Stugan!

Ja som ni märker så e jag inte här särskillt ofta nuförtiden, det är nämligen så att vi har flyttat ut till stugan över sommaren, bortom all kommunikation skulle man kunna säga! Knappt att mobiltelefonen fungerar där ute! Skööönt tycker jag! jag blir ju så lätt stressad jag! Men nu är jag hemma i Stöde en sväng för att betala räkningar.

Jag kan inte påstå att något särskillt har hänt, jag har varit ledig denna veckan, mest tittat på tv, busat med hundarna, fiskat och tagit det lugnt.


Imorgon ska vi på kalas, min pappa fyller 50 den 11/6, och dem har kalas imorgon (i Juli är det nämligen skördetider, så då finns ingen tid för kalas)

Jaja, nu ska jag åka hem till stugan igen! Finns inget att göra här hemma =)

Adjöss

Sweden Rock

Nu är vi hemma från en veckas "semester". Har haft tokskojj och jättemysigt. Men ni ska veta att det är skönt att vara hemma igen, puuh!
Dem bästa var: Heaven and Hell (såg bara typ 3 låtar dock), Aerosmith, Scorpions (trots väldigt dåligt publikstöd), Meat Loaf, Han var COOOL vad än tidningarna skriver =) Osså så klart Motörhead, Lemmy är fulare än man tror, hihi! Quiet Riot var jävligt bra också, hade aldrig hört dem förut. Otippade var ju Sturm und Drang, ett band där ingen av medlemmarna var över 16. Dem var riktigt bra, så pass bra att Martin svor att han skulle sluta spela musik, hihi! Jaja, jag orkar inte skriva alla jag tyckte var bra, men jag har iallafall haft skitroligt!!!


From www.swedenrock.com
      


 Strax innan vi hämtar upp Robban

 Första bilden i stugan, kl. 1.00

 Anders glad i hågen

 My loverboy

 Myser på altanen

 Jag, Linda och Anna (plus Jens) förfestar innan Aerosmith

Jag orkar faktiskt inte skriva något mer ingående om förra veckan + helgen... så ni får hålla till godo med det ni har fått.



image136

Jag älskar min Martin!!!!!

 


Idag har jag varit på Durewalls lyftteknik. SPÄNNANDE.... eller inte! Höll helt seriöst på att somna flera gånger, gick lite bättre sen när vi fick fika, och sedan börja lyfta varandra =) Som tur var, var Kattis också där, så det var ändå ganska skojj, hade ju dött av uttråkning om jag varit själv där.

Efter jag kommit hem åt jag lite, sen kom Anders och hämtade sin dator som vi fraktade upp från Pukavik. Sen for jag till Huljen och betalade igen pengarna jag var skyldig min pappa, skönt. Vovvarna var också med såklart, dem  passade på att bada lite i Huljensjön, så nu stinker det blöt hund i HELA kåken... fy o blä! Tänkte ju bada dem ikväll, men då jag upptäckte en BAUTASTOR spindel i badkaret gav jag upp dem planerna, jag spolade visserligen ner den i avloppen med nästan kokande vatten, men ändå.. LIVSFARLIGA SKADEDJUR SOM BORDE UTROTAR!! det är vad dem är.

Just nu sitter jag och är lite ledsen över att Martin jobbar så sent, han skulle egentligen komma hem vid 22.30-23.00 men det började visst spruta hydraulolja ut skotarn, så han får jobba över en massa timmar =( Jag saknar honom ju!

Förresten. Ett STORT grattis till min Svägerska Terese som fick körkortet i fredags!




Näni, nu ska jag gå och borsta tänderna och lägga mig och se lite på tv!
Kanske återkommer imorgon, beror lite på vädret o så, jobbar kväll imorgon, 15-20 alldeles lagom arbetstid =)

Jaja... Adjöss

Puss på alla mina pojkar : Martin, Rocky, Rambo och så klart min älskling Ozzy!

image138

image140

image139

image141




Ojoj, långt blev det!


Haft för mig?
Ja.. ni får ursäkta
, men jag har helt enkelt inte samma skrivarglöd nu som jag brukade!
Har funderat fram och tillbaka på varför, och tror att jag har kommit fram till att det är för att jag har FULLT upp med en massa andra saker, som jag inte tar mig tid att sitta vid datorn, en annan anledning är också att köket, vardagsrummet och sovrummet har sett ut som en stor jävla svinstia.. Förresten, lägg till toan i den listan. Och bara tanken på att jag MÅSTE städa (har givetvis dragit ut på det in i det längsta) har gjort att jag helt enkelt inte haft samvete nog att sitta vid datorn.. Men men. Så är det med det!

Idag har jag och martin (MEST JAG) städat.. Överenskommelsen var att jag skulle ta övervåningen och han nedervåningen.. Nu är övervåningen in i det närmsta skinande ren, och även att jag har dammsugit, skurat och dammtorkar HELA nedervåningen. Till och med kökssoffan blev skurad, och alla skåp mm.. Så jag har legat i hela dagen. Flrstår inte var jag får all energi ifrån, vi gick och la oss seeeent igårkväll (imorse) klockan var nog närmare 5.00-5.30 innan jag somnade, och 10.30 studsade jag upp, pigg som en mört, och började städa lite smått, har till och med hunnit sola lite ute på gräsmattan också. Sen har vi hämtat hundarna som har varit borta i helgen (det har ju varit fjongstock)

VARNING:
Detta blir långt
Jag måste även berätta att när Martin och jag kom hem i morse började jag ropa på kissen Ozzy, och normalt sett tar det inte mer än 30 sek till en minut innan han kommer. Men det tog säkert en kvart denna gång, jag ropade och ropade, till slut ser jag honom nere i skogsbrynet vid lägdan, och det går saaakta sakta för honom att gå... Tänkte inte mer på det då.. han är väl nyvaken typ!

Men sen när han kom, visade det sig att han hade bajs i hela rumpan, magen och på alla fyra tassar *suck* Även att fast i bajset satt grankvistar och andra skogsattiraljer. Såsom löv, barr och mossa! Ja vad ska man göra, det var bara att ta honom till badkaret! Kände även att det luktade piss om honom (stackars stackars min lilla kisse) han tyckte inte ALLS om att bada, fy vad han skrek och jamade, det riktigt skar i mig när han pep. Min lilla bebis ju! Iallafall fick jag honom så ren som bara gick (några löv var för intrasslade (han är ju långhårig) så dem fick vara kvar. Sedan när jag hade torkat av honom det värsta märkte jag att han inte stödde sig på högra framtassen, svansen var öm och han ville inte gärna att man skulle lyfta i honom. men han hade trots allt god aptit (vräkte i sig en massa kycklinglever-kattmat, en av hans favoriter) och han hoppade upp till matskålen på egen hand.

MIN teori är att han har bråkat med nån annan hankatt här i krokarna, fått stryk, och sen skitit på sig och kissat på sig, kanske av rädsla eller dylikt. Då bajset har börjat klia i rumpen på honom har han dragit den i marken såsom djur gör när det kliar, och därför har allt skrot fastnat på honom! Fick en teori om att han kanske hade blivit överkörd, men det tror jag ABSOLUT inte, då han är/var i alldeles för gott skick för det. Imorse hade han inte ont någonstans i kroppen (jag klämde och kände överallt på stackarn, till och med genitalerna, hihi) Han har bara varit väldigt trött och sovit hela dagen, men det brukar dem ju kunna göra om dem varit ute och slagits!

Men nu till kvällen blev det en jäkla fart på honom, och nu är han ute och springer för fullt och fångar råttor till matte och husse! (så stolt så över vår lilla bebis) Hur som helst.. slutet gott allting gott...
och när vi kommer hem från sölvesborg skall han kastreras och chippas! Överväger även att försäkra honom, beror lite på priser! Han är iallafall den bästa, vackraste, mest egensinnade katt jag någonsin haft, och jag lägger gärna ner lite extra pengar på honom! Tack så hemskt mycket Daniel och Carro för kissen =)

Helgen
I helgen har det varit fjongstock, och det har varit jätteroligt, ärligt talat orkar jag inte gå in på detaljer, det har varit skojj och Martin har skött sig exemplariskt ! (med spriten alltså, han har annars en förmåga att dricka på tok för mycket, och sen lite till) Kan inte ha en bättre pojkvän =)

På fredagsnatt
sov vi i Martins bostadsbarack som dem hade lånat för att använda som entré. men då det visade sig att vi inte fick ha den ifred på natten som dem hade utlovat att vi skulle få, så sov vi hemma på natten till idag (söndag) lyckades få skjuts hem som tur var! 

Nu ikväll har vi varit och hämtat igen baracken, och jag är så arg, nån av dem som varit i baracken har stulit Martins Sweden Rock tröja, och hans mobilladdare. Tänker gå till botten med det hela imorgon, idag är det lite för sent! Tröjan är väl skit samma, men laddaren är högst nödvändig!!! Men det är PRINCIPEN... dem får låna Martins barack, och som tack blir han utan tröja och laddare.. onödigt.. väldigt onödigt!!!

NU
Nu ska jag gå ner till Martin och dricka lite coca-cola och äta lite chips.. Imorgon ska jag fortsätta städa, tvätta och börja packa. För på Tisdag eftermiddag bär det av mot Sölvesborg och Sweden Rock! Ska bli så attans roligt, är dock inte så taggad just för tillfället, då jag har partajat hela helgen, men det kommer nog. Och lyckas jag nu bara skjuta upp den här förbannade mensen, så kommer allt vara PERFEKT =)

Godnatt och Sov så gott

Bilder kommer när jag har lust/tid

RSS 2.0