Det blir inte alltid som man tänkt sig



Igår var det ju som sagt tänkt att vi skulle till Indal för att vräka i oss Tacos. Men som rubrikenrubriken lyder: Det blir aldrig som man tänkt sig...

Martin tänkte nämligen skynda sig hem från jobbet för att hämta lillskrutten hemma hos farmor och farfar, men tog inte i beräkning att det var blank-is under pudersnön som låg på vägen. Detta resulterade i att han körde rätt fram i en T-korsning och kvaddade "ärtan". Han vet inte riktigt hur snabbt det gick ner i diket, men han körde ca 90 först, och när han skulle bromsa tog det ingenting, han tyckte mest att det gick snabbare, så han började styra mot diket istället, men hann aldrig dit innan det sa PANG ner i diket på den korsande vägen.

Så kan det gå.. Ärtan är förmodligen ramsné nu och innerväggarna i skåpet är söndderslitna, så vi lär ha sett den för sista gången..

Men det gick bra med Martin, han hade rätt ont i nacken igår och väldigt ont i bröstet där bältet satt, men annars är det bra. Har inte pratat med honom idag och hört hur han mår, Men efterspom han gick på jobbet är det nog bra.

Fast å andra sidan skulle han aldrig erkänna om det inte var bra heller.. Tjurskalle!!!

På denna bilden ser man ärtan =)


Kommentarer
Postat av: Mallan

Läskigt ! Men tur att det gick bra för Martin iallafall :)

2008-12-21 @ 11:24:47
Postat av: Frun

RIP kära Ärtan =)

Skämt och sido, skönt det gick bra!

2008-12-21 @ 18:41:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0