Ordning på torpet



Nu har jag äntligen fått tummen ur röven och kontaktat en studievägledare på komvux ang. mina framtida studier där. Känns jättebra, väntar bara på att hon skall höra av sig. Jag har även mailat rektorn på min gamla skola ang. mitt betyg. (jag måste få det hemskickat IGEN, tycks ha tappat bort dem 2 kopiorna jag hade)

Nu ska jag gå in på platsbanken och söka lite jobb, sen ska jag dammsuga trappen samt övervåningen (någonting jag dragit ut på väääldigt länge)

ÄNTLIGEN blir det lite ordning på mig också. Efter att Linda och jag pratat igår om att ingen annan kommer att ta tag i mitt liv åt mig så sa jag åt mig själv att nu jävlar är det dags. Jag måste få lite ordning på saker och ting, och först och främst måste jag ha en utbildnig och ett jobb.

Jag är trött på att vara såhär:
image219


Ikväll ska jag åka till Linda och skråla lite.
Plus att jag måste panta alla våra burkar, tomglas och flaskor. Vi har en och en halv sopsäck full.

Kul grejj

Ni måste läsa inlägget under detta också...! (det ang. B-Människor)


Såg denna i min kusin Cissis blogg.

Gör såhär:
Bläddra bland kontakterna på din mobil.
- Stanna slumpvis.
- Ta namnet och sätt som svar.

Nudlans tips: bläddra snabbt som attan så du inte 
kan räkna ut var den kommer att stanna.
Tjuvkika INTE under bläddringen.

*

Hej, jag heter Arken

Jag är jättekär i Cissi
men jag tycker att Emil är snyggast.

Den fulaste på hela jorden är Ica Banken, (hm?)
fast Johanna (lillasyster) är nästan ännu fulare.

Jag tycker att Kattis är helknäpp,
men Lena (plastmamma) är nog den mest korkade person jag vet.

Hetast i universum är Micke Backlund,
och Ninna kommer gå längst i livet.

Hejdå, nu ska jag gå och ha sex med Pizzan. (Det är den i stöde, ifall det skulle spela nån roll, hihi)



En annan rolig sak jag såg i någons blogg är

Googla på ditt namn, lägg upp första bilden som listas.

Här är min bild (ellenor)

image218

VARFÖR ligger det en hårig karl under mitt namn? VAVAVA??

Jag är en B-Människa.


En B-Människa är en människa som mår bäst av att sova ut på mornarna och vara vakna sent på kvällarna/nätterna. 
   I större delen av mitt liv har jag sagt till folk att jag är en kvällsmänniska, vissa håller med och andra anser att det inte finns något sådant, utan det är en vanesak. Men vet ni? Det är vetenskapligt bevisat att vissa människor helt enkelt är kvällmänniskor och vissa är morgonmänniskor. Även kallade A och B-människor.

Jag ser just nu på en dokumentär om just detta på 2:an.
Där är en karl som har 26 timmars dygn, han är vaken och arbetar i 18 timmar, sen sover han i 8. Han kliver upp vid 11 och lägger sig klockan 3, på sommaren däremot går han tillbaka till 24 timmarsdygn, varöfr har jag inte riktigt listat ut ännu, men det har med ljuset att göra (slog just på kanalen)

Lite snabb och inte direkt exakt matte ger resultatet att jag har nog ca 25-27 timmarsdygn, jag mår allra bäst då jag får sova till ca klockan 10-11 sen går jag och lägger mig igen allt ifrån 1 till 3. Hur jag än gör faller jag tillbaka i denna rytm, så det måste ju vara normalt för MIN kropp?!! Detta ställer ofta till problem hemma hos oss, då min Martin är en extrem A-människa, han stiger gärna upp vid 7 tiden (även på lediga dagar) och lägger sig vid 21-22 (då han inte jobbar) Då är jag som mest pigg, och det är ALLTID på natten/kvällen jag får för mig att städa, på dagen har jag ingen som helst motivation till detta =(

Men tro mig, jag önskar verkligen att jag dög till att kliva upp klockan 8, städa och dona, laga mat, se lite på tv sen gå och lägga mig. Men riktigt så funkar det inte för mig, men men. Sån e jag!

Är ni A eller B människor där ute?
Läs gärna detta och detta
(jag finner detta väldigt väldigt intressant som ni kanske märker)


Här är ett test ni kan göra:

Test


Här är mitt resultat:

Vilken dygnstyp är du? Detta test bygger på Dygnstypindex utvecklat av Karolinska Institutet.
Du är en extrem kvällsmänniska
Samhället är dåligt anpassat efter dig, trots att du förmodligen är lika effektiv som andra, dock kanske först på kvällen. Kanske är ditt inre dygn lite längre än 24 timmar, vilket gör att du kan få för lite sömn när du anpassar dig efter det vanliga dygnet.

hemma igen

Nu har jag varit barnvakt till lillasyster. Det gick bra =)

Jag är lite illamående, har nog ätit för mycket mat eller nåt. Åt även en Kiwi, det var nog flera år sedan jag sist åt en kiwi.

Nu har jag tänkt spela lite sims 2, sedan gå och lägga mig. Jag har t.o.m ställt klockan på 8 imorgonbitti, mest troligt är nog att jag inte kommer att kliva upp, men man kan ju alltid försöka. Jag är så less på att sova hela morgonen och sen bli alldeles mosig i huvet av för mycket sömn! Nog för att jag behöver mycket sömn, men inte fult SÅ mycket =)

Jag ska beställa en sak från en internet sida nu, spännande. Ni får se när jag har fått den *hihihi*

Ibland blir man vansinnig!



Ja, totalt "slita-av-allt-hår-i-ren-hysteri" vansinnig. Jag hade just skrivit ett långt inlägg om att jag ser för mycket på tv, om en massa skitserier som ändå är bra, om att mina barn skall minsann ej få ha tv:n som barnvakt...
Att JAG ska vara barnvakt ikväll, mm mm..

Osså skulle jag uppdatera och ALLT försvann. Ja, jag blir vansinnig.

Får se om jag skriver om det sedan, men nu blev jag alldeles för less =(


Bara så ni vet är jag tillbaka i blogg världen igen nu, har haft en liten bloggsvacka,. Men nu är den över.

Bajj bajj

Picasso


Fy
Jag slog just på Idol, och vem får jag se? Jo Marie Picasso (första gången jag ser henne någonsin) och vilken jävla trut människan har. Usch och fy, ful va hon!
   Och med detta menar jag ju självklart att jag är snyggast, bäst och vackrast!!! INTE! MEN, jag påpekar gärna då jag ser nån fuling på tv. Hon är ful, punkt slut.


Jag har iallafall nyss kommit hem från jobbet, jobbade till 20.00
Då Martin kom hem vid halv fem i eftermiddags hade vår älskade hund Rambo gått upp för trappan (trots min barrikad) Gått in på toaletten, hämtat en en påse med toalettpapper (6st rullar) burit in dem till sovrummet, upp i sängen med dem, där tuggat i sig nån rulle samt totalförstört några, hämtat upp några strumpor, tröjor samt min ENDA BH, och ätit upp mer än halva den. PLUS att han åt upp mitt täcke (som tur var, var den inte våra svindyra duntäcken, för dem hänger på tork, hade det varit dem så hade jag definitivt grinat blod kan jag lova)
    Ja vad fan ska man säga. Det var FEL av mig att inte sätta en grind för trappen, (den satt i vardagsrummet) Det var FEL av mig att inte stänga toalettdörren eller Sovrumsdörren. FEL av mig att inte gå med Rambo i minst 3km.

MEN.. detta var definitivt sista gången jag lämnade honom ensam utan att sätta för i trappen ordentligt.

Martin har lovat mig att bekosta en ny BH, då det var min enda och jag har inga pengar att köpa en ny. TACK snälla rara Martin =)

Bilder kommer sen!
(Nu åker resterna av min BH i pannan, uffa vad vemodigt, det var en alldeles ypperlig BH. Tyckte om den hemskt mycket. Men men, det var ju dags för en ny iallafall)



Det gick iallafall jättebra på jobbet, skönt att jobba igen efter att ha varit hemma på tok för länge.
Ska jobba Natt imorgon också. Men först ska jag och systrarna på birsta, sen ska jag och Martin äta middag hemma hos dem och efter DET ska jag jobba
   Fy vad mina benhinnor värker efter att ha sprungit omkring på stengolv en hel dag.

Nu ska jag och Martin kika på skokanonens hemsida =) Har äntligen fått honom att inse att han behöver nya skor.

Natti Natti!

Bajs


Bajs funkar bra som rubrik då man inte kommer på något annat, kanske beror det på att jag aldrig kommit ur kiss och bajsåldern, eller så är det bara ett faktum. Vem vet?!

Tråkigt
Ibland är livet surt, igår ringde Björn och frågade om jag ville köra med honom till Luleå idag och komma hem ikväll/natt typ, och ja självklart vill jag det. Som sagt i något tidigare inlägg är jag i desperat behov av pengar, jag funderade på det ett tag med Martin, som för övrigt tyckte att det var en jättebra idé (själv tror jag bara han vill vara ensam nån timme, haha) iaf. så kom vi på att vi har en liten möbelmarodör hemma vid namn Rambo. Han kan INTE lämnas ensam nu förtiden i mer än ca 2 timmar, då äter han på lister, tapeter, golv. Jag försöker intala mig själv att detta bara är en fas, men man vet ju aldrig =( Normalt är han instängd i hallen, där vi även har alla våra skor, det resulterade i att vi fick skaffa skoskåp, efter att han hade ätit i sig ca 7 par skor. men nu kommer han iaf inte åt dem. Nu gnager han på trappen ist, samt alla lister och som sagt tapeter.

   Hur som helst, i ett försök att ha honom tillsammans med Rocky (Hundar ska ju klara sig bättre ensamma med en kompis) fick dem båda vara ensam i köket i några timmar medans Martin och jag var på fest. Jag mötter av denna synen då jag kom hem:

                          

För min del gjorde det egentligen inte att han käkade upp stoppningen på kökssoffan. för den skulle ändå bytas, men det är ju faktiskt principen. En hund ska INTE gnaga på det viset. Självklart är detta inte Rambos fel, det är jag fullt medveten om, det är sällan hunden fel om den är "jobbig" på något vis. Det jag/vi har kunnat gjort för att KANSKE förhindra detta vara att 1.Komma hem tidigare (blev borta lite för länge) 2.Gå en LÅNGpromenad innan instängningen (p.g.a tidsbrist blev det bara en normallång rastning). Samt att inte ha honom i köket öht. Fram till detta hade han bara fått varit ensam i hallen, och det har överlag gått bra, med undantag från en heel del söntertuggade och helt uppätna skor mm..

Jaja...  Nu får han iallafall vara i hallen igen, ensam. Men han är en riktig gnagare den lilla fisen.



Muffins
Igårkväll bakade jag double chocolate muffins. Mmm.. det smakar typ som kladdkaka i muffinform. jag tog kort som jag skall lägga in sedan, kameran är på övervåningen nu och jag orkar inte springa och hämta den.
Men dem var iaf. hemskt goda och lätt beroendeframkallande.  (ääh, jag var tvungen att gå upp iallafall, så nu har jag hämtat kameran)
                                                         
Fläskfilé
Idag måste jag åka till Matfors och lämna tillbaka en fläskfilé som jag köpt där som är dålig. Den luktar rena rama helvete. För tillfället ligger den TÄTT paketerad i kylen, knappt att jag vill ta i den ens =(

Kylskåpet
Om ni är trogna läsare vet nu vid det här laget att vi har haft kylskåpet (fast vi använde bara frysdelen) ute på bron, vilket kanske inte direkt sett överdrivet snyggt ut. Så igårkväll drog Martin kablar och grejjer ut till uthuset, kopplade in ett vägguttag samt grävde ner kabeln. Sen drog vi kylskåpet på snölassen från bron till uthuset, vilken syn =) Det blev iallafall jättebra, Martin kopplade även in en lampa där inne, så att mörkrädda jag törs gå dit =) Sen en ytterligare åtgärd min älskade gjorde enbart för min skull, var att koppla uttaget till en dosa, så att jag kan tända lampan inifrån =) Han är bra snäll min Martin.

Bbrrr...
Imorse då jag vaknade frös jag som en TOK. Vilket kanske inte var så konstigt, för då jag kollade på termometern stog den på TOLV grader, brrr...  Däremot inne i köket där dörren varit stängd var det 16.6 men uppe var det som sagt myycket kallare.. fy! Dem tiderna närmar sig nu, nu kan man inte ligga och dra sig om mornarna, nu är det bara att kliva upp och elda. Uffa!
                                           image208  

Nu har jag iallafall satt igång o eldat. men jag har inte släppt ut värmen till elementen ännu, just nu håller jag på o skaffar varmvatten (snart är det 100grader, DÅ ska jag släppa ut det. det smäller så härligt i elementen då =)  )

Eld är vackert!
 



Jag tycker att just den HÄR tiden på året är FUL. Nu är alla träd redan brun orange, och gräsmattan är full i löv (ja det är ju visserligen individuellt, vissa krattar ju faktiskt, haha)
Men iallafall är det fult ute nu.

 


Nä, en sån här dag vill man bara krypa ihop som en liten boll i sängen bland duntäcken och dunkuddar. Men INTEDÅ, dags att ta tag i sitt liv =)

        



NU ska jag ta tag i mitt liv (Och tvätten, hihi)

Lite bilder


Ja som den stolta "mamman" jag är till mina tre pojkar måste jag lägga in lite bilder. Ni andra "icke djurintresserade" får väl klicka vidare =)

    Gopojkarna myser!

  Hm, att han aldrig lär sig att katten är VASS!!

   Efter att ha vunnit slagsmålet med Rambo Kan han sova ostört. 

  Är man trött så är man.

       Mammas Lilla Groda ;)

    (Det är Rambo som tuggat sönder soffan)




image200 
Hm, Stödes största knähund kanske? Han älskar att sitta i knät på en! (Observera att han väger 45 kg) Eller ligga tätt intill i sängen, vill ha kroppskontakt helt enkelt.
(Är nå skit på linsen!)

image198     
Osså en bild på Rocky såklart =)
Gammpojken blir ju 12 år om 5 dagar. Värt att fira!!

Äntligen


Jobb
Min lilla lapp till bossen igår tycks ha fungerat. För ganska nyligt ringde hon och erbjöd mig att jobba fredag kväll 12-20 och lördag natt 21-07. Passar mig utmärkt, blir ju lite OB o så också!
Skönt att äntligen jobba, jag blir knäpp av att bara gå hemma, hoppas bara jag får lite dagturer nästa vecka, men sån tur har man väl ändå inte =( Men men, det gäller att ligga i och hela tiden visa att man gärna jobbar, annars ringer dem inte.

Middag
Det enda lilla kruxet är väl att vi skall på middag hos min pappa och styvmamma på lördagkväll, men nog må man ju ha ätit färdigt tills att man ska till å börja. Får väl äta lite tidigare isf då =)

Nattsudderiet
Hihi, igårkväll lyckades jag gå och lägga mig lite tidigare faktiskt. (läs föregående inlägg om ni undrar varför)
Men klockan blev likt förbannat strax över ett innan jag kom i säng. Halv två innan jag slog igen ögonen, låg och spelade Tetris på mobilen ett tag nämligen.

Nu ska jag kika lite på räddningspatrullen (älskar tecknat) och äta mig några smörgåsar.

Vilken massa skitsnack


Gud vad patetiska folk kan vara alltså, och vad mycket skitsnack som kan komma från en människa. Läs här.
Jaja, nu har jag fått det ur mitt system.
Uppdatering:
Sidan e nerlagd, vilket bara bevisar det jag säger.

Hoppas ni tittade på kanal 3 klockan 20.00 idag, det var nämligen grannsämja då, och min fd. granne var med. Hihihi, snacka om att han gjorde bort sig, undra om han ångrar att han va med i det programmet öht nu =)

Huljen e som jag nämnt förut min hemby, den sinnessjuke karln i fråga var min typ näst närmaste granne!
Även detta är ju bara patetiskt

Jaha, nu har jag fått ur mig lite aggressioner mm. Nu är det dags att berätta vad som hänt idag!


Nattsudd
Jag har visst gått och blivit en RIKTIG nattsuddare, jag har alltid föredragit att sitta uppe sent, men nu börjar det gå överstyr. kl. 2.40 gick jag och la mig inatt, lyckades trampa på Rambos förbaskade pipleksak två ggr så att Martin vaknade, han var måttligt glad kan jag säga er. Har tjatat hela dagen om att jag måste ge fan i å va uppe så sent, åtminstone då han har förmiddag, jajaja. Jag ska skärpa mig jag lovar.

Fränsta
Då jag vaknat till mig, städat undan lite hemma och donat for jag iväg till Fränsta, till Torpsro närmare bestämt. Var tvungen att lämna in lite papper så jag får nån lön nästa månad, den blir inte direkt stor, det kan jag lova, har räknat med max 4000kr. Hur ska man klara sig på det va? Jaja, med det i åtankte skrev jag en lapp till chefen (som hade slutat redan) om att jag jobbar mer än gärna framöver, och att det är bara att ringa om dem behöver nåt. Kan va bra att påminna dem ibland =)
   Sen tog jag även på mig att jobba julaftonsnatten (om det inte visar sig att hon redan satt in någon annan då)
Först t'nkte jag nte ta det, det är ju ändå julafton, men vad tusan, klockan 9 på kvällen har man ju ändå julaftonat färdigt. Samt att det är BRA betalt =)

Middag
Till midag blev det något så kulinariskt som stuvade makaroner och köttbullar. Men ack så gott.. Mmm!! Har ingen aning om vad jag skall göra imorgon, Martin är sugen på köttfärssås, men uscha det är verkligen inte jag. Har blivit lite väl mycket kötträtter på sistone. KAN hända att jag gör moussaka, det är ju köttfärs i det. Jag får SE hur jag gör!

Motion och galen kisse
klockan halv sju i eftermiddags var hundarna alldeles uppåt väggarna, dem behövde motion och det NU!
Så det var bara att ta på hundarna reflexer, ta på mig en ful reflexväst och behe sig ut. Vi gick ungefär 4km,  och gissa vem som följde med HEEELA vägen, jo Ozzy, jisses, skojjigare katt får man leta efter. Han följde oss precis hela vägen, bara en par meter bakom oss. Han är helt utslagen nu, ligger på kökssoffan och tar igen sig. Han är ju inte van att vara ute på så långa rundor han, han håller sig nämligen väldigt nära huset. Han är alltid ute, men som sagt, väldigt nära huset, och han kommer alltid då JAG ropar/visslar på honom. Om Martin visslar kommer han inte, hihi, Mattes lillpojke.!

NU
Nu sitter jag och ser på det alltid lika spännande Desperate Housewive´s och det tänker jag fortsätta med i 20 min till. Sen får vi se vad det blir, kanske lite sims sen sängen!

Jaja, nattinatti!

dumma internet



Internet
Ja eller snarare bristen av den varan. ADSL:t har inte funkat på hela kvällen, då jag väl insåg att detta är ett problem som varken min dator, martin eller jag orsakat ringde jag till support, men hade dem öppet? Nej för dem stängde 4 förbaskade minuter tidigare. Deras automatiska telefonsvar rekommenderade att gå ut på nätet och läsa deras supportsida.. Ja men hur i hela helvete skulle jag göra det hade dem tänkt. Dumma telia. Jaja, jag spelade lite Sims 2 i en och en halvtimme ungefär, sen försökte jag reparera igen, då funkade det. Hääärligt!

Bubblor
Japp, sådana finns i min mage, jag är väldigt gasig och bubblig i magen, skitjobbigt. Men jag misstänker vad det beror på. Kan vara så att all frukt jag ätit idag hjälpte till!
Inte hjälper det att gå på toa heller, ska ta mig en samarin nu o se om de gör nån skillnad. annars är det väl bara att vänta ut det! Bara jag slipper magknip, fy. Jag HATAR magknip!

Linnea
Det är namnet på min 7:åriga lillasyster. Henne har jag varit barnvakt åt ikväll. Jag hade precis satt mig tillrätta i fåtöljen och gosat upp mig med en filt och min kära dator, proppmätt efter middagen. DÅ ringer min mamma, hon skall på sista dagen av hundkursen och hennes karl kunde inte komma hem tidigare så hon var utan nån som kunde passa Linnea, och systerlig som jag är (INTE ALLS, det krävs svåra övertalningsmetoder för att jag ska passa Linnea, vi kommer inte riktigt överens, ja jag vet att hon e 7, men hon har gått mig på nerverna sen den dagen hon såg dagens ljus) for jag dit, jag fick en glass och en yoggi för besväret, haha! 
 

Natta
Kom hem 21.30, gick och pussade Martin godnatt (han har förmiddag så han lägger sig vid 20:tiden) och sen konstaterade jag ju som sagt att Telia är dumt i huvudet,spelade sims och nu sitter jag vid internet och bloggar samt läser massa spännande fakta om allt möjligt, internet är en ypperlig källa till kunskap. Kan hända att jag är ett geni nu, så många timmar jag spenderar vid internet varje dag ;)


NU
Nu ska jag gå och kissa, äta en kylskåpskall apelsin, datanörda lite sen sova i ca 9 timmar! 

Natta!
 

Lördagkväll+Söndag


Bakis
Igår när Martin kom hem efter repningen var han så fruktansvärt bakis så jag fick skicka honom i säng. Han såg helt förstörd ut.

Huljen
Vi hade ju pratat om att åka till Huljen och hälsa på min pappa, Lena samt Sanna och Johanna. Men det slutade med att jag fick åka själv, men det var mysigt det också. Vi såg på tv och pratade hela kvällen, sen vid 22.45 for jag hem igen, då hade Martin piggnat på sig, så vi satt och såg på tv i några timmar sen la vi oss i sängen.. Och såg på tv =) Denna förbannade tv:n.

Söndag
Imorse efter jag vaknat till mig (sov till 12) busat med hunden och ätit ett äpple for vi till Björn, Veronica och Elias, Erik var dock inte hemma. Satt där i ett par timmar och pratade och skrattade. Åt en o en annan kaka också, hihi! Sen då vi for därifrån köpte vi med oss Mexiskrov från sperrings, egentligen var jag inte alls hungrig, men det gick ner ändå!

Nu
Nu sitter vi och tar igen oss i soffan, efter den extremt jobbiga dagen vi haft not.
Jag skulle kunna lägga mig och sova nu, men neejdå! Jag ska fara till Linda sen och sjunga lite. Men vi har inte hörts idag, vilket vi skulle, så jag vet faktiskt inte hur planerna ser ut just nu. Jag känner mig ohälsosamt lat. Vad jag egentligen behöver är en ordentlig promenad. Kommer jag gå ut och gå? Nej förmodligen inte. Tar det imorgon istället.

Imorgon
Imorrn skall jag åka en sväng till Fränsta, sätta upp lite lappar om halloween samt gå in på jobbet och kräva lite jobb =)

Adjöss på ett tag

Lördag


 

Tjenis Penis!


Grannarna
Igår efter middagen ringde Kent och ville att vi skulle komma över, Inger satt nämligen och såg på Idol, vilket Kent inte ritkigt är lika förtjust i =) Så vi (JAG...!) städade undan efter middagen, körde en diskmaskin och sen gick vi dit. Snacka om löjliga familjen på promenad, det var Jag, Martin, Rocky, Rambo och OZZY.. Hihi. Vår kisse e så himla rolig, så fort vi går någonstans då ska han med. När jag går på promenad med hundarna får jag stänga in ozzy, annars följer han med, heeela vägen, även om jag bestämmer mig för att gå runt bränslan. Tillslut blir han så trött av allt springande så han lägger sig och flåsar med tungan ute, det ser hysteriskt roligt ut. 
   Iaf så trodde jag inte att Ozzy skulle följa igårkväll för han var fullt upptagen med att leka ihjäl en råtta, men då han såg att vi gick så spottade han ut den stackars halvdöda musen och sprang efter oss, sen var vi hos Kent och Inger till kl. 2.30 och Ozzy var med hela tiden, ibland gick han ut för att kolla läget, men sen var han bara inne med oss.. Rolig kissekatt det där. Rocky och Rambo fick däremot vara ute dem sista 2 timmarna, dem hade nämligen varit och grävt någonstans och såg ut som någonting ur en skräckfilm.

Repa
Martin är och repar med sitt band nu, Sobvs <-- förkortning..! Dem har bestämt sig för att heta (kanske det längsta bandnamnet här i krokarna??) The snake och Babylon and the Venerable Scoundrels. Ja jisses! =)
Ja dem är ju som sagt och repar nu, dem har "spelning" på Stödehuset på Halloween, vi håller på att ordnar en "rädda-fjongstock-fest" och alla intäkter går till Thomas o Micke.
  Så kom till Stödehuset den 3:e November. Det är flera olika band som skall spela, min sambo är med i två av dem.. Haha! Värsta rockstjärnan ;)

Flygfältet
Ja nu ska jag och Kattis ta med hundarna till flygfältet igen och låta dem springa av sig.

Gårdagens cykeltur ju
Jag har ju glömt att berätta hur det gick igår, jag skrev ju att jag skulle cykla till ICA och handla sen cykla hem igen. Det GJORDE jag, hahaha! Men det är faktiskt inte att rekommendera, tur det bara var en nerförsbacke på vägen hem, annars hade jag säkerligen ramlat. Det är nämligen så, att en cykel (iallafall min) blir himskans svårstyrd när man har en cykelkorg full i matvaror. Framhjulet liksom wobblade fram, läskig känsla. Men ack så nyttig jag kände mig när jag kom hem. Får se till att röra på mig lite idag också!

Fresh
Nej nu skall jag gå och fräsha till mig lite. Eller så skiter jag i det utan bara sätter upp håret lite fult och borstar tänderna, ja.. Så blir det nog. Herregud, hur noga ska man måsta vara en lördag eftermiddag? =)


Ambitiös


Cykeltur
Ojojoj vad duktig jag tänker vara nu!
Jag skall nämligen bege mig till ICA, på cykel. Ja visst ni läste rätt, hihi! Martin har beställt mat idag, så jag måste ner på ICA för att handla lite ingredienser som saknas.
Det blir iallafall fläskfilé, hemgjorda pommes frites och morotsstavar i ugnen, hemgjord vitlökssås och grönsallad. Vad gör man inte för sin kära sambo som har jobbat och slitit i en vecka medans jag varit hemma och latat mig (Inte ALLA dagar, men ändå)


Jobb
Detta fick mig att osökt komma och tänka på min jobbsituation, samt ekonomi.
Därför skall jag, innan jag beger mig till ICA, gå igenom ALLA jobb på platsbanken. Jag måste ha ett jobb och det lite snabbt, blir smått panikslagen när jag tänker på hur jag ska klara ekonomin framöver, det är ju snart JULÖ för bövelen.

Aja... hejdå!

Fy och Blä



Inatt då Martin kom hem var han lite hungrig, så han tog en korvsmörgås. Men dröm om min förvåning då han kletar på KAVIAR på korven.. Fyfyfy så äckligt.
Jag var bara tvungen att säga det, er ge er bildbevis!

                         
Vad som bör tilläggas är att det blev INGEN godattpuss för honom...!

Långtråkigt


Maaat
Åh, jag r hungrig. Skön känsla, har inte känt hungerkänslor så mycket denna veckan.. Säkert förkylningen som spökar! Men nu är jag rent utav hungrig, skulle kunna döda för ett skrov på Big Boy, hehe!

Men det jag egentligen är mest sugen på är köttbullar och stuvade makaroner med ketchup. Skulle egentligen handla mjölk idag så jag kunde laga till det, men det glömde jag bort, osså åt jag lite fläskig korv hos Cissi, och det var också gott!
   Men imorgon MÅSTE jag verkligen göra stuvade makaroner och köttbullar.
Åh, snart rinner tandvattnet på mig, måste ha något att äta och det NU! Men vad, här finns ju ingenting..

Flygfältet
Hundarna hade iallafall jätteroligt idag! Tills det att Khanis och Rambo inte kunde hålla det på en lekfull nivå längre så dem började bråka lite, men efter några arga rop från mig och Kattis gav dem upp. Rocky var överlycklig, sprang omkring och tyckte att livet kunde inte bli bättre. Det är så härligt att se honom när han får komma ut i naturen och röra på sig. Promenader i all ära, men inget går upp mot att springa lös i det fria. Man skulle ha varit hund ändå!

Cissi och Oscar
Jag hälsade på Cissi och Oscar förut ikväll, mycket trevligt besök. Blev till och med bjuden på fläskig korv, det ni =) Även att jag hjälpte Cissi att göra morotsstuvning, så nu kan hon stuva morötter så det står härliga till. Oscar var så himla rolig, det är helt otroligt vad söt en liten pojk kan vara. Sen är det så roligt nu då han är större, han går, pratar (visserligen hällre än bra, men ändå, hihi) och busar omkring huur mycket som helst. Bebisar är ju självklart hur underbara som helst dem med, men åh vad söta dem är då dem blir äldre!

Oscar matade mig med smörgås även, hihi! Mer om det kan ni se här, orkar inte skriva samma sak som Cissi typ.

Här kommer några bilder som jag tog under kvällen.

              
   
  
Nu ska jag göra en räd i kylskåpet.
Natta


JajajaJA!! Jag skriver väl då!


Hej igen
Efter mycket tjat från egentligen bara EN person så börjar jag väl skriva igen då.
Jag har lidit av vad som måste vara en författares (jag påstår alltså inte med detta att JAG är en författare) värsta mardröm, idétorka. Trots att lite halvroliga saker hände i mitt liv kunde jag inte för mitt liv komma på något roligt att skriva om dem.

Släpp fångarne loss det är.. höst
Nu snart (om en halvtimme närmare bestämt) skall jag och Kattis ta med hundarn till flygfältet så dem får springa av sig. Jag har så attans dåligt samvete för mina hundar, jag har varit krasslig i en vecka nu. Väldigt väldigt ont i halsen, snorig och feber. Inte alls roligt, och dem som fått lida mest är nog ändå hundarna, dem har fått i princip ingen som helst motion. Rambo som bara är 9 mån lider nog mest av det skulle jag tro.Rocky han ligger mest som en soffpotatis hela dagarna.
    Men nu skall det som sagt bli ordning på torpet. Faktum är att jag smygstartade igår med en miniprommis på ca en km. Det var väldigt uppskattat från hundarna sida kan jag tillägga. Ja självklart från min sida också, men jag hoppade och studsade inte lika mycket som Rocky och Rambo, hihi!

Grey´s
Fyyy vad arg jag blev när Grey´s slutade igår. SÅ får det ju inte sluta, jisses, ska man måsta vänta en hel vecka för att se fortsättningen. Jag blir arrrg!!

Lortgris
Nu är det nog bäst att jag går och tvättar av mig lite, samt sätter på mig lite rena kläder. Jag vill intevisa mig bland folk som jag ser ut nu.
Håriga ben, flottigt hår och skitiga kläder. Jag tror inte att jag kan se sunkigare ut ens om jag försökte. Grattis Ellenor!!



RSS 2.0