Lång dag.



Jisses vad denna dagen känns lång!
Vi (Jag och Devin) klev upp klockan 9.30 ungefär. Martin klev upp vid 6-tiden efter att han bytt på Devin. Jag har börjat be Martin byta på honom 1-2ggr per natt. Förut tyckte jag att det var ju lika bra att jag gjorde det då jag ändå är vaken och skall mata honom. Men nu känner jag vad SKÖNT det är att slippa. För hur det än är så är man jädrans trött och en sak mindre att göra känns väldigt skönt! Även att det är bäst att passa på att utnyttja Martins hjälp nu medans jag kan. För imorgonkväll börjar han jobba igen =(

Jag tycker att det känns jättejobbigt att han ska börja jobba. Jobbigt å va ensam ju =( Nu då man har vant sig vid att ha honom hemma. Även att han ju jobbar eftermiddag varannan vecka, och det känns jättejobbigt att behöva gå och lägga sig själv. Tror bestämt jag har blivit bortskämd nu sen Devin kom. Sen har jag blivit lite räddare också. Jaja.. Han kommer att börja jobba vare sig jag vill det eller inte, så det är väl lika bra att vänja sig =)

Imorse oljade jag in bänken som hör till utemöbeln, jisses vad lång tid det tog. Trodde i mitt stilla sinne att det skulle gå relativt snabbt, men då man är minst sagt ringrostig, för att inte säga totalt ovan, att olja in möbler så tog det sin lilla tid. Jag har iaf. målat på 2 lager och nu står den på tork.

Vi är bjudna på middag ikväll, härligt! Så nu vill jag att Martin ska komma hem (Han är och hjälper en kompis med veden. Det är även dit vi ska på middag senare) så jag kan duscha. Visst, jag kan duscha även fast han inte kommit hem. Men då Devin är lite orolig just nu vill jag inte låta honom ligga ensam och vara ledsen medans jag duschar. Nej jag väntar nog på Martin istället.

Men nu måste jag mata min lilla skrotis, eller byta på honom. Hör hur det sprakar i vagnen just nu, haha! Sötisen min då.
Jaja.. höres

Kommentarer
Postat av: nikita

ja man blir bra bortskämd de 10dagarna då papporna är ledig =)

2008-05-31 @ 16:56:37
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Mia

Det kommer gå så bra utan han hemma! Du kommer lära känna lille pyret extra mycket.

2008-06-02 @ 21:09:38
URL: http://woodland.blogg.se/
Postat av: Cissi

Trodde man skulle få sig en uppdatering med bild på nyinköpta skoor eller dylikt ;)

2008-06-05 @ 22:36:32
URL: http://nudlans.blogg.se/
Postat av: Cissi

Meeeen, nu trodde jag att jag skulle få se tidningsbilden här men iiiinte då ;/ Hör av dig angående sms:et då du kan =)

2008-06-07 @ 22:52:47
URL: http://nudlans.blogg.se/
Postat av: Mallan

Va fina ni va i tidningen :)

2008-06-08 @ 19:08:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0