Äntligen sladdar!


Nu har vi äntligen fått de sladdar vi behöver för att kunna titta på filmer vi har på datorn på tv:n. Martins brorsa kom hit med dem i helgen, mycket snällt av honom =)

Så nu ska jag inviga detta med att se "The best little whorehouse in texas" En helt underbar film med Dolly Parton och Burt Reynolds i huvudrollerna.

Idag vann jag en auktion på tradera. Ett litet klädpaket i storlek 50/56. Innehållande 3 par byxor, 1 pyjamas, ett par små tossor samt 2 mössor. Allt i beige/vitt så det passar både pojke och flicka. Detta betalar jag 26kr för. Fast med frakten blev det 59:-, men ändå.. 59kr för den mängden (ingen stoor mäng men ändå) kläder tycker jag är jättebra. Även fast kläderna är i begagnat skick. Ongen kommer ju inte hinna använda de första plaggen så mycket/länge ändå, de växer ju som ogräs i början de små liven =)
I eftermiddags fick vi främmande av Mamma, Ulf oh Linnea, trevligt trevligt. Blev tvungen att ila ner till ICA och införskaffa lite kakor och kaffe. Det var lite väl torftigt här hemma i skåpen nämligen. Men dem hade faktisk med sig lite fikabröd vilket var väldans gott.
  Fick även två små bebismössor och lite andra små bebiskläder, alltid uppskattat!

Nej ni, nu ska jag slå på filmen så jag kommer i säng nån gång

Förresten. Imorgonkväll ska vi på informationsmöte på sjukhuset ang. förlossningen, ammning samt de första dagarna hemma. Förut ingick det ju en rundtur på förlossningen, men det har de tagit bort. De blivande föräldrarna som vardär o skulle föda tyckte visst inte om att ha folk springandes där. Synd tycker jag, skulle ju så rackarns gärna vilja se hur det set ut där inne. Men det blir man nog varse tids nog =) Ska iallafall bli väldigt spännande! Sen den 22:a April börjar föräldrautbildningen, den är fördelad på 3 träffar. Den längtar jag väldans mycket till, och nu är det så lyckat att Martin kommer att kunna följa med på hela TVÅ stycka av dessa tre träffar. Det blir ju lite tokigt ibland iomed att han jobbar förmiddag ena veckan och eftermiddag andra veckan. Men i just detta fallet gick det bra. Han missar andra besöket för då har han eftermiddag. Men 2 av 3 är inte alls illa =) Det hade ju kunnat vara så att det var 1 av 3, det har ju varit tråkigare-
Nej nu kä'nner jag att jag pladdrar. Säkert har det blivit en massa stavfel också, men det kan inte hjälpas. Jag ser så dåligt vad jag skriver på tv-skärmen. Har nämligen stängt av dataskärmen och tittar nu enbart på tv-skärmen. Det går i regel jättebra, bortsett från då jag skriver vissa saker. Ni förstår, texten blir aningens suddig, vilket gör det svårt att se vissa slarvfel.. Men jag gör mitt bästa.

Natti natti

Kommentarer
Postat av: Anita

Om du vill se kort kan jag ta med fotoalbumet på jobbet nån da...:-D

2008-04-08 @ 10:08:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0