Ursäkta avbrottet


Hej igen. Förstår att ni har saknat mig ;)

Jag tog en välbehövlig paus från datorn i några dagar. Fick faktiskt lite gjort här hemma under tiden =)
Nu är det bara EN kartong kvar att packa up, och för tillfället är den full i saker som jag inte vill packa upp riktigt än (Måste köpa lite saker innan jag kan packa upp den)

Ang. Majbrasan:
Jodå det var MAJbrasan vi eldade upp i Mars.
På Tjärnberget brukade vi elda en majbrasa tillsammans med grannarna samt några fler, men i år hann den bli så utomordentligt stor, (dels p.g.a vår flytt) så vi tordes inte vänta till sista April innan vi satte eld på den, risken var nog isf. att vi orsakat en skogsbrand. Så det bästa var att elda upp den medans det fortfarande är snö ute, vilket blev i Lördags!

Bordet:
Nu har bordet kommit. Det kom i förmiddags, dock känns det lisom lite rappligt nu när man har det hemma. Men men, det var billigt =) Stolarna är ett helvete att sätta ihop, har bara fått ihop 1. Eller själva stolen går ganska snabbt, men sen ska "sittskivan" på, där kommer problemen, det är inga som helst märken i den hur den ska sitta, så man får med tumstock och ögonmått passa dit den (även att hela stolen är lite skev så det är en fysiskt omöjlighet att få det exakt rakt) sen är detbara att skruva. De första 3 ggr vi skruvade vred sit skivan så det vart alldeles innåthelvete snett, till sist kom vi på att jag får sitta på stolen medans Martin skruvar. INGET rubbar en valross som mig serrni =) Jag har tänkt sätta ihop så många stolar jag orkar idag, så får vi skruva dit sittsarna imorgon. Får ju fikagäster då ju, bäst man har nånstans att sitta =) Martin blir nämligen 1 år äldre imorgon. Jag har köpt en liiiten liten present, det var allt va pengarna räckte till, man fick köpa en för 60:- eller 2 för 100:-, jag ville så gärna köpa 2 men icke sa nicke, det gick inte =( Men som sgat är det tanken som räknas. Han ska få den imorgonbitti, han är ju ledig imorgon, eller ledig å ledig, han har jobbat in dagen redan.

Helgen är fullspäckad:
Imorgon ska vi först till Grössjön o borra lite hål i isen till anglingen på fredag. Eftersom de ska dit så tidigt på fredag kan de va skönt att dem redan e borrade =)
Sen på kvällen/eftemiddagen kommer svärföräldrarna (kanske fler också, vet ej) och fikar. Men innan dess måste vi ha bakat en tårta, Martin skulle prompt göra fyllningen, och då det är han som fyller år så får han väl det då =)

Fredag: Ja då blir det stugan hela dagen, vi ska angla, pimpla, grilla, och äta påsklunch med Bert och Birgitta. Förra året bjöd jag på lunch, så i år bjuder dem tydligen. Gott gott =)

Lördag: Först ska jag till Birsta med Cissi och cruuiisa runt lite. Dock lite tråkigt utan pengar men man kan ju inte gräva ner sig för det.
Sedan på eftermiddagen/kvällen ska vi åka till Lycksjön och hälsa på några!

Söndag: Martin har repning på förmiddagen (CISSI: han hade tydligen blandat ihop dagarna, därför sa jag annorlunda till dig) sen på kvällen blir det påskmiddag/knytkalas hos Robban och Linda. TREVLIGT =)

Måndag: Middag hos min Pappa och Lena.

Ujujuju.. På måndagkväll lär man somna ovaggat =)

NU tänker jag mest njuta av lugnet här hemma. Min lillasyster Johana frågade mig igår om det inte var tråkigt att vara ensam hemma.
NEJ o nej det är inte alls tråkigt, ibland kan det väl bli lite långsamt antar jag, men oftast har man saker att göra eller sysselsätta sig med. Som nu t.ex.. Köket ser förjäkligt ut, "matsalen" måste dammsugas och jag har stolar som måste sättas ihop. Skulle jag mot förmodan hinna få tråkigt så kan jag alltid gå upp och spela lite tv-spel =)

Kommentarer
Postat av: Nudel

Våra stolar var inte heller det lättaste att sätta ihop. Jo stolen men som du säger sitsen.. Inga hål eller några som helst markeringar. Bara att hålla fasst och skruva på ren känsla lixom.. Var lite krångligt innan man kom igenom skinnet på dem bara men dom blev iaf anständiga ;)

2008-03-19 @ 18:32:50
URL: http://nudlans.blogg.se
Postat av: Mia

Vad roligt med nya möbler!
Nästan så man bör komma och kika igen. ;-)

2008-03-19 @ 21:07:44
URL: http://woodland.blogg.se/vikt

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0