Ang. Lopporna



Förresten.
Jag skrev ju igår att jag trodde vi hade loppor. Det har nu visat sig att det ÄR loppor. Katten och hundarna har det, ÄCKLIGT!!!!!  Misstänker att dem fick det i lördags-söndags, för det var då Rambo började klia sig frenetiskt och jag fick en massa bett på foten.
   Pratade med en veterinär imorse och hon förklarade att loppor endast kan fortplanta sig på sitt värddjur (alltså ekorren, igelkotten eller vad det nu var för djur som våra djur FICK lopporna av) så dem loppor som är, dem är. Ska inte bli några fler. Så nu måste jag bege mig till apoteket och inhandla frontline till både hundarna och katten. 519:- BILLIGT och bra. Det svider i min redan tomma plånbok. Även att bilen behöver tankas och mat behöver inhandlas. Varför blir man pank i helt fel stund för? Tur att jag iaf. har blöjor så det räcker. Fick till råga på allt en räkning på över 600kr idag som jag verkligen inte hade väntat mig. Men men, en olycka kommer sällan ensam.

Ååh, jag tycker det kliar över hela kroppen, det gör säkert inte det, men man inbillar sig så lätt saker då man vet att man har ohyra i huset. Ikväll då Devin somnat skall jag byta sängkläder (IGEN) de förra sängkläderna ligger just nu i tvättmaskinen och guppar omkring i 95-gradigt vatten, nu skall lopporna bort. Huset skall dammsugas och skuras ordentligt. FY vad jag äcklas.. Blä! Djuren är portförbjudna från sovrummet resten av veckan. Vill inte ens ha dem inomhus, men så taskig kan man ju inte vara. Bara att bita ihop.

NU: Tanka sen apoteket.

Kommentarer
Postat av: nikita

det är alltid så mycket månad kvar i slutet på pengarna :/

2008-08-13 @ 17:12:49
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Mia

Små loppor drar katten hem ibland också.

Men han kliar inte så farligt, så vi har aldrig behövt någon medicin.

Jag brukar få en massa bett. Så INGA katter i sovrummet vill jag lova!

Men som du själv säger. Allt ska komma surt i slutet av månaden när man nästan äter gräs för att göda sig.

2008-08-13 @ 20:58:38
URL: http://woodland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0