Förresten!


Jag skrev ju för några dagar sedan att tand nr.7 hade kommit fram.. Nu är nr.8 framme också, det går med en väldans fart nu!
  Kanske är det därför han har sovit så dåligt en period nu också..

ÄNTLIGEN Lördag!



Ja, igår var det Äntligen Fredags, men idag är det verkligen ÄNTLIGEN Lördag =)

Ikväll spelar Martin på bykrogen, vi har bokat bord och ska käka och förlusta oss. Åh så jag längtar!

Nu skall jag hem till min farmor en snabbis, efter det ska jag nog lämna Devin till hans farmor, sen skall jag till Linda för att färga hennes hår, efter det är det nog bara att åka hem, börja göra sig iordning lite smått för att sedan bege sig till bykrogen!

Skjuts?
Hhm.. Har skjutit det problemet på framtiden, men nu är det ju framtiden så att säga, men jag har fortfarande inte löst skjutsproblemet. Måste höra med Martin om han har några tankar om saken sen då han kommer hem. Han är i Grössjön just nu och forslar bort lite snö vad jag har förstått!

".. Raket ääälskar födelsedagar..." -Åh vad jag är less på Små Einsteins.. *suck*

Nej, nu måste jag skynda mig om jag skall hinna med mig idag!

Äntligen Fredag!


Ja som sagt, äntligen är det fredag!

Idag står jobb på schemat, inge mer! Eller jo det blir väl lite fredagsmys som vanligt. Men vi tjuvstartade ju igår med tacos, får se vad det blir för mat idag. Jag är sjukt sugen på lövbiff, dessvärre åt vi det förra fredagen, men jag är så himla sugen på det. Ska överlägga lite med Martin så fort han kommer hem.

Nu ska jag se vad min son sysslar med, det blev nämligen tyst. Aldrig ett bra tecken!

NU:


Nu skall Devin få gröt, jag skall äta frukost, Devin ska få på sig mer kläder, eventuellt måste jag skotta bort den fina snövallen som har bildats under gårdagen och natten vid vår utfart men efter det skall jag och Sanna till Birsta. Har inga pengar att handla för, men det kan ju vara trevligt att bara gå och kika ibland också.

Mat skall jag förvisso handla, det är väl det enda jag har pengar till denna månaden. Ja osså kommer ju farmor hem antingen idag eller imorgon och hon har med sig lite grejjer till mig och Martin som jag ska betala (Hon har varit på Ålandskryssning), men SEN är det stopp =)
 I eftermiddag/kväll kommer Martin hem, som jag längtat! Vi skall fira med tacos, han får ju helg nu så det kändes passande =)

Nej nu är Devin hungrig

Kom förresten till bykrogen i Fränsta på Lördag. Då spelar nämligen Snakes of Babylon där (Martins band alltså)

Natti



Nu sitter jag här, nyduschad och har just hängt en maskin tvätt, hade en till att hänga men det får bli imorgonbitti, det tog nämligen slut på plats på torkställningen!

Känner av ett vagt illamående som jag antar och HOPPAS beror på medicinen. Läkarn sa ju att jag förmodligen skulle få huvudvärk och illamående en tid då jag startat medicineringen, detta är biverkningar som normalt går över så fort kroppen vant sig.
  Men det är jobbigt måste jag erkänna, på flera sätt.
1. Det är väl aldrig roligt att må illa
2. Det är ju för guds skull DET som hela min fobi går ut på...!!

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen, spela lite "7 wonders" på mobilen (farligt beroendeframkallande spel, jag MÅSTE spela minst 20min varje kväll, sjukt) och sen sova!

Vägrar


Ikväll kände jag nervositeten komma krypandes. Och visst, jag var riktigt nervig till och från, men jag bestämde mig för att inte gräva nå djupare i det, inte sitta och älta som jag normalt gör. Då har jag förmodligen bara suttit och skakat nu och inte kunnat göra mycket. Så nu sitter jag här, förvisso med en del nervositet/ångest kvar, men ändå relativt lugn.

Pratade lite med Martin förut, han var påväg hem till världshuset, vi pratade då om mitt lilla problem m.m. Han har lite svårt att förstå hur min hjärna fungerar, han kan inte för sitt liv förstå hur man kan vara rädd för att bli sjuk. Det finns inte i hans värld nämligen. Han har accepterat att så är fallet, men han kan inte förstå! Detta gör att jag känner mig väldigt knäpp här hemma, trots att jag VET att jag inte är det, det är min hjärna som kopplar på katastrofläge helt enkelt. Men som sagt, trots att jag vet att jag inte är knäpp så känner jag mig rätt knäpp och idiotförklarad ibland. 
   Ja sa det till honom, och uttryckte en önskan om att han skulle förstå så han kunde stötta mig mer nu när jag faktiskt verkligen kämpar med att bli bättre, då sa han något som gjorde mig så glad. Det var verkligen inget särskillt, ni skulle säkert inte ens reagera, men jag tyckte det var fint. (Han är väl inte världsbäst på att uttrycka kärlek/känslor i ord min Martin, så man får ta vara på det lilla) Tänker dock inte skriva vad (Haha, retsticka) men jag blev en hel del lugnare och gladare. Nu kan jag förhoppningsvis somna utan en sten som tynger mig.

Älskar min Martin så mycket!

Jag försöker intala mig själv att, att vara borta från varandra några dagar såhär bara är bra för förhållandet. Det var ju olyckligt att det skulle bli just när jag har det rätt jobbigt, men å andra sidan, kanske det är bra också. Jag menar, nu MÅSTE jag ju verkligen ta itu med saker och ting.
  Jaja, rota inte nå mer i de där nu, som Martin skulle ha sagt!

Avslutar med en par som Sanna har tagit, från dagen som varit.
Olle och Devin på Öppna Förskolan


Vägning och mätning av småtrollen våra (Som inte är så små förresten =)



Dra av plåstret bara


Som jag skrivit tidigare så ska ju Martin iväg till Kall och jobba, tanken var att han skulle vara ledig idag och imorgon och sen sticka iväg på Torsdag, jobba 3 dagar, vara hemma 3 dagar, jobba 3 dagar osv. osv. Men nu blev det ändrat så han stack redan imorse.
   Först kändes det vemodigt, men å andra sidan är det bättre att han åker nu, först och främst för att då slipper jag gå och gräma mig så länge över att han ska åka, men även för att då är han hemma hela fredag, lördag och söndag. Annars hade han kommit hem på lördagkväll ocha llt hade blivit så himla stressigt för honom (Han ska ju spela på bykrogen!)

Dem bor på ett värdshus, härligt!
Fick en bild på hans rum förut, det var rätt trångt, knappt så man kan vända sig där inne skulle jag tro =) Men han slipper ju ligga i en barack åtminstone =)

Nej nu åker jag och Devin till Huljen. Har så tråkigt!

Förresten, alldeles nyss märkte jag att tand nr.7 har spruckit igenom, hände nog idag eller tidigast igår skulle jag tro!

Alltid ska nåt krångla


I fredags fick jag ett recept utskrivet, något som förhoppningsvis kommer att hjälpa mig liite att kunna hantera min fobi bättre (Tillsammans med KBT alltså), detta har dessvärre ännu inte kommit in i apotekets datorer så jag kan inte hämta ut det. Jag är, som ni kanske förstår, väldigt mån om att få börja med denna medicin så fort som möjligt så därför är jag lite sur över detta faktum. Vilken sur morgon jag haft, haha!

Jag ringde till Unga Vuxna nu och de kollade i sina datorer och konstaterade att det inte alls var nåt konstigt med receptet, det var alldeles korrekt inskrivet enligt dem och hon som kollade upp det hela sa till mig att det visst måste finnas hos apoteket, har jag verkligen kollat?
   -Då sa jag att jag kollade ALLDELES nyss på internet, men det förstod hon inte alls. Det kan man väl inte göra?
-Jo det kan man, sa jag. Man loggar in med sitt bank ID så kan man kolla sina recept m.m.
Detta hade hon aldrig hört talas om! Kanske var det fel på hemsidan då trodde hon!? Att den inte fungerar så att det inte har uppdaterats..
-Joo, det KAN väl hända sa jag, men jag har svårt att tro det.
Jag var ju faktiskt in på apoteket i Birsta igår och kollade om det kommit in, men icke.
Iallafall så ringde jag till apoteket för att dubbelkolla, och mycket riktigt, INGENTING nytt har kommit in!

GAH..
Jag skulle iallafall ringa tillbaka till Unga Vuxna i eftermiddag och se om dem hittat nåt fel. Hon skulle nämligen maila till läkarn som skrev ut det och skriva att det inte verkar ha kommit in. Han har dagjour och är alltså inte på plats där idag.

Ju mer jag tänker på det dest mer sur blir jag. Jag skulle ha kunnat börja med dessa tabletter redan i Lördags. Men i BÄSTA fall kan jag börja tidigast imorgon.. Skit också! Det verkar kanske inte länge för er, men går man runt och mår dåligt känns det som en evighet. Det tar ju faktiskt ca 4 veckor innan jag kommer märka effekt av tabletterna också.. Ååh... Strul och skit hela tiden!

Sur


Jag har väldigt dåligt morgonhumör.

Det blir inte bättre av det faktum att Martin bestämde sig för att snooza klockan 6 imorse (Han som ALLTID studsar rätt upp när klockan ringer) så Devin vaknade. Första gången klockan ringde gick det bra, men andra gången blev han klarvaken och kunde inte somna om. Därför är jag sur just nu! Jag vill sova, och jag vill att Devin ska sova =(

Lite bilder



Jag vet att det var alldeles för längesedan jag la upp bilder. Har knappt knäppt några på sistone, är så less på att det bara blir skitbilder ändå, så då känner jag ingen mening i att knäppa!

Här kommer iallafall ett axplock från det lilla jag knäppt.

Såhär "tjusig" kan man vara då man åker skoter. Hahaha


Devin skall få mat hemma hos Farmor och Farfar (Faster i bakgrunden)


Devin vill gärna känna och smaka på kameran då han blir fotad


Bara söt


Devin är helt tokig i dammsugaren, så fort jag dammsuger jagar han efter dammsugaren tills jag är klar. Skönt att han inte är rädd för den iallafall!




Martin strulade ner telefonen i diskhon så vatten rann in i den och den blev allmänt konstig. Såhär torkade han den..!

Usch och FY


Jag har just suttit och räknat ihop mina räkningar för denna månaden. VA? -Säger jag bara. Fy tusan, vart går alla pengar?
Det vet jag nog förvisso, men det svider såhär i slutet av månaden.
Till mitt försvar så kom det lite räkningar som jag normalt inte har. 900kr till Landstinget (psykologkostnader, nu blir det iaf. inga fler sånna, TACK högkostnadsskydd) samt 619kr till tandläkaren. Utgifter som svider väldigt mycket i min plånbok för tillfället. Har inte riktigt hunnit hämta mig från December samt Januaris utgifter ännu, osså denna smällen. Nej, jag ser fram emot Mars, måtte det vända då!

Glöm allt jag skrev tidigare...



Det är ju en sån HÄR jag vill ha.. Ingenting annat!
Är så less på att alla bilder på Devin är suddiga och oskarpa.



Kanske inte exakt en just sån, men det jag vill ha är en systemkamera. Om det är något man värderar så är det väl fotografier?! Och några fina sånna har inte vi. Så, jag önskar mig ett presentkort på Media Markt så jag kan köpa en kamera som jag själv valt ut!

Verksam morgon



Ja, till morgonen har jag varit duktig. Normalt är jag trött och slö på mornarna, men imorse bestämde jag mig för att städa lite nere (Blev mest köket dock) så jag plockade undan en massa saker, körde en diskmaskin (Med bl.a. hundskålarna) sen dammsög jag och torkade golven 2ggr. Nu ser det lite bättre ut där nere, kände att jag inte ville komma hem från jobbet senare idag och mötas av ett bombnedslag. Inte idag när det är fredagsmys å allt =)

Nu ska jag försöka lägga Devin en stund så jag kan göra mig iordning. Skall ju jobba några timmar på City Gross och sedan till läkarn!

Trötter



Det är jag det.
Imorgon väntar jobb samt läkarbesök och givetvis Devin! (Det tar mer energi än man kan tro att ränna efter en liten kryponge)
   Går och velar ang. vad vi ska äta för mat imorgon, fredagsmys är en regel här i det Svanbergska hushållet. Men det enda jag kan komma på att laga är kycklingwook, och det känns inge fredagsaktigt. Ska lägga mig ner i sängen och drömma om en massa godsaker så kanske jag kan få mig en uppenbarelse.

Nu är jag trött nåt så alldeles in i hel**** (Ursäkta svordomen, men det kändes passande..Måste lära mig att inte svära *skriver ner i mitt "måste-göra-block" *.)
och skall alldeles snart gå och sova, först ska jag bara lägga på i pannan så det är varmt då Martin kommer hem inatt eller imorgonbitti (Han ska jobba över så han är hemma imorgon)

Blev tyvärr ingen vägning idag, Devin tog och sov också passade det sig inte ritkigt för vårdcentralen heller.
Istället åkte jag och Sanna hem till Anna, där fick vi god fruktsallad och trevligt sällskap!

Nej hörrni, nu MÅSTE jag sova. Blev alldeles för sent igårkväll.

Natti

Om två veckor endast!


Jag fick en chock idag.. Jag fyller år om exakt 2 veckor. VA? Vart tog tiden vägen? I mitt huvud är det minst en månad, kanske två tillochmed, kvar tills jag fyller år. Men icke då, om två veckor. Kommer Mars tidigare i år kanske? ;)

Lite lagomt billiga saker jag önskar mig:

Matberedare



Riskokare



Assistent
KitchenAid Artisan KSM150PS Rosa 

Tryckkokare


Maine Coon kissonge


Eller en fullvuxen, som ni behagar... ;)


Lergryta


Bakmaskin


Presentkort på Birsta City


Det var väl inte så fasligt dyrt va? ;) Tycker att jag iallafall MINST kan få 3 av sakerna jag listat. Hehe, neejdå, jag inser att önskelistan är en ren och skär dröm och lär så förbli tills jag är miljonär, men drömma, det kan jag alltid!

Krypet kryper!



Kanske har jag glömt att skriva det.
Men i Måndags började vårt lilla kryp att krypa, numer är det alltså full fart på honom här hemma, han river och sliter i allt han kommer åt, och hundmaten är den självklara destinationen då han ger sig iväg på upptäcksfärd!

Vad skönt det var då han satt stilla ;) Hahaa, nejdå, det är jätteroligt att se honom krypa runt och utforska saker, men jisses vad det innebär mer jobb för mig, men så är det, och är det inte underbart så säg?! =)

Redo

-Att sova!

Jag har dammsugit köksgolvet, bytt gardiner i sovrummet samt tagit ner julstjärnan (Haha) och satt dit en annan lampa, borstat gaddarna, tvättat ansikte och nu är jag redo att sova.
   Först skall jag dock se senaste avsnittet av Desperate Housewives, om jag orkar ser jag Ugly Betty också, men SEN måste jag verkligen sova.

Imorgonbitti skall jag till psykologen, tror minsann att jag ska vara där klockan 9, men akn även vara 10.. Hm, bäst att kolla det innan jag lägger mig.
   Efter det så blir det nog en sväng till BVC med Sanna och Oskar för att väga och mäta våra små vilddjur.

På fredag har jag tid hos farbror doktorn, VERKLIGEN på tiden!! Sen skall jag jobba. MEN, då kvinnan från unga vuxna ringde mig och sa att jag kunde komma till doktorn på fredag så jobbade jag och kunde inte skriva ner klockslaget, så hon skulle skicka en kallelse, detta var i fredags. Jag borde ha haft den nu tycker jag, och jag minns verkligen inte vilken tid det var, KAN ha varit klockan 15.30, men det kan även ha varit 12.00.. Ja egentligen kan det ha varit vilken jäkla tid som helst, för jag tycks då inte ha en aning.
   Detta strulet med tiden försvårar det faktum att jag måste bestämma en tid med Sabina då vi skall jobba. (Har inga bestämda tider) jag skulle ha hört av mig till henne idag om en tid, men då jag inte har en aning blir det rätt svårt, och Unga Vuxna öppnar inte sin telefontid förrän 13 imorgon. Tror dock att man kan ringa sjukhusets växel så kopplar dem en till en människa där, har gjort det förr så måtte det fungera imorgon! Blir ju så nervös av att inte veta nånting.

Nu ska jag se på "tv"

Min svärmor



Detta inlägg är tillägnat dig!

Tack så otroligt mycket för hjälpen ikväll, du anar inte vad det betyder!
Jag känner mig så otroligt löjlig då det blir på detta viset, men jag jobbar som sagt på det och kämpar för att det ska bli bättre, och nog ska det bli bättre alltid, det har jag bestämt mig för.

Hoppas nu inte att du tycker jag är på tok för tossig som inbillar mig saker, kan inte hjälpa det.

Men som sagt: Tusen tack! Du är världens bästa och vi skulle inte klara oss utan dig/er.
Devin hälsar och tackar han också!


Dumhetstest

Detta test stal jag från Therese blogg



Dumhets-testet....


(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd (Nej men jag sprang ifrån en humla en gång och tittade då bakåt för att se att humlan inte hann efter, jag sprang då rätt på ett lågt staket och flög en bra bit innan jag landade. Kändes rätt dumt då.. Nu med förresten!)
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
(x) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger (bl.a min kusin Cissi, men det var liite meningen)
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre. (Denna kan jag inte svara på faktiskt, inte vad jag har något minne av iallafall, får kanske fråga mamma eller pappa?!)
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka (senast igår faktiskt)
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(x) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen

Summa:

(18 eller mindre betyder att du inte är dum.)

Min summa: 16
Phu.. Jag klarade mig precis ;)


Till er skoteridioter



Jag har ingenting emot skotrar, jag älskar själv att åka.

Men ni som åker på vår gård samt lägde.. LÄGG AV!!

Devin är inne i en period nu då han har jättesvårt att somna och då han väl somnat vaknar han av minsta lilla! En skoter som blåser förbi sovrumsfönstret i 70-80km/h är inget undantag! Helt inte då dem åker mitt i nätterna även.

När ska NI fatta att vår tomt inte är en jäkla skoterled? Jag polisanmäler er ALLA så fort jag ser regnumret, bara så ni vet. Idag lyckades jag se ett nummer, nu ska jag ligga på dem som en hök med kikare och allt vad som krävs för att se fler. Nu ska det minsann bli stopp på detta vansinne!

Så alla ni som vet med er att ni kör skoter här hemma, vänta er ett samtal från polisen, MOAHAHA!! Nu jäklar!

Lite synd dock att den som körde här idag, hans skoter låter minst av allihopa, så den bekommer mig inte SÅ mycket. Men jag har bestämt mig, jag ska anmäla ALLA! Vart skall det sluta annars? Fattar folk verkligen inte att det bor människor här? Vi har vår hund ute på baksidan, ibland står Devin ute i vagnen, kanske vi vill ta en pulktur med Devin på lägdan. Allt detta försvåras av dessa huliganer. Sen att dem kört ner ett plommonträd och förmodligen skadar gräsmattan under snön är inget plus det heller.

Idioter...

*sur*

Nyss hemkomna


Vi har just kommit hem från Öppna Förskolan. Lika trevligt som alltid var det där!

I förmiddags fick jag även äran att skjutsa svägerskan min till skolan, hennes bil ville inte vara med.
Nu tänkte jag försöka mig på att röja upp lite här hemma, jag blir alltid på sånt städhumör när det är soligt och fint ute, då känner jag att jag vill ha fint inne.. Knäppt egentligen, då borde man ju vilja vara ute. Men neejdå, jag som annars hatar att städa vill städa. Knepigt!

Dumma Norrskog har bestämt att Martin ska till Kall och köra, det ligger tydligen 20 mil härifrån, vilket innebär att han kommer ligga borta. Det är ca. 6-8 veckors körning där, trist tycker jag, men vad ska man göra? Pengarna behövs ju! Han kommer iallafall att jobba 3 dagar och sen vara hemma i 3 dagar, jobba 3, hemma 3.. osv. osv. Så jag slipper vara ensam hemma i 5 dagar i sträck, tur det! Jag som har gått och blivit så otroligt fjompig och vill ha honom hemma hela tiden, vill knappt att han ska gå ut och hämta ved, vet inte vad som har flugit i mig!?

Nej, nu ska jag ge Devin lite mellanmål, sen ska han vila hoppas jag så att jag kan städa lite och påbörja middagen!

Hej med er!

Liten "lista"

Uppdatering ang. vår fjällresa dröjer nog till morgondagen, skall gå och lägga mig efter denna lilla listan som jag "stulit" ur min käre kusins blogg!

 
Haha, skojjig bild, Martin ser skitsur ut medans jag flinar som en dåre. Men detta var nyaste bilden)

Vad heter ni?

Martin & Ellenor

Hur träffades ni?

På en gemensam kompis 25-årsfest. (Vi hade dock träffats 2ggr tidigare, men då pratade vi knappt) 


Hur länge har ni varit tillsammans?

Blir 3 år i år 


Är ni förlovade?

Nej det är vi inte, har heller aldrig varit. Däremot är vi gifta!


Bor ni ihop?

Ja det gör vi. Har gjort det sen vi träffades i princip. Ingen "dejting" här inte =)


Har ni barn?

Ja, Devin såklart! 


Har båda körkort?

Ja, en hel massa. Iallafall jag, hihi! Nejdå, Martin håller på att skaffa sig fler han också, måste ju visa att han är karln i huset.. Eller nåt


Kommer du ihåg er första kyss?

Japp, han frågade om lov först, hehe!


Vem sa "Jag älskar dig" först?

Martin


Vem är äldst?

Martin, med hästlängder.. Nejdå! Men en ponny iallafall! 


Vilka stjärntecken är ni?

Fisk + Fisk Två tjurskallar. Men enligt en viss sida på internet så innebär fisk + fisk = fulländad förälskelse.


Vem är längst?

Martin, men vi är relativt korta båda två


Vem sjunger bäst?

Jag måste nog säga mig själv, jag anser mig inte som skönsjungande direkt, men aningen bättre än Martin är jag nog. Men han är väldigt tonrätt, det är mer än många andra det! Han körar ju faktiskt i sitt band också


Håller ni varandra i handen på stan?

Nej det gör vi inte, ibland tar jag väl hans hand eller så. Men i regel inte!


Vad har ni gemensamt?

Vad ska man begränsa sig till tro? Listan kan ju bli lång..
Devin, djuren, humor, intresse för musik (Dock ej samma alla gånger men vad gör det) åsikter m.m. m.m.

Lättare vore att lista det vi EJ har gemensamt, t.ex. humöret, jag är ilsk av mig och kan bli fly förbannad på småsaker, speciellt i trafiken, långsint är jag också, medans Martin oftast är lugn som en filbunke, sinne för ekonomi; Martin är ekonomisk på gränsen till snål ibland och jag.. Inte så mycket! (Jag blir bättre dock) Sinnesstämmning; Jag är mer åt det nervklena hållet medans Martin är väldigt stabil. Bra för mig, hade nog blivit tokigt om jag bodde med någon som var lika nervös som jag.  m.m.


Kände ni varandra innan ni blev tillsammans?

Nej, allt gick väldigt snabbt!


Blev du kär vid första ögonkastet?

Nej kär blev jag väl inte direkt. Men väldans förtjust.. Eller nåt!


Har ni någon speciell låt?

Nej!

Har ni stora framtidsplaner?

STORA vet jag väl inte, men planer har vi. Bl.a. syskon till Devin (Inte NU dock) utbyggnad av huset, en till katt (om det nu kan räknas till plan, och det är nog mer min plan är Martins om jag ska vara ärlig) m.m.


Har ni gråtit i varandras armar?

Jag har nog det, men inte Martin. Eller jo då Devin föddes, då grinade han värre än Lilleskutt! Eljest är han inte så känslosam av sig, men tilläggas bör att sedan Devin kom till världen har han blivit betydligt mer blödig. 


Har ni varit utomlands tillammans?

Nej, men vi hoppas på en resa år 2010


Vilket är ert bästa minne?

Devins födelse slår allt.


Vem lagar bäst mat?

Svårt att avgöra, Martin lagar himla god mat. Men jag kanske är liiite bättre, ibland.. Jag gillar min mat!


Vad gör ni en vanlig vardagskväll?

Leker/gosar med Devin, äter mat, ser på tv, pratar, sitter vid datorn (Mest jag) hälsar på nån ibland, eldar och donar hemma.


Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?

Oftast! Men ibland blir det ingen på en hel dag, lite olika det där


Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?

Nej, 2 mil ungefär


Blir du lätt svartsjuk?

Nej inte det minsta, jag litar på Martin till fullo. Tror att det är ömsesidigt!


Brukar ni bråka?

Numer bråkar vi väl inte just. Meningsskiljaktigheter har vi, och tjafsar gör vi, men bråkar är nog inte så ofta. Det är bra att rensa luften ibland men hellre att man gör det lite oftare, så det slipper leda till ett BRÅK. Men jag är nog lite FÖR gnatig om jag ska vara ärlig, dock vill jag gärna tro att jag blivit bättre på den fronten också, antar att det lägger sig med åren! Man ids tillslut inte gnata längre =)


Ringer eller SMS:ar ni mest?

Ringer mest, Martin är rätt okapabel till att skriva sms. Får mest Ja eller Nej tillbaka om jag skriver något. Får mer sagt vid ett samtal. Lite för mycket sagt om ni frågar Martin.


Söndag, snart måndag!



Hej Hopp!
Idag är det Söndag och mitt humör har faktiskt varit på topp hela dagen, dagen till trots så att säga. Söndagar brukar ju vara riktiga skitdagar vad gäller humöret. Men Devin har varit så himla go större delen av dagen, (Hade ett "litet" raseriutbrott på en par timmar) vädret var verkligen kanonfint, synd bara att det var så kallt. Jag och Linda har övat lite, känns ritkigt bra det här, och som du säger Linda; Vad ROLIGT det är att vara igång igen!

Med undantag från i Fredags har min fobi legat en bit i bakgrunden faktiskt, vilket har känts riktigt skönt, med tanke på att den, på sista tiden, legat i allra högsta grad legat i förgrunden. Hoppas att det fortsätter bara, så jobbigt att gå och må dåligt!

Ja mina mammadagar är ju slut, påbörjar Martins nu! Detta har fått mig att inse att jag måste söka plats på dagis till Devin. Fy så jobbigt det känns, jag vill ju ha honom hemma mycket längre. Men läget är som det är och det är bara att acceptera, nu i fortsättningen kommer jag dock "bara" att ta ut 5dgr i veckan. Jag har nämligen börjat att jobba, har bara jobbat en dag än så länge så vi ska väl inte ropa Hej än. Men det känns riktigt roligt och jag tror det kommer bli bra. Lyckas jag bara pussla och pyssla ihop allt vad det gäller passning åt Devin under tiden så blir det nog bara bra.
  Det är Måndagar och Fredagar det gäller i nuläget, ca 7-8h per vecka, alltså 3-4h/dag Känns alldeles lagomt och det är roligt att komma ut och träffa folk! Det är som "plockare" jag jobbar, packar upp lösgodis på City Gross och allt som hör därtill, beställer, städar "stövlarna" m.m. m.m. Det är faktiskt ett roligt jobb som det verkar, lite slitsamt, men vad är inte det?
  
Observera dock att detta är väl inte direkt vad jag vill syssla med för all framtid, men det känns som en perfekt sak att dryga ut mammadagarna med!

Nu ska jag försöka slänga iväg en beställning hos H&M sen blir det nog sängen. Devin sover riktigt dåligt nuförtiden, tänder på G!

RSS 2.0