Middagsgäster



Idag har vi haft middagsgäster. Mycket trevligt om jag får säga det själv =)
Det var farmor, farfar samt faster som var här.
   Devin är så förtjust i sin farfar så ni kan aldrig ana. Martin påstår att det är för att de ligger på samma iq nivå (skämtsamt som ni kanske förstår) men vad det än är så är det roligt att se!

Maten bestod av klyftpotatis samt morotsstavar i ugnen och grillad kyckling. Grillat e gott.
Till efterrätt blev det äppelpaj och glass. Äpplen från våra träd, helt okej faktiskt!

Då dem åkt härifrån strax efter åtta la jag Devin och han sov nog innan han ens lagt huvudet på kudden, han var så otroligt trött.


Imorse då vi vaknat till oss här hemma (Jag och Devin alltså, Martin var och klippte gräset i stugan) åkte vi till Birsta med "mormor" och "moster". Devin fick en riktigt snygg lekmatta av sin mormor. Den hade kostat 599:- men var nedsatt till 299:- men inte nog med det, det var halva priset på DET. Så mamma betalade 149,50:- för en riktigt stor och fin matta. Vi som behövde en sådan också.
Tack mormor!!

Köpte även 2kg kycklingfilé för 99kr. Man får aldrig tveka på att slå till som Martin alltid säger ;)

På vägen hem blev det grillad korv på luddes, ååh så gott det var. Men ganska jobbigt egentligen att äta korv med bröd då man är riktigt hungrig. Känns bara retsamt för magen liksom!

Nu sover Devin i sin säng, Martin sover i fåtöljen och jag är törstig och kissnödig.
Måste åtgärda det ganska snarast innan det blir en olycka här. Men först måste jag bara berätta vad mer jag har köpt idag. Har nämligen fyndat på Tradera.

Kofta/cardigan från Lindex strl 68 randig svart grå En fin kofta/Cardigan som han kommer bli så fin i. Kanske ska få ha den efter sitt dop! Kolla även in Michaelas andra auktioner, mycket fina kläder!! (ps. två olika länkar, första är hennes blogg, den andra är hennes auktioner)

HELT NYA jeans från HM, strl 74Även dessa från Michaela.

Ny Bamsetröja, jeans och kofta stl 68 Dessa tre plagg betalade jag 76kr för. Bra pris ;) (Alltå bara kläderna på denna bilden)



Sådär, nu har jag hämtat mig något att dricka och att knapra på. Passade även på at knäppa kort på några av dagens fynd!



 Sol som piper då man trycker på den

 skallra med prasslande öron

 Mjukishjärta

 spegel

 flygfä med prasslande vingar.

Jag är riktigt glad över lektäcket. Fräsiga färger som han kan kika på =)


 5 pkt våtservetterför 95:-


Såhär ligger skrutten och sover just nu! Hihi ser nu att pyjamasen matchar sängkläderna, snyggt =)
Detta är nya favoritställningen. Han vägrar somna på annat sätt än detta. Men normalt är det högra sidan han vill ligga på. Men jag tänkte att jag måste variera det lite, så han inte blir platt på ena sidan bara ;)


Nu ska jag dricka apelsinläsk och äta ostkrokar. Mums =)


rackarns



Klockan blir nog mycket inatt också.

Måste ställa klockan varje timme inatt tror jag! Är lite (Läs: Väldigt) bekymrad över min mjölkproduktion. Sist jag ammade var klockan 7 ungefär. Sen pumpade jag ur nu vid 00-tiden. Jag fick endast ur ca 50-60ml. Det är INTE som det brukar vara. Normalt brukar det bli runt 150-200ml då jag pumpar. Och på morgonen kan jag få så mycket ur ETT bröst. Men nu har jag verkligen lite mjölk. Tur Devin inte börjat klaga än iaf.

Men som jag skrev i tidigare inlägg.. Pumpa pumpa pumpa...!!! Ska nog få fart på mjölken inom ett par, tre dagar! (Peppar, peppar)

En sådan använder jag mig av. Funkar kanonbra och är superenkel att använda!


I´m Back


Ja ni får ursäkta frånvaron. Men då vi kom hem från Växjö blev vi förkylda hela bunten, så orken har inte legat på topp. Men det är även så att Rocky blivit dålig, orkar inte gå in på alla detaljer. Men det är nog bara dagar kvar för honom, tycker det är så jobbigt att prata om så vi ger fasen i det helt enkelt!

När vi ändå är inne på dåliga saker kan jag berätta att jag misstänker att Devin tänker göra slut med mina bröst. Jag vet inte om det är så, men han beter sig sannerligen underligt. Då jag stoppar bröstet till hans mun gallskriker han och får världens utbrott. Ibland går det över om jag tar bort honom från bröstet, ibland går det över om jag handmjölkar ur lite mjölk så han får smak på det (då börjar han äta IBLAND) men oftast går ca 20 min innan han lugnar sig och börjar äta. Förut var det bara nån gång ibland han blev på detta viset. men nu är det ungefär en gång om dagen, idag har det varit två ggr. Då han blir sådär så låser sig mjölken för mig och då han väl lugnat sig och börjar äta kommer det inte särskillt mycket. Som tur är brukar han nöja sig med det som kommer. Men jag har börjat ge honom flaska innan han ska sova (med bröstmjölk som jag sparar i frysen)
   Jag måste börja pumpa ur mer mjölk. Har bara precis så att han blir nöjd, och ibland inte ens så mycket. Så jag skall pumpa och pumpa tills jag får igång en bättre produktion.
Om så är fallet att han tänker vägra mitt bröst (Vilket jag innerligt hoppas inte kommer hända än på ett tag) så kommer jag inte börja med ersättning. Jag har (uppenbarligen) väldigt bra mjölk, och vill att han ska få av den så länge som möjligt! Verkar ju bara dumt att gå över till ersättning om man har bra mjölk. Så det blir till att pumpa då!

Denna veckan har jag känt mig totalt värdelös. Har inte orkat göra någonting åt hemmet alls. Tog mig dock i kragen igår och dammsög samt torkade golven, men i övrigt är orken på minus. Antar att fökylningen och deppigheten gör sitt till. Mellan matningar av Rocky och Devin orkar jag mest bara sitta i soffan och leka med Devin. Känner mig som en riktigt dålig "hemmafru" Men men, nästa vecka hoppas jag att det är bättre.

Var in till Birsta igår och handlade en massa mat. Fasligt vad lite pengar det blev över denna månaden, blir verkligen till att snåla.

Nu har jag vräkt ur mig tillräckligt mycket tråkigheter, och då jag inte har något särskillt roligt på hjärtat så avslutar jag nog här. Får se om jag har någon lust att skriva imorgon. Martin kommer ju hem imorgoneftermiddag, så kanske jag ger faden i datorn imorrnkväll (inte särskillt troligt dock) Vi får se hur det blir. Men tills vidare bjuder jag på några bilder.

I växjö - Knubbig?! Jag?? ;) Till Devins försvar satt han på ett sådant vis att hakorna bullade upp sig, haha!



Mormor och Morfar hemma hos min morbror i Växjö.


På väg på bröllop. Martin leker fotograf och jag posar =)


 Martin klagade på att jag inte log som jag gör i verkligheten när han tog kort på mig. Så på detta kortet lurade han mig till att skratta. Anledningen till att jag inte flinar upp mig ordentligt på kort är för att jag ser ut som jokern i Batman då jag flinar.

 Nå? Ser ni likheten? ;)

Såhär sött låg Devin och sussade bredvid mig i soffan häromkvällen


Idag låg han i soffan och tränade magen/nacken

Kolla in luggen. Den går verkligen inte ner. Så fort hans hår torkat efter ett bad så krullar den upp sig igen. Han ser ut som Tin-Tin i profil ;)










Nej mamma, nu börjar det bli jobbigt..!


Nu ska jag pumpa ur lite mjölk och sen gå och lägga mig. Igår blev klockan 2 innan jag släckte datorn. Fy mig!

Jag åker bil med en 3-åring



Tadaaá
Drakborgen e för härlig =)

Helt slut


Åh, jag är alldeles färdig.
Dagen har varit allt annat än lugn.


Vi började på Polarn och Pyret där min lilla skotunge blev fotograferad. Han var så duktig så och flinade på alla kort, ser fram emot då dem dimper ner i brevlådan.
   Efter det begav vi oss till IKEA där lunch intogs, gulaschsoppa för min del med morotskaka till efterrätt. Väldans gott!
Då lunchen var uppäten var det dags för Birsta City, där inhandlades en sjal, ett halsband och 2 t-shirtar till Martin.
    NU var vi äntloga färdiga för Drakborgen, väl där åkte vi en massa kana, klättrade och busade. Jag åkte även dem där bilarna dem har där (Givetvis tillsammans med Oscar) ytterst roande =) Vi tog även en glasspaus, sen strax innan vi skulle hem satte jag mig och matade Devin, då passade han på att skita ner sig själv. Det RANN från hans rygg (gick liksom upp på ryggen ur blöjan) så Cissi fick komma och slita upp lakanet ur hans vagn som fick agera handduk. Det var bara att sanera pojken och byta kläder. Tur jag hade en massa ombyte med.
   Sist men inte minst stannade vi till på MAXI ica, där handlade jag grejjer till imorgon.

Devin ville sova redan 19.30, stackaren var helt färdig han också. Så jag la honom, men han somnade nog inte förrän klockan var strax över åtta. Blir nog en tidig natt igen (han vaknade klockan 3 natten som var)
   Då han somnat gick jag ner och förberedde fikat vi ska ha med oss imorgon. Jag gjorde en tonfiskröra som imorgon skall rullas in i tunnbröd. Jag skar miniköttbullar (ni vet sånna där goda med smak av chili) på hälften och la i en burk. Jag hackade lite purjo, skivade tomater samt sköljde stora salladsblad och la i en bytta. Tänkte att man får göra sin egna smörgåsar imorgon. Har ven en bytta med rödbetssallad. Det blir nog bra det. Ser redan fram emot fikat ;)

Jag hann även med att sortera lite räkningar och post som kommit + skriva en packningslista inför morgondagen. Men jag börjar bli lite orolig för den blev väldans lång. Jag har ändå bara tagit det nödvändigaste. Vår bil är i princip redan full iomed att devin ska ligga i baksätet + att hans stol ska vara där. I bagaget står vagnen, och ni som sett vårt bagage vet att där får inte plats NÅNTING mer.
   Så det ska bli VÄLDIGT spännande att se hur vi ska få plats med allting. Ujujuju...

Nu måste jag gå ner och vika samt hänga tvätt. Det är ett nedrans tvättande här hemma nu.. Sen skall jag plocka iordning lite innan Martin kommer hem.

Om vi inte hörs senare - Godnatt

Klara färdiga GÅ



Ja då är det bara att sätta igång med sysslorna för dagen. Jag hade ställt klockan på 8.00, men klockan 7 ville Devin ha mat så då var det bara att lyda order. Ingen mening att somna om efter det ju! Snart är tvättmaskinen klar, ställde timern igårkväll så att den ska va klar vid åtta så jag hinner hänga den innan vi åker. Nu ska jag leta några fler klädesplagg att ha på mig, har för tillfället på mig ett par jeans endast. Bör kanske skyla resten av kroppen också ;)

Devin ligger kvar i sängen och pratar, jag hoppas att han somnar ett tag till så jag får mer gjort. Jaja, har inte tid att sitta här.
Adjöss

Varför?


Varför i hela fridens namn stannar man uppe såhär länge? Jag är småbarnsförälder, borde gå och lägga mig klockan 22. Men neejdå, jag nattsuddar =(

Är stressad inför morgondagen. Känns som att för många saker skall hinnas med på kort tid. Hur ska detta gå?
Men mest oroar jag mig för morgonen. Vet inte vad varken jag eller Devin skall ha för kläder på oss. Och han som ska vara med på bild å allt. Nåja, det får lösa sig imorgon. Måste ställa klockan. NU ska jag sova

Åhh, det löste sig!



Martin ringde för ett tag sedan och sa att det löste sig med hundvakt. JISSES vilken lättnad. Hade förberett mig på att stanna hemma så det var en väldigt glad nyhet. 
   Blev ju så plötsligt att vi inte hade någon hundvakt, för det där har varit klart i flera veckor. också sätter hon igång och löper. Jaja, det visste ju inte dem att hon skulle göra. Synd iallafall!
Men som tur var löste det sig, och vi blir skyldiga er en rejäl middag!! TACK!!!

Devin har somnat för natten,
ska bli spännande att se hur länge han kommer att sova imorgonbitti. Hoppas att det blir längre än fem. Definitivt längre än 3 iallafall. Jag måste lägga mig i tid ikväll, då morgondagen är fullspäckad:

Direkt på morgonen skall jag bege mig till Birsta för att leta en T-Shirt åt Martin samt lite accessoarer till min klänning som jag skall ha på bröllopet. (Den är nämligen svart och tämligen tråkig, och då jag inte har råd med en ny får jag piffa upp den befintliga med lite snygga accessoarer (som jag hoppas hitta på nån rea)

Efter det blir det drakborgen med Cissi och Malin +Barn och kanske några till.
Det är så synd att devin inte kan uppskatta drakborgen ännu, men då han bli äldre ska vi minsann busa där =)

Då vi varit på Drakborgen skall jag knäppa kort på Devin på P.o.P sedan måste jag handla mat och efter det tänker jag åka hem. Skulle tro att man är lagomt less då.

Men det är inte slut på göromål då, nejdå Så fort jag kommit hem ska jag ställa iordning en tonfiskröra vi skall ha i mackor på väg ner till Växjö, dem blir nämligen godare om den får stå en dag. Även att jag måste fortsätta tvätta och städa lite här hemma. Aldrig roligt att komma hem till ett bombnedslag! (inte för att det är bombnedslag nu, men ändå)

Nu ska jag skriva färdigt min inköpslista till morgondagen, samt försöka få tag på Cissi för att diskutera samma morgondag! Ha det så bra, natti natti!

GAH!!



Jag tror jag blir vansinnig!
Jag ringde just till Telia och frågade var tusan min telefon samt simkort tagit vägen. Och dem hade inga uppgifter under mitt personnr. Så jag fick ringa till the phoehouse (det var dem som stod där och sålde) Hon såg mitt ärende men de hade inte skickat telefonen. Men skulle göra det omedelbart. Jag frågade när jag skulle få simkortet, och det sa hon att telia skulle ha skickat ut. Men icke sa jag.Så då bad hon mig skanna in avtalet och maila till henne. Vilket jag nu har gjort och väntar på svar. Jag blir så arg, hade ju velat haft telefonen + kortet innan helgen. ÅÅÅHHHH

TYPISKT



Åh vad less jag blir.
Han som skulle vara hundvakt åt Rocky i helgen kan nog inte vara det, hans tik löper nämligen.
Så typiskt. Jag hade verkligen sett fram emot att åka ner till Växjö, var ju ett tag sen man träffade släkten. Även att det var roligt att bara få komma iväg nånting, vi gjorde ju inte direkt någonting på Martins semester. Jag passade ju på att bli sjuk och opereras då, så jag såg detta som en minisemester. Men men.. Kanske att jag åker ändå osså stannar Martin hemma. Men det blir inte samma sak. Vill ju ha med mig honom såklart. Inte bara för min skull, utan även för Devins. Annars får dem inte träffas på nästan 2 veckor. (Denna vecka + Nästa vecka)

Jaja.. Karln ifråga skulle ringa upp om de mot all förmodan kunde ha Rocky, men det tvivlar jag på.
Fasen också =(

Hihi



Är det där ett tillåtet grepp? ;)

Gratis är gott!!




Igen..

Gå med här: http://gratisgrodan.se/page/index.php?referral=3513

Träsmak och svidande ögon



N har jag suttit i samma ställning lite väl länge i soffan plus att jag är så trött så snart somnar jag sittande här med datorn i knät. Men innan detta inträffar skall jag gå ner, släppa ut doggarna, borsta tänderna och sen ska jag äntligen slå ner huvudet på kudden och somna. Får se hur länge Devin sover inatt, jag chansar på att det inte blir särskillt länge, max 5 skulle jag tro. Han sov nämligen rätt så mycket ikväll. Jaja, det visar sig.

Godnatt mer er

Ps.
Jag hoppas att min nya mobiltelefon+abbonemang kommer imorgon. Skulle definitivt behöva den innan Växjö. Min gamla har liksom slutat ta emot laddning. Den laddas endast då den själv känner för de. Vilket är ungefär var tredje gång jag sätter den på laddning. Så bli inte förvånade om ni ringer och jag är utan ström, det händer ofta nuförtiden.


Sony Ericsson W660i

Denna telefonen skall jag ! Alltså inga extra utgifter på telefonen. Bara abbonemangsavgift.
Synd bara att det inte alls är den telefon som jag har kollat ut. Men men, jag måste ändå spara en massa pengar så jag har råd med den. Tills vidare duger denna alldeles utmärkt! Sen kanske man kan sälja den?!

Ensam igen..



Sådär, nu har Martin lämnat mig för någrs dagars arbete. Han skall jobba inatt så han kan vara hemma på Torsdag, då skall vi nämligen bege oss till Växjö. En släkting ska gifta sig förstår ni.

Jag har precis sett en riktigt dålig film på 5:an. Okej, jag förstår budskapet och allt, men den var "för mycket" dåliga skådespelare, dåligt manus, dåligt allt. Party till döds hette den. Kan icke rekommendera.
Nu måste jag neutralisera hjärnan lite med Fever Pitch, ungefär som när man luktar på parfymer, där emellan skall man sniffa på kaffebönor. Fever Pitch får vara min kaffeböna ;)

Devin sover, jag sitter i soffan med en påse uppätna baconchips samt en flaska champis. En trevlig kväll, men bara skit på tv. Jaja, det hjälper kanske till att man kommer i säng i tid kan man hoppas.

Idag har jag besökt Cissi i Indal för första gången. Snabba ryck här, haha! Det va så trevligt så, vi åt lunch och sen fruktsallad+glass på det. Det är fasligt gott med fruktsallad. Ett tag åt jag det flera gånger i veckan. Vet inte riktigt varför jag slutade. Men innan jag åkte till Indal gick jag och Martin på en promenad igen, så roligt att han vill följa med och promenera nu. Han har aldrig velat det förut. Han påstår att jag går för sakta. Men han har minsann inte klagat under dessa 2 promenader. (pratade nyss med honom i telefon och han påstår att det är p.g.a. att han är för fet, så han orkar inte gå lika fort som han brukar, HAH, jag tror faktiskt inte att han ljuger) Det är dags för oss båda att gå neri vikt, jag känner mig faktiskt riktigt taggad just nu, får se hur länge det håller i sig. Även Martin har insett att det är dags, men han tänker inte börja på allvar förrän han kommer hem från bortaliggningen. Är så svårt att motionera där ute i skogen, samt att äta rätt, det blir ganska mycket pulvermos för honom.
   Ja justja, jag höll på att beskriva dagen i kort.
Promenad, Indal, hem och laga mat, äta, se Greek, säga hejdå till Martin, gå upp till vardagsrummet, fortsätta se på tv, natta devin, se på tv.

Ja, det var väl dagen i kort. Nu ska jag läsa alla bloggar och sen borde jag nog sova. Men jag får se hur det blir. Ha det så bra iallafall!

Marknad + Kräftskiva



Imorse vaknade jag vid halv åtta, men fick dra mig till 8 medans Martin lekte med Devin. Dock blev hans hunger outhärdlig klockan 8, så då var det bara att sätta sig upp och lägga fram tissen.
   Efter att Devin ätit sig mätt gick vi på promenad, blev en kort sväng, men ack så skönt det var. Hoppas att jag får med mig Martin imorgon också, det är så mycket trevligare att gå när man är två. Jag tycker i normala fall att det är helt meningslöst att promenera. Så tråkigt. Men har man någon att prata med går det riktigt bra. Osså känns det ju så bra efteråt också!

Då vi kom hem åt jag frukost och sedan stack jag iväg till Selånger Marknad. Där införskaffade jag: Scarf till Devin som skall pryda hans huvud, baconchips, 12 par strumpor (2 till Devin, 9 till mig, 1 par till Martin) Älgkorv och 5 munkar.
   Munkarna är nu uppätna, baconchipsen har halverats och vi är redo för sängen (Martin snarkar redan i fåtöljen)

Men dagen var inte slut där, nej nej!
Efter vi kom hem från Selånger åkte vi till Daniel och Caroline som hade kräftskiva. Riktigt trevligt att komma iväg! Kul å träffa folk också! Även att en kille stötte på mig, haha. Jag sa till Martin: Ja det är ju roligt att man fortfarande attraherar någon ;)
    Han var på mig gång på gång, frågade vart jag bodde, hur gammal jag var o.s.v. han gned sig även mot min rygg, HAHA! Jag och Martin skrattade bara åt det hela, för vi tänkte att han måste ju skämta, han borde ju ha fattat att jag var där med Martin, och om han nu inte fattade det så måste han ha sett att jag gick och drog på en barnvagn. Men vet ni? Man skall inte överskatta tankeförmågan hos fulla individer. För till slut kom han fram till mig på "dansgolvet" och skulle ha mig till å dricka av hans öl.
-Nejdu, sa jag.
-Jooo!!!
-Öh, NEJ!
-meeh, varför då?
-För att jag ammar för guds skull.
-Va? Alltså, har du ett biologiskt barn?
(hm, nej jag ammar nån annans barn pucko)
-Vem är pappan då?
Så jag pekade på Martin som stod en bit bort. Då lommade han iväg stackaren. Haha, han trodde han hade halva inne han!

Det hela var minst sagt underhållande och det var en riktigt trevlig kväll.
Ännu skönare var att vi gjorde kväll tidigt (22.00) Inte för att vi inte ville vara kvar, nej, utan för att Devin ska få sova i sin säng och att det inte blr så sent för oss! Så skönt att komma hem i tid faktiskt. (Gammal kanske)

Jaja. Det var vår dag! Nu ska jag sparka liv i Martin, ta en alvedon + voltaren (tandvärken som ej ger med sig) sen soova! Är så rackarns trött nu.
Hoppas att ni haft en trevlig dag/helg.
Natti!



(Bilden från www.selangermarknad.org)

Äggpaketet!!

Cissi skrev:
Får man fråga varför ni har ett äggpaket(?) i toalettfönstret? xD



Ja, alltså det är inget äggpaket i den benämningen att vi har ägg i det. Utan vi fick den av Martins chef+sambo då devin föddes, och den var full i strumpor. Soggs kallas dem, det är alltså inget eget påhitt utan dem finns att köpa =)

Såhär ser de ut:


Så var det med "äggpaketet" =)

Städat



Idag kom ju Martin hem. Vilket betydde att jag kunde lämna Devin till honom ett tag (de måste ju ta igen tiden de missar med varandra under veckorna) och passa på att städa ur tv-rummet uppe. Dammtorkade allting och slänge allt skräp, möblerade även om litegranna. Nu är det bara det nödvändigaste bråten som står kvar där, som golv, tapetklister, fönsterbräden m.m. Men det försvinner ju så fort rummen på övervåningen är klara.

Efter jag hade städat badade vi Devin, han älskar verkligen att bada. Blir så lugn och go. Men det blir ju säkert alla bebisar =)

Gokinderna!!!



You talkin´ to ME??




Nu ska jag väcka liv i min käre sambo för att sedan lägga oss och sova!
Natti!!!

tandvärk = 112?!




Igårkväll och Inatt blev tandvärken för mycket att hantera, så imorse klockan halv åtta ringde jag till tandläkaren här i Stöde, dock hade alla tandläkare semester så jag fick ringa jourhavande TL, dem når man via 112, kändes dumt att ringa 112 p.g.a. tandvärk, men vad gör man inte?!
   Hur som helst var jourhavande tandläkare i Centrum idag så klockan 12.30 fick jag tid. Jag var helt förberedd på att dem skulle dra tanden, fanns liksom inget alternativ. Så döm om min förvåning då det enda dem gjorde var att skölja rent bakom och under tandköttet (tanden har inte riktigt kommit upp än, så det ligger en tandköttsflärp över halva tanden) Tandläkaren (riktigt trevlig karl, bra mycket bättre än H.R i Matfors) tog en stooor spruta, typ sånna man ser i tecknade filmer, och fipplade in sprutspetsen under flärpen och spolade rent med nåt antibakteriellt. Det skulle tydligen bli bättre succesivt. (anledningen till att dem inte drog var att den hade tydligen jättebra med plats och det var inga problem med den saken, men tydligen hade jag fått in matrester under "flärpen".) Och jag får äta smärtstillande tills det går över. Pissigt, men sånt är livet!


seegt

Sjukt trött..
Måste..... sova!

Tandvärk till tusen, ta en alvedon. sen sova!

Få en iPod Nano GRATIS



Ja, nu börjar jag känna mig som nån himla reklampelare. Först gratismakeup och nu detta. Men tro mig, jag skulle inte skriva om detta om jag inte tyckte att det var en riktigt bra grejj!.

Det är ännu en gratissida, redan på första sidan av registreringen får man se hur många värvningar som krävs för olika produkter. T.e.x. om du värvar 8 personer kan du få ett presentkort på hm värt 500kr, eller du kanske är mer intresserad av en digitalkamera? Värva då 15 personer så är den din. Själv är jag sugen på VALFRITT presentkort á 1000kr (15 värvningar)

Så bli medlemmar ni också och börja värva.
Klicka här!!!!! eller så skiter ni i att klicka ;) Länken funkar inte som den ska ännu, men jag jobbar på det. Återkommer när den funkar

Tävla om 1000kr

Tävla om 1000kr i valfri affär


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!


Åh vad frustrerande.



Här kliver man upp i tid ( 8 ) och gör sig klar för att åka och handla på Ica MAXI. Men nejdå, jag väntar ett rek idag och försändelsen skall komma med posten. Men dessvärre är det så att bor man här, ja då kommer posten först efter 11 nångång. Så det är nog bara att vänta. Men det känns lite surt med tanke på att jag faktiskt var uppe i tid idag.

Inte mycket att göra, skall äta lite frunch för att fördriva tiden. Sen ska jag gosa lite me goskiten min =)



Jag börjar se fram emot jul nu!

Morgondagen

Tack Melina för den fina kommentaren ;)





Jag har städat färdigt för ikväll. Men jag lämnade dammsugaren framme, för det rekommenderas att man dammsuger oftare än vanligt under "behandlingsperioden" så jag ska dra några vändor med den imorgon också. Hade ju tänkt skura golvet ikväll också, men i ärlighetens namn orkade jag inte. Det tar en sån fruktansvärd tid att skura köksgolvet (p.g.a. typen av golv är det som att man hällt superlim på moppen och försöker dra omkring den, liksom strävt eller hur man ska förklara det) så jag sköt på det till  imorgon helt enkelt. Ville ha lite tid att slappna av på ikväll också.

Imorgon tänkte jag även göra någonting åt vardagsrummet uppe, hittills har det blivit nåt slags förvaringsutrymme medans vi renoverar i vårt och Devins sovrum. Men nu känner jag att jag vill ha tillbalka vardagsrummet. Så jag ska försöka få lite ordning där inne, slänga allt skräp,m dammtorka och möblera om lite. Det är jju faktiskt riktigt mysigt att sitta där och se på tv om kvällarna.

Nu: Dags för en dusch och sedan sängen. Vill upp och snusa på lillskrutten. Efter att ha tittat på en massa bilder av honom vill jag ha den riktiga varan. Gofisen min!!


Titta, dem har en Rambo på förpackningen =)

För exakt 3 månader sedan


Just precis NU för tre månader sedan fick vi komma upp på BB med en relativt nykläckt Devin. Han kom ju klockan 16.14, men först vid 23-tiden fick jag komma upp på BB, dem ville ge mig en chans att få ammningen att funka så jag och Martin kunde få bo på hotellet. Men ICKE sa nicke. Devin var inte det minsta intresserad av att äta, han ville bara sova han! Gosefisen min!!


Detta är fortfarande nere på förlossningen. Ett helt kasst kort, men det är första gången Martin håller i Devin så det är ett "fint" kort ändå =) Martin var väldigt slutkörd, värre än mig faktiskt, hihi!


Här har jag precis fått duscha och står och beundrar min lilla bebis med avlångt huvud.
 

Här har vi preci fått komma upp på BB.


Jisses vad tiden går. Satt och tänkte på förlossningen förut idag, eller inte förlossningen så mycket egentligen, utan mer tiden efteråt. Tårarna rann till var och varannan gång jag tittade på Devin, likadant för Martin. Ibland då jag tittade på Martin som i sin tur tittade på Devin kunde ögonen fyllas upp bara därför. Det var så sött bara, Martin är ju verkligen inte typen som gråter, därför var det så rörande att se honom få tårar i ögonen då han såg på sonen vår. 
Inte heller jag har lätt till tårar så det hela var väldigt överväldigande.





Kolla vilken fräsig keps Devin har fått. Den är lite stor ännu, men han är så snygg i den så.


Stackars småbenen.
 

Strålande morgonhumör
 

Detta var ett godmorgon-MMS till Martin, HaHa!!


Kolla in luggen. Självfall


på schemat: STÄDNING


Nu har Devin somnat så nu är det städa, städa och städa som gäller. Innan han somnade hann jag dammsuga uppe i sovrummet samt vardagsrummet uppe, och givetvis bytte jag sängkläder. Både våra och Devins. 
   Efter det kom Farmor&Farfar förbi och hälsade på 3-månadersgrabben.

Jag har även torkar av alla bänkytor samt bord, nu är det bara resten kvar *suck*
Återkommer senare ikväll/inatt då jag är klar, eller åtminstone in i det närmsta klar.

     

Strax innan han somnar på sin "3-månadersdag"

Ang. Lopporna



Förresten.
Jag skrev ju igår att jag trodde vi hade loppor. Det har nu visat sig att det ÄR loppor. Katten och hundarna har det, ÄCKLIGT!!!!!  Misstänker att dem fick det i lördags-söndags, för det var då Rambo började klia sig frenetiskt och jag fick en massa bett på foten.
   Pratade med en veterinär imorse och hon förklarade att loppor endast kan fortplanta sig på sitt värddjur (alltså ekorren, igelkotten eller vad det nu var för djur som våra djur FICK lopporna av) så dem loppor som är, dem är. Ska inte bli några fler. Så nu måste jag bege mig till apoteket och inhandla frontline till både hundarna och katten. 519:- BILLIGT och bra. Det svider i min redan tomma plånbok. Även att bilen behöver tankas och mat behöver inhandlas. Varför blir man pank i helt fel stund för? Tur att jag iaf. har blöjor så det räcker. Fick till råga på allt en räkning på över 600kr idag som jag verkligen inte hade väntat mig. Men men, en olycka kommer sällan ensam.

Ååh, jag tycker det kliar över hela kroppen, det gör säkert inte det, men man inbillar sig så lätt saker då man vet att man har ohyra i huset. Ikväll då Devin somnat skall jag byta sängkläder (IGEN) de förra sängkläderna ligger just nu i tvättmaskinen och guppar omkring i 95-gradigt vatten, nu skall lopporna bort. Huset skall dammsugas och skuras ordentligt. FY vad jag äcklas.. Blä! Djuren är portförbjudna från sovrummet resten av veckan. Vill inte ens ha dem inomhus, men så taskig kan man ju inte vara. Bara att bita ihop.

NU: Tanka sen apoteket.

Jag VANN!!!



OJOJ, jag vann!! Kan inte fatta, jag som aldrig vinner nånting =)
Kanske bara är tamponger, vad vet jag. Men jag VANN =)


Nu: sängen


Ja nu är det dags att sova!

Jag har sen sist: 
Msn:at med Cissi
Letat en babylift (helst hårdlift) på blocket men hittat: 0 (Nån som har en till salu??) Behöver en då vi åker till Växjö nästa helg.
Kikat på en sovandes Devin.
Blivit sjukligt sugen på pizza
Funderat på om jag skall värma en fryst pizza
Duschat av mig de potentiella lopporna
Hängt tvätt
Kollat i frysen efter pizza
Konstaterat att det är för sent att äta pizza
Pumpat ur brösten (Blev dock besviken då jag bara fick ur
mig 100ml)

Ska nu:
Frysa in den lilla mängd mjölk jag lyckades få ur.
Fläta håret så det inte är ett enda strul imorgonbitti
Ställa klockan på 8.15 (Då ska jag ringa kirurgmottagningen, jag har en kallelse dit imorgon, och jag vet inte om det är för återbesök, eller om det är remissen som VC skickade ((innan jag blev inlagd)) )
Dricka ett stort glas vatten för att kanske bli kvitt hungerkänslorna jag känner.

Slutligen skall jag släcka lamporna, höja radion, undvika att tänka på att jag är sjukligt mörkrädd och tillslut förhoppningsvis somna. Wohoo.. En timme tidigare än igår, det tag sig mina vänner.

Härliga Minnen:

Blir ordentligt fastspända

Ojoj.. NERVÖS
 
På väg upp

Lååångt bort 

Blir doppade
 

En sån dag


Oj en sång dag som sagt.
Jag åkte till Birsta med mamma samt lillasyster, där gick vi på IKEA och Birsta City. Jag köpte mig en förvaringsgrej till dynorna som hör till utemöbeln. Jag vet inte vad den hade kostat, men nu kostade den bara 29:- så det var bara att slå till! Även att jag fick en matta av Mamma, den skall så småningom pryda golvet i Devins rum.
   Efter birsta city skulle mamma på coop, jag stannade i bilen, efter coop skulle jag på ica maxi, mamma o linnea stannade i bilen, efter maxi skulle mamma på willys, jag stannade i bilen ; ) Ett sånt rännande fram o tillbaka, ujujuj!!
Men efter allt rännande blev det middag hemma hos mamma, stekt sill, potatis och löksås.. MUMMA!!
Sn var klockan så mycket så jag blev tvungen att åka hem, hade ju Rambo ute och Rocky inne, plus att Devin var trött och grinig. Han somnade på en gång då vi kom hem. Och nu sitter jag här. Men inte så länge till, duschen väntar.

Såhär ser förvaringsboxen ut. Inte vidare snygg, men ack så praktisk. Tänker ha den i uthuset sedan, så det är ingen som behöver titta på den ändå. Har precis lagt i dynorna, passade perfekt! Har glömt kameran ute i bilen och jag ids inte gå ut nu, men jag kanske tar ett kort imorgon.

Här är mattan, den är 180 lång och 80 bred. Finare i verkligheten än på bild =) Passar utmärkt i ett pojkrum.


Nu har jag nattat Devin, plockat undan lite i köket samt konstaterat att det bo loppor eller liknande i mina pyjamasbyxor, så dem ligger i en hög på golvet nu, medans jag håller på att klia sönder mina ben. Nu skall jag ta mig en dusch och skrubba bort lopporna eller vad det nu är som bosatt sig på mig, sen ska jag sitta vid datorn lite till. Men ikväll blir det tidigare nattning än igår, blev över 2 innan jag låg till sängs. Det håller icke, måste bli ordning!

Återkommer kanske innan jag läggr mig om jag har något vettigt att säga.
Hejdå!

Dagen



   Ni kan aldrig ana hur länge Devin sov idag, jag blev alldeles brydd då jag vaknade av att solen värmde mina ben, kollade på klockan och den var 8.30. Det är rekord för honom som aldrig sovit längre än till 6.30, men normalt vaknar han mellan 5 och 6 på morgonen.
     Vi passade på att stiga upp då, normalt brukar vi ju somna om efter första matningen. Men mitt samvete kunde inte ge sig till att somna om i detta fina väder. Nej, istället satte vi oss nere i soffan. Haha, undrar vilket som var värst egentligen, somna om eller sätta sig i soffan. Man skall vara ute i sånt här fint väder!!! Hade tänkt tvätta idag när det är torkväder.
Men så ringde min lillasyster och frågade om jag ville följa med dem till Birsta idag och sen äta middag hemma hos mamma. Det tackar man inte nej till, så jag har precis ätit lunch nu och ska börja göra mig iordning, efter det skall min storpojk få lite mat, SEN åker vi mot Matfors.

Måste komma ihåg att köpa hundmat idag. Är helt slut nu! Likaså kattmat, jisses. Vad har det blivit av hon som handlar här hemma? Jo just ja, det är ju jag. Bäst att skärpa sig.

Nu är det bäst jag sätter igång om vi ska komma iväg innan det blir försent.

Återkommer senare.

Såhär ser skrutten ut idag. Bamsetröja och Esprit-shorts, så snygg så =)



Klant!



Okej, nu har jag klantat mig! Råkade ändra stilmall. Men men, det var väl på tiden att en ny design prydde min blogg. Hade dock tänkt knåpa ihop en egen, inte välja en befintlig. Jaja.. Jag skall jobba på det imorgon om tid finns att tillgå. NU ska jag lägga mig.

Mitt lilla hjärtegryn!



Imorse då vi vaknade (Jag och Devin alltså, Martin stack vid 3.30 ju) vid 8-9 tiden var jag helt slut, orkade verkligen inte stiga upp. Vet inte vad det var med mig, men jag kände mig lite febrig fortfarande, så det var kansk det. Vad vet jag!? Hursomhelst låg vi kvar i sängen och myste till klockan var nästan 11. Riktigt skönt.

Klockan 14.15 hade vi tid på BVC för läkarundersökning samt vaccinering. Det var bara det att jag hade helt glömt bort att det skulle vara vaccinering, vilket kanske i sig var tur, för det var bland det värsta jag varit med om sen Devin kom. Operationen inräknad. Han fick två sprutor och de stack honom i båda låren samtidigt. Han GALLSKREK i 20 minuter. Han var helt otröstlig. I mina "mammaögon" såg det fruktansvärt ut då dem "högg" honom i benen samtidigt, han blev så rädd lillstackaren, och sen kom tårarna. Hela situationen var jobbig, han var nämligen på så himla bra humör, han låg och skrattade åt Björn hela tiden medans han undersökte honom, han var helt enkelt på strålande humör. Sen helt oväntat fick han ett stick i vardera lår och VIPS var dagen förstörd. Jag har normalt inte nära till tårar och är ej särskillt blödig av mig, men ni ska veta att jag fick kämpa med att hålla tillbaka tårarna då han blev så ledsen min lillbubbe! Även att han inte fick ligga i min famn då de stack honom, han skulle ligga på britsen (Björns dumma påhitt) Gördis sa att hon brukar låta dem sitta/ligga hos mamman eller pappan. Nästa gång skall jag hålla i honom, de är ett som e säkert.

Jaja, han somnade tillslut, men resten av dagen har varit jobbig för lillbäbisen. Han har haft feber och varit rätt ledsen hela dagen. Han har fått 2 alvedonsuppar. En direkt då vi kom hem från BVC (I förebyggande syfte, eller påfall han hade ont i sina ben) och en nu då han skulle sova. Tempen låg då på 38, inte så jättehögt för honom som i vanliga fall ligger runt 37.5-37.7, men han sover nog bättre med en alvedon i kroppen.

Han somnade ganska omedelbart efter att ja lagt honom. Det blev visserligen väldigt sent (22.30-23.00) Vi var nämligen hemma hos mamma ikväll, tittade på lite filmer från början av 2000-talet då min lillasyster var liten, sen plockade jag jordgubbar, hallon och rödvinbär. Festade på lite glass och bär då Devin somnat, mumsigt! Men jag försöker att inte äta för mycket bär åt gången, då bäbisars magar kan reagera på det. Hittills har det gått bra, men man ska äta med måtta iaf.!

Nu ska jag gå och lägga mig alldeles strax. Devin får sova i min säng inatt, trodde nämligen att han skulle vara grinig inatt p.g.a. febern, men alvedonen verkar ha gjort susen, för hittills har han inte sagt ett knyst!


När man är liten och har feber får man sova med mamma ; )







Förresten, han var idag 61cm lång och vägde 6600gram (det var nåt tiotal där också, men jag minns inte riktigt vad det var, så vi avrundar till 6600gr) Han blir 3 Månader på Onsdag.

På Onsdag skall jag på efterkontroll på kirurgen. Då ska jag ifrågasätta varför dem skar upp mig så långt inne i naveln. Det är fortfarande inte läkt, och det luktar apa!

NU ska jag gå och lägga mig i sängen och snusa på min lilla gofis!


tävling




Jag tävlar om en väska (ej den på bilden) i Shopaholicmammans blogg!!

Tandvärk


 Såhär ser 5 generationer ut.. Haha! Detta är en av de sämsta bilderna som togs. Så fort jag har fått kopior på de andra korten skall jag lägga in ett fint kort! (Där alla tittar åt samma håll)


Jag har en sån rackarns tandvärk, inte ett dugg roligt. Jag tror att det kan vara p.g.a. vidsomstanden som håller på att komma upp. Den/dem (de två i underkäken) har segat sig upp sen 2004-2005. Lär väl sluta med att jag får operera bort dem. Sist jag var till tandläkaren sa han att han trodde jag skullefå problem med dem, men jag ville inte tro det (är lite rädd för att dra ut dem) men faktum börjar tala för sig själv. Hade lite feber i morse, kan bara anta att det är p.g.a. tandjäklarna!

Eller så är det helt enkelt dålig tandhygien. Men jag borstar minst 2ggr om dagen och jag tror inte jag fuskar så mycket. Jag VET att jag måste använda tantråd mer, det har tandlläkaren sagt åt mig. Men njää, jag lägger nog min röst på visdomstanden. Vad det än är - Ger det inte med sig snart måste jag söka vård för det. Ska ta en alvedon snart och se om det känns lite bättre.

Just nu är det Evan den allsmäktige på tv. Jag har velat se den filmen länge. Äntligen visas den på tv! Synd bara att jag missade lite i mitten då Devin skulle läggas för natten, men men!

Igår var vi på kräftskiva, det var riktigt roligt, blev lite väl sent, men som tur var somnade Devin i sin vagn i vanlig tid (21-tiden) och sov till 6 imorse, vaknade inte ens när vi åkte hem, eller när jag bytte blöja på honom. Stackaren var väl helt utmattad. Ni förstår, natten innan sov han mer eller mindre ingenting.
      Jag misstänker att en tand är på väg, det kanske tar nån månad eller mer innan den kommer, men jag tror nog att det har startat. 1. Han äter otroligt mycket på sina händer. 2. Det rinner floder av dregel ur hans mun. 3. Han har perioder av "grinighet" som han inte haft förut (svårt att sova vissa nätter, han ligger bara och vänder och vrider på sig, samt gnäller om vartannat, kommer inte till ro helt enkelt) 4. Hans bajs har börjat lukta väldigt illa.
 MEN det kan även vara en rad sammanträffanden. Jag har ju faktiskt ingen aning, framtiden får utvisa helt enkelt. Men jag önskar att tänderna kunde vänta ett tag, så för min del får det mer än gärna vara sammanträffanden! Vill liksom bespara honom det jobbiga med att få tänder ett tag till! Jag ska iaf. köpa barnalvedon imorgon och ge honom nästa gång han har sådär svårt att sova och se om det gör någon skillnad. Om inte annat kanske det är växtvärk!

Martin har gått och lagt sig nu. Han jobbar ju förmiddag till veckan, vilket innebär att han kliver upp klockan 3 imorgonbitti. Stackaren, han har haft ångest hela dagen över att åka och jobba. Han tycker det är jättejobbigt att ligga borta nu när Devin är så liten. Det förstår jag, jag kan inte tänka mig att vara bort ifrån honom (Devin) hela veckorna. Men men, jobba måste han ju så det är nog bara att bita ihop och hoppas att Augusti och September går jädrans snabbt.

Denna skall han köra i en vecka. Sen kommer han hem till oss igen! (Detta är hemma på gården i vintras, vi flyttade hem veden som vi hade på Tjärnberget)


Nu skall jag gå och lägga mig. Måste försöka vända tillbaka dygnet. I en veckas tid har jag varit uppe till 2-3 tiden på mornarna. Måste vänja mig av vid det nu, det är ju bättre att jag lägger mig strax efter Devin. Så man är ordentligt utvilad d han vaknar.

Jaja. Ha det så bra allihopa!

 
Kan ni tänka er att han låg i min mage här. Jisses! Detta är 4 veckor innan han såg dagens ljus.


Tävling





Jag är med och tävlar om två presentkort värda 250:- styck
hos
babyclothes i Nikitas blogg
Var med och tävla du också!

Det var de jävligaste!!!!!



Bära omkring sin hund som en väska? Nej nu går det för långt. Hundar skall gå på marken om de inte absolut behöver bäras. Punkt slut!!!!

Nån gång måste ju vara min tur =)




Tävla om ett presentkort á 150kr på Kicks i denna bloggen

Mera tävling



Jag är med och tävlar om ett superpresentkort på 300 kr sponsrat av gratisbio
60 butiker att välja ibland när ni växlar in presentkortet
. Några av dom syns på bilden.
Tävlingen avslutas den 31 Augusti för att ni ska få länge som möjligt på er att tävla och många ska hitta till tävlingen.
 och ni hittar tävlingen hos Emma och abby


Tävling

Jag är med och tävlar om en Goodiebag i DENNA bloggen !!


1 av 3


Kolla!!!
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=12616


Jag såg inte riktigt anständig ut, så jag raderade min kropp ;)

Ja nu har vi avklarat 3 saker av 3 idag.
 
Vi har varit till stan, där köpte vi 2 förpackningar med kräftor, en ny fräsig rakhyvel till martin som vibrerar (pengarna tillbaka om man inte är nöjd) och nya strumpor till Martin (I princip varenda socka han äger har hål i sig) Så nu ska jag kasta alla hans gamla.
   Efter ICA MAXI åkte vi till ELON, där inhandlade vi 5 nya smaker till soda streamen. Ujuj, låter mycket nu när jag skriver det. Men så lär det räcka länge också =)

Sen skulle vi åka hem, men då vart Martin sugen på att gå en sväng på Claes Olsson. Där hittade han en sticksåg som han bara var tvungen att köpa. Haha, jag impulsköper kläder, han impulsköper en sticksåg. Jaja.. Karlar!!

Efter Claes Olsson bestämde vi att vi skulle prova nya Pizzan i Stöde som alla talar så gott om. MEN först skulle vi upp en sväng till Martins käre bror, dock var klockan så pass mycket då vi for därifrån så att det var ingen mening att äta en hel pizza. Så som jag misstänkte blev det lunch hemma ist. Men men, blir ju billigare på det viset.

Då vi kom hem klippte Martin gräsmattan sen begav vi oss till K&I, där blev Martin av med trasslet uppe på knoppen.. Äntligen!!

Sen skyndade vi ner till farmor&farfar, väl där var Devin så trött så han var lite gnällig och skrikig ett tag. Men efter lite mat var han glad igen, tills han kom på att han var jättetrött igen, då blev det grin igen. Men strax innan vi skulle åka hem blev han på jättebra humör och skrattade och var jättegosig.
  Runt 21-tiden åkte vi hem, då fick Devin mat och sen bada, sedan var det en liten kille som somnade som en stock i sin säng. Han har faktiskt inte vilat någonting idag. Bara smålurar i bilen och så, men det ger ingen ordentlig sömn. Så jag HOPPAS att han sover länge imorgonbitti. Han sover ju hela nätter nuförtiden. Himla härligt!

Nu sitter vi i soffan, jag har precis duschat och nu ska jag slå ihjäl lite tid framför datorn, sen blir det sängen för min del också.

Godnatt med er!

Vilken härlig helg



Nu är Martin äntligen hemma. Härligt!!

Imorgon skall vi åka till Stora Staden. Det är alltid lika trevligt då Martin följer med, det händer så sällan menar jag.
Väl där skall vi inhandla lite smaker till Soda Streamen, köpa kräftor och kanske kan vi äta lunch där också (jag HOPPAS på det iaf. Men Martin brukar inte va så sugen på det)

Sedan skall vi åka till f.d. grannen så Martin får bli av med lite kalufs. Han är så attans långhårig nu, normalt brukar ju jag klippa honom. Men jag tar sån himla lång tid på mig, och jag känner inte att jag har den tiden av avvara. Tänk t.e.x. om Jag skulle börja klippa honom, kommer halvvägs och sedan blir Devin hungrig eller så. Sen kanske man av annan anledning (typ att han inte vill roa sig på egen hand eller dylikt) inte kan fortsätta med klippningen, ja då blir det ju lite tokigt. Då är det bättre att Inger får klippa honom så det blir ordentligt gjort ;)

Efter att Martin förhoppningsvis är friserad ska vi bege oss till Farmor&Farfar där det serveras middag, Surströmming för att vara exakt. Trevligt trevligt, jag gillar inte surströmming men jag tycker att det är trevligt ändå. Alltid lika roligt att äta och umgås med folk man tycker om.
 
Så som ni ser är fredagen fullspäckad. Härligt, jag gillar då man har en massa saker att göra! 

Även Lördagen är rätt fullbokad, på förmiddagen har jag lovat Cissi att följa med henne för att hämta en byrå, trevligt med en liten Roadtrip. Sen på kvällen får vi användning av kräftorna vi skall inhandla imorgon. Vi skall nämligen på kräftskiva hos ett par goda vänner.

Jag vet inte om vi har något inbokat på Söndag.. Det känns på något vis som att vi har det, men jag kan inte erinra mig om vad det skulle kunna vara för något.

Nu ska jag väcka Martin som har somnat i soffan, borsta tänderna och sedan läsa en bit i "Populärmusik från Vittula" Fullkomligt älskar den boken, underbar humor. Perfekt bok att läsa under veckorna då jag är ensam. Tills bara 2 dagar sedan har jag läst en bok av Dean R Koontz. Men det är ingen höjdare då man är ensam och sjukligt mörkrädd =)

Nej.. Godnatt med er!

Före och efterbild från gårdagen klovård!
 
En väsentlig skillnad, men jag blev inte alls nöjd. Skulle göra om det idag, men tid fanns ej. Eller det gjorde det visst det, men på den tiden var jag tvungen att prioritera andra saker. Såsom dammsugning m.m.


Gratis MakeUp



Hejsan! Normalt hatar jag alla dessa sidor, tro mig! Men denna är ett undantag. Ungefär som GratisBio fast istället för biobiljetter får man presentkort på Kicks. När man blir medlem får man 50p och då man samlat in 400p får man ett presentkort på 150kr. Om man däremot sparar dem poängen upp till 600p då får man 250kr. Superenkelt är det också!!

Nu låter jag som nån reklampelare. Men det är verkligen skitenkelt ;)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=12616

Telia


Jisses vad glatt överaskad jag blev på Telia nu!
Jag gick nämligen in och uppgraderade vårt adsl från 2 mbit/s till 8 mbit/s och angav att jag önskade att det kopplas in idag. Det tog inte ens 2 min så var det inkopplat! TACK telia =)

Fixa klorna!



Nu skall jag fixa mina naglar som ser riktigt illa ut. Nagellacket som sitter på är nött och slitet och det ser allmänt taskigt ut. Så nu ska jag göra något åt saken (har dragit på det länge nog nu)

Här har ni en bild på min skrutt! (tänk att min näsa ska med på varenda bild, den framstår ju som ENORM ju)


Myser i vagnen


Jag och Ogge åker kana på drakborgen!


























Utmaning

Jag har fått en utmaning av Malin

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information...

1. Jag har en överjävligt sjuklig fobi för magsjuka/att kräkas. Går till psykolog för detta, har dock en "paus" nu.


2. Är mörkrädd så till den mildra grad att när Martin är borta under veckorna kan jag försöka vara vaken tills det börjar ljusnar.


3. Jag är paraniod och överanalyserar allting. Tror alltid att folk är arga på mig eller att jag gjort nånting fel.


4. På grund av ovanstående punkt blir jag lite folkskygg i perioder. Jag håller mig då undan folk i största allmänhet.  (Med folk menar jag mina vänner och bekanta, jag har inga problem att vistas bland okända för dem har oftast ingen anledning att vara arga på mig, haha) Jag undviker att ringa eller hälsa på folk under dessa perioder. Klassas säkert bland många som antisocial. Men det bjuder jag på ;)
 (Tilläggas bör att i regel finns det ingen anledning att vara arg på mig)


5. Jag har värdelös koll på min ekonomi. Prioriterar helt fel saker samt gör av med mer pengar än jag har.
MEN! Jag har blivit mycket bättre sen jag kom ihop med Martin, han har nämligen STENKOLL på sin ekonomi, då vill ju inte jag va sämre (men det är jag ändå, haha.. men som sagt, jag bättrar mig hela tiden)


6. Jag är jätterädd för döden, min egen, folk jag känner samt andra i min närhet. Kan absolut inte förlika mig med det faktum att folk i min närhet någon dag kommer att trilla av pinn.


Jag utmanar: Mia , Sofie och Carro


Godkväll!

Jag vill, jag vill...




"Jag tävlar om ett valfritt plagg ur Sideline Fashion´s
sortiment på Muppsan´s blogg
Tävla HÄR du oxå"

Jag vill, jag vill, jag vill!




"Jag tävlar om ett valfritt plagg ur Rockefella´s

sortiment Muppsan´s blogg

Tävla HÄR du oxå"


RLS - FY!!



Jag och Lillasyster (som jag är barnvakt åt) tog en promenad på ca 2km förut innan Devin skulle sova, detta har resulterat i världens smärta i benen. Har haft Restless Leg Syndrome så länge jag kan minnas, och det är vad jag har fått ikväll.. Knepigt, brukar oftast få det då jag har jobbat eller gått läänge på IKEA. Har inte gjort någotdera. Men men, gick väl lite fortare än vad min slappa kropp är van. ONT gör det iallafall, ska ta en alvedon nu och se om det ger med sig något, annars misstänker jag att jag kommer ligga vaken länge =/

Skall försöka ta mig tid att uppdatera mer imorgon. Men lusten till att skriva leker kurragömma med mig!

Hoppas Hoppas



Jag tävlar om ett halsband..



Klicka här för att komma till tävlingen

Tänk om min tur äntligen har vänt och jag fick vinna detta halsband.. Ja det hade ju varit trevligt, dock rätt osannolikt =)

Underbara påståenden

En kvinnas gissning är som regel mer korrekt än mannens tvärsäkra påstående.
- Rudyard Kipling

Män upptäcker ofta saker som kvinnorna har känt till länge.
- G. Bernard Shaw

Vi är lite oense om en sak. Vad jag vill ha är ett stort kyrkbröllop med tärnor och blommor och en dyr mottagning och vad han vill är att bryta förlovningen.
- Sally Poplin

Alla människor
är lite konstiga
utom du och jag,
och till och med du
är lite underlig.
- Robert Owen





RSS 2.0