Äntligen SNÖ


Jippi!
Martin kom just in och meddelade mig att det snöar ute, så jag tittade ut och ja, mycket riktigt, det snöar. Än så länge bara flyger det små flingor i luften. Men det kan ju bli mer =)

På G igen



Ja nu är det väl dags att man börjar uppdatera igen efter en liten paus.

Har väl egentligen inget vettigt att skriva om.
Devin har det lite jobbigt om dagarna verkar det som, misstänker fler tänder. Uffa, han kunde gott ha klarat sig på dem 2 han har, varöfr ska han måsta få fler nu, lillstackarn. Idag var han helt tokig, tokskrek då jag höll i honom, vad jag än gjorde så var det fel. Tillslut blev jag tvungen att få lite gjort här hemma, så jag la ner honom på hans lektäcke, och vips så var det bra. Han var nog less på mig =) Tillslut somnade han där på golvet iaf. Så jag bredde över honom ett täcke.





Han äter en hel portion gröt varje kväll, det går undan må ni tro, han är väldigt förtjust i sin milda havregröt. Han älskar den både med och utan puré till, men just nu har jag katrinplommonpuré, kanske han slipper vara så rackarns trög i magen då?!





Imorgon ska vi på 50-årskalas, jag och Martin. Devin skall då få sova hos sina farföräldrar, första gången han sover borta. Liite nervöst är det minsann, men det går nog bra! 

I veckan tog jag och gjorde köttbullar, förstår egentligen inte varför man inte gör det oftare, är ju så gott och så enkelt.





Mamma Scans köttbullar ger jag inte mycket för. Det ska va Mamma Ellenors ;)

Detta blir ett väldigt blandat inlägg känner jag. Lite allmän uppdatering sådär.
Då vi ändå är inne på allmän uppdatering kan jag meddela att jag idag fick papper från skatteverket, alla papper är du färdigbehandlade och jag heter numer Ellenor Svanberg. Knepigt, senast idag för några timmar sedan skrev jag fel på ett ställe där jag skulle skriva mitt namn. Även "autografen" måste jobbas lite på, den blir lite halvdan nu måste jag erkänna :) Blir liksom att jag börjar skriva söderberg men kommer sen på mig och börjar göra nåt annat, men då är det ju redan för sent och lika bra att fortsätta, är oftast inne på ...berg redan då jag inser mitt misstag. Ojoj vad rörigt det där blev.

Ååh, jag måste ju berätta en grej, i början av veckan fick jag hem en heel säck full med blöjor. Röknade iop dem till ca. 150st. Det var Martins chef + sambo som var så snälla och gav dem till oss, Deras jänta har nämligen slutat med blöja lite hastigt och lustigt, så där stod hon med ett jäkla blöjförråd men inget blöjbarn, så då fick VI dem, är mest i storlek "5" nr. 5 alltså. Vilket passar oss utmärkt, då han är på 4 just nu.

Säcken med blöjor


Blöjorna lite huller om buller. (även 12st engångshaklappar)


Ser kanske ut som soppåsar, men detta är alla blöjor efter att jag sorterat dem efter märken och storlekar.


 


Devin har en ny passion: Att növla sönder papper och tidningar. Här är en par bilder från häromkvällen då han satt och "läste" ljunganbladet, som en liten farbror med benen i kors. (I väntan på gröten)






(Jag håller på att tömma mobilen på bilder, därav alla blandade bilder)

Se så fint Farmor har stickat. Sockar, vantar och en liten halsduk!


Lillasyster Linnea här i Söndagskväll.


Här är en liiiten del av Devins rum. Det börjar ta sig nu.


Devin fönstershoppar på Birsta City ;)




Devin vaknade till för ett tag sedan och var jätteledsen, tror han hade lite magknip, för efter 3 rapar och lite gos hos pappa blev han lugn igen. Han fick då somna i mamma och pappas säng. (Men NU sover han i sin säng igen, blev tvungen att lyfta över honom då Martin gick å lade sig)


 


Nu ska jag också gå och lägga mig så  man orkar med morgondagen (och kvällen såklart. Godnatt allesammans



Hur fördelas sysslorna i hemmet?

HUR FÖRDELAS SYSSLORNA I HEMMET??


1. Vem tvättar?

JAG! Efter diverse missöden med färgade kläder blandat med vita har jag förbjudit Martin att tvätta.


2. Vem diskar?
Gäller det handdiskning så är det oftast Martin. Men vi har ju som tur är diskmaskin, den är det i regel jag som plockar både i och ur.

Vem dammsugar & skurar?

Jag. Men Martin dammsuger ibland han också. Skurar är det nog alltid jag som gör dock!

4. Vem dammtorkar?

Det är jag.


5. Vem tar hand om uppsättning av hyllor osv?

Olika, är inte Martin hemma och jag vill sätta upp nånting gör jag det. Men annars är det nog mest Martin skulle jag tro.


6. Vem sköter om bilen osv?
Martin. (och Molin bil)
 

7. Vem stryker kläderna?

Det är inte ofta det stryks nånting här hemma, gardiner på sin höjd. Men det är jag som gör det iaf.


8. Vem rengör avlopp osv?

Martin. Kan inte förmå mig att rensa bort håren ur duschen t.e.x.. Finns få saker som är så äckliga.

9. Vem storhandlar?

Jag. Martin har väl följt med max 2-3ggr. Han har fobi för affärer

10. Vem kastar grovsopor, tidningar osv?

Martin eldar det mesta här hemma, så länge det är brännbart så eldas det upp.

11. Vem lagar maten?
Det gör jag 9ggr av 10. Men om jag ber Martin så lagar han mer än gärna, och han är fantastiskt bra på det också. Men jag gör det oftast!


inte ikväll heller...

...

Inte ikväll..


Jag har verkligen ingen lust att skriva någonting ikväll,m men jag antar att det är just DÅ man ska skriva, annars blir det att man ger tusan i flera dagar, man tycker att det blir för mycket att uppdatrra helt enkelt.

Dessvärre blir det nog bildfritt, jag vet inte riktigt vart min telefon är för tillfället, Martin stoppade på sig den förut och han sover nu. Kanske lägger in en bild från tidigare i veckan!

Idag har Devin och jag spenderat alldeles för många timmar i Birsta, jag var helt slut då vi kom hem.
Vi började på Birsta City, där handlade jag lite kläder åt Devin i strl. 74/80, nu har han så han klarar sig ett tag. Bilder kommer så småningom.
Han fick även ett par "kalasbyxor", svart och grårandiga med snobben på, så snygg han ska bli =)

Jag fick dra med mig en förbaskad släpvagn hemfrån Birsta, köpte nämligen fönstersmyg samt foder, och dem blev fr långa och för tunga att ha på bilen (dem var 4.5 meter långa) så det var bara att låna med sig en släpvagn, men de gick ju bra de å!

Ikväll har vi målat klart det blåa i Devins rum, bara det vita kvar nu sen ska fönstren målas och nya foder + smyg sättas dit. Äntligen!

Nu får ni ursäkta mig, men jag har ett sprillans avsnitt av Grey´s som jag vill se innan jag går och lägger mig, måste försöka komma i säng lite tidigare än igår (02.00) för imorgon är det ju Öppna förskolan, vill inte va supertrött där. Nej som sagt, grey´s väntar!

 Haha, han gjorde en lustig min precis då Martin skulle knäppa, i själva verket var han jätteglad då denna bilden togs (igårkväll)

Hej å Hå.




Hej Hopp!

I förmiddags var vi på Familjegudstjänst där vi i babysången medverkade en snabbis, efter det fikade vi och sen kikade vi på barnkläder. Gjorde minsann några fynd, även att Devin fick en pyjamas samt ett superfint brunt fleeceset med bamse på av sin farmor. TACK!!

Då vi kom hem städade vi undan allt skräp inne i Devins rum, sen målade vi det första lagret färg. Gick åt bra precis exakt 3l, så imorgon skulle jag behöva in och köpa mer färg. Med lite tur kanske rummet blir färdigt i veckan, åtminstone färg + golv iallafall. Listerna behöver målas om, vilket säkert inte sker denna veckan. Men nu börjar det iallafall närma sig ett helt färdigställt rum, vem vet, kanske han sover där innan slutet av månaden.

Nu ska jag se vidare på Pretty Woman och sen ska jag se nya grey´s samt greek. Natti natti


Min rockstjärna



Har ni sett min rockstjärna? ;)




Död på jobbet


Jobbet gick jättebra. Jag hade faktiskt inga som heslt problem att hålla mig vaken hela natten. Tyvärr gick en tant bort klockan 5 imorse, men det var ju som väntat, jag satt vak på henne nämligen. Det var första gången jag satt med någon som dog, har sett flera döda personer på jobbet förut, men som sagt, första gången jag såg någon dö. Till en början var det lite obehagligt, första reflexen var: "Hjälp" Jag måste springa härifrån.." Men jag sansade mig och det gick jättebra, hon gick bort så lugnt så, bara slutade andas medans jag smekte henne på armen och kinden. Lugnt och stillsamt som sagt. 

Jag var hemma vid halv åtta imorse, blev då tvungen att pumpa ur brösten, sen matade jag Devin med det lilla som blev kvar men efter det däckade jag ordentligt. Martin väckte mig dock vid 11 så jag fick mata Devin igen. Han var då måttligt sur, han satt nämligen bänkad vid datorn klockan 10.00 för att skaffa AC/DC biljetter, men då han klickade in sig exakt klockan 10 var det KÖ för att komma in på sidan, 50min fick han sitta i den förbannade kön, sen var biljetterna slutsålda. Vi som skulle haft 4st

Nu sitter jag och Martin och kollar på tv, Nosferatu.
Imorgon är det babysång i kyrkan, och efter det är det klädbytardag i församlingshemmet, hoppas på att kunna göra ett fynd eller två!

Nu måste jag sluta skriva, jag är så fruktansvärt trött.
Bjuder på några bilder från igår först.








Min make



Haha, hör ni så knepigt det låter?! "Min make..." ja jisses.
Hursomhelst, min MAKE är och inhandlar glass och sylt för tillfället. Vi skall nämligen vräka uti  oss våfflor med glass sen.   Mumma!

Sedan strax före 21 skall jag bege mig till jobbet. Ska jobba natten uppe på demensboendet Idyllen. Känns riktigt trevligt faktiskt, var ett tag sedan jag jobbade en  natt, jag gillar att jobba nätter. Det faktum att jag aldrig varit på just Idyllen gör mig ingenting, känns bara spännande,  jag är ju en "nattmänniska". Jag har vilat i nån timme nu på eftermiddagen och Martin har lovat att ta med Devin och åka iväg en sväng imorgon så jag får sova.

Devin är för härlig just nu, han är helt otroligt trött, men vill inte somna, istället ligger han i min famn och skrattar/fnittrar och gnuggar ögonen. Goskit..

Men nu kommer Martin hem så jag ska lägga ner honom och hoppas att han somnar.

Fy så hemskt!



Jag vaknade för ett tag sedan ocg kollade mig runtomkring, det var ljust. Jag brukar ALLTID vakna av Devin för han brukar börja vakna till sig vid 7-7.30 men jag låg och lyssnade ett tag och det var inte han som hade väckt mig. Så jag insåg att jag vaknat av mig själv, då blev jag livrädd. TÄNK om han hade slutat andas eller nåt? Fy så nojjig jag har blivit =( Jag satte mig och kikade i spjälsängen, såg fortfarande inga rörelser, så jag gjode små läten (haha) och då skvatt han till.. Pust! Sen smög jag mig ut därifrån och satte mig i soffan glad över att han tog sovmorgon.

Jag hade egentligen ställt klockan på kvart över sju, men jag orkade verkligen inte.

Jag är trött



Det tar på krafterma att ställa klockan och vänta på en sotare som aldrig hade kommit om vi inte ringde och talade med honom... Jag var ARRRRG.

Jag är på tok för trött just nu för att ge er en utförlig och detaljerad förklaring på vad jag sysslat med idag. Men jag kan säga som så att vi (Några mammor i stöde) träffades hemma hos Sanna och åt en helt sanslöst god lunch samt umgicks. Jag hade riktigt trevligt!!

Efter jag kom hem åt vi soppa som Martin lagat (Blev ingen ärtsopa, han rensade kylen istället och slängde ner allt ätbart i en stor kastrull, hahaha) och efter denna delikata middag (Var faktiskt riktigt gott) gick vi på promenad. Blev runt Östanå idag, usch! Jag var inte alls motiverad, och blev lite småsur på Martin efter en bit, så för att få ut mina aggressioner gick jag extra snabbt. Det skulle jag inte gjort. Mina fogar var inte alls med på den behandlingen, fick riktigt ont nu efteråt, precis som då jag var gravid. kanske ska höra med nån kunnig om jag bör göra något för att förbättra tillståndet?) Kan ju tillägga att efter ytterligare någon kilometer så var vi vänner igen. Är lite lättretlig nuförtiden bara!

Resten av kvällen spenderades uppe med Devin på en filt på golvet, han var så himla glad. Låg bara och jollrade och skrattade samt kastade sig åt olika håll. Han kan nu snurra runt då han ligger på golvet. då menar jag inte att han vänder sig på sidan, utan han liksom snurrar runt sin egen axel om ni förstår vad jag menar, han ser iallafall väldigt lustig ut där han ligger och krumbuktar sig. Tillslut gick Martin och la sig, så då gav jag Devin mat och la honom också, men han var meer hungrig och mina mjölkkassar var tomma, så det fick bli 100ml ersättning. Sen somnade han som en stock. Har dock vaknat en gång sen dess och gnålat lite.

Men vet ni vad? Nu MÅSTE jag sova. Ser alldeles suddigt och känner mig allmänt förkyld, vet inte om det är tröttheten eller om jag håller på och får mig en förkylning. Får se hur jag mår imorgon, men jag ska hålla alla tummar samt tår för attså INTE är fallet.

Godnatt.

Bjuppar på en bild på Devin från imorse då han vaknade. Jag hörde någon som låg och jollrade inne i sovrummet (jag satt ute i vardagsrummet) och möttes av en alltid lika glad Devin. Vilket morgonhumör alltså, det har han INTE fått av mig, det är då ett som är säkert.



nån till

Vi uttalar våra löften






Fotograf: Terese Svanberg



Mer tävling hos Tumadre. Stockiddo

Svart våfflad beanie

Tävlingsbild

Tävling hos [ TUMADRE ]
Sponsrad av [
STOCKIDDO ]
Coola streetkläder för tuffa barn!


Tävling hos Tumadre. Cool Children

Tävlingsbild
Tävla hos [TUMADRE]
om ett presentkort värde 300:- hos [CoolChildren]!

Vilket vansinne!


Att vara vaken  denna tiden på dygnet kan inte vara hälsosamt i längden. Det gör ont i hela mig att hålla ögnen öppna. Men så har Devin varit väldigt gnällig inatt, vaknade KONSTANT. Så tillslut tog jag över honom till vår säng och då fes att lite (läs: mycket) sen sommade han som en stock. Är nog all vitkål och morötter jag vräker i mig om dagarna. Men det är ett under att han inte lider mer än bara "lite gaser". Han grinar ju inte över magont eller så, han måste ha en stålmage vår son =)

Nu ska jag se på nyaste avsnittet av desperate housewives.. Ojojoj, så spännande =)

Såhär se han ut just NU

Liite mer



Gudfar Robban med Devin


Det är ROLIGT att gifta sig ;)


Osså KYSSEN såklart! ;)


Fotograf: Terese Svanberg

Brandinspektion


Imorgon ska vi ha Brandinspektion här hemma. GAAH.. Vill inte! Jag måste kliva upp före 7, PÅFALL att dem kommer då, dem har anget att dem skall komma nån gång mellan 7 och 9. Så om dem kommer klockan 5 i 9, ja då har jag klivit upp klockan sju i onödan. Ja, jag är väldigt morgontrött!!
   Har iallafall stresstädat på övervåningen ikväll, fattade inte att de skulle behöva upp o kolla först, inbillade mig att de skulle rota i skorstenen och sånt där, men när jag tänker efter så minns jag ju att vi haft brandskyddsinspektion förut. Hur som helst fattade inte Martin varöfr jag vart tvungen att städa iordning uppe bara för att sotarn skulle komma, han menade att duger det åt Martin så duger det väl åt sotarn. Men nej så funkar det inte! Vi har sällan kliniskt här hemma, det kan jag stå för. MEN, man vill ju inte framstå som en riktig lortgris heller. Och i dessa "renoverings"tider blir övervåningen ganska lidande vad gäller städning, känner liksom ingen motivation då det ändå står golv, vävlim, väv, kartonger och annat tjafs överallt. Men men, jag städade undan det som låg framme, dammsög samt plockad iordning lite. Mer gör jag inte för en sotare ;)

Förresten, Idag rullade Devin från mage till rygg för första gången. Nu när man lägger ner honom ligger han inte på mage mer än några sekunder, han kastar sig över på rygg med en gång =)

 Igårkväll tog jag på Devin en pyjamas som var liite för liten (dem andra var nytvättade och blöta) Trodde i mitt enfald att det skulle gå bra, men sen efter att han sovit ett tag men vaknat om och om igen insåg jag att pyjamasen liksom skar in i ljumsken på honom, så jag tog av honom den och satte på en stor t-shirt istället. Här är en bild på en nyvaken Devin, glad som vanligt!

Devin i sin nya stol imorse. (Cissi, ja dem fanns i 3 förger eller nåt sånt)


Många roliga saker att titta på (Den blinkar och spelar också)


Man blir trött av babysång
 (Nya vantarna och sockarna från farmor används flitigt)

Äntligen kom pappsen hem!


tadaá
 

Devin är väldigt nöjd med sin nya stol!


Lite mys på golvet innan läggdags.




Avslutar med en bild på "mamma & pappa" vi satt och myste i fåtöljen och diskuterade vad vi skall göra med vardagsrummet uppe. Är så missnöjda med ALLT här, men får vi bara bort panelen, målar taket, lägger nytt golv och lite annat småplock blir det nog bra. Men det ligger lååångt fram i planeringen =) 

Ett litet smakprov från dop/bröllopet.





Fotograf: Terese Svanberg

Birstatripp!

Ja då har vi varit i Birsta. Blev en superfin Stokke i färgen Valnöt. Devin har provsuttit den och han sitter riktigt bra! Och för presentkorten vi hade på babyproffsen blev det en gåstol. Så vi kom riktigt billigt undan ;) Han provsatt den också, vilken hit alltså, han älskade gåstolen. En massa saker som blinkar och är jätteroliga.

Devin igårkväll efter att han somnat. Gofisen!


På strålande humör även imorse.


Kolla risgrynen ;)


Nere på Öppna Förskolan


I dessa magsjuketider gäller det att ha massor av vitpeppar hemma. Här är det påfyllning av vitpepparburken.


Cissi: Jag har en liten "presentkasse" åt dig med diverse prylar i.


När vi kom hem från Öppna Förskolan så fick Devin sitta i hoppgungan, jisses vad han tyckte det var roligt. Han hoppade omkring riktigt länge och tyckte det var jätteroligt. Tillslut tog jag upp honom då började han grina.






På väg hem från Birsta
 

Devins snygga stol! (Ni får se bilder imorgon då han sitter i den)




Osså till sist den snygga gåstolen.
 




Nu tror jag att jag ska kika på slutet av Prinsen & Jag. Såg första halvan en gång, och skulle gärna vilja se hur den slutar.

Godnatt!

Öppna Förskolan


Hejsan hoppsan!
Idag har jag och Devin varit  på Öppna Förskolan. Även att vi försov oss imorse, döm om min förvåning då jag vaknade och klockan var nästan 9.20, jisses. Ja alltså, han har ju varit vaken lite under natten och så, men normalt brukar han vilja kliva upp rund 7.30-8.00, härligt att få sova lite längre. Så idag känner jag mig riktigt utvilad.
Det var jättetrevligt på öppna förskolan, att man inte går dit fler tisdagar egentligen? Jag ska börja gå varje vecka nu tror jag, i mån av tid iallafall! Sen är det ju babysång på onsdagar.

Just nu städar jag nere i köket och "matsalen". Skulle behöva dammsuga också, men Devin sitter i babyskyddet och sover ute i hallen och jag vill inte väcka honom. Ska förbereda maten så den är klar då Martin kommer hem, för sen ska vi ta en promenad och efter det ska vi åka til Birsta (Hör och häpna, Martin ska med, haha!) vi ska köpa färg till Devins rum, beställa en matstol till honom, samt kolla på lite andra saker han behöver. Vi har ju fått massor av presentkort på Barnens Hus ju, helt perfekt.

Nu ska jag gå ner och fortsätta, måste sätta in kycklingen i ugnen!

Dagen i bilder


Devin bestämde sig för att vaKna 7.30, då såg det ut såhär utanför fönstret:
 
Frost på marken och dimma över ljungan. Men en blå och fin himmel.

Som vanligt är Devin på underbart humör då han vaknar.






Medans jag städade i köket fick Devin sitta och vibrera en stund.


 


Apropå ingenting har Devn börjat med blöjor i storlek 4 nu (eller det var ett par veckor sedan)


Vi tog en tupplur tillsammans mitt på dagen.


Efter att Martin kommit hem och vi ätit middag tog vi en promenad runt Bränslan.


Devin sover i vagnen.


Strax innan läggdags blev det ett bad. Ett välbehövligt sådant!






Detta var vår dag i bilder. Någt mer än detta har just inte hänt. Eller jo, Björn och Erik kom och hälsade på en snabbis, men annars har det varit väldigt lugnt.
  Imorgon blir det Öppna Förskolan, trevligt!
Återkommer nån gång under morgondagen. Nu ska jag göra som resten av min familj och SOVA!


Vi kände för att "fuska" inatt.



Ja, normalt vill jag ju inte ha Devin i sängen, jag sover inge bra då. Men ikväll ville både jag och Martin ha honom bredvid oss då vi la oss, (Martin och Devin la sig, jag sitter med datorn i sängen, Martin ville att jag skulle sitta här med dem istället för ute i vardagsrummet) så han ligger nu mellan oss och sover som en liten griis. Katten kom och gjorde oss sällskap också, han är himskans kelsjuk just nu, har inte haft så mycket tid för honom nu ett par dagar, då blir han lätt lite "klängig". Han ligger just nu och "petar" på mig med tassen och vill att jag ska klia honom på huvudet. Sötkissen då =)
   Är väldigt mysigt att ligga hela familjen i sängen ett litet tag, men jag vet även hur det brukar sluta -Jag bär över honom till hans säng igen för jag kan inte sova. Men man kan ju mysa ett tag iallafall!




Ja jag vet, han SER läskig ut. Men i själva verket är han jättegosig (Just NU iaf.)



I bilen i fredags


Devins dopklänning (arvegods från hans moster Linnea som döptes i den år 2000)
Bandet köpte jag och gjorde en egen "blomma"


Tadaá. Blev inte riktigt som jag tänkt mig, men jag är nöjd ändå.


Nyvakna Familjen Svanberg!


Idag på Pizzan.


Trött hund


Gladskiten vår!!


Min Rockstjärna till karl ;)


-"Det luktar korv"





TITTUUT

Namnteckning



Nu ikväll då vi städade lokalen fick jag skriva min nya namnteckning för första gången efter bröllopet. Var väldans knepigt. Jag är ju en Söderberg, känner mig liksom som en sån, hur nu det käns. Och har man hetat en viss sak i över 20 år är det lite konstigt att helt plötsligt heta någonting annat. Nu måste jag öva in en ny autograf ju =)

Men tro inget annat än att jag är väldigt nöjd med mitt nya efternamn.. Jag är så stolt så =)

Nu ska jag ge sonen mat och sen se om han har lust att kvälla!

Kungörelse


Tänkte bara klargöra för er andra som undrar om ringarna. Anledningen till att jag bara har en ring är för att vi aldrig varit förlovade. Annars hade jag helt klart haft två ringar jag med.
Så nu vet ni.

Hej igen!



Hej hej! Igår vid denna tiden var jag Fröken Söderberg, nu helt plötsligt är jag Fru Svanberg, fräsigt =)

Ja som alla säkert förstått var det en väldigt hemlis det här med att vi gifte oss. Tills för bara några veckor var det INGEN som visste något, men så berättade Martin för sin bästa kompis som även var fadder/"bestman" Men utöver det så visste ingen, vilket har varit tufft kan jag lova. Ett tag var jag helsäker på att jag skulle råka avslöja allt. Då det liksom var så hemligt trodde jag hela tiden att jag skulle säga fel då jag pratade om dopet, var rädd att jag skulle säga bröllop istället. Hahaha, men det gick faktiskt bra! Och alla blev nog lite förvånade i kyrkan igår.

EGENTLIGEN, då jag och Martin började planera detta (I våras) så hade vi tänkt oss att vi först skulle ha dopet och allt därtill, och när alla tror att det är slut och ska gå därifrån, ja då tar vi och gifter oss.
MEN, det var inge bra serrni, för då vi talade med prästen så tyckte hon att det hörde till gängse ordning att man först gifter sig och sen får barn.. Jaja, bäst att göra som hon säger då. Kom då överens om att hon skulle säga något i stil med - Jag tycker nog att ni ska gifta er också..

I stort gick allting jättebra (Dock glömde jag dopljuset i kyrkan, men jag tänkte kanske svänga förbi där sedan och se om det är kvar)

Riktigt roligt att träffa allihopa, men väldigt synd att man knappt han prata med någon. Blir lätt så när det är så mycket folk ju, men tack alla ni som var där för att ni gjorde vår dag till en riktigt lyckad sådan.

Nu ska jag bege mig till församlingshemmet och hämta matrester som vi ska stoppa i oss nu ;)

(Bilder får dröja lite, i all stress igår så glömde jag vår kamera samt videokamera, men jag ska höra med släkt och vänner om man skulle kunna tänka sig att få lite av deras kort)

Gängad! ;)







Jag hann dessvärre inte fixa naglarna. Men men.. Det fick gå ändå ;)

Vad hände? ;)


Vart tog kalufsen vägen ? ;)









Jag lovade ju!



Blev ingen promenad idag heller. Vräkte ju ner imorse så efter mycket om och men så gav vi tusan, tänkte ett tag gå ändå, men ääh, istället satte Martin upp väv i Devins rum medans jag hämtade min nya telefon =) Ååh vad jag är glad nu, får se hur länge den håller ;)
   Jag kunde visserligen gå ut i eftermiddags, det regnade ju lite mindre då, men jag passade på att tvätta upp all smutstvätt som har samlats överallt. Samtidigt möblerade jag om lite i sovrummet samt städade där. Är dock inte klar än, men Devin ville sova så det var bara att pausa.

 Denna goda tonfisksallad gjorde Martin till mig imorse, snällt!

 Tadaá

 skrutten vilar sig i mammas och pappas säng medans mamma städar.

 Rambo är nyfiken på Devin och vice versa.

 Han jag delar tidning med.. =)

 Goskiten.. Han var vaken till långt efter 22 ikväll.

Fullspäckad dag och telefon på väg


En sån dag..

Började med ösregn, därav uteblev dagens promenad =( Istället låg vi och myste i sängen ett tag innan vi klev upp. Devin var på strålande humör, så härligt att vakna upp till.

Efter en dusch och lite stress for jag på babysång, alltid lika trevligt! Efter det begav jag mig inåt staden, gick med Sanna ett tag på Birsta City, handlade band till dopklänningen, köpte två olika, har ej bestämt mig vilket jag ska välja ännu. Men det lutar åt det bredare. Ni får se sen..
 Köpte även "stenar" att dekorera naglarna med dagen till ära.

(Nu kommer visst Martin hem, bäst jag avrundar detta)

Efter BC blev det Claes Olsson, där köpte jag en postlåda, den vi har är mer än sliten, den har gjort sitt helt enkelt. Till sist blev det ett besök på Lidl för första gången, där inhandlades kaffe, vatten och läsk till helgen. Vet inte ritkigt vad jag tycker om den butiken, var lite för mycket "konstiga" märken för min smak (Japp, jag är inskränkt) men jag gillade priserna på de varor man kände igen. Men jag kommer nog endast att handla "storpack" av saker och ting där (som de 10 drickor jag köpte idag, betalade endast 99kr för dem) kommer inte göra min vecko/månadshandling där. Det har jag Ica Maxi till!

(Nu har Martin gått och lagt sig.. DEFINITIVT dags att jag avrundar)

Jaja, på vägen hem svängde jag in till mamma, åt mat, hämtade dopklänningen, lämnade ett paket till henne sen äntligen for jag hem. Hadedå varit borta större delen av dagen, jisses!

Det var då jag såg på posten.se att min telefon nu (sen 15.24 i eftermiddags) befinner sig på Ica här i Stöde. Blir lite förbaskad, för jag har sms-avisering och jag skulle få ett sms då det anlände hit, men ICKE då! Skitjäklar.. Jag har kunnat sitta och leka med min nya telefon nu, och ni har kunnat få se nya bilder. Men nejdå, ni får skylla på posten/phonehouse för detta bildlösa inlägg!

NU måste jag verkligen gå och lägga mig!

Kommer mer inlägg imorgon!
Natti

RSS 2.0