Efter ett långt uppehåll


Ja nu tycker jag att det är dags att ta upp skrivandet igen. Uppehållet har berott på bl.a brist på tid och lust.

Jag tänker INTE sitta och skriva allt som hänt medans jag varit borta, det är för det första inte så mycket och för det andra minns jag inte, ska vi dra oss till det tredje så orkar jag faktiskt inte ;)

Men jag kan berätta för er att Devin åkt på vattkoppor, imorgon blir det en vecka sedan han fick det.
Verkar som om alla småttingar på byn åkt på kopporna, rackarns epedemi! Men nu börjar dem torka iallafall, dessvärre ser han helt bedrövlig ut stackaren, han har varit täckt i dem små rackarna från topp till tå, nästan så man blev rädd då man vaknade på morgonen och tittade på honom. Men som sagt,. dem börjar torka ut nu, och många små har försvunnit helt! Även febern har försvunnit och min glada lilla pojk har kommit tillbaka, hans sömnrytm är dock fortfarande lite rubbad. Men vi hoppas på bättring inom det området snart.

Det brjade lite lugnt med inte såå många koppor. Lite prickar här och där bara!



Men började sakta men säkert öka i antal. Allt eftersom kopporna ökade försvann hans goda humör.


Men än så länge var dem bara röda fläckar. Sen blev allihopa vätskefyllda blåsor och tillslut sår. När jag tog demma bilden tyckte jag att det såg illa ut, men jag hade ingen aning om hur det skulle se ut efter nån dag. Dessvärre/som tur är har jag ingen bild på det så ni får använda er fantasi ;)




Nu har han hela läpparna fulla, under fötterna, mellan tårna, heela pillen, pungen och stjärten, tungan, tandköttet m.m.
Många av de koppor han har i ansiktet har blivit stora och fula sår. Kan tänka mig att det är p.g.a. att han gnuggar sig i ansiktet hela tiden med inte så rena händer.

Jaja,. nog om denna vansinnigt jobbiga sjukdom..

Min lilla plutt har ju faktiskt gått och blivit 6 månader, i Torsdags serrni. Man har hört det förr, men  vart tar tiden vägen =)
Med åldern kommer fler tänder serrni, och med tänker kommer sömnlösa nätter för mamma. Han blir himskans påverkad då han får tänder, vaknar hela nätterna och grinar och får ingen ro att sova. Så då får man sova med mamma och pappa!


Nu vaknade Devin igen (Som sagt, ingen ordning på sömnrutinerna ännu) så jag ska göra iordning lite välling och se om han somnar före 00.30 idag!

Kommentarer
Postat av: Malin L

Hej på er!

Hua vad många koppor, Stina har också fått sina första. Igår hade hon ungefär 5 stycken och idag var det tolv koppor men ingen feber och gott humör, tack o lov. Hoppas det inte blir fler.

Krya på er så ses vi framöver!

Kramar från Malin, Sigrid o Stina!

2008-11-17 @ 22:30:48
Postat av: Mallan

Oooj va många koppor !! Stackarn !! Verkar dom klia mycke eller har han klarat sig hyffsat från det ?

2008-11-18 @ 08:05:14
Postat av: nikita

lillkillen då , skönt att det snart är över och då är de ju gjort.. slipper han de ju sen !

va fin han var i gangstar pyjamasen :D

2008-11-18 @ 08:17:37
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Sanna

Men lillen då.. Hoppas våra små liv kryar på sig.. Hos oss verkar kopporna lägga sig, men det är nu han börjar bli riktigt gnällig.. Ingenting som hjälper.. Hoppas det går över snart för stackarna. Kanske kan ses ngn dag eftersom de inte blir ngn kyrkis denna vecka..

2008-11-18 @ 09:48:12
URL: http://hemmaiosterlo.blogg.se/
Postat av: Mia

Tiden går verkligen läskigt fort när man har en liten som bara växer.

Stackars liten som blivit så prickig. :-(

Men han slipper ju komma ihåg dem när han blir äldre. ;-)

2008-11-18 @ 10:45:56
URL: http://woodland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0