fruktansvärt av dem. Och när Kattis idag såg att det stack ut en mask ur rumpen på Ozzy, ja då höll jag på å dog... Fy vale, han får sova i hallen inatt... Bara tanken på att det krälar runt maskar i honom får mig att vilja lämna bort honom till närmsta granne.. eller nån annan! Men men, jag ska köpa maskmedel så fort jag kan, både till honom och mina vovvar. det var ett tag sedan dem blev avmaskade nu, och med tanke på allt som Rambo stoppar i sig i tid och otid, är det nog dags för en avmaskning.

Jaja, nu ska jag göra mig iordning. Adjöss

Fy så mycket hemskt

Jag var bara tvungen att lägga in denna videon här, ni känsliga bör ej titta! Den handlar om hundmisshandel bl.a...

Jag kunde bara titta en liten stund innan jag blev tvungen att stänga av, blir så fruktansvärt illa berörd.. uffa

http://media.putfile.com/An-American-Hero-The-Pit-Bull



Sen kan ni ju titta på denna om ni vill se lite trevligare bilder
http://slideroll.com/show.php?s=0qywsgeq

Sökt en massa jobb

Kommentar:

Av: Nudel

Du är så stolt över dig själv som går 3km någon gång då och då. Men tänk mig så som tvingas gå 6km/dag. Utöver det går man ju kanske en sväng till ICA och så oxå. Mig är det synd om. Visserligen älskar jag att gå ut och gå. Men inte då jag MÅSTE gå.. Sen är det ju inte så att jag är i behov av motion på det viset heller. Jag ska ju gå upp i vikt. Få muskler ;)

Ja självklart är jag stolt, med tanke på att jag normalt inte rör mig NÅNTING, och nu har jag varit ute 3 dagar i rad, känns jättebra ju =) Blir så lat då man inte MÅSTE.. Som du (måste alltså)
   Osså är jag ju inte bara nöjd för min egen del, utan för hundarnas också, normalt känner jag mig alltid dum för att de inte får tillräckligt med motion, men nu får dem ju gå ut och gå! Och dem blir så glada så.



Idag då jag vaknade fick jag en smärre CHOCK.... Jag hade sovit till klockan 11.30 jag begriper inte själv hur det kunde hända, men jag misstänker värmen i sovrummet, det var nämligen sjukligt varmt då jag vaknade. Kanske hjärnan blev alldeles mosig av värmen och glömde att vakna i tid, vem vet =)
   Hur som helst skyndade jag mig in i duschen och sen kastade jag mig i bilen och for till stan, jag var så attans stressad så jag glömde till och med ringa kattis, som eventuellt skulle följa med =( Skall ringa henne imorgon istället, för nu var det alldeles på tok för länge sedan vi hittade på någonting.

Då jag kom hem lagade jag mat, potatis och köttbullar (gjorde egna så det tog en stund) Sen efter att vi ätit for vi och köpte kattmat åt vårt lilla lejon, sen bar det av till Robban och Linda, vi drack en kopp kaffe och pratade ett tag, sen tog vi med oss deras gamla kylskåp och for hem, väl hemma mixtrade vi ut det gamla kylskåpet och satte in det nya, men någonstans där emellan var vi tvungen att riva litegranna, kylskåpet fick nämligen inte plats ordentligt, så nu ser det bedrövligt ut, men jag har ett fräshare, nyare och STÖRRE kylskåp. Förut hade vi bara en "halv" kyl (kyl uppe, frys nere) Nu är det Kyl både uppe och nere (egentligen sval nere, men den funkar lika bra som kyl) Problemet nu är att vi inte har någon frys, så tills vidare står gamla kylskåpet (med inbyggd frys) ute på bron, ikopplad o allt, så om vi ska ha t.ex frysta grönsaker nu får vi gå ut på bron, hahaha!!
   (Men det är det värt)

När detta väl var klart var klockan 21.20 jag gick då ut på min DAGLIGA promenad, gick lite längre än igår, PLUS att jag sprang en bit till och med, men med min totalt värdelösa motion höll jag givetvis på att storkna efter bara en bit, men sen hade jag iallafall fått upp värmen, och det är först nu (flera timmar senare) som jag är helt återställd.. haha... Det är illa ställt med min kropp!

jag har beslutat mig för att verkligen göra allt i min makt för att försöka gå en promenad om dagen, jag vet att jag har sagt det förut, gång på gång dessutom. Men nu känns det verkligen SKÖNT att vara ute och gå, det har det inte gjort förut, plus att det känns så bra med tanke på att hundarna får den motionen dem behöver.
   På torsdag kommer Linda hit och vi skall gå runt Bränslan (medans Robban repar) Härligt att ha någon att gå med. Det är även väldigt jobbigt att gå med två hundar samtidigt, särskillt med tanke på att den ena drar i kopplet de första 2/3 av promenade, och den andre är onormalt långsam, skönt om man har sällskap så denne kan ta en hund. Jag har dock beställt en koppelgrej på arken, så man kan ha båda hundarna i ETT koppel, en sammankopplare liksom =) problemet lär väl bli att få dem att lära sig att gå i den, deras olika gångtakt lär innebära ett problem, men dem MÅSTE lära sig helt enkelt...

Jag höll nästan på att glömma det viktigaste, Jag har sökt ÅTTA (8) jobb idag, känner mig så stolt så! Höll på att bli 11.... men jag orkade inte med att skriva i ansökan på k-rautas hemsida...!

Imorgon skall jag söka ett till, men dit måste jag ringa! Funderar på att ringa ICA här i stöde och höra om det finns någon möjlighet för en stackars arbetslös fattiglapp att få ett jobb =) Men det tror jag absolut inte, med tanke på att små sommarjobbare som ränner runt där dagarna i ändå, men kanske ändå, skolan börjar ju nu å allt.. jaja.. ett telefonsamtal kan ju aldrig skada! Man kan ju aldrig få mer än ett nej!



Så här trött blir man av en kvällspromenad!! *latmask* (dålig kvalité, taget med mobilen)

         

Då var det slut på lugnet, en vilde kom och attackerade.



Här är det fina kylskåpet, och det mindre fina hålet som blev =)



Och här är det gamla, som numer är förpassat ut på bron




Nu ska jag sova


Godnatt


Jobbat

Nu är jag hemma från jobbet, det var riktigt skönt att gå till jobbet idag faktiskt, och ett så kort pass =) 16-20 är ju rena bebispasset ju!

Just nu sitter jag och äter vaniljris med kanel på, gott..!    image156

Idag åt vi fisk, uffa, jag tycker ju egentligen inte om fisk, men det gör Martin, osså är det ju nyttigt säger dem som vet =) Så jag gjorde fisken i foliepaket i ugnen, och så gjorde Martin riktigt potatismos (inget jävla pulver, det är äckligt) Gick att äta iallafall, jag har "bestämt" att vi skall äta fisk varje tisdag, en bra dag att äta fisk tycker jag! Fisk på tisdag och pannkaka på torsdag osså nå kött på fredag.. =)

Jag for aldrig till stan idag, istället tog jag med mig rambo ut på en promenad, vi gick ca 3 km. Känner mig så duktig jag, gick ju igår också, och om allt blir som det ska så ska jag ut och gå imorgon också =)

Nej.. nu ska jag mysa med min karl =)

Tandläkaren



Imorse var jag ju som sagt hos tandläkaren. Jag blev dock inte skälld på som jag trott, men en moralpredikan fick jag nog allt, hihi! Nu har jag köpt ordentlig tandtråd (FEMTIO JÄKLA KRONOR) så nu SKA det bli ordning på torpet. Hon lagade min tand så fint så, och jag fick bedövning som sitter i ännu (brukar ju kunna sitta i länge) Problemet är att jag har aldrig varit bedövad så långt fram förut, jätteobehagligt, för hela näsan är bedövad och det känns som att jag skall kvävas om jag inte andas med munnen, känns inte som att jag får in någon luft genom näsan (fast det får jag)

Hela mitt ansikte har antagit en ganska komisk form, och ni ska se när jag ler, haha... Eller så jag försöker spotta, ujujuj..!

Nu ska jag visa strumporna jag köpte mig igår på marknaden! (lite å göra)

              

               

Här är alla (nästan) strumpor jag köpte igår! =)
(Köpte två par svarta ankelsockor)

Medans jag satt och provade strumpor för fullt ringde Siv på jobbet och undrade om jag kunde jobba ikväll, självklart sa jag =) så jag jobbar 16-20 ikväll... Bra pass, hihi!

Nu måste jag åka till stan o lämna tillbaka en grejj och hämta en grejj =)
Eller så kanske jag rent utav skiter i det och tar det imorrn istället, annars blir det så stressigt...
Åker på ICA istället..!!

nattsudd

Cissi skriver:
Ja, jävla skittänder! Hål? Blir de sånt skit i dina tänder? Måste vara STÖDE-VATTNET! ;P
.
Jag har inte haft hål på evigheter. Är heller inte onödigt noga med tandborstninhg eller "diet" heller. Sånna tänder borde alla ha =)
.
Min man sniglar har väldigt tjusiga tänder han med. De sa en läkare en gång. Dock ingen TANDläkare men ändå. iiiiinga hål för honom inte. Dessutom är dom vita. Typ denevit-vita =)

Svar:

Ja, jag har alltid lidit av dålig emalj.. Säger tandläkaren iallafall, det är den enda förklaringen dem har till mina dåliga tänder, får väldigt lätt hål, och ändå är jag relativt noga med dem, försöker att borsta 3ggr / dag, men ibland blir det bara 2, IBLAND, kan det bli bara en gång också, men då är jag oftast full eller alldeles för trött för att ens orka gå på toa.

Hur som helst har jag förutom min dåliga emalj FAKTISKT fina tänder.. det säger iallafall andra, hatar att skryta och tro mig, det försöker jag inte göra nu, men dem är faktiskt rätt så vita mina tänder, och raka är dem också.. Har bara tilldelats en dålig emalj, undra om man kan göra reklamation på sånt =)

Ja Björn har verkligen fina tänder. Blir arg på folk som har bra tänder utan att behöva vara noga, det är precis som lillsyrran Emma.. Hon sa en gång då jag hade hål eller hur fan det var..

Emma:
Jag tror det är tandkrämens fel att man får hål i tänderna..
Jag:
Jaha.. vad grundar du det på då?
Emma:
Jo... Jag borstar nästan aldrig tänderna, och jag har aldrig haft hål..

Ja jag kan skratta åt detta än idag (var nog iallafall 10 år sedan hon sa det... kanske 7, vet ej) Roligt lät det iallafall! Och man KAN ifrågasätta hennes munhygien..!

Aja... nu ska jag spela the sims 2 innan jag somnar


Utmaning från Sofie


* Först Reglerna,sen fakta/vanor
* Bloggaren skriver ner åtta fakta/vanor om sig själv.
* Den som blivit tagged/utmanad skriver en egen bloggpost om sina åtta fakta/vanor och skriver in dessa regler.
* I slutet av bloggen väljer du ut åtta personer som du utmanar och skriver deras namn. Glöm inte lämna en kommentar i deras bloggar så att de vet att de blivit utmanade och bör läsa din blogg.

Fakta/vanor:

1. Jag har bacillskräck, och en FRUKTANSVÄRD rädsla för magsjuka och att kräkas!

2. Jag var mobbad i 3:an då jag började på Matfors skola.

3. Jag är livrädd för att dö. Eller att mina släktingar dör

4. Har skittaskig ekonomi, och är jättedålig på att hantera pengar


5. Jag är ett SJUKLIGT stort fan av Elvis (även Dolly Parton och Johnny Cash)


6. Har ännu inte smält det faktum att mina föräldrar separerat (jag var 4 när det hände)


7. Går hos en kurator 1 gång i veckan för mina "tankespöken"


8. Har bara missbrukat en sak i hela mitt liv.. Men det har ingenting med alkohol, droger, nikotin eller dylikt att göra.

Nu utmanar jag: Cissi, Malin, Emma D, SYSTER Emma.




Tänkte bara meddela att jag imorgon kl. 9.10 skall infinna mig hos tandläkaren.. Uffa, dem kommer skälla på mig för att jag inte använt tandtråd som jag borde... Osså ska ajg laga ett hål (jävla skittänder)

Nu ska jag ut och gå 2km.

Bröllop & Marknad

Igår var vi på bröllop som sagt. Det var verkligen jättefint, jättetrevligt, ja allt man kan tänka sig =)

Partyt efteråt var även superroligt! Har inte så mycket att säga om det hela egentligen, förutom att jag OCKSÅ vill gifta mig nu =) Hihi.. Man blir liksom sugen då man ser andra, haha!

Imorse vaknade Martin, bakis som få och med en väldans ångest över att han inte minns vissa saker. Så känner jag efter VARJE gång jag varit full, och då kommer jag ändå alltid ihåg allt... 
  
Jag vägrade iaf att ligga hemma en sån fin dag, så jag packade med mig hunden så for vi till stan, gick in en snabbis på marknaden och köpte 12 par strumpor för 100:- bra pris =) Men sen blev det för jobbigt för mig (Rambo trivdes som fisken i vattnet bland allt folk, han tycker det är superroligt med mycket folk) Jag hörde en tant som tittade på rambo och sa: Nej men se så bedrövligt, ta med hunden hit, han lider ju! Jag tänkte vända mig om och tala henne till rätta, men jag brydde mig inte, det hör till saken att Rambo stod helt snällt och bara tittade på folk och viftade på svansen för fullt, han led inte en sekund. Det var inte ens varmt. Men visst, det finns säkert hundar som blir jättestressade i situationer som den, men inte Rambo, och om han för en sekund hade visat att han var stressad hade jag gått därifrån, mer än så hade jag inte där att göra, nu blev det iallafall för jobbigt att tränga sig mellana lla stånd, så jag gav fan och åkte därifrån, fick iallafall med mig mina strumpor. 
  
Efter marknaden åkte vi hem till farmor där jag fick en massa smörgåsar, var så attans hungrig så jag trodde jag skulle gå sönder. Sedan gick vi en promenad, 4km *känner mig så duktig så*
Sen kom vi hem och fikade *där försvann stoltheten*

Och nu är jag hemma, köpte med mig ett skrov till Martin på vägen hem, för han orkade inte vänta tills middagen var klar. Själv åt jag alldeles för mycket hemma hos farmor, så jag är proppis!

Nu tänkte jag ta igen förlorad tid med min dator. Spela lite The Sims...

Så vi hörs vid ett senare tillfälle.... Adjöss

hej igen

Tänkte bara tala om att jag har tagit mitt förnuft till fånga och är mig själv igen. Jag beklagar om föregående inlägg var obehagligt att läsa.. haha... Jag gillar inte att vara känslosam som sagt!

Jaja, min besatthet över Elvis har nu övergått i en besatthet av katter. Caroline Hulinder (imorgon Gradin) har ju ställt till så att jag är helt såld på Maine Coon katter, och jag vill ha FLER (har tagit en Kissekattunge av dem, 50% Maine Coon, 50% Norsk skogskatt) vääärldens gosigaste och snyggaste pojk, jag skulle vilja ha hela huset fullt i djur, vill liksom ha det som mitt jobb, att ta hand om djur, kanske skulle jag läsa till vetrinär =)

Jaja.. Vet inte ritkigt vad jag vill få fram av detta inlägg... så jag slutar nu!


                                   image84

Nedstämd

                                                        image146


Åh, jag fick just magknip igen. Börjar bli dags att uppsöka toaletten =) Jag sitter nere i soffan med min älskade Dator och min älskade Martin, Martin ligger dock och sover och är inte mycket till sällskap. Men det är nog bara bra det, för de senaste 45 minuterna har jag suttit och grinat (gråtit är ett för löjligt ord tycker jag) över det faktum att Elvis är död... uffa, har tittat på en musikvideo som hade premiär idag, där Lisa Marie och Elvis sjunger en duett (In the ghetto) jag blir så rörd, finns ju en till där de sjunger tillsammans (don´t cry daddy) så fort jag ser den sprutar tårarna bara, kan inte hjälpa det. jag som inte är särskillt känslosam i vanliga fall, men då det gäller elvis är jag inte riktigt mig själv. och det hjälper inte att Martin idiotförklarar mig för det hela ;)

http://www.youtube.com/watch?v=L48TFno20NY

Åh nej, nu tittade jag på den igen... FYYY att man ska behöva känna såhär för någon som varit död i hela mitt liv och 9 år före det till och med.... Kan aldrig vara hälsosamt. Måste lägga in min favorit också, det är superduperdålig kvalité men det gör inget!

http://www.youtube.com/watch?v=AlY3NG16rkU

Här kommer en till som är väldigt "gripande" (känns inte som rätt ord, iallafall inte som jag skulle vilja använda, men det är nog helt enekelt det.. gripande)

http://www.youtube.com/watch?v=L48TFno20NY

Om ni bara kunde se mig... Jag ser knappt klart... tårar hela ögonen! Fy.. och skitnödig är jag... helvete..!!

Nä... hörs senare


bruna bönor gör ont i magen

jag åt bruna bönor idag, vilket nu har resulterat i magknip. Jävla bönor!

Det var riktigt SKÖNT att jobba idag, hade lite ångest igår (blir lätt så då jag har varit ledig ett tag) Men dagen kändes inte alls så lång som den brukar göra (jobbade 7-17) (nej det gjorde jag förresten inte, 8-17 stämmer bättre) Hur som helst gick det bra, och det ska bli riktigt skönt att gå till jobbet imorgon! Även att jag imorgon endast jobbat till 15.00 då ska jag in till stora staden sundsvall en sväng.
   Rambo måste följa med mig på jobbet imorgon, annars blir han ensam på tok för länge här hemma,han är bara van vid som mest 4-5 timmar. Han hanterar inte ensamhet särskillt bra vår lill-pojke nämligen!
Han har varit med en gång tidigare, och det gick jättebra, alla vart så förälskad i honom så =)

Ajajaj min mage......

Nej men fan vad klockan är mycket...

Jag får helt enkelt skriva mer imorgon! Förresten.. Idag var är det 30 år sedan min älskade Elvis dog, såg en dokumentär om honom ikväll på tv... Ujujuj, jag blir så nedstämd... det skulle ha varit jag som gifte mig med honom, INTE Priscilla, men måste jag välja någon annan än mig själv så är hon helt klart det bästa valet.

Nä, nu måste jag uppsöka toaletten sen ska jag sova

(fixar utmaningen imorgon)

Nattsuddare!

Jisses, på dem få dagarna jag har varit ledig nu, har jag lyckats vända på dygnet. Imorse sov jag till klockan ELVA på förmiddagen, för ett år sedan hade det varit tidigt i mitt tycke, men numer e jag van att kliva upp vid 8-9 tiden, ibland kanske så sent som 9.30 men ibland hamnar jag i någon form av svacka, då jag inte ser någon mening med att stiga upp. Imorse var en sån dag, och nu när jag kan se tillbaka på dagen som varit, undrar jag fortfarande vad meningen med det hela var! Jag blir sån då jag inte arbetar... Inte har jag städat uppe heller, har gjort lite nödvändigt ont nere i köket (skurat ur kylen och satt in en skål med ättika) och plockat lite, men hallen, sovrummet och lillrummet ser fortfarande ut som någonting som halvt överlevt ett bombattentat.. Skärpning nu Anna Olivia Ellenor....!!!

Jag har iallafall spelat The Sims hela dagen, högst beroendeframkallande spel, Martin tror att jag kommer att växa ihop med min nya fina dator, han har nämligen läst en bok (av Dean Koontz) där folk växte ihop med datorer och andra apparater, och därför är han nu övertygad om att jag går samma öde till mötes.. Han har förmodligen rätt!

Bröllop på lördag, hhm.. jag har bara varit på 2 bröllop i hela mitt liv. Det ska bli väldigt roligt iallafall.

Måste bara lägga in en helt oviktig notis om att jag känner en parfymlukt här i sovrummet, ingen parfym jag känner igen, men den luktar hemskt gott.. om jag inte varit hemma hela dagen skullle jag nästan misstänka att Martin haft en älskarinna här hemma ;) Hihi, nää jag skulle tro att det är en blandning av flera av mina parfymer som luktar (jag sover bredvid min tvättkorg där det ligger tröjor, alla med olika parfymer på sig, jag tycker om att variera mig, är lite parfymberoende faktiskt, vissa har skor, andra har väskor, men jag har parfym som "samlar"objekt =)

Rambo är fortfarande dålig i magen, men han har ej fått någonting att äta idag, imorgon ska han få börja på en försiktig risdiet, vill ej chocka lillmagen hans såhär efter han har varit dålig. om 3 dagar ungefär kan han få börja med hundmat igen. Beror lite på..

Nej, nu ska jag nog faktiskt stänga av datorn för första gången sen jag vaknade idag, känns lite vemodigt. Särskillt med tanke på att jag jobbar till 17.00 imorgon, och då ska man ju laga mat, så jag kommer inte att få känna dess härliga tangenter under mina fingrar på väldigt väldigt länge =(

Ni ska höra vad Rocky snarkar, att så mycket ljud kan komma ur en så relativt liten hund.. hihihi


Godnatt med er allesamman

(en sista mening: Det vräker ner regn just nu, och jag har fönstret öppet, det är såå härligt att ligga och försöka somna när regnet smattrar mot taket..)

Good Morning Vietnam

Gomorron gomorron!! JAg har egentligen ingenting att skriva.. men jag skriver ändå

eller jo förresten, igårkväll märkte jag att Rambo blev orolig och stressad, misstänkte att han var bajsis, men då han aldrig säger till när han behöver gå, så tänkte jag vänta och se om han skulle gå till dörren och gnälla eller nånting, för han MÅSTE ju lära sig snart! (normalt släpper vi ut honom då han blir orolig på det där viset) men tillslut går han och lägger av världens blötskit inne i köket, jag kastade ut honom och han skämdes ju förstår jättemycket.. Men VARFÖR inte bara gny till en gång... Ååh vad less jag blir, hur ska han någonsin lära sig...

Hur som helst gick jag och Martin och la oss vid halv ett tiden, då kommer Rambo SPRINGANDES upp för trappan (har aldrig hänt förut, att han frivilligt gått upp) han hoppade snabbt upp i sängen, men då det inte är ett beteende vi vill uppmuntra kastade jag ner hohom, han sprang så ut till hallen, och sen in i sovrummet igen, och när han sprang in till sovrummet såg jag att han liksom bajsade på sig, han försökte nog hålla sig in i det sista, så han sket medans han sprang, så jag kutade ner till ytterdörren och släppte ut honom. DÅ konstaterade vi att han har fått magsjuka.. Jag städade och skurade (Bara ni som också har hundar vet hur FRUKTANSVÄRT hunddiarré luktar) 
    Vi barrikaderade för öppningen till trappen uppe, ifall han behövde skita igen och ingen av oss vaknade var det bättre att det blev nere (det är så djupa springor mellan trägolvet här uppe, och det går inte att skura där emellan.. vill ej ha bajs där)
   Hur som helst, när Martins klocka ringde kl. 7.00 imorse satte han sig upp och sa :Men fy fan vad det luktar hundskit. och mycket riktigt, det STANK!! Han gick upp och skulle titta på förödelsen, det var skit i hela trappen, det hade sprätt upp på väggarna, och nästan hela hallen nere. (Han hade sparat ett hörn som han sov i stackarn) Fy vad jag tyckte synd om honom. Man kunde ju inte skälla på honom heller, vad skulle han göra...! Så Martin städade upp medans jag låg i sängen och försökte undvika att få kväljningar av stanken, och det ska ni veta, att när det gäller skit är jag absolut inte lätt "äcklad", men det går inte att beskriva stanken från hunddiarré..
   Martin fick till och med dra bort en stor bit tapet där det kommit skit, den gick inte att få ren nämligen. (men vi har ju faktiskt planerat att tapetsera om där, så nu är vi ett steg på vägen, hehehe) 
   Jag sov iallafall vidare sedan efter allt var rent =) Men Rambo fick vara ute, tordes inte riskera en till olycka.

Nu börjar jag bli attans hungrig, och funderar på att gå ner och göra mig en omelett.

Dem ringde från Torpsro nyss och ville att jag skulle jobba, jag blev jätteglad såklart, måste ju jobba.. Men dock var tiderna i helgen, och det går ju ICKE för sig, för då e det bröllop som gäller =)

Jaja, nu ska jag spela lite Sims sen ska jag gå och göra frukost!

image139 "SKitungen min"

Trött...

Åh, så trött jag är nu! Jag har suttit vid datorn exakt hela dagen (sen jag kom hem) Installerat The Sims har jag också gjort, äntligen kan jag spela mitt favoritspel =)

Nu ligger jag i sängen och ser lite på tv och slösurfar samtidigt.. men mina ögon börjar dessvärre gå igen.. så jag måste nog säga godnatt till min älskade dator (och er förstås)

såå...

Natti Natti


image144


ny dator

japp, jag har en ny dator, och för närvarande är jag lite upptagen med att grejja med den, så jag skriver senare

Nu är jag tillbaka!

Hej å hå! Jag förstår att ni har saknat mig nå otroooligt... =) Haha, nejdå..! Men nu är jag tillbaka igen iallafall, vare sig ni har saknat mig eller inte.

Martin jobbar längre och längre bort nu, så det vart mest praktiskt att flytta hem, vi packade med oss så mycket vi kunde och hann imorse (Martin skullle iväg och jobba) och sen efter att vi kom hem så har jag mest städat, nog för att det gått väääldigt långsamt. Men nu är iallafall vardagsrummet städat, köket och delvis sovrummet. Känns skönt, nu är det bara hallen nere, hallen uppe, toan och lillrummet kvar! Jag har storslagna planer  =)

Martin har köpt en ny tv, en 42 tums plasmatv, åh så fin den är =) Och bra framförallt, så nu har vi tagit den andra tv:n upp till sovrummet, och den som var där förut skall vi ta till stugan, så slipper vi släpa med oss tv:n varje gång vi ska dit!

Imorgon måste jag förmodligen in till stan o handla nånting att ha på mig i helgen, + byta en klänning jag har köpt, ena axelbandet föll av, högst opassande!!

nu måste jag tyvärr avvika, skall på ICA innan dem stänger, börjar bli hungrig och det finns INGENTING här att äta, allt sånt är i stugan, det ska martin hämta imorgon!

Jaja...

Skriver nånting senare!

RSS 2.0