Ätit för mycket... Igen!


Maten står mig upp i halsen. Som vanlgt denna tiden på dygnet. Egentligen är det inte det att jag äter för mycket, men mer än min mage klarar i nuläget iallafall. Det har ju nämligen bosatt sig en bebis i min mage som tar mer och mer plats, vilket innebär att det blir mindre och mindre plats åt mat. ALLTSÅ: Maten upp i halsen!!

Nu ska jag gå och sätta mig i vardagsrummet på övervåningen, man måste ju variera sig ;) Men först ska jag borsta tänderna och vissla hem katten. Hoppas jag hinner innan reklamen är slut (Grey´s juh)

Aja, bäst jag skyndar mig.

Birsta imorgon.
Godnatt

Beslutsångest x3


Ååh, vad ska jag göra.
Fick just ett erbjudande som jag verkligen inte vill tacka nej till, men sen har jag ju andra planer som jag verkligen inte vill tacka nej till. Så nu sitter jag här med beslutsångest så jag nästan mår illa. Vad göra??
   Måste ju tänka liiite längre in i framtiden, och då tjänar jag på det sista erbjudandet.
Funderade ett tag på att genomföra båda sakerna, men det kan aldrig sluta i något positivt. FY vad jag hatar sånt här. Måste iaf. bestämma mig snart och vad jag än bestämmer mig för kommer jag känna mig totalt värdelös, så detta är en "No win situation" skulle man kunna säga =)

Aja.. ska inte tråka ut er med mina bryderier mycket längre till.
Har ju faktiskt ett kök samt vardagsrum som måste städas, djur som måste utfodras, en kropp som måste tvagas, mat som måste inhandlas, sängkläder som är i behov att bytas, tvätt som måste tvättas.
   Nej fy, nu fick jag ännu mer dåligt samvete då jag insåg hur mycket det är som måste göras. Jag är en dålig människa som låter hemmet förfalla.. Buhuu!!

Värst vad munter jag känner mig idag, bäst jag slutar skriva innan jag kommer på ännu mer skit att må dåligt över.

Over and Out



Uppdat.
Sådär, då har jag tackat nej till det andra ernjudandet. Som förmodligen hade varit bättre för alla parter om jag sagt Ja till, men är man en velpotta så är man.
Fick iaf. KANSKE samma erbjudande imorgon =)

Kaminmannen



Min sambo håller på att elda mig ur huset.
Han VET hur jag hatar värme, men likt förbaskat ska han elda tills det är 25-28 grader varenda jävla kväll. Det måste ju betyda någonting. Han vill ha ut mig...! Måste ju som sagt vara så, varöfr skulle han annars elda som värsta "kaminmannen" ?

Igårkväll då jag skulle lägga mig var det 27.7 grader, är det humant? NEJ det är det inte. Är det schysst mot en gravid kvinna som ogillar värme även i vanliga fall? SÅ  #%&/()"/%¤  HELLER!!!

Det värsta är att det sista han gör innan han går och lägger sig (klockan 20.30) är att ladda in mer ved i pannan, sen går fanskapet upp och lägger sig i vårt svala sovrum, medans värmen stiger i rasande takt på nedervåningen. Han fick höra ett o annat nu innan han gick upp, är ju så lättretlig numer, och hans eldfetisch gör INTE saken bättre..

Till och med hundarna har gått upp på övervåningen och lagt sig i sovrummet (där det är helt normal värme, runt 20 grader) Ja iofs. är det inte så konstigt att Rocky gått upp, men Rambo brukar ALDRIG lämna mig själv nere, men värmen tog honom också.. Stackarn!
Katten ligger helt utfläkt på köksgolvet. Han har väl tappat förmågan att gå stackarn.. Värmen slår ut oss alla, utom Martin som kan sitta och påstå att det är lite kyligt då det är under 23 grader. Detta funkar inte. Måste ta mig ett allvarligt snack med honom imorgon.

Nej nu har jag avreagerat mig tillräckligt.
Godnatt

Kudde får det bli =)

Detta inlägg skrev jag för över en och en halv timme sedan, glömde lägga upp det ;)



Ja efter alla kommentarer kan jag se att kudde är bäst. Visste inte riktigt vad som sas om kuddar nuförtiden på bvc, men det verkar ju som att dem vill att man använder det. Så kudde får det bli =)

Förkylning?
Jag känner mig tung i huvudet idag. Halsen och näsan var otrevliga att ha att göra med då jag vaknade =( Så nog verkar det som att en förkylning är i faggorna. Bara jag inte är dålig på torsdagmorgon!

Torsdag
För på Torsdag skall nämligen jag, Kattis och Cissi åka till BirstaCity, där delas nämligen ett presentkort á 250kr ut till de 1000 första personerna in genom stora entrén. Sen ska man nog handla upp det och kika runt lite, ska även köpa en fräsig sak till barnvagnen.

Blommorna mina
Igår planterade jag om nästan ALLA mina blommor, de var i väldigt dåligt skick många av dem. Vissa av dem har Martin haft i närmare 10 år utan att fylla på lite jord åt dem stackarna ens. Så ni kan ju tänka er hur dem såg ut. Men NU däremot ser dem mycket bättre ut. Hade även en blomma som stått i vatten i nästan ett år (Latmask, hehe) i väntan på rötter, nu hade den ett helt nätverk av rötter och det var sannerligen på tiden att den fick omges av lite jord den också. Så nu har den en alldeles egen kruka. Den såg lite hängig ut igårkväll, var väl chocken efter att ha stått i vatten så länge till att plötsligt stå i jord. Men nu ser den fin ut igen. Hoppas jag inte dödar den bara, är rätt så förtjust i den. (Har en förmåga att missköta mina stackars blommor)

Våffeldagen
Ja och idag är det ju faktiskt våffeldagen, vilket innebär att det kommer att serveras våfflor här hemma om cirkus en halvtimme. Väntar bara på att Martin ska komma hem från stugan (Han hade glömt sin matväska där i helgen) Till våfflorna blir det jordgubbssylt, grädde, socker och hackade bananbitar (Kom på sist jag åt våfflor att det är suupergott att hacka en banan i mindre bitar och strö ut på våfflan.. Mmm)

Nu fick jag sms så jag ska gå och kika på det!
Höres

 Mmm... Sockerkaka med kardemumma i! Måste nog baka en sån idag. Eller NEJFAN, vi har ju slut på vetemjöl. SUCK

image373

Rackarhund... Han spottar ut äppelskivorna han fick av mig.

Slut på ledigheten. (För de som arbetar)

uppdat. kl. 23.22

Jag vill bara påpeka att jag nu ikväll började känna en "klump" bakom och i näsan. Det brukar i stort sett ALLTID sluta med att jag blir förkyld. Så nu är det bara att avvakta o se vad som händer. synd att jag inte har nå c-vitamin hemma isf. hade jag smällt i mig en massa för att chocka kroppen. Fast det kanske inte är så bra då man bär på en heffaklump visserligen.. Hhm..!
Vill INTE bli sjuk nu! Men om jag nu ska bli sjuk så blir jag det hellre nu och inte då ongen ska till o kläckas!


Ja.. det var ju just det, för dem som arbetar. Inte EN ENDA gång har det ring under helgen. Jag som trodde jag skulle vara alldeles nerringd ang. jobb. Men tji fick jag =(

Påsken har gått ganska lungt till, eller nja, det har ju visserligen varitstressigt fram och tillbaka överallt, men på ett lungt sätt ;)
Ids inte skriva om allt vi gjort. Vi har haft trevligt helt enkelt, umgåtts med familjen, vänner, varandra och hunnit med en sväng på IKEA (Var visserligen bara jag på IKEA, men lika bra det.)

Köpte mig en massa bebissaker.

* Balja
* Madrasskydd
* Påslakan
* Dra-på-lakan (x2)
* Mysig bebisfilt
* Badhandduk med huva (den var på rea, annars hade jag inte köpt den)
* 10st "kräkhanddukar" (eller "allt-i-allo-handdukar")
* Täcke
* Kudde (Jag är kluven huruvida jag (bbisen) skall använda kudden eller inte, men nu har jag köpt en iallafall så får jag se sen hur det blir. Om inte annat kan man lägga den UNDER madrassen för att få upp huvudet en bit. Men som sagt, vi får se)

Sen köpte jag även en plafond till hallen, värmeljus (200st) en stooort vaniljdoftljus och en sophink till toaletten.
För allt detta betalade jag 0kr. V hade nämligen presentkort som kom väldigt väl till pass. Tack så mycket Cissi&Björn samt Bert&Birgitta. (Även att presentkorten inte är riktigt slut ännu)



Jag blir då bara fetare och fetare. Vart skall detta sluta?!

  
Snälla ni, ha överseende med min blick samt dubbelhaka. Jag stog och fnittrade åt Martin som tog kort medans han stog o muttrade nåt om att jag ser mycket tjockare ut i verkligheten. =)

Idag är mitt bäcken inte att leka med (var lika igår). Känns som att varje steg jag tar så ska jag rasa ihop, som att det inte orkar bära min vikt. (Visserligen väger jag imponerande mycket, men ändå) Allra värst är det då jag suttit ner ett tag, jag måste sannerligen vara underhållande att se på då jag tar mina första stapplande steg ur soffan.

Näni. Nu ska jag se färdigt på 100höjdare. Eller det är nog snart slut.

Aja, ska sluta iaf!
Natti natti

Baka Baka Liten Kaka





Jag har just bakat två sockerkakor. Eller snarare en och en halv, ena står nämligen fortfarande i ugnen.

Den ena är en vanlig sockerkaka med kardemumma som smaktillsats, min absoluta favoritkaka faktiskt. Då den kallnat skall jag hälla över en socker-ägg-smör blandning. MUMMA!!
Den andra är en äppelsockerkaka, en vanlig sockerkaka med äppelklyftor vända i socker+kanel nerstuckna i smeten. Har aldrig gjort den förut så jag hoppas på det bästa. Det återstår att se om 8min då den är klar.

Imorgon blir det mer bakning, men då i form av en tårta! En princesstårta till min älskling =)

NU: ska jag kika lite på kakan och se hur den artar sig, sen ska jag göra socker-ägg-smör såsen!
(Måste ju passa på då det är reklam ((Greys Anatomy ni vet)) )
Adjöss

Graviditetsklåda



Jag tror att jag blir galen. Har sån fruktansvärd klåda på magen, jag vet att det har med graviditeten att göra och jag vet att det är vanligt, men snälla nån.. Ge mig nåt botemedel!! Jag har kliat sönder den helt, har små sår nu över hela övre delen på magen, ser inte klokt ut. Under dagarna då det kliar som värst brukar jag kunna hålla mig från att klia (Med vissa svagare stunder av maniskt kliande) men på nätterna då jag inte är medveten om vad jag gör vaknar jag ibland av att jag liksom river mig själv hysteriskt på magen med blodutgjutningar och ännu mer klåda som följd.

Ska ta upp detta med Barnmorskan på nästa träff, men tills dess tänkte jag om det är nån av er som haft samma problem och isf. blev ni av med det på något sätt eller är det bara att härda de 9 veckorna som är kvar?

Hhm.. Läste just att det kan i vissa fall vara allvarligt och man bör ta leverprover m.m. Nu blir jag ju nervös. Kanske ska ringa BM redan imorgon och konsultera. Jag har ju haft såhär länge nu!

 LÄNK

HAHA... Här är ett citat från sidan jag länkade till:

"Det finns en viss risk att du drabbas av tillfälliga psykiska problem på grund av den envisa klådan"
Jotack.. dem är nog på väg i högsta fart skulle jag tro för jag blir verkligen galen snart.

Av respekt för er läsare får ni ingen bild på eländet.

Ursäkta avbrottet


Hej igen. Förstår att ni har saknat mig ;)

Jag tog en välbehövlig paus från datorn i några dagar. Fick faktiskt lite gjort här hemma under tiden =)
Nu är det bara EN kartong kvar att packa up, och för tillfället är den full i saker som jag inte vill packa upp riktigt än (Måste köpa lite saker innan jag kan packa upp den)

Ang. Majbrasan:
Jodå det var MAJbrasan vi eldade upp i Mars.
På Tjärnberget brukade vi elda en majbrasa tillsammans med grannarna samt några fler, men i år hann den bli så utomordentligt stor, (dels p.g.a vår flytt) så vi tordes inte vänta till sista April innan vi satte eld på den, risken var nog isf. att vi orsakat en skogsbrand. Så det bästa var att elda upp den medans det fortfarande är snö ute, vilket blev i Lördags!

Bordet:
Nu har bordet kommit. Det kom i förmiddags, dock känns det lisom lite rappligt nu när man har det hemma. Men men, det var billigt =) Stolarna är ett helvete att sätta ihop, har bara fått ihop 1. Eller själva stolen går ganska snabbt, men sen ska "sittskivan" på, där kommer problemen, det är inga som helst märken i den hur den ska sitta, så man får med tumstock och ögonmått passa dit den (även att hela stolen är lite skev så det är en fysiskt omöjlighet att få det exakt rakt) sen är detbara att skruva. De första 3 ggr vi skruvade vred sit skivan så det vart alldeles innåthelvete snett, till sist kom vi på att jag får sitta på stolen medans Martin skruvar. INGET rubbar en valross som mig serrni =) Jag har tänkt sätta ihop så många stolar jag orkar idag, så får vi skruva dit sittsarna imorgon. Får ju fikagäster då ju, bäst man har nånstans att sitta =) Martin blir nämligen 1 år äldre imorgon. Jag har köpt en liiiten liten present, det var allt va pengarna räckte till, man fick köpa en för 60:- eller 2 för 100:-, jag ville så gärna köpa 2 men icke sa nicke, det gick inte =( Men som sgat är det tanken som räknas. Han ska få den imorgonbitti, han är ju ledig imorgon, eller ledig å ledig, han har jobbat in dagen redan.

Helgen är fullspäckad:
Imorgon ska vi först till Grössjön o borra lite hål i isen till anglingen på fredag. Eftersom de ska dit så tidigt på fredag kan de va skönt att dem redan e borrade =)
Sen på kvällen/eftemiddagen kommer svärföräldrarna (kanske fler också, vet ej) och fikar. Men innan dess måste vi ha bakat en tårta, Martin skulle prompt göra fyllningen, och då det är han som fyller år så får han väl det då =)

Fredag: Ja då blir det stugan hela dagen, vi ska angla, pimpla, grilla, och äta påsklunch med Bert och Birgitta. Förra året bjöd jag på lunch, så i år bjuder dem tydligen. Gott gott =)

Lördag: Först ska jag till Birsta med Cissi och cruuiisa runt lite. Dock lite tråkigt utan pengar men man kan ju inte gräva ner sig för det.
Sedan på eftermiddagen/kvällen ska vi åka till Lycksjön och hälsa på några!

Söndag: Martin har repning på förmiddagen (CISSI: han hade tydligen blandat ihop dagarna, därför sa jag annorlunda till dig) sen på kvällen blir det påskmiddag/knytkalas hos Robban och Linda. TREVLIGT =)

Måndag: Middag hos min Pappa och Lena.

Ujujuju.. På måndagkväll lär man somna ovaggat =)

NU tänker jag mest njuta av lugnet här hemma. Min lillasyster Johana frågade mig igår om det inte var tråkigt att vara ensam hemma.
NEJ o nej det är inte alls tråkigt, ibland kan det väl bli lite långsamt antar jag, men oftast har man saker att göra eller sysselsätta sig med. Som nu t.ex.. Köket ser förjäkligt ut, "matsalen" måste dammsugas och jag har stolar som måste sättas ihop. Skulle jag mot förmodan hinna få tråkigt så kan jag alltid gå upp och spela lite tv-spel =)

GAAHH!!


Hur i hela fridens namn ska jag kunna somna med en onge som har bestämt sig för att det roligaste som finns är att trycka mamma på urinblåsan??

Spelar ingen roll att jag varit och klämt ur några droppar ca. 3 ggr den senste timmen, jag känner mig kissnödig ändå.. Ujujuj.. Dryga 2 månader kvar av detta! Tur att det inte alltid känns såhär, nog för att det gjort det fasligt mycket den senaste veckan.
   Min rygg ska vi inte ens tala om just nu, den har helt gett upp!


Sitter/Ligger med datorn i sängen för tillfället och lyssnar på Martin som envist drar timmerstock på timmerstock trots våldsamma armbågar i sidan från mig. Det värsta jag vet är att försöka sova då nån snarkar, jag kan helt enkelt inte. Brukar alltid sluta med att jag väcker Martin och tvingar över honom på sidan. (Han envisas ju alltid med att ligga på rygg..)

NU måste jag kissa igen sen ska jag försöka sova.

Imorgon ska vi ju elda Majbrasa, då vill man inte va trött
(Mer om det imorgon, har ingen blogglust nu)

Bakat frukostbullar


Jag har bakat frukostbullar. Men ack vad dåliga dem blev. Smaken är de inge fel på alls, men konsistensen på degen blev aldrig bra. Dumma recept.
   Måste hitta nåt nytt recept på bra bröd!

Nu ska jag gå och provsmaka, sen ska jag göra pannkakssmet.

Adjöss

Städdag


Mamma: Ja jag har sett dem avsnitten, men jag tror inte man kan kolla på internet. Ni har inte Canal+ eller?

Idag känns som en städdag. Jag kan inte med gott samvete sitta på arslet och göra ingenting. (Klev även upp lite väl sent, 10.00, så jag har extra mycket press att hinna med så mycket som möjligt) Hittills idag har jag plockat ur diskmaskinen, ätit frukost, kört en tvättmaskin, plockat ur en kartong (Ja vi har fortfarande ouppackade kartonger kvar) matat hundarna. Det är nog allt jag hunnit med, ja och klätt på mig såklart!

Kvar att göra är (EN MASSA):

* Dammsuga uppe, nere och i trappen
* Damma av möblerna nere och uppe
* Baka nåt gott till ikväll
* Vika tvätt samt Hänga tvätt
* plocka undan lite småsaker som ligger och skräpar överallt.
* Ordna lite grejjer till middan sen. (bl.a plocka upp fisken ur frysen, kolla så att allt finns m.m.) 

Ja det är allt jag kan komma på såhär på rak arm, men det räcker till! Kommer säkert bli en massa fler saker bara jag väl sätter igång. Vilket jag skall göra NU!!

Gaviscon gör gott för magen +uppdat.


Kolla denna länken Mamma och sen kan du erkänna att jag har rätt! HA!!!!
Klicka här
Hälsa gärna mormor det också när du ändå är igång, hon trodde inte heller på mig ;)



Ända sen jag åt frukost har jag känt mig uppsvälld och äcklad. Rapar hela tiden och får nästan uppstötningar (men inte som sura uppstötningar, kan inte ritkigt förklara) Nu tog jag en Gaviscon och tänk vad skönt det blev helt plötsligt. Nu är det bara den förbannade ryggen som krånglar. Den är extra besvärlig ikväll av nån anledning =(

Även att magen är stenhård och står rätt ut. Försökte förklara för Kattis hur min navel ser ut.. (ingen vacker syn) Jag har ingen putnavel, det är inte det som är problemet. men tänk er en uppblåst ballong (Där öppningen är naveln) osså drar man i öppningen åt sidorna så ballongen liksom piper, så som ballongöppningen ser ut just då, så ser min navel ut nu. Ja ni kan ju tänka er vilken hemsk syn det är, och tänka är just vad ni får nöja er med. För med tankte på att jag knappt vill se eländet själv så tänker jag då INTE lägga ut bilder på det här =) Nej, det blir påklädda magbilder för min del. (Dock inga just nu)

Mer fikagäster
Imorgon kommer min Pappa, Lena, Sanna, Johanna och Farmor på besök. Dem skall gratta mig samt kolla in nya kåken vår. Bäst man dammsuger och bakar en liten kaka imorgon då =)

Nu måste jag lägga mig ner och se om ryggen skärper till sig lite. Annars måste jag nog baskemig grina en skvätt eller så känns precis som att det sitter en kniv strax under höger skulderblad och så fort jag rör på mig rör sig kniven. Buhuuu!!

Barnmorskan


Nu har jag varit hos Barnmorskan. Där konstaterades:

* mitt blodtryck var alldeles utmärkt
* Bebisen ligger med huvudet neråt
* Mitt sf-mått ligger fortfarande på 29cm
* Hon tyckte att det kändes som en normalstor bebis. (Nog för att det måste va väldans svårt att avgöra)
* Vi har fått plats i föräldragrupp. Jippie =)
* Vi skall träffas varannan vecka framöver
* Hjärtljuden låg på 146-148

Ja det är väl allt jag kan komma på just nu. Gick väldigt snabbt, var nog bara inne i 20-25min.
Hon hade dock inte datorn där just då, så hon ska ringa mig sen när hon kommer till Matfors så ska vi boka in nästa besök.

Finbesök
Imorse/förmiddags kom Cissi hit. Mycket trevligt med lite besök, hon fick gå en husesyn sen satt vi mest och prata om allt och inget =) Det får bli fler gånger, och lääängre besök. Så vi hinner fika, hihi!

Äntligen har jag köpt en ny tandkräm, var sannerligen på tiden!!!

Tidig middag
Idag blir det tidig middag. Martin skall nämligen repa med sitt kära band idag. Han ska va i Birsta kl. 16.30, så middagen serveras senast 15.30, blir nog den tidigaste middagen som serveras sen Martin och jag blev ilag. Jag är inte så mycket för tidiga middagar jag, oftast blir det raka motsatsen, på tok för SENA middagar. Borde kunna hitta nåt mellanting, jaja.. Det får jag jobba på då pysen är ute =)

Namn
Apropå Ongen, det pågår häftiga namndiskutioner här hemma för tillfället.
Tjejnamn är så lätt att komma på, varför kan inte killnamn vara så lätta? För tillfället kikar vi på Gaeliska namn. Finns faktiskt väldigt många fina. Hittills har vi inte kommit överens om ett enda svenskt pojknamn, dem jag tycker är fina HATAR Martin och vice verca. Amerikanska namn har vi också försökt oss på, men han har så lustiga förslag Martin (Det tycker han om mina också visserligen) Så där kommer vi ingen vart. Alltså.. NU är vi inne på Gaeliska namn. Ujujuj, stackars barn, vart skall detta sluta? ;)

NU
Nu ska jag koka upp makaroner och förbereda lite inför middagen.

Bara plus idag!


Ja idag ligger Martin sannerligen på plus.

Först skurade han ju hela badrummet, hittade liiite fusk, men vad gör det? Han var ju superduktig som gjorde det överhuvudtaget. Själv är jag lite känslig för sånt där snusk. 
  
Sen efter middagen sa han att det var den godaste köttfärssåsen jag nånsin gjort.
   
Efter att vi ätit for han iväg med Björn till Njurunda och kikade på en skoter som Björn ville köpa (Vilket han också gjorde) Då de kom hem, lagom till CSI började, kom han in i vardagsrummet med armarna bakom ryggen. Jag såg fundersam ut tills han överöste mig med GODIS =) Chockad som jag blev var jag tvungen att fråga om de rånat en mack eller så. Men icke då, karln som de handlat skotern av hade öst in en MASSA karameller i bilen innan de for iväg. Martin och Björn hade nog vräkt i sig en hel massa innan de kom hem, men det var iallafall jättesnällt av Martin att spara till mig =)

image367



Min mage är väldigt spänd just nu, tror bestämt att "det" håller på och möblerar om där inne. Sparkar och har sig långt nere i magen.
Blev tvungen att ta en bild på eländet =)
(Men jag har klippt bort min dubbelhaka samt flubberarmar)

image368

Snygga pyjamasbyxor va? Fick dem i julklapp av mamma. Jag älskar dem!!


Martin är bra duktig han!!



Japp! Nu då jag kom hem var han i full färd med att släpa ut badkaret från toaletten (Vi ska alltså inte ha det där, utan bara duschkabin) och då han halkat iväg med det tilluthuset satte han igång med att skura där inne. Ni som har badkar och har dragit fram det någon gång vet ju hur det kan se ut.. Blää, snacka om att kräkreflexerna fick sig en omgång =(
   Nu står han på alla fyra där inne och skurar och skrubbar och har sig. Han e så duktig så.

image360

image361


I förmiddags var det vattengympa som vanligt. Men det var en ny tjej som ledde idag (Antar att den vanliga va sjuk elle nåt) och jag tyckte inte riktigt att rörelserna hon visade passade sig för gravida. Vissa saker har jag ju fått lära mig att man ska undvika då man har foglossning, vilket vi alla i gruppen har. Men men.. det var ett ganska skönt pass ändå. Efter gympan mötte jag upp Cissi och vi for till McDonalds, där satt vi i en timme skulle jag tro och åt och pratade sen var hon tvungen att hämta upp Barbro och jag for hem. Med ett snabbt stopp på Ica först vill säga. 
   Hittade världens minsta purjolök där tror jag, hihi. Blev tvungen att köpa den för att den va så söt, OCH för att vi ska äta fisk nån dag i veckan, och jag tycker det passar sig så bra med purjo till det.

Imorgon är det MVC som gäller. Skall träffa den nya barnmorskan för första gången. Synd bara att Martin inte kunde följa, men det får bli nästa gång kanske. Vill ju att han också ska träffa henne! Undra vad pysens hjärtljud ligger på denna gången, dem 2 sista gångerna har de legat stadigt på 144. Mitt SF-mått skjuter även i höjden, undra vart det ligger?! Ja jag är så nyfiken så. NU ska jag gå och se hur det går för min karl inne i badrummet.

Hej svejs



(Glömde förresten att berätta vad jag fick i present igår. Jag fick först och främst JÄTTEFINA tulpaner av svärmor, samt en cheesecake och hallon som vi fikade upp.
Av Terese fick jag en jättefin mammatröja och 5st läppglans. Jag har invigt tröjan idag och jag fullkomligt älskar den =) Även 3 av läppglansen har provats idag! Diggar dem starkt.)



Nu då jag ändå är igång bjuder jag på lite bilder


Denna synen möttes jag av igårkväll då jag gick in i köket. Sannerligen lustigt =)
image362



Ozzy och Rocky låg och gosade med varandra inatt då jag skulle lägga mig och sova. Så söta så ;)
image364

image365

image366

Konsultera en jurist?!



Ja det skulle jag vilja göra i ett ärende som bekymrar mig för tillfället. Men nå pengar till det finns ej och jag antar att framtiden får utvisa. Det man kan göra är väl att försöka bli så påläst man kan på egen hand =)

Jag talar om det faktum att vissa vill bygga stugor/hus nedanför vårt hus, samt bygga en väg mitt i vår lägde.
Men detta skall vi nog sätta käppar i hjulen för. Hoppas jag iaf.! Som sagt, bäst man läser på så gott man kan om lagar och sånt.
   Skall ringa några samtal imorgon och höra vad som gäller i vissa ärenden. Hoppas verkligen att jag får de svar jag hoppas på. Återstår att se ;)

Jag är HUNGRIG! Har inte ätit någon middag idag, blev proppis då jag åt tårta på jobbet, sen har jag varit äckelmätt hela dagen (Plus att svärföräldrarna, svägerskan och hennes pojkvän kom förbi och då blev det ju ännu mer fika) Men nu blev jag tokhungrig lite akut. Måste nog bre mig en par smörgåsar. Har nybakad morotslimpa i skafferiet (Dock inte av mig utan färsk från Ica)

Just p.g.a denna akuta hunger måste jag sluta nu!


Godkväll



Här sitter jag, helt solokvist.
Ryggen gör förbannat ont så jag ska nog gå och lägga mig nu.
Ska ju faktiskt upp och jobba imorgon också. Kan ni tänka er att jag har sovmorgon?! Börjar inte förrän 8, och sen slutar jag 12. Ganska meningslöst arbetspass, men ädock! Det är 4 timmars helg-OB och det har jag nog banne mig inte råd att säga nej till.

Martin for till Erikslund klockan 15.30, så sen dess har det bara varit jag och våra 3 pälsklädda grabbar här hemma (Rocky, Rambo och Ozzy alltså) Men dem har väl inte direkt varit till särskillt bra sällskap, dem bara sover dem rackarna. Jag gjorde en jättegod kycklinggryta med broccoli, blomkål och morötter i. Till det åt jag ris, passar på när Martin inte är hemma, han är inte så förtjust i ris nämligen.
   Sen har jag bara set på tv samt suttit vid datorn hela kvällen.

Kvar att göra denna kväll är: lägga över resterna i en plastbytta sen in i kylen, tvätta bort sminket så det går fort att göra mig iordning imorgonbitti (Japp, jag brukar fuska med att tvätta ansiktet) Hänga tvätt och sen bums ner i sängen. Eller nej förresten, doggarna måste ju rastas först. Eller rastas och rastas, jag följer med dem ut så dem får pinka och bajsa av sig. Blir ingen promenad dennatiden på kvällen. Det får bli imorgonbitti (men då är jag lägligt nog inte hemma, hihi)

Nej, godnatt med er allesammans

RACKARNS!!!



Där fick jag för att jag tog fram vårjackan igår (Igen..)

När ska det bli vår va?

Alltid sen middag



Jämt och ständigt på helgerna blir det så att vi äter middag alldeles för sent.
Ikväll blev det inte förrän efter 19 nån gång då vi äntligen satte oss ner och åt. Detta resulterar sedan i att vi inte orkar äta några grönsaksstavar med dipp. Men inte grinar jag för det, vi kan ju äta det imorgon istället, om nu Martin kommer hem inom rimlig tid. (Han har spelning i Erikslund)

Just nu sitter jag i nattlinne och funderar på att ta en dusch. vi har sett på Så ska det låta (Himlarns vad bra det var ikväll, jag älskar då folk kan bjuda på sig, nog för att Amy Diamond mest var pinsam med sitt frenetiskt petande på mikrofonen) Efter det såg vi Robins och sen såg vi Hjälp. Nu funderar jag på vad man ska ta sig för, men som sagt lär det bli en dusch och sen sängen. Eller så kanske man slår på en film.. Hm, vi får se!

Kan bjuda på en bild på vårt lilla matbord, det som står i köket. Här sitter jag och Martin och filosoferar på mornarna. Middagar ska vi sen äta i matsalen på vårt nya matsalsbord =)

Jag SKA sy om gardierna.
image356

Då jag ändå är igågn kan ni få en bild på vår nya tv-möbel (och en förvrängd bild av Pheobe i Vänner)

image357

  avslutar med två bilder på vår fina utsikt ner mot Ljungan

Magen vecka 28+4



image354



image355

Införskaffat oss en matsalsmöbel

                    image353
                                        Det som ser ut som svart är inte svart, det är brunt =)

Nu har jag varit i Matfors och beställt bordet samt stolarna som vi bestämt oss för. Enligt Matfors Möblerskulle det ta en vecka, jag hoppas det gör det så vi slipper vänta. Tog även hemkörning då paketet blev lite för långt för våra pluttbilar =)
   Passade även på att handla på Ica i Matfors, dessvärre glömde jag köpa mjölk och bananer. Rackarns, men vi klarar oss ikväll iallafall tror jag. Kanske far på Ica Stöde en svng senare annars.

Jag har även köpt batterier till kameran, det är ju sånt tjaaat (Haha eller hur Cissi)
Så snart kommer det bilder på huset, men jag känner att just nu är det inte i skick att fotograferas, och jag är inte i skick tt göra nåt åt saken. Blev tvärslut nu då jag kom hem från Matfors. Ska se på Christine nu sen måste jag hänga tvätt, köra en ny maskin och SEN kanske jag knäpper lite kort. Men vi får se

Ikväll blir det grönsaksstavar med dipp och "Så ska det låta". Älskar fredagar..
Men först ska vi äta friterad kyckling med ris.

Apropå friterat.. Jag pratade med vårdcentralen idag och hon trodde nog inte på gallan, snarare magkatarr. Men vi uteslöt ingenting. Jag har iallafall varit på apoteket idag och inhandlat Gaviscon eller vad det nu hette som jag ska testa ett tag. Blir det dock inget bättre ska jag kontakta min barnmorska som i sin tur får kontakta en läkare. Jag hoppas det blir bättre *suck* Ska tugga i mig en par tuggtabletter ikväll efter att vi har ätit och se hur jag mår inatt.

Näni, nu kallar tvätten

22år och 1dag

Så gammal är jag idag! Ujujuj

Fy vad det blåser, jag klev utanför ytterdörren och trodde jag skulle lyfta från marken. Tro mig, det ska mycket till innan jag lämnar marken (syftar på det faktum att jag faktiskt väger en hel del) men det var baske mig nära idag.

Imorse tog både jag och Martin sovmorgon, vaknade först klockan 7 (som vanligt nuförtiden) men jag kände mig inte ritkigt redo att stiga upp, gick iaf. ner och kissade samt släppte ut knaskatten. Min mobil pep till för att den hade dåligt batteri, katten sprang till telefonen och kollade, sen attackerade han min hand som höll i telefonen. Jag tog tag i nackskinnet på honom och kastade ner honom i fotändan, där gick han lös på mitt ben, tror han försökte nå skelettet. Då blev jag tvungen att släppa ut honom, han hade nog lite väl mycket överskottsenergi stackarn. Synd bara att min kropp ska bli lidande för det.
   Jaja, jag tycks vara expert på att prata bort mig i en massa strunt. Det enda jag ville komma till var ju faktiskt att vi sov till klockan 9 =)

Martin tog med hundarna på en promenad medans jag åt frukost och duschade. Helt fantastiskt att kunna stå i duschen, men ibland saknar jag att kunna sitta ner, för jag kan inte böja mig såpass i denna duschen så jag kan tvätta fötterna. Det är ett helsike bara att tvätta benen, allra helst vaderna =) Jag har aldrig varit vig, det skall erkännas. Men sen jag blev gravid och framförallt nu då magen verkligen börjat växa då har jag blivit riktigt, riktigt osmidig. Det är ett himlans arbete nnan jag fått på mig strumporna på morgonen.

Vi satte rambo i sin bur ett tag, mest för att han skulle se att man kan sitta i buren och vila. Det är ingen bestraffning!! Han tog det ganska bra, men visst såg han ledsen ut min lillbebis. Han fick sitta där i ca. en halvtimme, sen fick han komma ut och busa ett tag, tills det blev dags att sitta där på riktigt. klockan kvart i ett begav jag mig ju nämligen till jobbet, jag har varit så orolig hela dagen. Gått och sett framför mig hur han insåg att han kan puffa upp buren med nosen och sedan krypa ur. Men jag verkade ha oroat mig i onödan, för då jag kom innanför dörren möttes jag minsann inte av en studsande hund i hallen, nejdå, jag möttes av en superglad hund som satt så fint i sin bur där jag lämnade honom.
   Tro om jag blev överaskad! Han fick så mycket beröm att han höll på att pinka på sig, men jag blev så rackarns glad att se att någonting äntligen fungerar.
Han har det rätt fint i sin bur faktiskt, matskål, vattenskål, alla sina leksaker samt en matta att ligga på. Nackdelen med buren är att den är alldeles för stor. Inte för Rambo, men för köket =) Stor hund = STÖRRE bur.. Men vi måste komma på nån smart lösning på hur man enkelt kan fälla ihop den och ställa ut på altan, för i nuläget tar den upp halva köket. Men nu behöver den ju inte användas på ett tag. Jag jobbar nästa gång på söndag morgon 8-12, men då är ju Martin hemma, så då behövs den ju inte.

Imorgonbitti/förmiddag skall jag ebhe mig till Matfors Möbler och beställa en ny matsalsmöbel. Den blir vit, med cappuchinofärgad bordsskiva, 6 stolar,även dessa vita med cappuchinofärgade sittdelar. Inte vårt första val, men då vi tittat på väldigt många möbler samt priser, så insåg vi att denna blev bäst för oss. Sen är både jag och Martin inne på vita möbler nu, har haft väldigt mycket svart/mörkbrunt förut, men vi är inte särksillt duktiga på att dammtorka så vi har insett att det smartaste är nog vitt ändå. Sen e det ju snyggt också!

NU ska jag göra nåt åt min rygg som gör sig påmind genom att värka som SATAN. Blir nog tidigt sänggående ikväll, tänke läsa ut boken min!

Godnatt med er

GRATTIS till mig!


Ja det var denna födelsedagen det...
Tack CISSI och MAMMA för era Grattishälsningar.

Dagen har varit bra, bortsett från det faktum att jag inte mådde särskillt bra mitt på dan. Eller, jag har väl inte mått prima på hela dagen, men man ska inte klaga =)

Nu ska jag se klart på Grey´s Anatomy, ta en dusch och sen gå och lägga mig och läsa "De hängda rävarnas skog" Sen ska jag nog sova en sväng, åtminstone tills jag vaknar och måste pinka.

Godnatt allihopa.


22år... Hm.. Äsch det känns precis som förut!

Dålig på självaste födelsedagen


Idag är alltså dagen då jag föddes, fast för 22 år sedan. Tänka sig!
Jag vaknade klockan 7.00, var tvungen att pinka som vanligt. Även att katten betedde sig som en galen så jag blev tvungen att släppa ut honom.
Gick och la mig i sängen igen och myste ett tag, det var ju så himla vackert väder, solen fyllde hela sovrummet, riktigt härligt! Sen vaknade Martin också så vi låg och pratade ett tag och rätt vad det är piper telefonen. Jippie, ett grattis-sms tänkte jag och öppnade det, men icke sa nicke. Det var Cissi som talade om att hon åkt på magsjuka och spytt typ varje timme hela natten. GRATTIS TILL MIG!! Blää, sånt vill jag ju inte veta, jag blir livrädd juee.

Jaja, hur som helst klev vi upp och jag åt frukost sen satte jag igång att röja lite här hemma, dammsög hela huset speciellt trappen. La in ren tvätt o garderoben, körde en ny maskin, skurade hela trappen (Vilket var väldigt behövligt, den såg ut som om någon skitit i den) Medans jag gjorde allt detta tog Martin med sig Rambo ut på en långpromenad, men det dröjde inte länge förrän dem kom hem igen, katten hade nämligen följt med så de var tvungen att lämpa av honom hemma =) Min gokisse!!
Men sen fortsatte dem.

Efter han kom hem så kom Mamma, Linnea, Mormor och Morfar för att gratta mig. Dem fick kaffe (trots att Martin mer eller mindre glömt att hä i just KAFFE i vattnet, haha) och kakor. Med sig hade dem en tårta som vi smaskade i oss (Blev en liten bit kvar som jag ska sätta i mig senare ikväll kanske, eller som frukost imorgon) jag fick pengar, presentkort och böcker. Roligt med främmande! Och härligt att ha ett helt hus man kan visa upp ;)
   Efter att dem åkt kikade jag och Martin på lite matsalsmöbler på internet, och vi tror nog att vi bestämt oss nu, måste till EM i Matfors för att beställa det bara. För jag antar att de inte har det inne. Kanske ringer dem imorgonbitti.

Hur som helst.. Ungefär en halvtimme innan jag skulle åka till jobbet blev jag jätteyr, skulle hjälpa Martin att sätta ihop hundburen. Men jag kunde helt enkelt inte, kändes som att jag skulle svimma hela tiden. Så jag gick och satte mig, då kom trycket över bröstet (det jag får ibland) Men denna gången var det nog fasen värst av alla gånger jag haft det. För samtidigt som det tryckte över bröstet så det kändes som att jag inte kunde andas, kändes det som att en kniv satt i mellangärdet. Jag blev väldigt illamående och kallsvettig. Det enda man vill göra då det blir på detta viset är att lägga sig ner. Men det GÅR inte, då blir det nämligen 7 resor värre. Så jag satt/halvlåg över matbordet i ungefär 10 minuter innan jag samlade kraft nog att ta mig till soffan, där satte jag mig och la upp benen på bordet. Blev tvungen att dra ner byxorna och dra upp tröjan. Det kändes som om de tryckte in magen jättemycket (Vilket de inte gjorde, men det bara kändes så) Fick även knäppa upp BH:n.. Antar att jag såg rätt ynklig ut där jag låg och kippade efter andan och skakade frenetiskt på tårna så jag inte skulle svimma.
   Insåg att jag inte skulle klara av att åka till jobbet i det skicket, så jag fick ringa och sjukskriva mig. Det kändes fruktansvärt, jag menar, dessa anfallen brukar ju gå över efter nån timme eller så, men vad skulle jag göra, jag KUNDE verkligen inte gå ut och sätta mig i bilen.

Men jag ringde sjukvårdsrdgivningen efter ett tag, hon tyckte det lät som magkatarr, gallan eller helt enkelt det faktum att fostret trycker på olika delar i magen. Jag försökte förklara för henne att jag haft  detta viset sen dag 1 av graviditeten och då kan fostret inte ha tryckt på nånting. Jag ska iallafall ringa vårdcentralen imorgon och boka tid. Kanske finns det nåt jag kan göra för att undvika dessa "anfall" kanske gör det inte det. Men jag måste iallafall kolla upp det. För då det börjar påverka jobbet känns det inte särskillt roligt.
OCH DET ÄR JU FÖR BÖVELEN MIN FÖDELSEDAG. då ska man må bra ju =(


Aja.. mår bättre nu efter en tupplur och lite tv-tittande. Nu har jag dock fått ont i huvudet istället. Så jag ska stänga av datorn ett tag och vila ögonen. Måste även leda mobilladdaren, för min telefon håller på att dö. Vill ju kunna svara på alla som ringer för att gratulera *ironisk*

Vad gör man..?


Postat av: Cissi

Vad skönt det ska bli då ni får ordning på hundgård/hus åt byrackorna (byrackan) =) Kan aldrig vara skojj att komma hem och undra "VAD FINNS KVAR då jag öppnar dörren".. Jobbigt för självaste djuret oxå. Inte lätt att vara ensam heller.

Ja just nu ser jag VERKLIGEN fram emot det. En hundgård alltså!
Jag vet inte vad jag ska göra eller ta mig till, nu då jag kom hem från jobbet har Rambo gnagt på tapeten i hallen samt på toadörren. HOPPLÖSA HUND!! Jag är helt övertygad om att mer motion skulle avhjälpa en del av problemen, men idag hade han faktiskt varit ute och sprungit i över en och en halv timme innan han blev ensam, men jag antar att en förändring inte sker omedelbart. Faktum kvarstår dock nu att vi kan inte ha honom ensam.. Det gick inte att ha honom lös i hela huset, och uppenbarligen inte instängd i hallen. Så nu återstår en sak att göra, sätta honom i en bur inomhus. Vi ska bygga en imorgonbitti då vi vaknat. Jag har ju nämligen en massa kompostgaller liggandes, så vi skall som sagt knåpa ihop en bur som han skall få vara i imorgon då vi jobbar. Om det inte funkar får vi helt enkelt sätta honom ute i uthuset. Det kommer ju bli lite kallt åt honom, men han har ju faktiskt päls.
   Vad annars ska vi göra? Accepterar inte att han förstör en massa i nya huset nu, han förstörde tillräckligt på Tjärnberget. Och nångång måste detta beteende sluta, gör det inte det så vet jag inte vad vi ska göra med honom. Men just nu ligger han inte på plus kan jag lova. Men som Cissi skrev, det är ju jobbigt för honom också, han gnager ju av en anledning. Problemet är bara att jag inte kan förstå vad den anledningen är, för han är ensamtränad, det går skitbra dem flesta ggr, men då det väl går snett så blir det ganska mycket förödelse. Han var ordentligt rastad och motionerad idag, han hade vatten och en hel drös med leksaker... Men någonting driver ju honom till att gnaga på väggar och dörrar. Om ändå Cesar kunde komma hit =)  (Tror dock att han skulle säga MER MOTION.. Jag ska verkligen försöka rasta honom mer, men det är så svårt för mig nu då jag knappt kan gå själv, måste ju ta ytte pyttesteg för att inte få sketaont.. )

Premiär
Nu måste jag gå och elda. Lite nervös är jag minsann över det, jag har nämligen inte eldat här nånting, och inte har jag fått nån lektion i hur jag ska göra heller, men om jag förstått allt rätt så är det ingen större skillnad från pannan på Tjärnberget, bortsett från storleken. Så jag får välan lita på det då och hoppas att jag inte gör något fel.


Lugnet EFTER stormen


  Då var man äntligen installerad i nya huset.
Vilket kaos det har varit. Men det undkommer man nog inte då man flyttar kan jag tro. Dock kan ju saker och ting skötas mer eller mindre smart =)

Vi skulle ju egentligen inte flytta förrän i Fredags, men bestämde oss för att flytta redan på Torsdagen, DET var kanske ett mindre smart drag, men det gick ju det också tillslut. Blev dock ingen flyttstädning för någon av oss, eller nja, jag städade ju då vi kom hit och Niklas fick städa hos oss, hehe.

Det ska jag säga er att jag kan inte förstå hur vi har kunnat bo så länge i ett så litet hus. Vi har ju mer eller mindre fyllt upp detta huset nu med saker och möbler, och alla dessa saker hade vi ju på Tjärnberget också, plus en massa mer som vi nu har kastat. Ja jisses, det är iallafall riktigt skönt att ha större nu! 
 
Det är inte bara huset som är större, även diskmaskinen och tvättmaskinen är större, vilket LYX =) Värsta nya grejjerna också. Jag har tvättat som en tok sen i fredags, vi hade/har ju en tvätthög som kunde/kan liknas vid mount everest. Blev lite svårt att hålla efter med tvätten på Tjärnberget med tanke på storleken på tvättmaskinen och andra faktorer som spelade in. Men nu är det riktigt roligt att tvätta. Tänka er, man slipper passa på maskinen då den sköljer för att tömma i sköljmedlet på rätt sköljning. I denna maskinen häller man i det då man kör igång den.. Haha, det är förmodligen helt normalt för er andra, men det är LYX för mig =) Det är ju trevligt att man kan glädjas åt det lilla.

Jag har inte tagit några bilder ännu.. Men det blir väl framöver.


Nog om flytten

Idag har jag varit ledig, vilket var bra. För mitt på dagen nån gång fick jag ett FRUKTANSVÄRT tryck över bröstet. Jag har ju nämnt tidigare att jag brukar få det till och från, men idag var det lite extra jobbigt. Det värsta under dessa "anfallen" är att det blir sju resor värre då man ligger ner, och det är det enda man vill göra just då eftersom det känns som om man skall svimma. Men jag halvsatt i soffan tills det absolut värsta gick över, vilket dessvärre tog närmare en timme, sen kunde jag äntligen lägga mig ner. Jag mådde fortfarande inte bra men lyckades som tur var somna. Sen när jag vaknade (vet inte alls hur länge jag sov, 45min-1tim kanske) kändes det som om jag sovit bort hela dagen och det kändes allmänt konstigt =)

Imorgon dock skall jag jobba, 7-17. Det är ett jobbigt pass tycker jag. Just p.g.a att jag blir så rackarns trött relativt snabbt och att min rygg är som den är ( = Ond som satan ) Men det ger pengar och just nu måste jag prioritera det. Jag skall även jobba Onsdag+Torsdag, men då jobbar jag 14-20.30 båda dagarna. Det är rätt så sköna pass, nackdelen med dem just denna veckan är dock att jag fyller år på Onsdagen och hade gärna haft hit lite folk på eftermiddagen/kvällen (Men å andra sidan är det mitt i veckan och det passar sig ju faktiskt bättre att kalasa på en helg) och att Martin har eftermiddag. Det betuder att hundarna blir ensamma från halv två på eftermiddagen till nio på kvällen. Och som ni förmodligen vet hanterar Rambo inte ensamheten särskillt bra. Visst, jag kan ta med honom, men det är så jobbigt att hålla koll på honom samtidigt som man skall sköta sitt jobb. 
  
Rambo fick vara ensam igår då jag och Martin var ut till Birsta en snabbis, det gick verkligen jättebra. Han ställde inte till med någonting (Han fick ha tillgång till HELA huset, förut har han varit instängd i hallen för att minimera skadorna) Så jag bestämde mig för att lämna honom (han har ju självklart Rocky som sällskap också) ensam idag också medans jag for på ica+sperrings, jag var borta max 20min, men likt förbaskat hade hundkraken lyckats bära ner en massa smutstvätt från övervåningen, smutsiga underkläder närmare bestämt, som han sedan legat och gnagt och bitit på här nere. han hade även burit in REN tvätt in till sovrummet. Jag hade nämligen glömt lite ren tvätt på vardagsrumsbordet uppe.
   Så imorgon då dem blir ensamma i några timmar innan jag kommer hem från jobbet måste jag be Martin sätta galler för trappen så han inte tar sig upp. Har ju som sagt ett enormt tvättberg som han gärna vill sätta i sig.
Får se hur vi gör på Onsdag om vi ser till att han BARA kan vara i hallen, som vi haft tidigare, det beror på hur bra han klarar sig under dem 4.5 timmar han blir ensam imorgon.

Ujujuj vad jag babblar. Men det blir lätt så då man inte har skrivit av sig på ett tag!
Jag borde knäppa nya kort på magen kom jag på nu. Det var ju ett tag sen ni fick se den sist. Och då var det i form av extremt dåliga små kort. Ska försöka skaffa ordentliga batterier till kameran snart så jag kan knäppa lite på huset+magen.

På onsdag fyller jag som sagt år.. Jag har lite ångest över detta, varför kan jag inte riktigt förklara.. Jag har inte någon åldersnoja. Men det kan bero på att förra födelsedagen var riktigt pissig, kände verkligen hur ensam man var. Jag är en person som inte har särskillt många kompisar, jag har väldigt många bekanta, men endast några få BRA kompisar. Jag trivs i normala fall med det, men ibland känner jag mig riktigt riktigt ensam. Å andra sidan är det ju bara mig själv jag har att skylla, om jag var lite bättre på att höra av mig til folk s¨skulle det förmodligen inte vara på det viset. Men som sagt, i vanliga fall trivs jag med att vara lite ensam, blir bara stressad av en massa folk.
Aja, jag hoppas att denna födelsedagen inte blir som förra, för den var förjäkla deprimerande.
Men det är nog ingen risk för det eftersom jag skall jobba.

Kalas skall vi ha om ett par veckor förmodligen, eftersom Martin fyller år den 20:e. Vi tyckte det var bäst att slå ihop våra födelsedagar och ha en enda bjudning istället. Jag har varken tid, lust eller ork att stå och baka flera tårtor samt fikabröd i flera veckors tid för att folk kommer på olika dagar. Nej då är det bättre att man avsätter en hel helg då folk kan få komma och gratta om de så vill.

MEN.. Tro nu inte att jag inte uppskattar besök före detta gemensamma kalaset, för det gör jag verkligen. Men det blir ingen tårta bara =) Nå bullar ska jag väl dock kunna bjuda på.

Aja, nu ska jag förbereda mig för natten. Måste försöka somna ganska tidigt eftersom jag måste kliva upp klockan halv sex imorgon, BLÄ.. Jag verkligen hatar att kliva upp tidigt. Hanterar inte tidiga mornar särskillt väl alls!
Så nu ska jag gå och duscha i vår nya fina duschkabin, jag har inte stått och duschat (hemma alltså) på över ett och ett halvt år, har ju haft badkar under ett snedtak i förra huset, så man fick sitta på en pall. Det ska bli riktigt härligt att ta en riktigt "stådusch" nu =)

Kanske skriver nåt mer imorgon om jag orkar, men risken är stor att jag inte gör det. Brukar va helt slut efter en A-tur (7-17)

men godnatt med er nu!

RSS 2.0