Kort inlägg

(Även detta bildlöst då tid fattas)

Kort sammanfattning av dagen: Städat lite, hälsat på Kattis, handlat, städat lite till, lagat mat (ugnskokt kyckling, vitkål och wookade grönsaker) gått 5km, lämnat iväg BMW:n för service.
Ja det är väl dagen i kort!
Idag började vi ju vårt "nya liv" ;) Så det blev relativt nyttig mat (var väl bara dem wookade grönsakerna som inte var jättenyttiga.) och en härlig promenad på 5km. Normalt hatar jag ju att promenera, händer ju ingenting. Men när man går båda två så går det riktigt bra. Och tänk så skönt det är då man kommer hem ;)

Imorgon är jag billös (som vanligt) för då åker bilen in på service (vi lämnade den till B ikväll som skall ta in den imorgon till sitt jobb ) så det får bli en pomenad till BVC (mammagrupp)
Sen blir det en prommis till babysången på onsdag också (även om vi fått tillbaka bilen), det är ju inte särskillt långt, så jag kan lika gärna gå ju!

Efter DET ska jag få tummen ur arslet och hmta kläderna jag vunnit av Michaela, jag skäms över att jag inte gjort det tidigare. Men allt har verkligen gått emot mig då jag väl tänkt göra det (Biltrassel, tidsbrist m.m.) Men på onsdag eftermiddag/torsdag/fredag SKA de bli av. Då har jag inga ursäkter för att inte göra det. =)

Nu måste jag i vanlig ordning väcka Martin som sitter och sover i fåtöljen så att vi kan gå och lägga oss.

Måste bara berätta att jag inte har ätit något sen klockan 18 idag. Man ska ju inte göra det, och i har sagt att efter 18 blir det ingenting att äta. eller jo, en frukt kan man väl ta, men det är bäst att börja ordentligt =)

Nu måste jag gå och lägga mig s¨å jag får vakna och äta frukost nån gång, är så rackarns hungrig ;)

Natti

Kommentarer
Postat av: Mallan

Va duktig du/ni är !! :D

2008-09-09 @ 07:40:53
Postat av: Sanna

Gud va duktiga Ni är.. Själv gick det åt pipan med nystarten för mig, blev typ fikabröd hela dagen igår:( Men jag ska försöka igen om 2 veckor istället. Ingen idé att börja nu då ja ändå åker ner till Sthlm nästa vecka o kommer frestas av massa godsaker. Ses snart. Kramen.

2008-09-09 @ 11:20:54
URL: http://hemmaiosterlo.blogg.se/
Postat av: Mia

Men herregud! Annars träffar jag ju michaela månd-onsd om du inte kan komma iväg. :-D



Jätte bra jobb med att komma igång. Det är alltid enklast om man är två som sagt.

2008-09-09 @ 18:08:06
URL: http://woodland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0