22år och 1dag

Så gammal är jag idag! Ujujuj

Fy vad det blåser, jag klev utanför ytterdörren och trodde jag skulle lyfta från marken. Tro mig, det ska mycket till innan jag lämnar marken (syftar på det faktum att jag faktiskt väger en hel del) men det var baske mig nära idag.

Imorse tog både jag och Martin sovmorgon, vaknade först klockan 7 (som vanligt nuförtiden) men jag kände mig inte ritkigt redo att stiga upp, gick iaf. ner och kissade samt släppte ut knaskatten. Min mobil pep till för att den hade dåligt batteri, katten sprang till telefonen och kollade, sen attackerade han min hand som höll i telefonen. Jag tog tag i nackskinnet på honom och kastade ner honom i fotändan, där gick han lös på mitt ben, tror han försökte nå skelettet. Då blev jag tvungen att släppa ut honom, han hade nog lite väl mycket överskottsenergi stackarn. Synd bara att min kropp ska bli lidande för det.
   Jaja, jag tycks vara expert på att prata bort mig i en massa strunt. Det enda jag ville komma till var ju faktiskt att vi sov till klockan 9 =)

Martin tog med hundarna på en promenad medans jag åt frukost och duschade. Helt fantastiskt att kunna stå i duschen, men ibland saknar jag att kunna sitta ner, för jag kan inte böja mig såpass i denna duschen så jag kan tvätta fötterna. Det är ett helsike bara att tvätta benen, allra helst vaderna =) Jag har aldrig varit vig, det skall erkännas. Men sen jag blev gravid och framförallt nu då magen verkligen börjat växa då har jag blivit riktigt, riktigt osmidig. Det är ett himlans arbete nnan jag fått på mig strumporna på morgonen.

Vi satte rambo i sin bur ett tag, mest för att han skulle se att man kan sitta i buren och vila. Det är ingen bestraffning!! Han tog det ganska bra, men visst såg han ledsen ut min lillbebis. Han fick sitta där i ca. en halvtimme, sen fick han komma ut och busa ett tag, tills det blev dags att sitta där på riktigt. klockan kvart i ett begav jag mig ju nämligen till jobbet, jag har varit så orolig hela dagen. Gått och sett framför mig hur han insåg att han kan puffa upp buren med nosen och sedan krypa ur. Men jag verkade ha oroat mig i onödan, för då jag kom innanför dörren möttes jag minsann inte av en studsande hund i hallen, nejdå, jag möttes av en superglad hund som satt så fint i sin bur där jag lämnade honom.
   Tro om jag blev överaskad! Han fick så mycket beröm att han höll på att pinka på sig, men jag blev så rackarns glad att se att någonting äntligen fungerar.
Han har det rätt fint i sin bur faktiskt, matskål, vattenskål, alla sina leksaker samt en matta att ligga på. Nackdelen med buren är att den är alldeles för stor. Inte för Rambo, men för köket =) Stor hund = STÖRRE bur.. Men vi måste komma på nån smart lösning på hur man enkelt kan fälla ihop den och ställa ut på altan, för i nuläget tar den upp halva köket. Men nu behöver den ju inte användas på ett tag. Jag jobbar nästa gång på söndag morgon 8-12, men då är ju Martin hemma, så då behövs den ju inte.

Imorgonbitti/förmiddag skall jag ebhe mig till Matfors Möbler och beställa en ny matsalsmöbel. Den blir vit, med cappuchinofärgad bordsskiva, 6 stolar,även dessa vita med cappuchinofärgade sittdelar. Inte vårt första val, men då vi tittat på väldigt många möbler samt priser, så insåg vi att denna blev bäst för oss. Sen är både jag och Martin inne på vita möbler nu, har haft väldigt mycket svart/mörkbrunt förut, men vi är inte särksillt duktiga på att dammtorka så vi har insett att det smartaste är nog vitt ändå. Sen e det ju snyggt också!

NU ska jag göra nåt åt min rygg som gör sig påmind genom att värka som SATAN. Blir nog tidigt sänggående ikväll, tänke läsa ut boken min!

Godnatt med er

Kommentarer
Postat av: Mia

Ojoj, du har många månder av smidighet kvar. Men jag vet hur det känns. Du såg ju min kalaskula typ 3dagar före bf. =)

(nu är stolen tvättad, levereras inom snar framtid. ;-) )

2008-03-06 @ 22:48:02
URL: http://woodland.blogg.se
Postat av: Cissi

Den matmöbeln är SNYGG! Vill oxå ha sån, då vi flyttar (NÄR vi nu flyttar).
 
Skönt att det äntligen fungerar med VILDEN där hemma =)

2008-03-06 @ 22:54:47
URL: http://nudlans.blogg.se
Postat av: Mia

Enligt måtten var jag inte så stor. Men hela magen låg ju liksom "utan på" eller hur man ska säga.
V. 28+0 var måttet på 28cm. Och vad jag minns så är det väl enligt kurvan...
v.30+0 30cm
v33+0 33cm
v35+0 35cm
v37+0 37cm
v38+0 38cm

Det var alla mina mått som var tagna. :-D
Nu kan du jämföra. hihi...

2008-03-07 @ 14:34:00
URL: http://woodland.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0