En sån dag


Oj en sång dag som sagt.
Jag åkte till Birsta med mamma samt lillasyster, där gick vi på IKEA och Birsta City. Jag köpte mig en förvaringsgrej till dynorna som hör till utemöbeln. Jag vet inte vad den hade kostat, men nu kostade den bara 29:- så det var bara att slå till! Även att jag fick en matta av Mamma, den skall så småningom pryda golvet i Devins rum.
   Efter birsta city skulle mamma på coop, jag stannade i bilen, efter coop skulle jag på ica maxi, mamma o linnea stannade i bilen, efter maxi skulle mamma på willys, jag stannade i bilen ; ) Ett sånt rännande fram o tillbaka, ujujuj!!
Men efter allt rännande blev det middag hemma hos mamma, stekt sill, potatis och löksås.. MUMMA!!
Sn var klockan så mycket så jag blev tvungen att åka hem, hade ju Rambo ute och Rocky inne, plus att Devin var trött och grinig. Han somnade på en gång då vi kom hem. Och nu sitter jag här. Men inte så länge till, duschen väntar.

Såhär ser förvaringsboxen ut. Inte vidare snygg, men ack så praktisk. Tänker ha den i uthuset sedan, så det är ingen som behöver titta på den ändå. Har precis lagt i dynorna, passade perfekt! Har glömt kameran ute i bilen och jag ids inte gå ut nu, men jag kanske tar ett kort imorgon.

Här är mattan, den är 180 lång och 80 bred. Finare i verkligheten än på bild =) Passar utmärkt i ett pojkrum.


Nu har jag nattat Devin, plockat undan lite i köket samt konstaterat att det bo loppor eller liknande i mina pyjamasbyxor, så dem ligger i en hög på golvet nu, medans jag håller på att klia sönder mina ben. Nu skall jag ta mig en dusch och skrubba bort lopporna eller vad det nu är som bosatt sig på mig, sen ska jag sitta vid datorn lite till. Men ikväll blir det tidigare nattning än igår, blev över 2 innan jag låg till sängs. Det håller icke, måste bli ordning!

Återkommer kanske innan jag läggr mig om jag har något vettigt att säga.
Hejdå!

Kommentarer
Postat av: -C-

De här med lopporna är för mig väldigt intressant. Jag hoppas du håller oss informerade ;) Och fan ta dig om du ger mig en loppa imorn på sjukhuset!

2008-08-12 @ 22:29:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0