Bilder på MAGEN

image324       image325

Ni får ursäkta den KASSA kvalitén. Men det är bilder jag fått i MMS, jag har zoomat lite här så att de skull bli aningen större, därav de tydliga pixlarna =)

Kommentarer
Postat av: Cassie

Mysigt, när kommer bebisen?

2008-02-10 @ 23:07:52
URL: http://cassie92.blogg.se
Postat av: alexandra

hur fasen ska du kunna ta hand om en unge om du inte tycker om när folk gråter, nått du borde tänkt på före du knulla kanske. Helt ofattabart att du inet klarar av att trösta någon och ska ha bran, tror du inte att du kommer behöve trösta den då eller. Förstår mig absolut inte på dig.

2008-02-11 @ 00:54:55
Postat av: Mallan

HAH skrattar åt Alexandra här ovan !!

Det är ju en helt annan sak med ens eget barn ! Man vågar ta för sig och det är ju en själv som SKA trösta sitt eget barn ! Jag har alltid haft problem me å trösta.. Är nån ledsen vet ja inte alls hur ja ska bete mig ! Andras barn kan ha ja svårt me å trösta om föräldrarna är me å så, men ja ha dock aldrig haft några som helst problem me å trösta min egen son !! Så innan du vet bättre, håll igen glappkäften !!

Åh vikken fin mage du ha Ellenor !! :D:D *avis*

2008-02-11 @ 10:15:59
Postat av: Cissi

HA HA HA HA!!! Den där Alexandra har visst inte egna barn. Och hon äääälskar andras barn som gråter och lever om ;)
 
Alexandra, om du ser detta: Ellenor tar jättebra hand om min son då hon barnvaktar eller bara umgås, både då han är glad, ledsen och omöjlig. Ett barn som står en nära, tex ens eget KAN man trösta, och man tål att höra deras skrik även om trotsperioderna är svåra att handskas med.
 
Alexandra kallar även barnet för "den" hi hi!

2008-02-11 @ 15:05:11
URL: http://nudlans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0