Men kära nån

http://www.blocket.se/gavleborg/Emmaljungen_26019376.htm?ca=4&w=2

Man kan väl korrekturläsa sin annons? Alternativt be någon annan skriva om man vet med sig att man själv är värdelös? Sånt här stör mig.

Denna tjuriga feber


Devin vid middagen i förrgår. Han älskar mat min lilla gofis =)


Hela förra veckan samt veckan före det hade Devin feber, inte särskillt hög feber, men ändå feber. Var tydligen nåt virus som gick enligt BVC, men denna veckan har han varit frisk och gått på dagis igen, tills jag hämtade honom därifrån igår, då fick han feber igen, och inatt när han låg och sov hade han 39.5 i temp. Han är inte sjuk i övrigt utan det är bara feber.
   3-dagars febern hade han förra hösten, så det är det inte. Men jag är lite lur på öronen igen, det brukar ju kunna komma i samband med förkylning och Devin har precis blivit frisk från sin förkylning.

Jaja, vi får väl se vad som händer. Hoppas bara att han får vara pigg och kry nu, vi har ju planerat in en skoter och pulkdag imorgon. Jag och Devin har sett fram emot det jättemycket, vore trist om vi blev hemma för en dum feber som vägrar ge sig.

Just nu sitter vi i soffan och myser, kollar på Specialagent Oso och äter frukost. Blev sen frukost idag, Devin tyckte nämligen att det var en bra idé att vara vaken mellan  (ca) kl.3 och kl.5 imorse. Så vi låg och drog oss till klockan var över 9, härligt =)


Till tvillingarna


(I skrivande stund sparkar pojken i magen som en liten galning. . .)

Till Devin köpte jag INGENTING innan han föddes, eller jo, en barnvagn. Plus att vi fick ett babyskydd. Men vi fick låna så himla mycket fina kläder och vi visste ju inte vad det var för kön på filuren i magen, så jag köpte helt enkelt ingenting, hade heller ingen lust!
   Dessvärre hann/orkade jag inte packa en BB väska när förlossningen väl startade (2 veckor tidigt) så på Devins första kläder på BB stog det "Tillhör Landstinget"

Detta har jag tänkt undvika denna gång, tänker fortfarande inte köpa en en MASSA kläder, men liite vill jag nog minsann handla.
  Så nu har jag köpt hem nästan allt i klädväg som skall ner i BB-väskan, det som saknas är en par bodysar. Har till och med köpt två små nappar, lugn, jag kollade så dem inte blir "gamla" innan dem föds, och det var ingen fara. Undviker jag att förvara dem i solljus och så, så ska det inte vara någon fara.


Här är till jäntan:



-Två par byxor
-Ett par strumpor
-"vantar" så hon inte river sig
-Mössor
-En napp för prematurer och bebisar upp till 2månader

Och till pojken:



Samma saker men i blått.

Nu ni =)




Jag har sagt hela tiden att då jag väl blir sjukskriven ska jag ta upp bloggandet igen, och nu sitter jag här.. Sjukskriven å allt! Så då är det väl bara att ta tjuren vid hornen då antar jag.

Dock tänker jag inte skriva nåt inlägg av värde just nu, sitter nämligen och myser med en nybadad Devin i soffan, men ikväll alternativt imorgon då jag lämnat Devin på dagis lovar jag att skriva.

Några snabba fakta kan jag väl skriva ut för den som bryr sig..

Jag är i V.20+3 idag, det är en pojke och en flicka, alltså tvåäggstvillingar. Vi har inga namnförslag ännu, eller jo, två tror jag, men inget som känns riktigt rätt. Men vi är inne på ett "tema" så vi får se om vi hittar några innan tiden runnit ut.

Devin är stora pojken nu, 21 månader gammal, pratar för fullt, räknar upp till 10 (glömmer bort vissa siffror ibland dock) har glasögon (Är översynt precis som mor sin) och kommenterar dagligen bebisarna i mammas mage. Mammas stora kille =)

Men som sagt, återkommer ikväll eller imorgon med lite nya bilder och ett intressantare inlägg.

RSS 2.0