Sorry



Ja ni får ursäkta min frånvaro här ett tag nu! Tror bestämt jag har hamnat i någon form av svacka =)

Jag har egentligen INGENTING att skriva om..
   Jag och mamma har varit i Matfors idag, på brukshundklubben med våra vovvar, dem fick springa av sig lite! Sen åt vi lunch på Dinos, första gången jag var där. Det var heelt okej!

Nu ska jag spela lite The Sims 2 (som jag lånat av systrarna mina igen, hihihi)

Adjöss

Åh så mysigt!



Jag är ensam hemma, sitter och kollar på What about Brian. Har tänt en massa ljus och har dämpat belysningen i köket. Så myyysigt.

Har även lyckats dammsuga idag. Hm, jag har inte så mycket att skriva om. Jobbade igårnatt också, precis då jag vaknade igår kom chefen (även granne) och knackade på dörren och frågade om jag kunde jobba natt igen (natten till idag) och självklart kunde jag det. Jag hade visserligen veeerkligen sett fram emot en kväll framför tv, med mitt favoritprogram, men 10tim jobb står nog faktiskt högre i rang, hihi!

Imorse då jag var på väg hem kom Siw och frågade om jag kunde jobba på fredag, plus att jag fått 2 till tider, så ni ser, jag får liiite lön i oktober också, har varit så orolig över det.

Nu är det so you think you can dance.. orkar inte kolla på det!

Önskar att jag hade The Sims 2 här, men dessvärre har jag lämnat tillbaka det till mina systrar, ska kanske åka förbi där imorgon efter jag varit hos kuratorn och låna det igen!
   Apropå det så ska jag till Kuratorn imorgon, prata om mina "spöken" haha! Och apropå DET, idag då jag läste i Sofies blogg såg jag att hon åkt på magsjuka, detta gjorde ju självklart att jag blev alldeles "firrig" nervös, orolig och allmänt knäp, framförallt sugen på mint (då jag blir nervös måste jag ha mint) så jag tog bilen till sperring och fyllde på mitt mintförråd. 
                                                           bildbevis

Nej, nu ska jag vara lite kriminell och ladda ner lite musik!

Godkväll på er allesammans


Virus


                                 image182(jag tror det var han till höger)

Hhmm... Vissa sidor skall man inte besöka, det fick jag erfara idag! Lyckades få mig ett virus som gjorde hela datorn knäpp, gick inte att göra NÅGONTING, men tillslut tog min dator sitt förnuft tillfånga och kastade det där dumma viruset långt bort från min dator, så nu e jag "ren" igen =)

Jag har ätit middag (blev en rätt sen middag idag) Kycklingwook och äggnudlar. SÅ nu är jag äckligt mätt, som vanligt =( skall strax gå och göra mig iordning inför jobbet, åh, ni kan inte förstå vad jag längtar efter att jobba, har man gått hemma i två(?) veckor blir man lätt lite knäpp.

Och inte bli det någon långpromenad ikväll, känns riktigt tråkigt faktiskt. Min kropp har ju vant sig vid att få promenera nu förtiden, och det är jobbigt då jag inte har rört mig på en dag, framförallt känner jag mig onyttig. Men imorgon blir det DEFINITIVT en prommis, förhoppningsvis direkt när jag vaknar, eller så kanske jag måste sätta igång och städa och tvätta då, men det blir DEFINITIVT någon gång under dagen =)

Nu ska jag göra mig iordning och skynda mig att läsa några bloggar. Adjöss


Äntligen, det var på tiden!



Godmorgon och Goddag.

Siw på jobbet ringde just.. Jag ska JOBBA =) Vad glad jag blev. Börjar 21 ikväll och slutar 07.00 imorgonbitti, jag tycker om att jobba natt, inte för att det inte är något att göra då, för tro mig, DET ÄR DET. Bara det att det är så tyst, lite folk, mörkt.. ja det är skönare för huvudet, än att t.ex. jobba dag.
  (sen att det betalas bättre nattetid är inte ett minus, inte alls faktiskt)

                                                    image181


Jag hade en väldigt trevlig helg, Fredagkvällen spenderade jag i vårt sovrum, sur som få! Jag hade tydligen betett mig lite illa (blir så lätt på dåligt humör, och då går det utöver Martin) så Martin sa åt mig att gå upp, haha.. som värsta pappan, och upp gick jag! Planerade att stanna där för all framtid, var så attans förbannad. men efter några timmar blev det helt enkelt för tråkigt, så jag gick ner igen. Hihihi

På Lördagmorgon låg jag och drog mig ett tag, vaknade vid 9 men låg kvar i sängen till halv tolv typ. Martin var snäll och gick ut med hundarna för morgonkissen och gav dem frukost.
   Då jag väl masat mig upp ur sängen gick jag och Matin på en lång skogspromenad med våra TRE hundar (var ju hundvakt åt mammas galna pudel) vi var ute i två och en halv timme och gick, attans vad svettigt det blev måste jag säga. Kändes riktigt, riktigt skönt att vara ute och gå. Då vi kom hem var både jag och Martin helt slut, så vi lade oss och vilade i en timme, sen var det bara att duscha, göra sig iordning och sedan bege sig till Robban och Linda, väl där fick vi middag.
          Jag tog även några groggar, men höll mig på en städad nivå, hade ju Ludde, Rocky och Rambo att tänka på!

Söndagen började segt, hade först och främst svårt att sova under natten, sen skulle katten ut klockan 5 och efter det vaknade hundarna vid sju, men först klockan nio blev det dags att släppa ut dem. Efter att jag släppte ut dem och gett dem frukost gick jag upp och la mig igen, så låg vi och myste och drog oss till klockan 12 ungefär, då satte jag igång att städa lite i köket och sedan vardagsrummet. 
   Sen for vi och hämtade bilen hemma hos Robban och Linda.

Vid halv åttatiden kom Anders tillbaka med BMW:n då for jag mot Matfors för att lämna tillbaka Ludde. Var även till Huljen en sväng och hälsade på mina systrar, Lena och Pappa. Hjälpte dem med deras datorer lite. Pappa var tvungen att åka på ett fel någonstans i Njurunda och Lena jobbade Natt, så jag stannade kvar där till kl. 23 så att Sanna och Johanna hann somna, sen for jag hem!

Nu sitter jag och är HUNGRIG, trots att jag ätit frukost. Men jag ska INTE äta någonting, inte förrän lunch.

Ska sluta nu och se klart på Wallanderfilmen jag sitter och kollar på!

Ni får ursäkta om detta inlägg blev lite hafsigt skrivet, men jag har tittat på film samtidigt!

Adjöss

RSS 2.0