Ensam igen..



Sådär, nu har Martin lämnat mig för någrs dagars arbete. Han skall jobba inatt så han kan vara hemma på Torsdag, då skall vi nämligen bege oss till Växjö. En släkting ska gifta sig förstår ni.

Jag har precis sett en riktigt dålig film på 5:an. Okej, jag förstår budskapet och allt, men den var "för mycket" dåliga skådespelare, dåligt manus, dåligt allt. Party till döds hette den. Kan icke rekommendera.
Nu måste jag neutralisera hjärnan lite med Fever Pitch, ungefär som när man luktar på parfymer, där emellan skall man sniffa på kaffebönor. Fever Pitch får vara min kaffeböna ;)

Devin sover, jag sitter i soffan med en påse uppätna baconchips samt en flaska champis. En trevlig kväll, men bara skit på tv. Jaja, det hjälper kanske till att man kommer i säng i tid kan man hoppas.

Idag har jag besökt Cissi i Indal för första gången. Snabba ryck här, haha! Det va så trevligt så, vi åt lunch och sen fruktsallad+glass på det. Det är fasligt gott med fruktsallad. Ett tag åt jag det flera gånger i veckan. Vet inte riktigt varför jag slutade. Men innan jag åkte till Indal gick jag och Martin på en promenad igen, så roligt att han vill följa med och promenera nu. Han har aldrig velat det förut. Han påstår att jag går för sakta. Men han har minsann inte klagat under dessa 2 promenader. (pratade nyss med honom i telefon och han påstår att det är p.g.a. att han är för fet, så han orkar inte gå lika fort som han brukar, HAH, jag tror faktiskt inte att han ljuger) Det är dags för oss båda att gå neri vikt, jag känner mig faktiskt riktigt taggad just nu, får se hur länge det håller i sig. Även Martin har insett att det är dags, men han tänker inte börja på allvar förrän han kommer hem från bortaliggningen. Är så svårt att motionera där ute i skogen, samt att äta rätt, det blir ganska mycket pulvermos för honom.
   Ja justja, jag höll på att beskriva dagen i kort.
Promenad, Indal, hem och laga mat, äta, se Greek, säga hejdå till Martin, gå upp till vardagsrummet, fortsätta se på tv, natta devin, se på tv.

Ja, det var väl dagen i kort. Nu ska jag läsa alla bloggar och sen borde jag nog sova. Men jag får se hur det blir. Ha det så bra iallafall!

Kommentarer
Postat av: Mallan

Ååååh champis, va gott !!



Ja ska rota fram liggdelen ! Tror den ligger hos svärmor å svärfar, nu ska ja bara få dom å minnas vart dom i sin tur ha lagt den :p Men så tar ja me den på onsdag om det blidde Drakborgen då !?

2008-08-17 @ 22:32:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0