RLS


Ååh, mitt RLS är jobbigt just nu, skummt med tanke på att jag varken har jobbat eller gått i affärer, men men!

Vi har precis ätit middag, eller precis och precis, det var ett tag sedan, men jag har ammat Devin samt gett honom mat också, så det tar lite tid =)

Idag var vi iaf. på Öppna Förskolan, det var härligt att komma ut lite. Började rätt så bra, men sen blev Devin på sitt gamla vanliga humör, tillslut somnade han iallafall och efter han vaknade sen var han riktigt go och glad. Det goda humöret har nog faktiskt hållit i sig tills nu måste jag säga, med undantag för att han blev helt hysterisk förut när jag skulle ge honom mat. Tror han blev ÖVERhungrig..

Nu sitter jag och dricker kaffe och försöker slappna av. Känner mig stressad av någon anledning. Sen så är jag lite nervös över hur kvällen kommer att te sig, jag vill verkligen att Devin sover för natten när han väl somnat sen, och inbillar mig liitegrann att så kanske blir fallet, då vi faktiskt varit på babysång idag och han har fått sig lite aktivering. Håller alla tummarna iallafall!

Imorgon kommer barnbidrag och då måste jag ju självklart shoppa ;) Men lugn bara, det är matshopping jag tänker ägna mig åt, både kylskåp, frys och skafferi ekar tomt, dags för påfyllning vill jag lova.

Nej nu ska jag gosa lite med min goskit som är på underbart humör för en gångs skull!

Lägger in några bilder som ligger och skräpar i mobilen först!


Har man en klängig unge som vägrar släppa en ur sikte får han vara med på toa också  =)


Övar på att krypa ;)


Mammas lilla prick

 
Gladskit (kylbalsam i ansiktet)


Här sitter han och gnisslar tänder, nya hobbyn. Försöker stoppa honom från att göra det men han gör det HELA tiden så det är lite svårt. Men han ser fasligt söt ut då han gnisslar =)

Kommentarer
Postat av: Sanna

Men sötisen då, diggar framförallt sista bilden..

Håller tummarna på att Devin sover hela natten i natt. Längtar tills vi får ses igen, va ju alldeles för läge sen nu.. Ser framförallt fram emot Birsta turen nästa vecka.. Shoppingnerven sticker för fullt inuti mig:)

2008-11-19 @ 20:46:39
URL: http://hemmaiosterlo.blogg.se/
Postat av: Mallan

Far du HELT SJÄLV å mäter !?!? :O

Hur lyckas du med det isåfall !?



Kommer ihåg att när man mätte Edvin så fick ja hålla huvve å sköterskan trycka ner bena ;p haha

men ja kan ju ge mig på ett försök ändå ;D

2008-11-19 @ 20:49:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0