Unga Vuxna



Glömde skriva att jag har talat med Enheten för Unga Vuxna idag, dem skall gå igenom mitt ärende imorgonbitti. Se om det finns någon psykolog som lämpar sig till mitt problem och se när denne personen kan tänkas ha tid att träffa mig. Lär få gå minst en gång i veckan i början, skönt. Men jag lär behöva lite hjälp med barnpassning på dumma tider, vi får väl se hur det går med den saken!

På torsdag ska jag ringa dem igen och höra vad dem kommit fram till, om jag fortfarande står på väntelista tänker jag åka in dit, lägga mig på golvet och vägra gå därifrån förrän jag är tilldelad en psykolog. Så det så!!




Jag och Martin låg och pratade lite nu ikväll innan han somnade, drömde oss bort till den dagen jag är botad från fobin (åtminstone det mesta av den) Devin får syskon, jag har ett jobb och vi bygger ut huset.
   Fast då den dagen kommer har man väl en massa andra bekymmer, varför är vi aldrig nöjda?

Jaja, blir jag bara kvitt den här skiten som uppehåller mina tankar för tillfället så kan jag skatta mig lycklig. Jag menar; Jag har en underbar man, och tillsammans har vi världens finaste lilla onge. Egentligen saknar vi ingenting!

Försöker fånga kulor i förmiddags innan granen åkte ut! Blev dock ledsen då han körde rätt in i granen och fick ett barr i munnen.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Ja, varför blir man aldrig nöjd? Jag är specialist o tänka på allt jag inte har, men vill ha. Man går bara o gnäller. Men i själva verket ska man ju va oerhört tacksam för det man har, inget går upp mot en underbar man och en frisk son... Ja, man borde tänka sig för varje gång man gnäller. Det finns ju faktiskt en hel del människor som har det värre. Vi har ju åtminstone tak över huvudet o mat på bordet.

2009-01-14 @ 10:13:57
URL: http://hemmaiosterlo.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hoppas du får den hjälp du behöver..

2009-01-14 @ 10:14:31
URL: http://hemmaiosterlo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0