Imorgon - Shopping



Imorgon kommer barnbidraget vilket betyder shopping. Inte vilken shopping som helst utan MATshopping. Det går åt mycket mindre mat nu när vi äter nyttigare (och regelbundet) och skippar allt småätande. Men fisk måste införskaffas. Sen får vi nog inte plats med något mer i frysen. Det är kaos där i, finns verkligen ingen plats över till mer mat.

-Någon som har en frysbox till övers?


Idag var det tänkt att jag och Devin skulle ta sovmorgon när Martin gick ut och promenerade, men någon måste ha missat att tala om det för Devin, för inte tog han nån sovmorgon inte. Han är pricksäker på klockan åtta, kan diffa några minuter. Men överlag är det klockan åtta han vaknar. Vi stannade iallafall kvar i sängen ett tag och myste och busade lite. Sen steg vi upp och gjorde frukost. Gröt till både mig och Devin.
   Gröten gick ite ner lika snabbt imorse som den gjorde igårkväll, men däremot ikväll gick det med en väldans fart igen. Han var lite seg till en början, spottade ut och hade sig, men sen efter hälften ungefär gick det av bara farten. Han ä så duktig så. Skulle knäppa ett kort då han hade ätit upp allt och även lyckats smeta gröt över hela ansiktet, men jag kunde inte hitta kameran (Jag ser den nu dock, bredvid mig i soffan, haha)

Jisses vad han har bajsat ikväll, magen fick väl en chock av gröten så han bajsade inte på hela natten eller dagen idag, men ikväll då vi var hos min farmor släppte han loss. Vilken färg och konsistens, jisses! Men efter 3 bajsningar var bajset ganska normalt igen. Men det lär väl ändra färg/konsistens nu antar jag då jag planerar att ge gröt morgon samt kväll framöver, Liten blir Stor... Ujuj, jag tycker inte det var längesen vi precis hade kommit hem från BB, nu äter han potatis, broccoli och gröt m.m. Vart tog bebisen vägen? Man hinner inte riktigt med.
   Visst skulle jag kunna vänta med gröt och mat en par månader till, men jag tycker att han växer så snabbt och blir så stor, så han mår nog bara bra av en smakportion potatis ibland och gröt på morgonen och kvällen.
Än har ju inte magen sagt ifrån iallafall.


Idag har jag skickat ut ännu en dopinbjudan jag hade glömt, ska lägga 2-3 till på lådan imorgon (tänker ej posta dem utan lämna dem bjudnas låda, vad gör man inte för att spara in ett frimärke)
   Lite väl sent, men vad tusan.. Det är ju bara ett dop, man behöver ju inte springa och leta en massa kläder att ha på sig eller sådant. Presenter är inte så noga heller.
-Presentkort på barnens hus eller babyproffsen duger gott åt oss, är ju en del som ska inhandlas snart, gåstol, matstol m.m.

Nu ska jag se nya avsnittet av Greek och försöka ignorera det faktum att jag är superhungrig. Sen blir det nog sängen.
(Jag är alldeles brydd, Devin har inte vaknat någonting ännu, men han tar väl kanske igen det senare inatt, återstår att se)

Kommentarer
Postat av: -C-

Ska jag måsta stå framme på "scenen" och plågas vill i alla fall JAG ha nå mer anständiga kläder samt ett brunare anlete =)



..eller duger urtvättade mujkisar? ;)

2008-09-18 @ 23:40:31
Postat av: -C-

Hämtade ni inet frysboxen hos mormor (farmor) idag?

2008-09-18 @ 23:41:04
Postat av: Michaela

Vi köpte en ny gåstol till Elvin som numera bara ligger och tar upp plats i skrubben. Kanske något ni är intresserad av? Givetvis i jättefint skick! =)

Finns en hoppgunga där också som vi inte vill ha kvar! Det skulle ju bli bra billigare än i butik!



Har du fått kläderna än förresten? Jag blir otålig, vill ju veta om du blev nöjd! =)

2008-09-19 @ 00:31:32
URL: http://elvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Mia

Vi ser till att vara hemma så. :-D

Leo brukar ju somna mellan 19-20, så jag tror faktiskt inte att vi skulle bege oss ut på nån tripp ändå. :-P

Ni är så välkomna!

2008-09-19 @ 09:02:47
URL: http://woodland.blogg.se/
Postat av: -C-

HA HA HA xD Va synd ;/ Den kommer stå där för evigt.

2008-09-19 @ 09:06:20
Postat av: Sanna

Nu är vi äntligen hemma efter 1 vecka i Sthlm. Hoppas allt e bra med Er, tänkte att vi kanske kunde ses ngn dag? Oskar har en liten present till Devin. Kanske kan åka till Birsta nån dag?:)

2008-09-19 @ 19:00:01
URL: http://hemmaiosterlo.blogg.se/
Postat av: Michaela

Vad kul att du blev nöjd! Koftan är så himla fin och jag är jätteledsen att Elvin har vuxit ur den.. Hoppas det kommer in någon liknande i vinter också! =)

Får man se några modellbilder då? ;)

2008-09-21 @ 19:31:58
URL: http://elvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Caroline

TACK för tipsen till doppresent!! ;)

Perfekt med tips.

Hoppas att ni mår bra. Jag ser att Devin växer. Det är som det ska alltså *skratt. Hoppas att vi snart ses! Ha det! Kram

2008-09-21 @ 22:03:26
URL: http://carolinehulinder.blogg.se/
Postat av: -C-

Det blir BARA Daniel som kommer den 4:e. Mamma jobbar. Pappa är lat och ointresserad av allt annat förutom blommor i sin rabatt och elektronik.

2008-09-22 @ 10:35:54
Postat av: Sanna

Birsta på torsdag låter kanon, pratar mer om det imorgon, onsdag..

2008-09-23 @ 23:32:34
URL: http://hemmaiosterlo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0