V. 24+3


Hej och Hå! Nu har jag varit hos barnmorskan, rutinbesök. Vi lyssnade på fostren (155/160 i hjärtljud) kollade blodvärde och blodsocker, blodvärdet har nu nått en ny rekordlåg siffra, HÄRLIGT.. eller nåt?! =( Blodsockret var däremot kanonbra, likaså blodtrycket, man får glädja sig åt det lilla.
  Nu till SF måttet, med 1 bebis i magen brukar man ligga på ett ungefär på samma siffra som antal veckor man är gången, alltså, med en onge i magen hade jag väl legat på ca 24. JAG låg på 30, hahaha!! Vart sjutton skall detta sluta ;)

   Annars är det väl helt okej med det mesta, eller helt okej vore en överdrift. Ryggen är alldeles åt helsike, fogarna likaså. Jag sover lite och ingenting på nätterna och har nu fått svårt att äta också. Men men.. Man får inte klaga ;)

Det är vårväder ute och det är iallafall härligt, vi kommer att spendera kommande helger i stugan nu framöver. Även nästa helg då Martin fyller år, så vill ni fira honom så får ni minsann komma ut till stugan =) Det kommer att finnas nån form av tilltugg.

Nu ska jag se klart på Hem till gården, ett av mina nöjen under dagarna =)

Min lilla sjukling



Min lilla älskling är jättesjuk nu, 40 graders feber och väldigt dåligt allmäntillstånd. Inte alls roligt att se =/


RSS 2.0