Jobbat + bilder



Bildserie nr.1

 Martin På Linneas Gunga              Hos Mamma förra helgen

 Rambo hemma hos mamma       Rocky och Rambo hemma

 Rambo myser                            dålig bild, tagen i mörker
                                                                                                                                           
                                                                                                                                                                                            
Bildserie nr.2

Efter att vi varit hos Carro och Daniel för nån helg sedan tog jag och klippte Martins hår ju, direkt när vi kom hem på natten... här är resultatet, lägger in lite före och efter bilder....
       
             FÖRE                                         FÖRE
                     Första bilden e tagen här hemma,
                                                                                          andra hos Carro och Daniel

    UNDER TIDEN                         UNDER TIDEN
                     Martin blev nästan grinfärdig
                                                                                           när han såg allt hår =)
       
          EFTER                                       EFTER
                    Han blev rätt missnöjd med
                                                                                         resultatet till en början. Men nu 
                                                                                         e han nöjd och tycker det e skönt
                                                                                        att det är så kort.




Bildserie nr.3


Jag åkte ju som bekant till Örebro förra veckan, och framåt småtimmarna blev jag såp trött, så jag var tvungen att hitta sätt att hålla mig vaken.. ett sätt blev att ta meningslösa kort. Här har ni resultatet:...

 Klockan är 00.35 typ         och då är det så här mörkt ute
 

 Nu är klockan ca 02.32     och äntligen börjar det ljusna

 Jag är dock svintrött          Äntligen i min bil på väg hem... ZZzzz



Jobbat lite o så


ja, och idag har jag varit med budbilen till Hammarstrand, inte så avancerat, men tillräckligt för mig att bli förvirrad.. jag blir så lätt det.. :) Massa ställen man skall stanna för att lasta eller lossa saker på, hhm.. ja.. vi får se hur det går.. BRA hoppas jag iallafall, då jag skall köra själv imorgon och på onsdag, ska egentligen köra till Örebro på torsdag natt igen, men jag har vikariemöte på torpsro på eftermiddagen, så jag fick dessvärre avböja, tror att Ulf skulle köra den turen istället för mig.

Fjongstock
Ja Fjongstock närmar sig med bestämda steg! Vi var där och hjälpte till lite i Lördags, Martin körde grävare och jag var mest i vägen.. haha nejdå, jag hjälpte till att bära staket och stora svarta gummiklumpar som staketen skall stå i, vi kom väldans långt på kort tid, men det var måånga där som hjälpte till.
Sen fanns den inga fler gummiklumpar, så vi fick sluta. Skulle tydligen komma fler idag + mer staket, men det har det inte gjort, IMORGON skulle det bli sa dem ikväll då jag var där. Stannade till där när jag var på väg hem från jobbet, dem höll på att sätta för presenningar för staketen, för att hålla tjyvtittare borta =) Jag hjälpte till med en halv sak typ, sen for jag hem å åt, var såå hungrig =)

jag tycker det är jätteroligt att vara där o grejja, synd att jag jobbar i stort sett hela veckan och inte kommer kunna vara där så mycket, men det är så himla roligt att vara ute o hålla på! Hoppas att dem kanske är där imorgonkväll när jag kommer hem från jobbet, då kan man stanna till där igen!!

                                                          1 år  
Denna veckan var det ett år sedan jag for hem från USA, misstänker att det kan ha varit idag (den 28:e alltså) men jag är osäker, var nog faktiskt den 29:e när jag tänker efter.. det var så roligt och mysigt att komma hem, då var fjongstocks förberedelserna i full fart och att träffa alla gamla kompisar var helt underbart efter ett års vistelse i USA. Sen typ 2.5 månader senare träffade jag Martin, det har varit ett bra år måste jag säga.. trots ekonomiska motgångar mm.. jag skulle inte ändra på nånting.. (inte mycket iallafall)

                                                   Natti Natti
Nu ska jag gå och lägga mig bredvis min extremt snarkande sambo! Så godnatt med er!!!


                                     image125




Slödag


Trött och Seg
Imorse kom jag hem vid 5 tiden, då åt jag lite tjockpannkaka som fanns i kylen sen Martin lagade mat igår.. var så sjukt hungrig när jag kom hem! Sen gick jag och la mig och sov, somnade nog runt 6.oo sov till 11.oo, släppte ut vovvarna, sen gick jag och la mig igen och sov till 13.45 =) Tänkte först kliva upp då jag vaknade vid 11, men kroppen var alldeles slö, och jag orkade knappt stå upp, så jag la mig igen!

Luddes + mamma + humör
När jag fått på mig kläder och rastat hundarna kom Martin hem och vi for till Luddes i vattjom, mötte upp mamma där, och hon bjöd på mat * m u m s * Så nu har jag dåligt samvete över DET!! Sen for vi hem till mamma och jag hjälpte henne med datorn lite, men till slut var vi så osams så Martin och jag åkte hem igen.. Jag har varit retlig hela dagen, snäste till Martin bara att han skulle låsa upp bilen, men jag kom på mig själv på en gång och bad om ursäkt... misstänker att det är för att jag var vaken hela natten...! Normalt e jag inte FULLT så bitchig =)

Stackarn
Martin tog och somnade 20.50 han! Jag väckte ju den stackarn kl. 02.40 imorse, och då kunde han inte somna om så han for till jobbet då... =) Det var så att jag behövde lite pengar, så han fick sätta in pengar på mitt konto. (till Diesel)

Ont
Jag har fått så ont i kroppen nu till kvällen. Det var rätt så hårt att bära in alla förbaskade kartonger i bilen igårkväll när jag lastade i Örebro.. Skulle tro att det var runt en 200-350 paket stora och små, tunga och lätta, som skulle bäras in i bilen och staplas nästan upp till taken * p u h * Nu börjar det kännas i axlar och armar....

Trött
Nä, nu ska jag nog gå och lägga mig jag också! äR HELT BORTA I HUVUDET...! <-- Ja ni ser... till och med Caps Lock lyckas jag få i =)

Aja... Godnatt med er

Nu sticker jag



Till Örebro
Japp.. Om ca. en kvart, då jag har sminkat mig och packat lite frukt o grejjer åker jag in till stan och hämta bilen jag skall köra.. förresten så blev det ingen lastbil.. utan en annan... Knäpper kanske kort sen så får ni se vad jag fraktar mitt arsle i!

Mamma
Men först ska jag åka till Mamma och hänta lite matpengar * h i h i * Och ett par byxor hon köpt åt mig.


Nej.. Nu åker jag!

Bajj Bajj


Kan ej kommentera

ARG
Jag blir så less, jag vill ju kommentera en massa inlägg, men allas bloggar verkar tro att jag försöker spamma, vilket jag inte gör, jag svär inte ens. Man ska ju skriva in några siffror + bokstäver som finns i en bild, problemet är bara att min blogg blir konstig JÄMT.. Så jag KAN EJ SE bilder.. så jag kan inte skriva in de där siffrorna, därmed ej kommentera någons blogg...!

Carro: Indiankvinnan var jättefin, jag har också alltid faschinerats av indianer, ville vara en när jag var liten!
(det var den enda kommentaren jag kom på just nu, haha) Får skriva kommentarer i MINA inlägg hädanefter!

Jobbat
Idag jobbade jag 12-21 fast jag fick gå hem 20.20 =) Fanns ändå inget att göra!
Och imorgon kör jag till Örebro! Åt Budbilen. . . Sticker vid 15-16 och kommer hem en sådär 12 timmar senare... Blir mycket OB.. Weiii, pengar är mycket välkomna!

Jag känner inte att jag direkt har någonting att skriva om.. Sorry!!!

Jobba

Nu har jag, Rocky och Rambo varit ute och gått 2km, blev inte så långt, men jag GICK ju åtminstone, bättre än att sitta på arslet =)

Nu ska jag gå ner och ta på mig lite smink sen bär det iväg till ICA för att köpa lite frukt, och sen Fränsta till Torpsro!

Slutar 21oo ikväll, så det blir inga mer inlägg idag skulle jag tro, kaaanske blir ett efter jag kommer hem, beror på! Jaja...

Adjöss

Igen


Trött
Nu har jag lite mer tid. Sitter och väntar på att Ugly Betty ska börja, törs inte sätta mig i soffan, för då somnar jag! Igår satte jag mig i soffan efter vi hade ätit, och det dröjde inte länge så låg jag över Martin och snarkade (är förkyld) Så idag för säkerhets skull sitter jag vid Datorn medans jag väntar, MÅSTE se Ugly Betty och Desperate Housewives, två av mina tre favoritprogram!
Så länge jag håller på med något går det bra!

Tvätt
Jag har tvättat mina arbetskläder, mina vackra rosa/lila byxor och min gråa t-shirt =) Satt idag och klurade på färger till en NY arbetsutstyrsel, man får sätta ihop färgerna själv! Och det finns bara typ två par byxor i den storleken jag behöver (känner mig FEEET) Så jag ska beställa ett par svarta, även att jag funderar på beige tunika med svarta muddar! Men då såg jag visserligen idag att det är en annan som har så, man vill ju inte ha nåt som någon annan har ju =(

Torpsro
Jag trivs jättebra på Torpsro! (Servicehus) Personalen är supertrevlig och dem äldre är snälla och roliga! (åtminstone dem flesta) Imorgon fyller en av tanterna 97 år, jag antar att man med rätta kan kalla henne "gammkärring" haha... Hon e så rolig, väldigt dement, men hon har en otrolig humor!
Synd bara att jag även fått jobb på Budbilen, så jag måste prioritera det, för det kommer kanske leda till en tjänst, på Torpsro behöver dem bara timanställda. Men jag har räknat med att jobba på båda ställena över sommaren, lär bli fullt upp, men vad gör man inte =)

Budbilen - Örebro
Imorgon går jag sista inskolningsdagen på torpsro, börjar 12.oo och går till 21.oo, ska bli skönt att sova ut lite :) Sen på Torsdag eftermiddag åker jag till Örebro själv för Budbilen, I deras nya Merca-lastbil, får äntligen använda mitt nya färdskrivarkort   * n ö j d *   Veckan därpå skall jag --- nej nu står det helt still, jaja, jag skall jobba tisdag onsdag torsdag iallafall! skall även till tandläkaren och på ett vikariemöte på torpsro, fan, jag blir upptagen som det låter =)

Fjongstock
Fixade just jobb åt min käre MOR på Fjongstock, haha.. Hon ville så gärna jobba där och nu fick jag äntligen fingrarna ur arslet å ringde Micke, Hon var väldigt önskvärd som entrévärd och scenvärd! Så hon blir nog glad, får dock inte tag på henne nu!

Det är knepigt, ena stunden (en väääldigt lååång stund) är man arbetslös, den andra så bara kastar dem jobb över en... Knepigt som sagt. Dumt när dem krockar även!

Längesedan!

Ja ni får ursäkta att det var så längesedan jag uppdaterade här. har helt enkelt inte orkat och inte haft tid.. Oj, nu ropar Martin att det är mat, bäst jag går och äter...

snabb uppdat.

*Sammankomsten hos Daniel och Caroline var supertrevlig, trots att Carro somnade =)
*Tårta hos Cissi och Björn var gått (båda gångerna)
*Var till Birsta med Cissi
*Har gått två dagar inskolning på Torpsro, det går bra
*Fått jobb på Budbilen, börjar på Torsdag med en sväng till Örebro

Nu skriker Martin igen.. bäst jag går

Cissi

  http://Nudlan.blogg.se även kallad "koosiiin" (då hon är min kusin, hihi) La in en bild på sitt ansikte på en giraff, för så känner hon att hon ser ut, långa smala armar, långa smala ben, och en tjock mage (hon har komplex över sin låga vikt, trots att hon ser jättebra ut, men vem har inte komplex)

Hur som helst inspirerades jag att göra detsamma...


Detta är hur JAG känner mig... och jag HATAR det!!!!!
image105
Denna bilden är till dig Cissi.... -Det hade kunnat varit värre ; )
image106

Nä... alla dessa "feta bilder" har fått mig på humör för en promenad.. så nu tar jag med mig mina vovvar och går en sväng.. adjöss


Svar på Kommentar


Nudel om Bilder:


Rocky ser URTVÄTTAD ut jämfört med Rambo då man ser dom tillsammans. Hi hi =)

Svar: Haha ja han gör ju det, stackarn är ju trots allt dryga 11 år, och dessutom ÄR rambos färger myycket starkare än rockys, rocky är ju så mycket blandras det bara går att ha i en hund, och hans färger är lite utblandade med varandra, och rambo är helt renrasig, så ja, Rocky ser lite urtvättad ut.. =) (men ack så vacker dock)



bilder

Här kommer lite bilder från idag och nån gammal bild också! Just nu är min blogg jättekonstig och JAG ser inte bilderna, så min käre kusin har hjälpt till att spara dem i min blogg, jag lägger bara till texten nu! Såå, funkar allt bättre imorgon så fixar jag beskrivningar till dem då =)

Uppdatering
Ja nu verkar det funka helt plötsligt (2 minuter senare) knäppa knäppa dator, jag blir galen på den snart!

Så här kommer lite beskrivningar:

 Rambo äter gräs =) Någonting han roar sig med dagligen

 Är inte mina pojkar vackra så säg =)

 Rambo sitter fint i köket

 Om jag sitter så här fint, får jag godis då?

 Self portrait =) (i Martins målartröja)

  Ligger så duktigt så

 Flås-Flås

 En gammal bild på min otroligt vackra kisse Ozzy

 ett till självporträtt... EGO!! =)

image93 

Såhär brukar det bli när jag försöker lägga upp bilder... BOOM så finns där 50 nya internet explorer sidor... jag hann inte printa medans det var 50 (för helt plötsligt försvinner alla) men jag printade vid 38... dumma dumma dator!!!! (inser just att det inte går att avläsa vad som står, men jag försäkrar er mina vänner, det står 38 Internet Explorer)

Jaja. det var alla bilder för denna gången... har några fler, men jag vill inte trötta ut kusin min alldeles för mycket ; )

2kg


Vikten
Ja, jag skrev ju för några dagar sedan att jag hade gått ner 2 kg.. men dagen efter visade det sig att det bara var 1 kg jag hade gått ner, men NU har jag gått ner 2 kg =) Äntligen, misstänker dock att förkylningen har haft lite att göra med det, men å andra sidan har jag ätit nästan normalt, trots att jag varit dålig.. Jaja.. jag är glad iallafall! visserligen känns 2 kg väldigt lite med tanke på hur mycket jag skulle behöva tappa.. men så länge det går åt rätt håll så....!!


Tvätt
Jag har tvättat tre maskiner idag! Alltså, inte tremaskiner, men jag har tvättat tre maskiner med tvätt =) Vi har nämligen en tvätthög som håller på att tränga oss ur huset.. Tyvärr blir denna den sista, då jag saknar mer plats att hänga på... eller, vänta nu lite, vi har ju faktiskt en lina ute också, den behöver visserligen tvättas, men den är "halv" duglig att hänga på =) Räcker ju bra till ett par lakan, eller tre! Skulle behöva klädnypor bara... Hhm, måste införskaffa!!!


Sminka
Nu har jag ÄNTLIGEN duschat, kändes som om jag tvättade bort 3kg smuts, men det gjorde jag uppenbarligen inte, för jag vägde mig efteråt =( Däremot känner jag mig väldigt mycket renare, fräschare och liiite friskare =) Nu är det bara halsen och huvudet som känns lite jobbiga, men tills imorgon bör jag vara helt bra om jag bara tar det lugnt idag!
Men jag sminkade mig iallafall, trots att jag bara ska vara hemma, man känner sig mycket bättre då på något vis, plus att jag tycker att det är barnsligt roligt =)


Dåligt Samvete
Jag har så attans dåligt samvete för att jag inte är ute med hundarna oftare/längre, men nu när jag är sjuk orkar jag helt enkelt inte, men det märks väl att Rambo behöver en lite längre promenad än vad han får i dagsläget. Får börja ta med honom också på våra längre promenader, han växer ju som ogräs den lille pojken!


Nu ska jag gå ner och äta lite fil och flingor, härlig middag =) (har ingen ork att göra någon mat)

(Jag har försökt lägga upp bilder, men av någon anledning går det inte, får försöka lägga upp senare då!)

På bättringsvägen


Snart frisk
Idag har äntligen dimman lättat!  * p u u h * Jag har mått riktigt PISS, men det verkar vara en snabbt övergående förkylning =)
Nu vill jag bara hemifrån, det känns som att sjukdom har invaderat huset, och jag måste vädra ut den, eller åtminstone åka bort en sväng =)


Korvar
Idag har Rambo ÄNTLIGEN börjat bajsa i "korvform" stora, hårda...  äckligt kanske ni tycker.. men jag är så glad att han inte är lös längre, var orolig att jag var tvungen att åka till vetrinären med honom! Inte normalt att bajsa löst så länge som han har gjort, men förmodligen berodde det på det alldeles för snabba foderbytet! (hoppas jag iallafall) nu ska jag ju inte ta ut något i förskott, det finns inget som säger att nästa gång han bajsar inte kommer att vara löst.. så jag HOPPAS verkligen på att det håller i sig!


Cissi + klippa sig
Cissi har klippt sig, och det blev skitsnyggt!
Jag vill också klippa mig, är så less på mitt råttbo till hår nu! Har ju ingen frisyr längre, jag vill ha det ungefär som när jag kom hem från USA, en lugg, och väldigt uppklippt (jag har nämligen väldigt tjockt hår, så när sommaren kommer är det väldigt skönt att tunna ut och klippa upp det lite)
Jaja.. får se när det blir, hoppas iallafall att Carro kan klippa mig =)

Dyngiga jag
Ja.. dyngiga jag skall bege mig in till duschen nu, duscha bort förkylningen. Brukar kännas så mycket bättre när man duschat, sminkat sig och satt på sig KLÄDER (har gått runt i nattlinne i två dagar nu)

Så Adjöss

Orkar inte.....!

Jag orkar inte skriva någonting, hela min kropp värker och jag vill bara sova! Har feber =(

Trodde inte jag hade det, men när jag kollade tempen nu hade jag 38, och det är med 1g alvedon i kroppen, alltså 2 st 500mg.... Och jag är LÅG tempad i vanliga fall, mellan 35-36.. så 38 MED alvedon är mycket för mig * Buhuuu*

Känner mig som en säck.. orkar knappt sitta upp.. måste gå och lägga mig nu jag! Ska se The Office lite innan jag somnar, jävla skitprogram, men det duger som sömnmedel....!

Adjö!

Inget bajs?


Bajsprat
Rambo har bara bajsat två gånger idag, och det var imorse, innan jag ens stigit upp (hihi) Han fick visserligen inte första målet mat idag, ville ha han lite fastande innan jag började riskuren, egentligen skulle han fasta en hel dag, men han är så tanig redan min lilla bebis, så jag hade inte hjärta att låta honom vara helt utan! Hur som helst har han inte bajsat någonting sen imorse, vilket bekymrar mig lite, men förmodligen var han så himla tom i magen efter gårdagens diarré, så det tar ett tag innan riset han fått idag har jobbat sig genom tarmsystemet.

Jobba
Nu har jag fått mer instruktioner ang. jobbet på Onsdag! Vi skall träffas kl. 12.30 i Världshusbacken, vet dock inte vart det är, men det ordnar sig säkert =) Känner mig väldigt omotiverad dock, det verkar bli någon slags dörrknackning, och det är jag inte alls förtjust i!

Vänt på dygnet lite
Jo jag "råkade" ju sitta uppe vid datorn till klockan 04.oo imorse, satt och läste alla bloggar som jag missat över helgen, och så fastnade jag på min hundsida, var massa spännande nya trådar, fick en chock när jag kollade på klockan och såg att den var 02.30 (till mitt försvar gick vi inte upp till sovrummet förrän kl 12.30) sen sa det bara poff så var kl. FYRA, jag blev alldeles paff =) Gick då ut med Rambo som vaknade till, han bajsade massa lösbajs, kissade lite sen gick vi in igen! Och som ett resultat av mitt nattsuddande sov jag till klockan 11.45 idag! Blev alldeles fel, svettades som en gris när jag vaknade, mådde lite illa och kände mig helt förstörd i huvet! Man ska inte sova så länge på vardagarna, blir så fel då!

Tvagning
Jag måste duscha, har planerat en dusch ända sen jag vaknade alldeles för sent idag, men ännu har det inte blivit av, skulle duscha innan jag for på ica förut, men så flög klockan iväg alldeles för snabbt, så jag han bara åka på ica utan dusch! Men nu har jag ställt larm på klockan.. så 00.oo ringer den, och då får jag helt enkelt avbryta mitt frenetiska surfande och ta mig den försenade duschen... Jag kom just på att jag har tvätt i maskinen som måste hängas.. det är fan ingen ordning på mig. jag får dåligt samvete!! Blä
Jag insåg att jag skrev dusch alldeles för många gånger, och bara för att påpeka det lite extra så skrev jag dem i
fet stil =)

Nu ska jag avsluta detta inlägg.... adjöss!!!!

Frysen

Uffa vad jag fryser!..

Kläder
Är säkert bara typ 18 grader här inne... * B r r *

Jag har precis beställt lite kläder, en klänning, ett par shorts, två par leggins, en kjol! Ville beställa gardiner också, men jag insåg att jag har redan spenderat på tok för mycket pengar. Har förmodligen inte råd med det jag beställt redan!

Dålig i lillmagen
Min lilla bebis Rambo är jättedålig i magen, det bara sprutar ur honom, stackarn!
 Så han har inte fått något att äta på hela dagen (fram till nu) Men nu skall han få lite ris, ska få äta enbart ris i ett par dagar! Sen ska jag succsesivt lägga i mer och mer foder i riset, så ska vi se om det är fodret eller älgskonken har har diarré av! Hoppas på skonken, för jag är väldigt nöjd med fodret i övrigt!!! 

Till Mamma?
Funderar på att kanske åka till mamma sen! Sitta här hemma och bara uggla lockar inte särskillt mycket. Men först måste jag elda så jag får lite varmvatten (och värme) o ta mig en vaaarm dusch, kanske till och med ett bad.. eller nej, det orkar jag inte, får bli en dusch!

Pinka
Nu ska jag gå ut med lillbebisen så han får pinka!

Adjöss





 


söndagkväll!




Ja nu sitter jag här, alldeles på tok för sent, och bloggar. Skönt att göra korta uppdateringar istället för lååånga som man knappt orkar läsa.

Jaja, Idag gjorde jag äntligen mina fyllda lövbiffar, och Martin vart alldeles i extas när han smakade dem, det var det godaste han ätit på hur länge som helst påstod han, själv var jag inte lika entusiastisk, visst var det gott, men kanske inte SÅ gott som han påstod.

Efter middagen begav vi oss till Björn, Veronika, Erik och Elias. Erik kom ju hit i förmiddags, och då var inte Martin hemma, så jag lovade att vi skulle hälsa på i kväll. Han blev så glad så glad, vi fikade massa goda kakor, sen satt jag och veronika och diskuterade postorderkataloger, kläder och vikt. Samt massa annat skojj! sen ville Erik leka med bilar, så det var bäst att göra som han sa.. han är lite utav en chef faktiskt, en otroligt gullig liten blond chef, men söta små lockar i nacken =) Eriks ord är lag.. vill han gärna tro själv. Dock är det inte alltid så, och då blir det lite grin.. Barn... =) Kan knappt vänta tills jag får egnA! Hihi...



Vi gick sedan ut, och Erik och jag plockade gräslök som vi sedan åt, sittandes på en stor sten =)
Sen kl. 20.30 for vi därifrån, till Birsta där Martin m.fl har replokal, för min käre sambo hade lyckats glömma sin mobil där! När vi kom hem hade Rambo blovit dålig i magen och bajsat lösbajs på golvet, stackarn! Misstänker att det är det förbannade älgbenet han far omkring och drar på som inte är bra för hans lilla mage!

var bara att svabba golvet!! Sen såg vi det som var kvar av Wallander, stolthet och fördom, samt någon till film som jag inte minns vad den hette. Och nu ligger Martin och sover och jag ska gå in och beställa en klänning och en kjol från Haléns och kanske josefsons. Måste som sagt ha lite somriga kläder till Sweden Rock!

Nu ska jag sluta skriva!
Adjöss


Längesedan


Ett tag sedan
Det känns som att det var evigheter sedan jag bloggade nu, men det var det ju inte egentligen, bara känns så =)
I helgen har jag jobbat, det är mestadels därför jag inte har bloggat.

Jobb
I fredags började jag kl. 9.30 på stora torget inne i stan, där fick vi instruktioner om dagen, vi började med att sätta upp affischer över hela stan och att K-Rauta City Tour -07 är i stan. Sen fick vi en droska (vi gick två och två) som var fylld till bredden med programblad samt erbjudanden från K-rauta. (http://www.rider.se/krauta/public/)  Vi skulle alltså spendera heela långa dagen (till kl. 18.00) med atyt gå runt och se till att folk fick veta att det var auktion o allt vad det var på lördagen på stora torget. Dragplåstret var Martin Timell, men det visade sig att han inte är så himla populär bland alla, haha.. så vi fick locka med auktion och lite andra grejjer. Vi (jag och min "partner") lyckades dela ut strax över 800 blad. andra gruppen ungefär lika mycket. Problemet var att vi, under hela dagen, INTE fick sitta ner, endast under lunchen, vilket tog ungefär 20 min. Vi fick heller inte stå stilla. Så vid halv fem tiden hade jag så attans ont i fötterna så jag ville bara grina, och det var med mina bekväma skor. Kl. 18 när vi äntligen fick sluta, vek sig nästan beben på mig. Då hade vi gått runt, runt, runt i stan i 8.5 timme.. Fy fan säger jag! Jag slocknade nästan på en gång när jag kom hem!  

Lördagen
På lördagen var jag inte direkt taggad, med tanke på att jag hade fortfarande sjukt ont under fötterna, träningsvärk i benen, och ett plåster på ett ställe där jag aldrig i mitt liv trodde att jag skulle behöva ett plåster ; ) (helt seriöst faktiskt, det sitter fortfarande ett plåster där,men jag har bytt med tanke på hygien o allt sånt där) hahaha!!
Hur som helst, när jag väl kom in till stan (arbetstiderna var lite bättre på lördagen, 10-16) så vart det bara roligt, det visade sig att två stycken skulle gå runt med ett slags maskothuvud på huvet, hammarhuvud även kallat, och det visade sig vara jättekul, ´hihi! Själv fick jag vara "barista". Fick stå inne i en liten vagn och servera kaffe och vara trevlig mot alla som kom in, det var som en liten inspirationshörna, uppställt som ett vardagsrum, med mysbelysning, tv, massa tidningar om heminredning, trädgårdstips mm.. Där fick jag stå och säga åt kunderna att slå sig ner så kom jag med en kopp kaffe åt dem. Jag hade skitroligt, träffade massor av spännande människor, plus att alla som jobbade där var hur trevliga som helst, kom in och pratade med mig hela tiden, och när det var lite folk stod vi ute och tittade på allt folk och skämtade om roliga människor, hade helt enkelt en kanondag!
Det var förstås inte till nackdel att Martin Timell kom inrusandes och stod och pratade alldeles bredvid mig i 10 minuter, han är väldigt rolig och trevlig, men han ville inte ha kaffet som jag erbjöd, inte heller nån av alla 12 lyxiga smaker av Espresso, han ville bara ha en mugg vatten, så det fick han =) Han skakade hand med mig och jag sa Ellenor (för ajg heter ju det, haha) och han sa Martin.. Joo.. jag vet, sa jag.. haha Pucko (jag alltså)

Schlager
När jag kom hem satt jag mest och tog igen mig i soffan, lyssnade på när Martin spelade gitarr, är någonting sexigt med en karl som spelar gitarr tycker jag =) Sen ringde robban och linda och bjöd oss på mat även, vi skulle ju dit som planerat och se på schlagerfinalen, men nu blev vi bjudna på grillat också, så vi kastade oss i duschen och packade in Rambo i bilen sen for vi =) Hade en jättetrevlig och mysig kväll. Jättegod mat, sen bara mys i soffan med godis och popcorn =) Vart dock gravt besviken att inte sverige fick mer poäng än vi fick! Men men... hihi nu får vi kvala nästa gång. Spännande. Men om man fick välja av dem låtar som var i toppen tyckte jag definitivt att den som vann ändå var bäst. Nog för att jag hellre ahde sett finland eller sverige vinna, men men! Moldavien var ehyller inte så ruggigt dåliga =)

Ensam
Nu sitter jag här hemma, alldeles alldeles ensam... =) Rätt skönt. Har blivit myycket folk i helgen, så nu är det skönt att varva ner lite! Martin har åkt och repat med bandet. Jag överväger att ta en promenad, men jag vet inte hur mitt skavsår kommer må av det. jag kan ju knappt gå som det är.. och en långpromenad på det kanske inte är det bästa. men jag känner att jag MÅSTE!!! Har förresten gått ner 2 kg på denna veckan! eller vänta, ska springa och väga mig igen. Jojjomensan, 2kg. Och ändå har det blivit massa fusk i helgen, som hamburgare, dricka och godis. Samt massa goda såser igår till det grillade köttet =) Men jag har ju bestämt att på helger FÅR man fuska =) Men å andra sidan, ska jag lyckas med mina 10 kg till Sweden Rock får jag nog ligga i lite bättre. Fast jag är väl medveten om att det formodligen absolut inte kommer att gå.. då det bara är 24 dagar kvar eller nåt sånt..! Men men.. 5 kg kanske =)

Hungrig
Nu ska jag gå och äta frukost. för jag är huuungrig =)

Ni får ursäkta längden på detta inlägg.. var bara tvungen att skriva av mig lite!




 
Martin Timells vattenmugg.. haha (jag tog dena bilden på skojj, inte för att jag på något sätt är faschinerad av Martin)



Det så kallade "hammarhuvudet"



Min Lilla hörna under dagen



Min gitarrspelande lilla skogsmulle (jorå han SKA klippa sig snart, har bara inte blivit nån tid över)





Hummus...

Kom inte på någon rubrik så jag tog det första ordet jag hörde på tv:n.. det blev Hummus =)

Fränsta
Jag var ju till Fränsta idag och fick mitt schema inför sommaren, var inte den 2:a jag skulle börja, utan den 16:e.. men men.. Jag är iallafall jättenöjd med både arbetsplatsen och schemat. Det var verkligen jättemysigt där inne, öppet, ljust, fräscht, massor av blommor.. =) Kommer nog trivas alldeles utmärkt!
Jag fick väldigt varierande tider, ibland börjar jag 07.00, ibland, 12 och ibland 15! Skönt!
Blev även 3 helger, lördagar och söndagar, men tre helger av 6 e inte så farligt, tänk bara på pengarna.. OB =)

Ljunga
Efter Fränsta fick jag fara till Ljungaverk till Kattis (hennes arbete) och hämta min mobiltelefon, som jag så duktigt glömde i bilen hennes igårkväll. Satt och pratade med henne ett tag!

Torsdag
Torsdag betyder pannkaka, och det år vi idag! Med grädde och jordgubbar, jag åt inte så mycket grädde dock, försöker ju banta ner mig nu innan Sweden Rock.
Tog en promenad runt tjärnberget imorse, gick bra trots att jag inte hade någon musik, men liite tråkigare blev det allt. Imorgon blir det nog ingen promenad, om jag inte stiger upp tiiidigt vill säga. För kvart över åtta måste jag åka hemifrån, lämna hundarna hemma hos mamma och sen åka till staden för att arbeta. Ska ju dela ut brochyrer om K-Rauta! (och träffa Martin Timell förståss, thihi)
Vet inte om jag skrev det tidigare, men jag fick ju ett till jobb nästa onsdag, ska dela ut nånting i ett villaområde,haha, det kan bli bli pinsamt. men det skiter jag i. det ger betalt iallafall, och pengar är någonting jag är helt utan för tillfället.

Aja... Hejdå!


Tavla


Tavla
Den där förbaskade tavlan, detta är andra bråket mellan Martin och mig som den har gjort sig skyldig till.. jaja.. det har ju löst sig nu iallafall!


Sol
Nu ska jag gå och borsta mina tänder, sen gå ut på en skön promenad runt tjärnberget.
Måste helt enkelt passa på nu när det är så fint ute, menjag misstänker att det kan vara lite kyligt, då det var -2.5 imorse när Martin stack till jobbet. * b r r r *

Fränsta
Igår skulle ju jag till Fränsta för att kika lite på mitt schema för sommaren och så. Men jag missade hon som jag skulle prata med, med en halvtimme,typiskt också. Men jag fick aldrig veta att hon slutar kl. 13.. sååå, jag ska dit idag istället! Och denna gången blir det grannen som visar mig runt! Skojj =)
Måste även åka till Ljunga en sväng, glömde ju min mobil i Kattis/Kents bil igårkväll efter vi varit på sjukhuset (Kattis mage vill inte riktigt vara med och leka med oss andra)
Så jag måste som sagt dit och hämta upp den, men det är rätt skönt utan mobil också, tyst och skönt.. hihi!

Åååh neej, kom just på att jag ju har cd böcker på den telefonen som jag brukar lyssna på när jag är ute och går, det liksom underlättar den i övrigt så tråkiga promenaden litegranna.. Åh nej! Nu blir jag ledsen!

Jaja... Nu ska jag gå ner och se om jag måste ta reda på kräks, det lät just som att Rambo spydde.

Adjöss


glömde en massa


Sinnesförvirring
Jag skrev ju alldeles nyss ett inlägg men det känns som jag glömde att ta upp några saker.
Igårkväll efter desperate houswives, fick jag för mig att jag ska möblera om i vardagsrummet, så jag tömde ur ena bokhylla, satte in alla dem böckerna i den enda bokhyllan som vart kvar, städade ur en massa skit som inte ska vara i en bokhylla! Sen fick jag för mig att den fruktansvärt fula tavlan som föreställer vårt hus, som sitter påväggen enkomt för att dölja en ful grejj som är där, äntligen skall bort! Jag ersatte den med Elvis =)


image67 Denna Ersattes

image68 Av Denna =)

image69 
Det kliar i bebisens tänder, så han gnager på sig själv lite!


Jaja, det var väl allt för nu =)



En sån dag

Dagen i största allmänhet
Efter att jag klivit upp igår gjorde jag i stort sett ingenting kreativt, satt mest vid datorn, tvättade en maskin vittvätt, var ute med hundarna några gånger och satt ännu mer vid datorn, sen skulle jag ta mig ut på en promenad, men då börjar det ösregna.. VARFÖR?? Precis när jag har förberett mig på en lång och skön promenad.. ja jisses. Jag vart inne ett tag till, tills det var dags att åka till sjukhuset iallafall, väl där fick jag lära mig hur man skall andas när man drabbas av panikångest, känner att det nog kommer att komma väl till pass!
På vägen hem stannade jag till på spelbutiken i Matfors och köpte en gatufestbiljett till Terese. Stannade även till hemma hos mamma där jag fick mina färdskrivarkort (så jag kan fylla i tidboken, så det blir nån lön) fick massa blomböcker och en stooor kartong med alvedon!

Mat
När jag kom hem stod maten på bordet, åh vad det är skönt att komma hem och bara sätta sig ner och äta, iallafall när man är superhungrig! Det vart hemgjord potatismosmed klumpar i (guuud så god den var) och ugnstekt falukorv, mumma. Så fort vi svalt sista tuggan bar det av ner till Terese och svärmor (svärgfar var ej hemma)Vi tog me Rambo så han skulle få träffa Rina också, men det resulterade i att han höll på att bli uppäten, haha, inte riktigt,men jisses så hon gick an! (e lite folk/hundilsk av sig)
Terese fick vårt vackra paket som vi slagit in i tidningspapper och eltejp (inslagning á la tjärnberget) inuti fanns 3 vedträn och under ett pappergrejj fanns biljetten =) Så fyndigt så....

samtal
ja nu glömde jag ju helt bort att medans jag var påväg till sjukhuset så ringde min telefon 2 ggr,men bara en signal,så jag kollade upp numret och såg att det var från kontorsfixarna (jag hade sökt jobb från dem samma dag) Ringde genast upp, dem ville ge mig jobbet som telefonist på Eniro 118 118, wiii vad kul tyckte jag, allt såg skitbra ut tills dem frågade huruvida jag hade ett slutbetyg från gymnasiet eller inte.. Näää sa jag! Nehepp, det var det jobbet det. Tydligen fick dem inte anställa folk utan ett sådant. Men då frågade hon om jag hade truckkort, och det har jag ju, så då blev jag erbjuden ett jobb som truckförare på ett lager i Töva, eller erbjuden och erbjuden, jag skall dit på intervju först. Är inte det minsta sugen på det, men men... ett jobb är ett jobb! Observera att detta är 3:e jobbet som jag erbjöds igår!

Jobb nr. 4
När vi kom hem igen från Terese och Birgitta så hade jag ett missat samtal på mobilen, samma nummer hade ringt hem också, jag lyssnade av mitt mobilsvar, och det var en kille som sa att han satt med min CV framför sig och trodde att jag passade perfekt för det där "eventet" i helgen, så jag ringde upp med en väldig fart, och nu är det bestämt att jag ska jobba på fredag och lördag, men att dela ut flygblad och få folk att komma till stora torget på lördag, det är nämligen K-Rauta som har nåt slagt evenemang, vet inte ritkigt vad, men dem åker runt i olika städer och gör reklam för sig själva typ. Hela Äntligen Hemma gängen kommer att vara där också, weeii, jag skal få träffa Martin Timell, hahahaha!!
Får 100kr i timmen, inte skitbra betalt, men det skiter jag i, det blir iallafall 1450kr som jag inte hade tidigare!

Ja som rubriken lyder.. En sån dag!
Är minsann inte alla dagar man blir erbjuden 4 jobb (Plus att jag ska till Huberget och träffa hon som äger det, och prata och se om jag får jobba där också i sommar)
Känns äntligen som att det kanske finns hopp för mig också!

jaja... Nu ska jag gå och ta påmig kläder sen rasta mina hundar som fortfarande (!!!) sover!

Adjöss


Stressad



Varför stressad?
Ja, varför i hela fridens namn är jag stressad? Jag har väl ingenting att vara stressad över, jag ska visserligen till sjukhuset idag, men det är väl ingenting att stressa över?! Däremot misstänker jag att det kan vara för att jag känner att jag måste få ut så mycket som möjligt av detta vackra dagen, jag ska ut å gå, jag ska köpa en sak i stan, jag ska på sjukhuset och sen ska vi hälsa på svägerskan ikväll.. Men klockan är ju bara halv elva...! Så än finns det tid.

Jobb
Imorse kl. 08.00 ringde grannen Inger, hon erbjöd mig ett jobb (!!!!!) jisses, här går man och söker jobb som en galning, sen blir man erbjuden ett bara sådär =) Är det inte underbart så säg, men det är inte förrän 2/7, så jag måste fortfarande ha ett fram till dess, så jag har sökt två stycken idag, men ett var bara ett event på två dagar, men jag söker allt jag kommer åt nuförtiden =)

Duscha
Nu ska jag gå och tvaga mig, måste ju va ren o fin när man kommer till sjukhuset ju =)




Pms




Arg
Jag fick min mens idag, och jag är på ett rasande humör, med kraftiga humörsvängningar, har redan gråtit två gånger idag, första gången för att Martin inte kom hem till middan (har väl aldrig brytt mig om det tidigare??!!? Han var ju tvungen att jobba) och andra gången för att Sonny Bono är död, ni vet, Chers ex man. Ja herrejesus, mitt humör har inga gränser i tokighet. Satt och kollade på Chers avskedstal till honom, och jag grinade som en liten bebis. Du ser hur det kan vara.. hihi! Nu är jag på bättre humör dock, men tårarna är inte långt borta, räcker nog med en bruten nagel nu och jag brister ut i tårar igen.. Denna PMS, vad ska man göra??
Arg är jag också, har bråkat med vårdcentralen i Matfors (knäpp sjuksyster, otrevlig och inte alls rolig att göra med) och när jag ändå var i bråkartagen passade jag på att skälla lite på Home Enter, som har skickat mig TRE filmer som jag trots allt har avbeställt, varje månad får jag erbjudande om månadens film, och VARJE månad, samma dag som jag får brevet, avbeställer jag den (annars får man den hemskickad) och nu 3 månader i rad har jag fått den likt förbannat... Jag blir galen. Jag skulle få skicka tillabka dem kostnadsfritt iallafall.

Mat
Först tänkte jag skita i att laga nån mat idag, har haft en sån fruktansvärd mensvärk så ni kan inte ana. Kunde inte ens ta mig ur fåtöljen, trodde jag skulle svimma. Men sen började alla mina piller jag stoppat i mig verka, så jag gjorde Stinas Familjelasagne, blev väldigt gott. Som lasagne fast med tagliatelle.
Imorgon blir det den efterlängtade köttfärslimpan om Martin inte jobbar över.

Hjärndoktorn
Imorgon skall jag till mitt andra (efterlängtade) besök hos min så kallade hjärnskrynklare. Hon som förhoppningsvis skall få bukt på min överdrivna fobi för magsjuka, mitt sjuka förhållande till min mor och fars kraschade förhållande mm... Jag har fått göra en hemuppgift även som jag blev klar med sent inatt, riktigt svårt måste jag säga. Jag var tvungen att skriva en lista, orkar inte gå in på vad. men det var svårt.

Sova
Inatt kunde jag verkligen inte sova. Kl. 3 gick jag upp på toa för sista gången, och var samtidigt tvungen att öppna fönstret för det var så sjukt varmt här i sovrummet. Jag tror jag lyckades somna efter det. Sen sov jag till 4.30 då martin steg upp, var varmt även då!
Men sen sov jag till halv tio =)

Och NU ska jag gå och rasta hunden för sista gången idag, sen ska jag gå och lägga mig och mysa med Martin innan han somnar.
Godnatt

En lista från Sofie (sällan, haha)

E: Damn good kisser.
L: Everyone loves you
L: Everyone loves you
E: Damn good kisser.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
R: Fucking crazy.

S: Easy to fall in love with.
Ö: --
D:
You like to drink.
E: Damn good kisser.
R: Fucking crazy.
B: Everyone wants you.
E: Damn good kisser.
R: Fucking crazy.
G: You never let people tell you what to do.

Hahaha, mjaa... jag vet väl inte riktigt om allt stämmer, men jag måste va en jävel på att kyssas, hahaha!

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

Trist väder

  • Svar på tal


Nudel:

Till och med JAG får ta bort ben/fett från köttbitarna själv numer. Även att jag måste skala potatisen HELT SJÄLV! Det har hänt att mamma skalar både min och Björns potatis då man är där och äter, men det händer långt ifrån ofta ;[

Nu ska vi strax på IKEA, HA HA HA häjj!

SVAR:
Ja visst är det förjävligt, vart är samhället påväg va? Hihihihi.. Skönt å va bortskämd ibland också för ovanlighetens skull. (Dock blir jag ganska mycket bortskämd nu, sen jag flyttade hemifrån, men jag klagar inte)




Rabatten
Ja nu har jag ÄNTLIGEN rensat ur hela rabatten, det känder som ett evighetsprojekt, jag skulle nämligen ta ur ALLT som var planterat där sen tidigare, och inte vet jag vad det var, men ujujuj vad det hade rotat sig. Jag fick spara 3 plantor som absolut inte gick att få bort utan hjälp av dynamit eller liknande. Men jag tror att dem blir snygga där dem är faktiskt. Så nu ska jag bara köpa mig en riktig trädgårdsvattenkanna, sen ska jag plantera hej vilt =)
Måste även gräva upp en ny rabatt vid husväggen, där ska jag sätta sånna rabatt "pinnar" (vet inte vad det heter men det ser ut som ett litet staket) som avgränsar, och DÄR i, ska det vara solrosor =) Tjusigt tjusigt...

Nu funderar jag på att gå ut och kratta under syrén buskarna som martin sågade ner på sista april (sågade ner dem till stubbar, då det får dem att växa upp och bli lite finare, med nya kvistar å allt) Det är så fullt i löv och småkvistar där under nu så det ser rent utsagt förjäkligt, jag var ju hos farmor för en tid sedan och hjälpte henne med krattningen, då tog vi även bort löven under hennes syrénbuskar, och det säger jag er... det är ett jävla pillergöra. Man måste står med en liten pinne (att rekommendera är krattskaftet) och peta fram löven som man ej når in till med själva krattan.
                                   

Brand på Tjärnberget
Igår eldade jag lite löv och torrt gräs här hemma, jag hade nämligen krattat ihop en rejäl hög som behövdes eldas lite på. =) Och allt gick skitbra fram till slutet, då vanliga gräsmattan tar eld, SWOOOOSCH sa det bara.. IIIIIiii, vad ska jag göra tänkte jag, så jag försökte kratta på det för att få det att slockna (det spred sig väääldigt snabbt) med det gjorde bara saken värre, och lågorna vart ca 1 meter. Samtidigt luktade det mystigt mycket dieselolja. Sen vände jag på krattan och slog med den plana sidan på elden, och vips så slocknade det. Men jisses så rädd jag var för en sekund där =) Det visade sig ju att Drummel Martin hade spillt en hel drös med diesel där, inte bra inte bra!

Vädret
Vädret är konstigt, för nu skiner solen så fint så, men när jag tittar ut genom fönstret sert jag bara näst intill kolsvarta moln, skummt. Men skönt att solen vill igenom iallafall!

Rekord
Imorse tog Rambo priset iallafall vad gäller att gå ut tidigt på morgonen, 05.10 började han pipa, och då stod han i mitten av trappan och väntade på mig, men det visade sig ju att Martin nyligt hade åkt hemifrån då, och han kände sig väl ensam, för Martin va ut med honom 4.30 så han borde inte ha varit nödig (vilket han inte var heller som jag bittert fick erfara efter 10 minuter ute, i bara nattlinnet)
Det måste vara en kvinnlig sak det där med att höra när hunden (till exempel) gnyr på morgonen, likaså om man har ett barn, Martin hör ALDRIG varken Rocky, Ozzy eller Rambo när dem gnäller, gnyr, jamar, skäller eller vankar av och an i sovrummet för att visa att dem håller på att skita på sig! (det är bara Rocky som gör så) Det är alltid JAG som vaknar av det, och BARA jag, man skulle ju kunna tro att Martin låtsas sova för att slippa gå ner och släppa ut djuren, men det gör han inte.
 
Staden
Nej mina vänner, nu skall jag bege mig in till stora staden för att köpa en present åt en liiten liiten svägerska som igår blev 18 år.. man får ju GRATULERA =) Har vi tur finns det tårta kvar idag när vi kommer dit, thihihi!

Jaja, adjöss med er alla



Morgonstund har guld i mun




Vaaaken
Nu är jag vaken, imorse fick Martin kliva upp kl. 7.15 för att rasta Rambo som då vaknade. Men det gjorde honom ingenting, då han har förmiddag till veckan (börjar jobba kl. 05.00) så han måste börja kliva upp tidigt för att vänja sig. Även att Rambo lärde sig att gå i trappen imorse, superkul (inte) att vakna av en, snart 17kg:s, hund som hoppar på ens ansikte fram och tillbaka. Han blir så glad när han ser mig på mornarna så han kan inte kontrollera sig själv. Jag ropade på Martin att han skulle ta ner hunden så jag fick sova ett tag till, så han gjorde det, men så fort Rocky gick upp till mig så följde givetvis Rambo efter. Men denna gången var jag beredd och sa NEJ, så han la sig snällt på golvet bredvid mig, sen började han tugga på min cosmopolitan tidning, då sa jag NEJ igen, och han är väldigt duktig på att lyssna faktiskt, för sen rörde han inte den tidningen nå mer.
Kl. 9.30 vart han dock för yrsig och jag vart för pigg för att ligga kvar i sängen, så nu sitter jag här, kikar bloggar, kollar hundsidan och fantiserar om vad jag ska äta till frukost ; )

Middag
Ikväll ska vi till mamma och Ulf igen på middag, men ikväll ska vi grilla, åh, ska bli så gott, mamma lyckas alltid få till så himla gott kött. Nu vet jag visserligen inte vad det är för kött hon ska göra, men jag är så himla bortskämd, att hon plockar bort benet ur mitt kött fortfarande, haha, jag kan inte äta om det finns ben i, likadant med kyckling och fisk också, tappar matlusten direkt =) Tur man har en snäll mamma. Jag försökte be Martin plocka bort det en gång, men då fick jag en sån konstig blick, hhm, undrar varför.. Hahahaha

Jobb, Jobb, Jobb!
Ja Martin han bara jobbar han, igår jobbade han nästan hela dagen, och idag jobbar han, igår jobbade han visserligen för att han tog ledigt i måndags, men idag jobbar han åt en kompis som ville ha sin uppfart breddad. Så han skall dit och gräva och greja! Hoppas han inte blir för sen bara! Hade tänkt att vi kunde ju gå runt Tjärnberget allihopa sen innan vi åker och äter.

Hungrig
Nej gott folk, nu är jag alldeles för hungrig för att sitta här längre, och jag hör att min bebis ropar på mig på nedervåningen, så det är bäst jag gå innan det blir några olyckor.

Adjöss



Middag hos mor

Hej å Hå!


Maaaaat
Nu kom jag och Martin hem efter att ha ätit middag hos min mamma, styvpappa och lillasyster, det vart något så kulinariskt som tacos, haha, jag hade ju planerat att göra köttfärslimpa idag, men då ringde mamma och bjöd oss på tacos, och då det är Martins favoriträtt så kunde jag inte säga nej =) Sen vart det efterrätt med jordgubbar, glass och massor av muffins, mamma hade köpt 10 st (sånna stooora) med blåbärsmak, hallon&kanel, pistage, choklad och vaniljcreme, tro om vi blev mätta ; )

Ludde & Rambo
Ludde (mammas kungspudel+golden) och Rambo har busat som galningar idag, och det roliga var att det var Rambo som trissade upp Ludde, Rambo som i vanliga fall är så lugn och beskedlig, hihi, var skojj å se! Dem var alldeles utmattade nu när vi for hem, Rambo har även badat i tjärnen som ligger nedanför mammas hus, oj så roligt han tyckte det var, han badade inte hela kroppen, men upp till magen ungefär, han studsade och for som en besatt där vid strandkanten och försökte få tag på grodor och åt gräs.. den lille spelevinken. Även att mamma och jag såg 3 bävrar som sommade bredvid varandra, tydligen finns det hela 5 bävrar i den lilla tjärnen.

Städat
Ja idag har Martin och jag städat här hemma, han städade köket (blir oftast han som får göra det, då jag HATAR att städa köket) och jag städade sovrummet, vardagsrummet och toan. Tro mig, jag städar hellre hela huset, bara jag slipper köket, vet inte varför men det bara är så, och Martin är mycket duktigare än mig på att sätda köket också, så det är en bra kompromiss, han är förresten totalt värdelös på att städa toan, och det tycker jag är rolig städning av någon anledning.

Duktig
Idag har Rambo inte haft en enda olycka inne, inte igår heller, det tar sig..! Dock var han otroligt jobbig imorse kl. 7.30, jag brukar alltid kliva upp, rasta honom, sen gå och lägga mig en timme till ungefär, och det gör han också, har aldrig varit några problem med den saken, men imorse stod han å gnydde å gnydde å gnydde, ville komma upp till oss, men han är så attans yrsig när han är på övervåningen, så det är bäst att ha honom nere, men det ville inte han gå med på imorse.. Så tillslut fick jag gå upp igen och gå ut och busa med honom ett tag så han blev nöjd, sen gick han in och la sig som en duktig vovve =)

Köttfärs och Godnatt
Nu skall jag gå ner och steka köttfärsen som jag tinade idag för att göra köttfärslimpa av, ska använda den på måndag i form av lasagne, men köttfärs skall ju inte stå i kylen rått, så det är bäst jag steker den nu, innan den blir förstörd. Så Godnatt på er alla!



Hemma igen

  • Svar på tal

Malin:
Hundar ska inte äta ost för det förstör luktsinnet om dom ska jaga och spåra, men annars ska det inte va nåt problem ! Inte så att dom dör av det ;)


Svar: Ja då förstår jag! Men lite knepigt att dem använder det då vid träningar, för det var flera som skrev att dem använder det i "spåret" osv. ja inte vet jag! Rambo gillar falukorv han, så mycket vet jag =)

Anna Sjölander:

Hej Ellie! Hittade din blogg här ja =) Vilken söt bebis ni har skaffat!! Man blir lite avis. Jag är sugen på skaffa en sankt bernhard. Kul å läsa din blogg. Ha det gott å hälsa sambon. Kramar

Svar: Heej =) Har inte du någon blogg då? Jag har inte så många att läsa, vill ha fler! Ja visst är han söt, jag ville också ha en sankt bernhard, har alltid velat ha en sån, men Martin har alltid velat ha en Berner Sennen, och då dem är rätt så lika varandra så gick jag med på en Berner! Jag älskar stoora hundar!




Hurtbulle
Nu är jag tillbaka efter min promenad, den började lite tokigt, jag och Rocky började gå åt det håll vi alltid går, men katten följde med. Och han vägrade att gå tillbaka, när vi hade gått 1km vart jag less, vill inte att katten ska vara så långt bort, så vi vände, tänkte gå hem med katten och sen gå runt tjärnberget fast åt andra hållet, men katten vart så slut av allt springande, så tillslut la han sig mitt i vägen och flåsade som en hund, hihi han var så söt Ozzypojken, lilltungan han hängde o slängde som på Rocky, hihi, så jag bar honom halva vägen hem, han protesterade inte ens, men sen ville han ner och springa lite till. Men även nu vart han för trött, så han la sig och tog igen sig ett tag, då ser han plötsligt en farbror som kommer och går emot oss, och han lägger sig i attackställning mitt i vägen, så jag skyndar mig att ta upp honom i famnen, och då farbrorn passerar sa han: är katten din rädd för mig? höhöhö..
-Njä, jag tror snarare han var på väg att hoppa på dig, han är lite folkilsk förstår du
-Åh... Okej.. Hejdå
Hahaha.. kunde nästan inte hålla mig för skratt!
Jaja.. nog om det, sen gick vi iallafall runt tjärnberget + dem två kilometrarna som vi gick först, så det blev en rejäl promenad, känns jättebra! Och jag ser fram emot att promenera ikväll, vet dock inte om Rocky kommer orka följa med, han vart lite väl flåsig nu!


En TILL lista

Vad heter du? Anna Olivia Ellenor Söderberg

Var bor du? Stöde

Trivs du där?
 Alldeles ypperligt

Brukar du läsa horoskop?
 Ja det händer

Festar du mycket?
 Nej det är långt mellan gångerna nuförtiden

Sprit, cider, vin eller öl?
Öl och Cider

Brukar du bli för full?
 Brukar inte bli det, men nån gång har det väl hänt

Äger du ett busskort?
Nopp

Vad åt du till frukost?
 Flingor m. mjölk och en smörgås

Har du haft sex idag?
Nej tyvärr =)

Nästa mål i ditt liv? Skaffa jobb

Hur svarar du i mobilen? -Hallå (om jag vet vem det är) annars svarar jag -Ellenor

Antal timmar sömn inatt?
6

Sov du ensam?
Nej det är en lyx man har som sambo, att man sover aldrig (nästan aldrig) ensam

Din hobby?
Mina djur

Vad är det för veckodag:
Fredag

Vad åt du senast?
Flingor och macka

Vem fick du sms av senast?
Jonas

Vem ringde dig senast?
Ninna

Godaste ölen du druckit?
 En heineken i grekland, den var godast just för att jag var så sjukt törstig, och det var sjuuukt varmt, så fick jag en iskall heineken, det var det godaste jag druckit i ölväg =)

Vilka hårfärger har du haft?
  Alla nyanser av Blondt, femtioelva olika brunfärger, osså lite rödaktigt

Vad såg du senast på TV?
Lilla sjöjungfrun när jag åt frukost

Vad läser du för bok just nu?
Box 21

Längd?
1,63

Skostorlek?
36

Hårfärg?
Brunt

Önskar du att du bodde någon annanstans?
Nej

Vilken parfym använder du?
Hugo Boss - Deep Red, Britney Spears (första parfymen hennes) osså en maaassa fler, jag tycker om att variera mig.

Vilka skor använder du?
gympadojjor

Dagens klädsel?
träningsbyxor, linne, huvtröja med dragkedja (ska ut o gå ju)

En lista

1. Kan du fixa en punktering och byta torkarblad själv?
Jadå, nemas problemas =)

2. Hur äter du ett äpple?
Jag skär av bitar med kniv och äter dem.

3. Är du rädd för små svarta kryp med många ben?
Ja fy fabian

4. Big Brother eller Sportnytt?
Testbild.. njä, men av två onda ting skulle jag hellre välja BB

5. Rent spontant, om du får välja en present till dig själv, vad skulle det bli då?
Fick jag väla en present skulle det bli kläder och smycket (fick jag välja en mer orealistisk present skulle det bli ett större hus)

6. Är du mörkrädd?
Ja sjukligt.!

7. Resmål som fascinerar?
Amerika

8. Ditt senaste telefonsamtal?
Det var med Ninna, som ringde och frågade om vägbeskrivning

9. Om du får välja en artist som kommer och spelar för dig på din födelsedag,
Gretchen Wilson, Elvis och Dolly Parton m.fl.

10. Förrätt eller efterrätt?
Svårt att säga, men jag går nog på förrätt

11. Bästa stunden på dagen?
Kvällen

12. Tre saker du alltid har med dig?

Mobil, nycklar, en känsla av förvirring

13. E-post eller snigelpost?

Ärligt talar föredrar jag snigelpost, känns mer personligt så.

14. Den senaste komplimangen du fick?

Var nog någonting Martin sa, kan bara inte komma på vad, han sa visserligen imorse att jag var mjuk å go, men det sa han bara för att jag just hade sagt samma sak till han, och det tog han som en förolämpning, jag förklarade då för honom att det var menat som en komplimang, så då sa ahn det till mig, jag är dock osäker i vilket syfter han sa det till mig ; )

15. Senaste gången någon skällde på dig?
Det var imorse det när jag låg och pillrade Martin på armen och på magen.. -LÅT MIG VAAA!! jAG VILL SOOVA!!! Så lät det då =)

Ut och gå

  • Svar på tal

Nudel: Jag har hört att hundar INTE ska äta ost. Fasst det kanske bara gäller vanlig (hård)ost, och främst jakthundar..(?)

Svar: Jo jag har hört det jag också, men det kanske som sagt är annorlunda med mjukost, för det var en massa hundmänniskor (tränare o sånna) som sa det, så jag litar på att dem vet vad dem gör =)



Olycka

Inatt fick ju Rambo som bekant sova på övervåningen med oss, vilket jag bittert fick ångra imorse, när jag vaknade och tittade ut mot haller ser jag en stooor bajshög (han är lös i magen stackarn) ja det var ju bara att börja torka, men innan jag torkade upp var jag tvungen att kissa först, och när jag sitter där o kissar så hör jag hur rambo ställer sig och kissar också... GAAHH! Mitt fel helt och hållet för att jag inte tog ut honom direkt när jag vaknade (det var han som väckte mig, inte för att han ville gå ut men för att han höll på att äta upp mattan)
Så det var bara att torka upp kisset och bajset sen full fart ut.
När vi kom in igen var jag halvt blåfrusen (gick ut i bara nattsärken) så jag lämnade Rambo nere i hans vanliga sovplats, sen gick jag upp och la mig med Martin ett tag till, men jag måste ha somnat, för nästan gång jag vaknade var klockan 9.10 blev då killad litegranna på ryggen, sen klev vi upp, och jag släppte ut odjuret igen.

Ut och gå
Nu skall jag gå runt Tjärnberget, ångrar att jag inte gjorde det kl. 8 när jag vaknade första gången, hade varit skönare å haft det gjort redan, men jag frös så mycket så jag kände inte för det *latmasken* Men nu ska jag minsann gå. Tänkte bara blogga lite först!

Städat
När vi hade klivit upp så satte Martin igång att städa nedersta hyllan i skafferiet, där fanns ca. 5 dunkar med gammal frityrolja (sen innan jag flyttade in) och massa plastbyttor och pantburkar och flaskor. han slängde allt skräp, bar ut panten till uthuset och sen fick all hundmat och allt som hör till det plats där i. Perfekt.. för hittills har det drällt hundmatspåsar, skålar, godis mm över hela köket, skönt att ha allt på samma ställe.
Det enda jag har åstadkommit idag är att gnälla lite, köpa mjölk, hänga tvätt och rastat hunden X antal gånger. Nu ska jag köra en maskin till, sen SKA jag gå ut.. Lovar =)

Adjöss




Snabb Vecka


Veckan
Denna veckan har gått väldigt snabbt, men så var det ju långhelg också! Är fredag imorgon redan. Tyvärr skall Martin jobba ganska länge, så jag blir ensam större delen av kvällen, men han vill köra så mycket som möjligt, då dem ska flytta på lördag! Det är bara han kvar där dem (han) e nu, dem andra e typ 2 körningar framåt, hihi! Stackarn blir ensam länge =)

Lat
Det är kallt här inne, bara 19 grader (det är väldigt kallt för detta huset, då det normalt är ca 24-25 här) men jag har inte eldat nånting idag, först när det var ljust var jag för lat för att elda, osså var jag så uppi varv så jag frös inte, nu när det är mörkt och otäckt ute, och blåser, då törs jag inte gå till vedboden, det kommer konstiga ljud därinneifrån... *fjantig jag vet*

Fusk
Jag har ont i mina benhinnor från gårdagens promenad, och jag har sjuuukt dåligt samvete att det inte blev någon promenad ikväll, jag skulle verkligen gå ut (där ser ni hur länge mitt löfte höll) men när jag kom hem 22.17 så blåste det så otroligt kallt ute så jag kände att jag ville ta på mig vinterjacka och mössa, och jag kände att själva tjusningen med promenaden försvann, så jag skall kompensera imorgon istället, på morgonen/förmiddagen blir det en promenad runt tjärnberget, och sen på kvällen innan martin kommer hem ska jag gå runt bränslan. Så, jag fuskar ju inte HELt ändå ; )

Ninna
Jag träffade min gamla kompis från USA ikväll, var jätteroligt att ses, pratade massa gamla minnen från USA och sånt som har hänt sen vi kom hem, riktigt skoj!

Stolt matte och husse
Rambo har inte gjort inne en endaste gång idag, vi e så stolta över vår bebis =) Även att han satt på kommando (på en gång när man sa sitt) för sörsta gången idag, tidigare har han satt sig efter man har sagt till honom flera gånger, och tillslut fått trycka på rumpan hans. Men nu satte han sig på en gång, Martin övade med falukorv, bra dressyrgodis falukorv, hundar ÄLSKAR det. fick även tips om mjukost på tub, det skulle vara jättebra sa en massa folk på http://forum.alltomhundar.com (min nya favoritsida)
Det är så roligt att se Martin med Rambo, han är så gullig, och STOLT över alla saker han gör, som en riktig pappa =) Nu har jag verkligen min egna familj, tänker inte ens så mycket på barn nu, då jag har rambo, så mycket att koncentrera sig på nu ändå!
Han får sova uppe i sovrummet inatt, vill gosa med honom innan jag somnar, han e så mjuk o lurvig, just nu ligger han alldeles bredvid mig på rygg och morrar lite i sömnen, min bebis =)

Nej fördigpratat om Rambo, ni tycker nog att det är skitjobbigt, men han e ju min lilla bebis ju =)

Natti, natti
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och se på tv (som vanligt) ett tag innan jag somnar, är Jay Leno nu, det är en massa djur där, spännande och se.
Martin borde förresten komma hem vilken sekund som helt, om han inte jobbar över vill säga!

Godnatt och sov gott
(nu kom martin hem)

Fin låt!



http://www.youtube.com/watch?v=vIMOdVXAPJ0

Friskvård



Ja herrejistanes. Idag har jag äntligen tagit tag i mina problem och gick ut och gick! Det kändes riktigt skönt, dock värkte mina benhinnor till tusen och jag fick ta pauser titt som tätt, vilket inte var särskillt svårt, då Rocky stannade och sket 3 ggr och kissade ca 1577ggr. Rambo fick stanna hemma, måste ensamtränas. Det gick superbra, han hade legat och gnagt på sitt ben och mest sovit tror jag! Inga uppätna skor (han är instängd i hallen när han är ensam) eller olyckor av något slag.

Imorgon skall jag nog träffa Ninna, som jag umgicks med i Florida under min tid som au-pair där. Hon skall till sundsvall genom jobbet, och vi skall som sagt träffas imorgon kväll!

Jag skall även ut och gå imorgon, jag skall ut och gå VARJE DAG nu fram till Sweden Rock, vi får se hur länge det löftet står sig. Förmodligen fram till helgen, eller kanske inte ens så länge, men jag skall verkligen göra mitt bästa, för det är VARMT på Sweden Rock, och jag vill inte känna mig som en jävla val där, plus att jag vill kunna ha kjol och linne, och i nuläget tar jag INTE på mig en kjol, det för att värna om mina medmänniskor.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på tv tills jag somnar (hårt liv va?)

Godnatt och goodbye



Ny rolig "lista"

Denna hittade jag i min systers blogg, hon hade skitroliga svar, men då jag mest har lite udda musik kanske inte mina blir lika roliga, men vi gör ett försök =)

(Förresten gick det skitbra hos vetrinären, inga fel på honom)

1.Sätt din musikspelare på shuffle
2. Tryck nästa för varje fråga
3. Använd titeln på sången som svar även om det är helt konstigt.
INGET FUSK!

(jag skriver med artisten också, för risken e stor att ni aldrig hört talas om titeln på flera av låtarna)

1. Hur mår du idag?
Gretchen Wilson - Homewrecker

2. Kommer du komma långt i livet?
Phenomena - Dance with the devil

3. Den här låten kommer något speciellt hända till.
Charlotte Church & Josh Groban - The Paryer

4. Kommer du att gifta dig?
Hank Williams m fl. - That´s how they do it in dixie

5. Vilken är ditt livs temasång?
Gretchen Wilson - Pocahontas Proud  (Den här stämmer liiite på mig iallafall, om man byter ut pocahontas till Huljen, haha)

6. Vilken är ditt livs historia?
Kris Kristofferson - Sunday Morning Coming Down (haha... )

7. Den här låten är din favorit låt.
Kelly Pickler - Small Town Girl

8. Hur kan du fortsätta i livet?
Toby Keith - You ain´t much fun since i quit drinkin´

9. Den här låten kopplar man med dig.
Leonard Cohen - Halleluja  (Hahah, hur ska man toka det va?)

10. Den här låten har du på din mp3 bara för att en annan säger att den är bra.
Sheryl Crowe&Kid Rock - Pictures (stämmer absolut inte, denna e min nästan favvolåt)

11. Vad kommer hända nästa vecka?
Kenny Rogers - The Gambler  (Antar att jag ska börja spela, spännande)

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Dolly Parton - Me and Bobby McGee

13. Hur går ditt liv?
hank Williams Sr - I am a man of constant sorrow       (verkar ju gå jävligt bra du)

14. Vilken sång kommer spelas på din begravning?
The Highwaymen - Born and raised in black and white

15. Hur ser världen på dig?
Johnny Cash - Ghost riders in the sky

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Toby Keith & Willie Nelson - Beer for my horses (Om inte annat får hästarna det)

17. Vad tänker dina vänner om dig egentligen?
Johnny Cash & Willie Nelson - I gotta get drunk  (kanske ska se över min bekantskapskrets, hihi)

18. Vilken sång beskriver den person du är attraherad av?
Jeff Buckley - Halleluja   (Nja, kan väl inte riktigt påstå att den låten påminner mig om Martin direkt)

19. Vad skulle du vilja säga till den nästa generationen?
Gretchen Wilson - Holdin´ You

21. Trånar människor efter dig i hemlighet?
Toby Keith - American Soldier

23. Kommer du att få barn?
Hank Williams Jr - We are young country

24. Till vilken låt kommer du vara intim till nästa gång?
John Cale - Halleluja (jo jag vet att jag har samma låt med trehundra olika artister, men jag tycker den e så bra)

25.  Vilken låt kommer spelas på ditt bröllop?
Trace Adkins - Honky Tonk Badonka Donk

26. Den här låten kopplar du till en speciell person.
Gretchen Wilson - California Girls


Jaja, mina svar blev inte lika roliga som syrrans, kanske skulle ha lagt in ALLA mina låtar i spellistan, inte bara mina favoriter, men men, gjort e gjort =)

Så nu vill jag att ni lägger upp samma (med era svar såklart) på era bloggar!


Tuggummi!



Jag är gravt beroende
av tuggummi, som rökare måste ha en cigarett efter maten måste jag ha ett tuggummi, mår jag lite illa måste jag ha tuggummi, är jag nervös måste jag ha tuggummi, direkt när jag vaknar måste jag ha tuggummi... Jobbigt! Skulle jag inte ha nåt hemma nån gång, då blir jag alldeles nervös och måste genast fara å köpa, måste vara sjukligt på något vis!

Min Rambo är lös i magen stackarn, vi håller ju på att byta foder, och naiva jag trodde ju att det skulle gå bra eftersom han reagerade så bra sist han fick annat foder (fodret han var van vid finns inte att köpa här) så jag trodde ju som sagt att det skulle gå bra nu också, men icke... han är väldans lös, även att han lyckades trampa i sin egen skit nyss då vi var ut, bläää!

Snart skall vi till vetrinären, har just fått reda på att det är bra mycket dyrare dit jag ska, men om jag ska gå till berguven får jag vänta flera dagar, och jag är less på att vänta nu! ! Bäst för Rambo att ta det så snart som möjligt också!

Nu ska jag ringa och höra vad vi får betala för att försäkra Rambo, tänkte pressa priserna lite, då IF visade sig vara billigare än Agria, och Martin har alla sina andra försäkringar hos länsf. tänkte vi att Agria kanske kan droppa priset litegranna! Får se... skall ringa nu.. BRB

gäller ditt ärende hund, katt eller övriga smådjur? Tryck 1

vill du teckna försäkring? tryck 1

Alla våra handläggare är för närvarande upptagna, men vi besvarar ditt samtal så fort vi kan

Du har nu köplats nummer 11

du har nu köplats nummer 11

du har nu köplats nummer 8
 
du har nu köplats nummer 7
.............................................

Är det inte underbart med telefonkö så säg?!!!!!

Kan ju fortsätta skriva nu medans jag väntar på att dem ska svara, jag har köplats nummer 5, hihi!

Idag börjar Martin jobba igen, han har eftermiddag denna veckan, så han börjar kl. 13 och kommer hem vid halv ett inatt! Rätt skönt å va ensam ibland också, man måste det liksom!

oj, nu är jag nummer 2.. bäst jag förbereder mig med lappar, personnummer o grejjer.. BRB

Sådärja, nu är han försäkrad
Men jag måste ringa och komplettera med lite uppgifter efter jag har varit till vet.

Nej nu måste jag verkligen sluta skriva, för jag har absolut ingenting mer intressant att skriva om!

adjöss!
 Martin och bebis gosar

                                           

                                           

Valborg

Hej å hå!

Jag var lite orolig hur Rambo skulle hantera alla smällarna igår, men det visade sig gå jättebra, Rocky fick vara hemma (då han blir sjukt nervös av alla smällarna) medans vi var hos grannen och åt lite efterrätt (mat åt vi hemma) och eldade majbrasa, Rambo var med oss, tordes inte lämna han med Rocky, påfall han skulle se hur rädd rocky var så kanske han skulle bli rädd också. Men när dem väl började smälla smällare kunde jag pusta ut, han brydde sig inte ett dugg, han hoppade till en gång eller två när det vart många smällar på rad, men det gick långt över förväntan! *Skiiitstolt matte*


Jag gick hem tidigt för att vara med Rocky, och han var som väntat ett nervvrak, han näst intill hyperventilerade och vankade av och an här hemma, gick inte å få kontakt med honom. Men tillslut fick jag honom att komma upp i sängen till mig, osså killade jag han på halsen, magen och bakom öronen i ca. en timme tills han äntligen la ner huvudet på kudden och började andas lite mer normalt, men då är det nån jävla unge som smäller mer smällare så han far upp som ett "jehu". Ååh, vad arg jag blev, men men.. det är ju ändå sista april och jag vet ju själv hur roligt jag tyckte det var med raketer när jag var liten! Men det var just att jag precis hade fått honom något sånär lugn, osså brakar det loss igen, det var DET jag störde mig på. Idag däremot har jag inte hört en enda smällare, och inte Rocky heller verkar det som, för han är lugn som en filbunke.

Jag har varit och panikhandlat hundmat idag, skulle ju ha köpt på djurmagazinet istället, men då det är stängt blev det ICA, jaja, duger väl det också, men jag e så innerligt förbannad på att inga livsmedelsbutiker har 14-20kg säckar med hundmat (för valpar) och är det någon som har det så har jag missat den, för jag har letat som en galning. Så jag måste helt enkelt byta foder till något som finns att köpa på storsäck! Det blir på tok för oekonomiskt att köpa 2-3.75kg påsar när man har en hund som äter upp en sån på några dagar bara! Nej.. stora säckar blir det i framtiden. ska rådfråga vetrinären imorgon vad hon rekommenderar, han skall ju dit och få spruta och chippas imorgon, lillstackarn! Hoppas han inte gnäller på tok för mycket, det gör ont i mig när han e ledsen!

Näni, nu ska jag gå ner och se hur Martin mår, han är lite "däven" (han kom på att det var det ord som passade in på honom idag) idag! Vart lite sent och lite mycket dricka igår.

Ha det så bra!

RSS 2.0