Lite reklam


Tjabbah!

Jag vet att jag är skittråkig som inte uppdaterar.. bla bla bla! Men jag har inget att skriva om. Vill ni kanske höra om hur jävla tråkigt det är att vara näst intill arbetslös, bara gå hemma och lukta illa typ hela dagarna, hamna i minidepressioner var och varannan dag? Eller hur sjukt dålig ekonomi jag har som inte ens kan betala mina egna räkningar???  Nej jag trodde inte det heller..

Men nu änkte jag passa på att göra lite reklam för Snakes of Babylon, ett av Martins band.. Dem har nämligen lagt upp en hemsida. så gå in dit och skriv nåt i Gästboken eller lyssna på nån låt =)

Klicka här för att gå till sidan

Ojoj


Jag vet att jag har legat på latsidan länge nu.. Men jag har haft noll inspiration till att skriva!

Vi har just ätit middag, något så kulinariskt som makaroner och korv, usch!

Jaja, det jag ville säga var att förra veckan då jag och Martin satt i soffan och kollade på datorn kände jag et minilitet sprattel i magen. Men jag tänkte inte så mycket mer på det, jag menar det är ju rätt tidigt och så..
Men nu ikväll Har pysen där inne lekt hela havet stormar, ujujuj vilken fart! Det började med att jag satt mig i soffan, då fick jag två stora boxar i magen, det gick definitivt inte att ta miste på dem. Sen har det bullrat omkring i magen typ hela tiden sen dess, det börjar dock avta nu =( Mysigt att känna att det faktiskt är nånting där inne, fast ibland gjorde det faktiskt ont. Men det kan ju vara andra saker som sträcker och töjer på sig visserligen =) Mycket som ska flytta på sig mm inne i magen nu ju!

Aja, ville bara berätta det =)

RSS 2.0